politika

Posedlost zoufalců

Lavrov se vyjádřil k zákazu Západu, aby se s ním nikdo nefotil.

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov označil pokus Západu zakázat politikům fotografovat se s ním a ruským prezidentem Vladimirem Putinem za posedlost.

Lavrov učinil prohlášení 24. července v Káhiře na tiskové konferenci s egyptským ministrem zahraničí Samehem Shukrim.

Lavrov upozornil na prohlášení německé ministryně zahraničí Annaleny Baerbockové, že turecký  prezident Recep Tayyip Erdogan, který je prezidentem členské země NATO, „si dovolil nechat se vyfotografovat s Putinem v Teheránu“ a také hovořil o tom jak západní velvyslanci požadovali, aby se zástupci zemí z Ligy arabských států s ním nefotili.

Před návštěvou Lavrova Káhiry sídla Ligy arabských států, zástupci Spojených států, Francie, Německa, Velké Británie podnikli zoufalou demarši.

Ruský ministr zahraničí uvedl, že mu byl předložen k nahlédnutí příslušný protokol vypracovaný diplomaty Spojených států, Velké Británie a EU, zejména Německa a Francie.

„Tato demarše vyžadovala, aby naši arabští přátelé za prvé odsoudili [Rusko] a za druhé, aby prohlásili, že odmítají jakékoli akce, které Rusko dělá.

A v této demarši bylo zvláště zdůrazněno, že s námi nelze podepisovat žádné dokumenty a nelze se s námi fotografovat. Mají takovou posedlost těmi fotografiemi… ,“ řekl Lavrov.

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharova uvedla, že američtí diplomaté všechny prosí, aby se nenechali fotografovat s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem, který přijel do Káhiry na jednání s egyptským vedením.

Před návštěvou Sergeje Lavrova v Egyptě podnikli američtí diplomaté v různých zemích světa razii na politiky a požadovali, aby se nenechali fotografovat s ruským ministrem zahraničí. Údajně když udělají společné fotky, pak je Moskva použije pro své vlastní účely, čímž ukáže, že neexistuje žádná izolace Rusů. A Spojené státy by nás velmi rády izolovaly, nebo dokonce úplně zrušily. 

“Američtí diplomaté v různých zemích běhají dům od domu a prosí (teď se prosím nesmějte), aby se nenechali fotografovat s Lavrovem, aby tyto fotografie Rusko nepoužilo jako důkaz nedostatku izolace,” napsala Zacharova ve svém prohlášení.

Zveřejněná fotka se USA nebude líbit, ale i tak se o ni podělíme, řekla Zacharova.

Pro Pokec24 přeložila Janinna.

https://bit.ly/3J08wKC

sdílet na

83 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pedro
24. 7. 2022 23:16
Ohodnotit příspěvek :
     

A od těchhle pitomců jsme se nechali vykrást a zotročit!

Pavel K
25. 7. 2022 07:48
Odpovědět  Pedro

👍 👍 👍
Smutné zjištění po 32 letech co?!!
Horší ale ještě je že to víme a nezmůžeme se na nic než na remcání na netu.
Neměli bychom to napravit, když už to víme, co se stalo? Neměli bychom potrestat viníky a kolaboranty tvrdým žalářem a makat. Zabavit konta a majetky do pátého kolene? Alespoň kvůli našim dětem a my se při pohledu do zrcadla nemuseli ze sebe samého pozvracet. To je to fakt tak s naším národen hrozné.

Pavel K
25. 7. 2022 07:51
Odpovědět  Pavel K

Co se týče pana Lavrova tak mu fandím a byla by pro mě čest mu osobně podat ruku a vřele se mu omluvit, co jsem to byl ještě před dvaceti lety za kreténa, co si nevidí na špičku nosu.

[Trol-1] LukasTer
25. 7. 2022 08:20
Odpovědět  Pavel K

Tak na toho, bych se šel podívat maximálně do zoo, anebo k soudu v Haagu.

zuza
25. 7. 2022 09:10
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

ty musíš byť strašný duševný mrzák…

René
25. 7. 2022 09:26
Odpovědět  zuza

vůbec na to nereagujte

Pavel K
25. 7. 2022 10:13
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Taky názor, zřejmě pán je pomýlen, ale to se tává. Třeba za to ani nemůžete. 🤣🤣🙋‍♂️

25. 7. 2022 16:14
Odpovědět  Pavel K

Ani názor, ani pán, ani pomýlený. Je beznázorový placený šmejd z trolí serešfarmy.

Luboš
25. 7. 2022 23:53
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Počítám že jsi právě ze ZOO utekl. Asi z opičího pavilonu.

katango
26. 7. 2022 10:55
Odpovědět  Luboš

Prosím, neurážejte opice! A vlastně vůbec žádná zvířata přirovnáním k té osobě.

milan h
25. 7. 2022 09:03
Odpovědět  Pavel K

my uz v nasich rokach u neudelame nic ale neco by mela delat generace po nas a tam mam obavu ze je to spatne

zuza
25. 7. 2022 09:31
Odpovědět  milan h

naše deti neurobia nič, 1. väčšina má komplet vymytý mozog (naša vina, nemali sme to dopustiť) 2. sú lenivé ako voš (tiež naša vina). Stará múdrosť hovorí, že ťažké časy plodia silných mužov, silní muži tvoria dobré časy, dobré časy plodia slabých mužov, slabí muži tvoria ťažké časy.
Snáď ten lepší svet vybojujú pre seba naši vnuci.

Pavel K
25. 7. 2022 10:37
Odpovědět  milan h

Jo je, máte pravdu a to hodně špatně. Nechali jsme se ukolébat, že teď se nám bude jen dařit a ono hle, je to jinak. Nevím jak vy ale já to nevidím růžově. Nejsou na to lidi a jak se na vesnicích říká, protože tihle mamánkové na to nejsou stavěni. Nechci strašit ale jen se podívejte co je tu cizinců a naši cikáni nás taky nemusí a když jim by SPDé sebralo dávky, tak se proti nám spojí s kýmkoliv. No a za Šumavou spousty nadržených černoušků atd.

Pavel
25. 7. 2022 09:17
Odpovědět  Pavel K

Milý příteli Pavle, my nic více dělat nemůžeme, vysvětlili jsme si to mnohokrát. V této současné kolonii je pouze od 10- 15 % lidí, kteří chtějí přemýšlet a používat svoji mozkovnu. Zbytek je již tímto zrádcovským konglomerátem přetransformován nebo zhypnotizován. José Martí řekl krásnou větu- Být vzdělaný je jediný možný způsob jak být volný. Nejde ale o to, že musím mít školy s tituly, jde o to, že mám přemýšlet, snažit se něco dozvědět apod. Byl jsem pouhý dělník a to celý život, ale četl jsem, učil jsem se cizí jazyky a snad je znám i docela dobře. Tak to Martí myslí, přemýšlet, zdokonalovat své vědomosti, potom tě oni nedostanou, protože tvoje vnitřní já je silnější než jejich zloba.

René
25. 7. 2022 09:28
Odpovědět  Pavel

to je krásné

Pavel
25. 7. 2022 09:29
Odpovědět  Pavel

Toto tito zaprodaní grázlové nemohou pochopit a nepochopí, oni musí sloužit svým chlebodárcům do roztrhání těla. Jsou to ubohé a bezvýznamné bytosti, protože jejich jedinou starostí je, jak se napakovat na úkor svých spoluobčanů. Myslím, že jsi to říkal ty, že ti někteří známí oponují tím, že kdyby jsi ty a nebo kdokoliv z nás byl na jejich místě, že bychom se chovali stejně. Vidíš jak uvažují, oni vůbec nepřipouští to, že člověk může vykonávat funkci ve státním aparátu aniž by krom svého výdělku z toho chtěl něco vytřískat. Takže s takovým národem se nedá nic dělat. Jestli každý myslí na to, jak se ve funkci obohatit, tak je vymalováno.

Pavel
25. 7. 2022 09:37
Odpovědět  Pavel

Nechtějí věřit, že by se někdo mohl chovat slušně a ve své funkci se neobohacovat a dělat vše pro národ. Podle sebe oni soudí tebe. Neměj jim to za zlé, oni nepochopí, že jsou i lidé, kteří myslí na druhé. Škoda, že není možno předat zde myšlenky Fidela Castra. Z knihy Životopis ve dvou hlasech, která je vyprávěním Fidelova života člověk zjistí, že jsou nebo byli na světě vyjímeční lidé, kteří vše to správné oddali lidstvu. Fidel byl jeden z těch vyjímečných a velice skromných lidí. To každý pochopí, kdo si přečtu tuto knihu od francouzského novináře pana Ramoneta.

Pavel K
25. 7. 2022 10:53
Odpovědět  Pavel

Ještě. Víš že jsem rád že v samém závěru mé poutě prozře, doufám, že alespoň z větší části. Fakt jsem za to rád. 🙏🤦‍♂️

Pavel K
25. 7. 2022 10:50
Odpovědět  Pavel

👍 👍
Já budu jen přiskakovat a palcovat. Ušetří to moje žalostné tukání, ještě že mě nikdy nevidí. Ále co byla by legrace.

Pavel K
25. 7. 2022 10:47
Odpovědět  Pavel

Óoo, co jsem provedl, že jsem si zasloužil takové krásné oslovení? 😊
Máš pravdu a nemá smysl to rozepisovat jen byh se opakoval. Tak to já se přiznám učení není moje veliká záliba, to až teď na “stáří” mě to trochu čaplo, protože mám na to trochu času jsem v ID, tak proto. Jinak bych byl furt v práci jako dříve. Nevěděl bych to co vím dnes. Třeba bych nadával na Rusko, jací to jsou agresoři. Měl bych v sobě čtyři dávky toho sajrajtu atd atd. Tak vše špatné pro něco dobré u mě platí na tisíc procent.
Zdravím a přeji hezký týden a spousty pohody. 👍🍀😊🙋‍♂️
P.S. Vlastě všem dobrým lidem.

Pavel
25. 7. 2022 11:25
Odpovědět  Pavel K

Pavle, já jsem také nebýval žádný svatoušek, neležel jsem pořád v knížkách. Život v socíku byla i práce i zábava s kámoši. Juj, to byla pohoda, ještě teď se mi po vší té legraci a blbnutí stýská. Nikdo z nás se nehonil za velkými prachy. Rodiny nás dělnických kluků se ale tenkrát bavily dobře. Já jsem také remcal, ale jsem rád, že jsem prozřel. Ale o tom, co přijde jsem fakt již tušil v tom 89, nevím, někde se ve mně spustil nějaký ochranný signál, který mi říkal, toto chlapče nebude společnost pro dělníky. To si panstvo připravuje svoji budoucnost. A ono to tak opravdu dopadlo. Zdravím tebe a rodinu do Jižních Čech a vlastně všechny.

Pavel
25. 7. 2022 11:59
Odpovědět  Pavel

Teď vlastně nevím, jestli jsem správně určil ty Čechy, jestli ne, tak se omlouvám, chyba je na mém přijímači.

Pavel K
25. 7. 2022 16:08
Odpovědět  Pavel

👍 👍 👍

miro
25. 7. 2022 10:01
Odpovědět  Pavel K

 
Proč
zdražuje plyn?Ty
máš ale krátkou paměť Džamilo?! Džamilo na tvém
místě bych držel ústa a neupozorňoval na
sebe. Ty jsi se totiž v Topolánkově
vládě – (byla jsi místopředsedkyní
vlády), podílela
na odstoupení od dlouhodobé smlouvy s
Ruskem a přechodu na burzovní ceny
plynu. Jestli si myslíš, že si
to nepamatuju a doufám, že většina lidí
kteří teď ODS a Topolánkovu vládu
proklínají, si to pamatuje také, tak
tady máš osvěžení paměti: Hlavním
viníkem – radikálního zvýšení cen
energií, je
Evropská unie, která si za
Topolánkovy vlády v roce 2007 vynutila
rozdělení e

miro
25. 7. 2022 10:03
Odpovědět  miro

energetických společností. A
domácí „pátá bruselská kolona“ v čele
s premiérem Topolánkem a jeho kamarády
z energetiky, tuto operaci na
popud EU a velkých energetických
korporací provedla. Samozřejmě v úzké
spolupráci s dalšími členy
vlády. Místopředsedy vlády tehdy byli
zelený pirát Martin
Bursík a dnešní europoslanec Saša
Vondra. Ve vládě seděli mimo
jiné Karel
SchwarzenbergJiří
PospíšilCyril
Svoboda a také zelení piráti Ondřej
Liška, Džamila Stehlíková a Michae 

miro
25. 7. 2022 10:04
Odpovědět  miro

Přechod na
energetickou burzu a zrušení
dlouhodobého kontraktu s Ruskem na odběr
plynu, na nátlak Evropské Unie, probíhal
v letech 2006 – 2008. Kdo v té době u
nás vládl? 
Vláda Mirka
Topolánka I. 4. 9. 2006 – 9. 1. 2007.
 
Vláda Mirka
Topolánka II. 9 1. 2007 – 8. 5. 2009
 
Procentuální
zastoupení stran poslanecké sněmovny
České republiky.ODS – 35,38 %
ČSSD – 32,32 % KSČM – 12,81 % KDU-ČSL –
7,22 % SZ ( zelení) – 6,29 %.
 
Maďarsko
si zapikolovalo s Ruskem plyn na 15 let
a tyhle šachy se jej netýkají. 

Pavel K
25. 7. 2022 10:56
Odpovědět  miro

👍 👍 👍 🙋‍♂️
ANO….ANO!!! Jedou v tom postupně FŠICHNI.

zdena
25. 7. 2022 10:01
Odpovědět  Pavel K

Pavle, na to oni čekají – aby nám z toho pak udělali další majdan….. tohle musí seshora přijít a přichází to z Ruska…..

Pavel K
25. 7. 2022 10:58
Odpovědět  zdena

paní zdeno asi tohle vím. Mockrát jsem na PP a zřejmě už i zde tuna napsal. Ano připadá mi, že je to směrované k tomu, aby se to tu začalo řezat. 🌹🍀🙋‍♂️

Ladislav
25. 7. 2022 11:43
Odpovědět  zdena

1* ******************

václav
25. 7. 2022 18:13
Odpovědět  Pavel K

3.9.2022 máme všichni možnost, ukázat, že už stačilo na Václaváku.

Pavel K
25. 7. 2022 18:51
Odpovědět  václav

👍 👍 👍

václav
25. 7. 2022 18:09
Odpovědět  Pedro

Ti hajzlíci z poza oceánu se mohou nechat vyfotit s tím dědou co vypouští nebezpečné plyny, ale za to souvislá rozumná myšlenka z něj nevyjde.

Luboš
25. 7. 2022 23:51
Odpovědět  Pedro

Pitomci jsme byli v první řadě my. Usekl bych si obě ruce že jsem cinkal klíčemi a připravil tak vnoučatům nejistou budoucnost.

zdena
24. 7. 2022 23:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak teď už je to fakt fraška ! To snad nemyslej vážně…. Takže v budoucnu bude fotka s Lavrovem nebo Putinem vysoce ceněná trofej…..

Markýza
25. 7. 2022 08:24
Odpovědět  zdena

Myslej, ale fraška to je. Co fraška – začíná to být vyložená sranda.

zuza
25. 7. 2022 09:30
Odpovědět  zdena

mnohokrát som Putina aj Lavrova ľutovala, že si musí podať ruku a postaviť sa s úsmevom pred fotoaparát vedľa niečoho takého ako je fon lajno, bidet, mikrón, strapatý kretén alebo výtrusnica. Ono to nie je sranda, keď sa človek k takému zlu priblíži, zašpiní si na dlho auru. Ale podávať si ruku s receptom tiež je nič moc.

Pavel
25. 7. 2022 11:14
Odpovědět  zuza

Paní Zuzo, výborně řečeno. Ještě, že tu takové pravé ženy máme.

Pavel K
25. 7. 2022 11:50
Odpovědět  zuza

Co se týče toho pyskouna tam budou veliké šachy moc veliké, řekl bych že se drží vzájemně za koule. Teď jde o to, kdo se první vyškubne. 🤣🤣🤣

Ladislav
25. 7. 2022 11:46
Odpovědět  zdena

S panem Putinem a s panem Lavrovem! Ostatní jsou jen zrádné onuce! A pan Orbán ( na toho jsem zapoměl)

24. 7. 2022 23:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak nevím, zda je důsledek toho, že se jim je-be velký mozek z malým, nebo toho, že mezi nimi mají cihlu. “S tím klukem se nebav” se ještě tak hodí na pískoviště, ale do vysoké politiky? To je ale grupa idi-otů. A tohle chce vládnout světu…

trtal
25. 7. 2022 00:00

svata prostoto…cos to tu zas vyblil ….
val uz konecne na Aspen pro poradne noty, tukane vypatlany…

25. 7. 2022 01:41
Odpovědět  trtal

Heršvec, tím Aspenem jsi mě fakt uzemnil. Ta hloubka myšlenky, ta brilantní argumentace!
To by i poručík Dub zíral. Hele, nebyl tvůj předek Simplicius Simplicissimus?

Markýza
25. 7. 2022 08:33

Ne, jeho babička byla Sancta simplicitas.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
sizok
25. 7. 2022 12:37

Ne, má zelenský zákal. Vidí jenom modrou a žlutou.
A s jednou zauzlinou je to problém.

Markýza
25. 7. 2022 13:29
Odpovědět  sizok

Zelenský zákal! Tak to je hodně dobrý.

Markýza
25. 7. 2022 08:32

Vždyť na pískovišti jsme pořád! Nebo spíš na školním hřišti.
Napřed mále jednoho takového velikého, ale pomalejšího, co se zkouší zapojit do kolektivu. Kolektiv puberťáků začuje bezva příležitost k zábavě a začne do něj rypákovat. Po čase se najednou ukáže, že pomalejší kapánek zrychlil – a začal chodit do posilovny, nebo co. Svaly mu narostly a kolektiv trochu zaraženě hledí, když jejich kápo dostane po rypáčku.
Ale co si takový kolektiv řekne – dáme mu pokoj? Ani prd, jako byste to neznal: kolektiv si řekne “blbost, toho idiota přeci zdoláme.”

Markýza
25. 7. 2022 08:32
Odpovědět  Markýza

Postupně ovšem začnou odpadávat ti, co se prát nechtějí, kápo čím dál zuřivěji verbuje své věrné, přijde o vyhazovací kudlu i o boxer a poslední, co mu zbývá je zuřivé nadávání vlastním. Nedejpámbu, kdyby se někdo vlastní chtěl s autsajdrem vyfotit!!
(Nadvakrát to mám proto, že “vstup je příliš dlouhý. No toto.)

24. 7. 2022 23:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Foneticky: “Eto děbili”, jak říká VK (neplést s Klausem ;o))

24. 7. 2022 23:53
Odpovědět  Okolo

.

db83427664640f218d3b9ea50a54fde197fa9ce599ea6a3801614baf997be329.jpg
Autor
25. 7. 2022 00:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to prostě souběh několika faktorů.

  • Rusko se postavilo na odpor a to již před rokem 2014, i když bylo zdání normality.
  • pamatujete si, jak vyhlašovali, že nejen izolují Rusko, ale že ho vymažou z mapy světa. Kdo tohle v samotném Rusku nepochopil – jeho škoda. Někteří politici totiž doufají, že po rozbití Ruska oni zaujmou vedoucí postavení v některém z loutkových států.
  • sankce podpořily země, které mají podstatnou menšinu z celkového počtu obyvatel Země. Každý, kdo bude přetáhnut na jejich stranu bude pro ně úspěch.
  • musíme si uvědomit, že tady “u nás” na západě žijeme pořád v nějakém tom strachu. A vůbec nevadí, že další důvod oznámí předem, manipulovatelní podlehnou stejně hysterii. Nevím, jestli to tady někde u nás proběhlo, ale udělali si prankeři srandu ze spisovatele hororů KInga a to je “klasický dnešní, včerejší i zítřejší” autor. Já jsem od něj přečetl asi deset stránek a knihu jsem doslova odhodil, nebýt to v knihovně, šla by do koše. Nechápu, co na něm mají. Obaleno, ale primitivní. Nebo noviny, televize, pokaždé budete mít depresivní náladu. A když už nic nezabírá, objeví se vždycky spolehlivý nástroj … Rusové už už jdou!
  • navíc prakticky všichni západní politici jsou v cizích službách a to i ti v USA, pracují pro zákazníka, nezapomínejme. A teď, budou prémie fuč, kromě naprostého zmaru, ještě fotka s někým z ruského vedení.
  • no a na závěr se stačí podívat na reálné výsledky nejen “obyč” školství, ale degradace zasáhla už dávno samotné elitní školy.
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jiří
25. 7. 2022 06:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Západ je k smíchu a jejich NATO dostává na Ukrajině poslední flákanec ,který je definitivně pošle tam kam patří.

[Trol-1] LukasTer
25. 7. 2022 08:22
Odpovědět  Jiří

Rusko je k smíchu a na Ukrajině dostane poslední flákanec, který je definitivně pošle tam, kam patří.

milan h
25. 7. 2022 09:14
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

pakuj provokovat jinde debile tady nemas co pohledavat trole

Pavel K
25. 7. 2022 21:01
Odpovědět  milan h

milane zdravím, buďte v klidu to do diskuzí patří. Lidi jsou různí a různé koníčky maj. 🤣🙋‍♂️👍

Albi
25. 7. 2022 06:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Teda – kolektivní Západ přitvrdil!!! To už Rusko asi nevydýchá. Který génius to mohl vymyslet? 🙂 🙂 🙂

Ladislav
25. 7. 2022 06:31
Odpovědět  Albi

Nic bych za to nedal , že to byli naši vypatlanci a kriminálníci SPOLU se slepici Pekařkou!

Autor
25. 7. 2022 09:55
Odpovědět  Albi

Máte pravdu. Nevydýchá. Padnou smíchy. Pro svět je to jen další důkaz, kam došel ten “západ”. Každý politik, který ve světě bojuje skutečně o zájmy své země, už teď vidí stále lépe, že poddat se západu znamená zblbnout.
Jak říká Vacátko v jednom příběhu Hříšných lidí: “To potvrzuje můj názor, že všichni co jdou po penězích, jsou vlastně nemocní.” Byl to ten příběh se Zázvorkovou jako vražedkyní. A tato nemoc dnes vypukla na západě v závěrečném stádiu.

Zdeněk
25. 7. 2022 21:01
Odpovědět  Peter

O peníze tady jde až na druhém místě, je to patologická nenávist k Rusku a všemu ruskému !

[Trol-1] LukasTer
25. 7. 2022 08:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Kuní ksicht včera perlil. Že prý ukrajinský lid zbaví současného režimu, zaslouží si dle něho lepší život. Proto tam přišli Rusové zabíjet a krást. Taky bych přál Rusům lepší život, bez fašistického Putinovi režimu, který Rusko vrátil o desítky let dozadu a naprosto je izoloval.

Markýza
25. 7. 2022 08:37
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Tak izoloval…..poslyšte, doufám, že nezateplujete baráky? Jestli ano, toto musí vypadat.

LukasTer
25. 7. 2022 09:07
Odpovědět  Markýza

A ne snad, Rusko je nyní ve světe oblíbené asi jako Severní Korea. Díky surovinám a obilí s ním alespoň Afrika mluví. Z G20 utíkal Lavrov jak pos…

Markýza
25. 7. 2022 12:20
Odpovědět  LukasTer

Já nevím, synku….. máte doma nějakou mapu světa? Takovou, kterou můžete zničit? Jestli ano, vemte červený fixík a zaškrtejte si prakticky celou Asii, prakticky celou Afriku, většinu Jižní Ameriky a samosebou polovinu Evropy. A to, co zbude, to je ten váš “celý svět”.

janle57
25. 7. 2022 13:49
Odpovědět  LukasTer

Takový vůl jako jsi Ty,ten tu doopravdy chyběl !!

25. 7. 2022 15:52
Odpovědět  janle57

To není vůl, to je placený trolící serešparazit. Pamatuji si ho z NR. Setkáte se tu s ním a jeho bandou trolů pod různými nicky – vygum trtal je také jeden z nich -, tak s tím počítejte. Na druhou stranu je to dobrá zpráva, protože tito bezectní ničemové trolí farmy vyráží do boje vždy, když se bojí o svou ničemnou serešexistenci. Už jsem zapomněl kolik se jich střídalo ve službě na NR, ale bylo to přes sedm ničemů, to vím. Buď osm, nebo dvanáct. Obrana proti nim je jednoduchá – stačí nereagovat, ale hlavně nenechat si rozhodit diskuzi. Protože právě to je jejich cíl a za to jsou placeni. Rozhodit diskuzi a svést ji do jinam.

25. 7. 2022 16:06
Odpovědět  LukasTer

Jééééé, furt stejný bezmozek! Celý osmimiliardový svět je dle vás miliarda anglosasů a jejich slouhů! Bravo!

me2d44
25. 7. 2022 20:53
Odpovědět  LukasTer

No, na Stařinkách.cz na seznamu byste byl hvězda. Ale tady vám (malé “V” úmyslně) asi pšenka nepokvete. Jděte raději do houfu, tam je takových duševních vykleštěnců, že si můžete vybrat!

milan h
25. 7. 2022 09:16
Odpovědět  Markýza

on je to asi samotny Janda

Markýza
25. 7. 2022 15:08
Odpovědět  milan h

Myslíte Pornojandu? Ó, to by byla čest!

Gales
25. 7. 2022 09:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Fiala si doma prohlédl album a vyhodil všechny fotky které by mohli i připomínat rusko.Taktéž to nařídil celé vládě. A běda tomu,kdo by se nedejbože nechal vyfotit s Lavrovem.Čučkaři bdí.

katango
25. 7. 2022 10:20
Odpovědět  Gales

Ale nevyhodil, jen je dobře schoval, aby byly po ruce, až se vítr obrátí.

25. 7. 2022 10:55
Ohodnotit příspěvek :
     

A navíc jim tam v Egyptě postavěj atomovou elektrárnu. Zatímco v Německu se za půl roku maj všechny odstavit.

Ladislav
25. 7. 2022 12:02
Odpovědět  primak

Čím dříve germáni zdechnou, tím líp!

janle57
25. 7. 2022 11:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedinou zemí,která může dostat tuhle zemi z ekonomického marastu,který se na nás
řítí,je Rusko se svými energetickými zdroji a obrovským trhem,to ví každý normální
člověk u nás i vládní dobytek,který však o tom nesmí mluvit,ze strachu před
gauleitery z EU a velkým bratrem ve Washingtonu,v Německu už na to přišli,
ale vylézt z americké řiti se bojí jak čert kříže,takže to budou muset v Evropě vyřešit
sami lidi v ulicích,začíná platit heslo: čím hůř,tím líp !!

[Trol-1] LukasTer
25. 7. 2022 12:32
Odpovědět  janle57

Jak konkrétně by nás technologicky zaostalá země, s miniaturním HDP, odkud všichni schopní lidé, dokud mohli, utíkali na západ, nám podle Vás může pomoci?

Albi
25. 7. 2022 13:26
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Co znamená “technologicky zaostalá země”? Já jen, jestli používáme stejný významový slovník.

25. 7. 2022 15:05
Odpovědět  Albi

Albi, koukám že PetrPav, alias PetrPan, se nám opět převlékl. Na NR se tuším prezentoval pod nickem J.J. Tím nickem si jistý nejsem a jsem líný strávit hodinu času dohledáváním, před volbami 2021 se tam trolí farma střídala ve službě a měnících se nicků habaděj, ale že jsem s tímto parazitem střetl už tam, jsem si jistý. Aj s de-bilem Trtalem. Ten tam byl jednou za unknowda – to jsem ho oslovoval jako howna – a jindy za jednoho z Indických běžců, to jsem ho tituloval co blátošlapa. Pod tím nickem se jich tam totiž střídala celá banda. Proto si s tím J.J. nejsem jistý. Buď je to on, nebo jeden z té bandy Indického běžce. A další se tu vyrojí, o tom žádná. Takže klid a se-r na ně.

Markýza
25. 7. 2022 13:31
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Ale Ukrajina nám nebude pomáhat, to jste nějak nerozuměl.

janle57
25. 7. 2022 13:45
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Milý pane,technologicky zaostalá země si potřebné technologie zajistí
od Číny,které je vůči Rusku přátelskou zemí,ostatní trumfy v podobě
strategických surovin a potravinářských komodit drží v rukou Rusko
a to si také bude stanovovat podmínky komu a za kolik je prodá,údaje
o ruském HDP a emigraci patrně máte z vysílání TV Goebbels24, Rusy
v téhle době výše HDP určitě netrápí,běžte se zabalit do vlajky EU a jděte si
lehnout.

25. 7. 2022 15:36
Odpovědět  [Trol-1] LukasTer

Tak zase v plné polní, parazite? Všechny vaše nicky tímto zdraví Milan, alias Milan ze Zahrady Čech z NR. Akorát si nejsem jistý zda jste jeden z Indických běžců, či J.J., ale jinak vaši umělou neosobnost nadupanou bruselským frázoslovím poznávám. Hele, serešmoudro, vysvětlete mi pojem technicky zaostalá země, když už tu posmrádáte. Nějak mi to nejde dohromady s prvním člověkem ve vesmíru a raketami, bez nichž by museli ušáci hupsat na ISS z trampolíny, ani s hypersonickými raketami a jinými zbraněmi, ani s ponorkami a Poseidony, ani s tím, že dvě procenta HDP sráží bohatý kolektivní záchod (slunce zachází) na kolena. Prosil bych argumenty, ne jalové serešfráze.

me2d44
25. 7. 2022 20:45
Ohodnotit příspěvek :
     

No, někteří z Vás mě sežerou – a na plusy moc nespoléhám. Ale jako student na vojenské vysoké škole jsem do měsíce po podání žádosti dostal byt – 1+1, ale pro dva až tři to stačilo. Současně mi byla umožněna novomanželská půjčka a od armády další – bezúročná, takže jsme ten byt lehce obydleli. Byla to paneláková novostavba (po sametu tomu říkali “králikárny”, dneska se to kupuje za miliony…) Chce k tomu někdo něco dodat? Jako já měl možnosti skoro každý…

me2d44
25. 7. 2022 21:06
Odpovědět  me2d44

A dodám: teď mi řekněte, co “náš” stát nabízí mladým dneska. Já to rozebírat raději nebudu, obsah odpadní jímky má větší význam….

Zdeněk
25. 7. 2022 21:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko je třeba totálně porazit a rusáky zašlapat do země ! A uvolněný prostor dát hrdinné demokratické Ukrajině ! Už se o to leckdo pokoušel, ale zatím neuspěl. Snad se to teď USA a západu povede, držím palce .. Kolomojský je ryzí demokrat a bude dobrý president ! I demokrat Bandera by se hodil ..