blogpolitika

Německá aktivistka na Lesbosu: Zde v Morii existují džihádisté ​​a zvěsti o tureckých zbraních. Téměř zde nejsou žádní Syřané.

Rebecca Sommer

Odhalení německé umělkyně, fotografky a aktivistky  Rebeccy Somerové o smutných událostech, které se minulý týden odehrály v migračním táboře Moria na Lesbosu , jsou šokující , uvedl Thestival . Somerová je jedním z lidí, kteří dobře znají řízení nelegálních migračních toků. Nedávno byla na Lesbosu a zaznamenávala, co se děje v migračním táboře Moria, a jsou nesmírně šokující.

10. září poskytla telefonický rozhovor liberálnímu německému online magazínu  Tichys Einblick .  Ve svém rozhovoru hovořila o podezřelé roli některých nevládních organizací, o chování nelegálních přistěhovalců vůči obyvatelům ostrova a o tom, jak bylo organizováno žhářství tábora migrantů. Její odhalení o existenci džihádistických skupin, které využívají příčinu nelegálních přistěhovalců, jsou odhalující, zatímco její odkazy na zbraně, které mají v útulku, jsou šokující.

“Požáry vypukly současně – hasiči byli násilně zastaveni”

Somerová zdůrazňuje, že byl učiněn pokus obvinit obyvatele ostrova z požáru tábora migrantů. Viděla však video, na kterém se zdálo, že v táboře Morii vypuklo několik ohňů. Cituje zprávy, že muž a žena z německé nevládní organizace spolu s Afghánci a Araby způsobovali požáry poblíž stanů. Všichni nelegální migranti byli předem informováni, aby se zabalili a odešli.

Ve svém rozhovoru se zmiňuje o překážkách hasičům při výkonu jejich práce.

“Hasiči a dobrovolníci sedí před táborem migrantů a v případě potřeby čekají na zásah.” Mnohokrát během týdnů, kdy jsem byl na ostrově, došlo k požárům. Většina žadatelů o azyl zde v Morii neprojevuje žádnou úctu a je vůči policii extrémně agresivní. Obzvláště špatné bylo pondělní odpoledne. Pokus hasičů o uhasení požáru byl násilně zmařen, “uvedla.

“Jsou násilníci a ozbrojení”

Aktivistka uvádí, že od následujícího dne po žhářství se několik hostů migračního tábora přestěhovalo do horských oblastí ostrova.

“Obyvatelé okolních vesnic se obávají, protože někteří z těch, kteří opustili přijímací středisko, jsou násilníci a ozbrojení.” Kolují ve skupinách po pěti nebo deseti lidech, “řekla.

Novinářka německého časopisu se jí zeptá, čím jsou ozbrojeni. 

Odpovídá:  „Někteří lidé mají železné tyče. V táboře mají všechny druhy zbraní. Viděla jsem od mečů po nože. Ozývají se také pověsti o zbraních od Erdoğanovy armády. “

Kdekoli v rozhovoru se fotografka zmiňuje o přítomnosti džihádistů.

“Je tu spousta džihádistů, přísně zbožných muslimů, dokonce i Taliban.” Můžete je odlišit od jejich oblečení Talibanu. Je to velmi specifický způsob oblékání. Ukázali mi je obyvatelé tábora, “prozradila.

Špinavá role nevládních organizací

Ve svém rozhovoru Somerová ve velké míře odkazuje na špinavou roli vedoucích pracovníků nevládních organizací, které působí na Lesbosu.

Stěžuje si, že nevládní organizace Seawatch se podílí nejen na obchodování s lidmi, ale také na obchodování s drogami.

“Seawatch Antifa poskytuje migrantům pravidelné pasy – samozřejmě nelegálně – aby mohli pomocí pasů opustit ostrov a cestovat do země s drogami v zavazadlech.”

“Stydím se za to, že jsem tady Němec,” říká Rebecca Somer a dodává: “Existuje neuvěřitelné množství německých nevládních organizací, které se chovají, jako by byly pány tohoto ostrova a této země.” Slyšela jsem od dvou Němců, že dokonce použili drony ke špehování na řecké vojenské základně a minulý týden za to byli zatčeni. “

Somerová v prohlášení o totožnosti přistěhovalců také působí dojmem. 

“Syřané téměř neexistují.” Příliš mnoho z nich pochází z Afriky. V táboře sedělo mnoho žen, krásných a upravených, s prodloužením a dlouhými nehty. Drtivá většina, kterou zde máme, jsou Afghánci, zejména z Hazaras, kteří jsou také hlavní skupinou Afghánců v Německu. Mladí chlapci s moderními účesy a mobilními telefony a často se stylovým oblečením. “

Šokující přiznání německé fotografky a aktivistky bylo široce reprodukováno na sociálních médiích. Mnoho uživatelů Facebooku děkuje Somerové za odhalení, která s nimi sdílela.
PAUL ANTONOPOULOS
https://bit.ly/2H0WhBo

sdílet na