politika

„Miliony obětí“ – Banderovci utopí Západ v krvi, jako to kdysi udělal Hitler 

Krvežízniví neonacisté, vychovaní zeměmi západního bloku, se mohou každou chvíli vrhnout do Evropy, USA a Kanady a zaplavit je krví.

O tom ve vysílání internetového blogu «Ty сhЕ!?» hovořil ruský ekonom a politolog Jevgenij Gilbo, uvádí PolitNavigator.

„Ukrajina během těchto osmi let vytvořila dostatečně silnou infrastrukturu pro ničení Rusů. Jde o třicet tisíc vybraných, vycvičených mladých lidí, kteří nemají ani ponětí o něčem lidském a a jsou schopni jenom zabíjet, přičemž jen tím nejsadističtějším způsobem. Protože proběhl odpovídající výběr a příprava.

Kreml ještě úplně nepochopil, že kdo nezabije banderovce, zemře za ně. A zatím se to ještě nedostalo k Evropanům ani Kanaďanům a tak dále. Zdá se jim, že u nich je vše v pořádku, banderovci jsou daleko. A proto povědomí o nebezpečí neexistuje. V Evropě, USA a Kanadě ti, kteří nejsou připraveni zabíjet banderovce pro ně budou muset zemřít,“ řekl Gilbo.

Zdůraznil, že pokud se Rusko v blízké budoucnosti nevypořádá s banderovci, bude se Evropa muset vykoupat v krvi, než si uvědomí, že vychovali nové fašistické monstrum.

„Nyní Evropa otevírá Pandořinu skříňku. Ve skutečnosti si myslí, že pokud bude bránit Rusku vypořádat se s nacisty na území bývalé Ukrajiny, vytvoří to pro ni jakési geopolitické výhody.

Ve skutečnosti, i když Rusko neutrpí porážku, ale prostě se jenom zastaví, celá tato “radost” se rozlije po Evropě. Uvědomění si toho nepřijde hned, budou miliony obětí, než začnou přemýšlet hlavou.

Ohledně Hitlera si ostatně také mysleli, že je to normální evropský politik. A k tomu, aby si uvědomili, co je hitlerismus, bylo nutné projít si spoustou věcí. Stejně tak bude muset Evropa zjistit, co je zač banderovščina,“ uzavřel politolog.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3EiKPvQ

sdílet na

19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
19. 2. 2023 00:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Fašismus, nacismus je přirozeným produktem vývoje “euroatlantické civilizace”. A ta k tomu směřovala nevyhnutelně, protože šla cestou násilí, válek, vražd, pokořování, okrádání, zotročování všech, kdo se jí nelíbil nebo překážel. A to i ve “vlastních” zemích.
Ne nadarmo se největší úctě těší takoví řezníci jako byl Napoleon, Alexander “veliký” atd. atd. A pokud se nic nezmění, tak za celkem krátkou dobu bude “oficiálně” mezi nimi i Hitler.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ladik
19. 2. 2023 07:51
Odpovědět  Peter 008

“Euroatlantická civilizace” = zdegenerovaný kapitalismus v závěrečné fázi své regrese.

Pavel
19. 2. 2023 09:39
Odpovědět  Peter 008

No, myslím, že už tam je! Stačí se podívat na programy na Spektru,Discovery,primu či ČT 2.Víc jak 30% věnováno přímo Hitlerovi či jednotkám Wermachtu a SS. Knižní fond nezůstává pozadu viz u nás vydání “Mein Kamp”.Zkuste si vydat Stalinovi paměti, nikdo je nevydá a pokud ano, hned čelí justici a vězení!

Pavel z Moravy
19. 2. 2023 10:36
Odpovědět  Pavel

Dokumenty o fašistech tam běží roky. Zdá se, že to byla pořádná příprava na rozvoj této ideologie na západě a u nás.

Eva
19. 2. 2023 08:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Připomínám slova velkého sovětského velitele maršála Žukova, která řekl maršálovi Rokossovskému v Berlíně: “Osvobodili jsme je od fašismu a oni nám to nikdy neodpustí.

unor 2022
19. 2. 2023 08:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Zvlaste polsti politikove se uz nemohou dockat spojeni Polska se zapadni banderovskou casti Ukrajiny v jeden celek. Ta jim jeste ukaze zac je toho loket.

Aleš
19. 2. 2023 09:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Fašismus je základní princip EU a stal se principem i zde. Preformatovna společnost je toho důkazem včetně preformatovane Policie a justice. Bezne zde používají politici fašisticky pozdrav banderovcu a nic, dokonce například Štětina adorace fašistickeho AZOVA, televize vysílá jak nás Azov chrání …, jistá novinářka dokonce rekla, ze odchod civilistů z mauripolu je problém, ze Azov nebude chráněn …., jine trestné činy fasitickych politiků procházejí
… schvalování terorismu, příprava útočné války, šíření poplašné zprávy …, nekteri občané se raduji na netu jak hori rusove v tanku … a policie nic.
Kdyby dnes žili vojáci Svobodovi armády, dost lidí by nakopali do zadku, pro stát v dnešní podobě neumírali na Dukle.
Můj předek s banderovci bojoval a jak má dnes vysvětlit dětem že naše vláda je dnes podporuje.

Pavel
19. 2. 2023 09:52
Odpovědět  Aleš

To by museli nakopat do zadku polovinu národa! Ten pokus s těmi myšmi sedí i na nás! Chovali jsme naši mládež jako v bavlnce,rozmazlovali je a vrátilo se nám to! Máme rozmazlené pohodlné fracky s vymytými mozky,co si myslí, že “sežrali Šalamounovo lejno”pokrytce s pokřiveným charakterem co jsou pro vlastní pohodlí a prospěch schopni zradit i vlastní rodiče!

me2d44
19. 2. 2023 10:22
Odpovědět  Pavel

Už jsem to jednou psal: jak gen.Laudon vyhlásí mobilizaci, 80% mladých zmizí v USA, Kanadě, Austrálii, s tím zbytkem si už nějak poradíme. Myslím, že aktivní zálohy proti vlastnímu lidu nepůjdou – už ani pořádně nemají zbraně, když uloženky byly poslány na Ukrajinu. A pořád ještě máme nějaké lesy a hory, kde se mohou chytit partyzánské oddíly – spousta starších prošla výcvikem v ČSLA. Sice říkávám: “Co se v mládí naučíš, ve stáří nebudeš potřebovat”, ale málokdy se to zapomene. A my, co jsme mohli mluvit s pardály, co prošli z Buzuluku do Prahy nezapomínáme.

Pavel z Moravy
19. 2. 2023 10:43
Odpovědět  me2d44

Pro ty zmizelé ale nastane dilema, co tam budou dělat. Vždyť většina vysokoškoláků byla ráda, že mohla amíkům umývat toalety. Vím o mnohých.

me2d44
19. 2. 2023 11:27
Odpovědět  Pavel z Moravy

Záleží na tom, jak se k tomu kdo postaví. Po základce střední odborné a vysoké – obor radiolokace – jsem pochopil, že mne učili učit se – a že je to na celý život. V praxi jsem to pak 43 let používal a učil jsem se celý život. Pak jsem jednou pochopil, že na to, abych zvládl nový problém mi stačí 14 dnů a mohu ho učit – a s tím jsem těch 43 dotáhl až do důchodu – učím se dál – to, na co nebyl čas. Ale nebyly to žádné sociálně-správní obory a jiné blbosti. Titul MBA překládám “malý blbec aktivní”, Bc- to je nedostudovaný blbec. Neuznávám gymnasisty – to je jen příprava na vysokou a končí to na právech, sociálně-právních a po titulování – v neziskovkách. Hlavou a rukama pracovat nechtějí!

me2d44
19. 2. 2023 11:34
Odpovědět  me2d44

Dodatek – v armádě to bylo stejné. Vyučený si udělal dvouletou důstojnickou – a dostal podporučíka. Jiný si udělal jednoroční maturitní kurz (JMK) a měl cestu na vysokou. Oba typy se stávaly velitelskými kádry (ale uměly jen řvát na lidi). Se mnou to bylo horší – já se snažil s každým podobrém, což mi dali i do posudku. Ale závazek vlasti jsem po 18 letech splnil.

Autor
19. 2. 2023 13:07
Odpovědět  me2d44

Víte, když se rozhodovalo, co jako budu dělat po ZDŠ, tak se počítalo v rodině s gymnáziem. I když jsem zkoušky udělal levou zadní, tak prý, jak se dozvěděl táta, neměli dost míst, i když já prý byl druhý v pořadí. No ale mne to nevzrušovalo a už za dva dny jsem si sám vybral obor k učení, čímž se sice prodloužila celková školní docházka o dodělávání maturity, ale od té chvíle jsem už byl v “technice” a tam jsem zůstal na celý život. Máma to sice chvíli prožívala, ale pak už o tom nemluvila. A táta byl vzděláním inženýr, i zároveň ekonom v armádě se dvěma tituly, tak ten to pochopil hodně brzy.
Takže mně korupce a známosti, které s největší pravděpodobností rozhodly o tom, že se ze mne nestal nějakej ten humantární žvanil, takže mně to pomohlo.
Dnes ovládám cca šest oblastí na které se udělují “certifikáty”. Sice většinou bez těch “razítek”, ale zato mně nikdo jen tak nedostal.
Zrovna studuji další jazyk, ten mi zabere přece jenom víc času, než ta “technika”. 🙂
Mimochodem. V podniku, kde jsem pracoval, jsem poznal lidi, co byli Lidmi a hodně mne ovlivnili i naučili. Za to jim díky.

me2d44
19. 2. 2023 13:34
Odpovědět  Peter 008

Po odchodu z armády jsem 5 let učil projektanty elektro, jak se bránit pulznímu přepětí (hoří při něm elektronika – a vyvolá to i náběh lednice, ). Pak jsme se s majitelem nepohodli – chtěl mě odstěhovat do Hradce a já měl ve Slaném byt, nastoupil jsem v blízké tiskárně – jako obchodník, pak jako technolog, pak jako mistr na jednom ze strojů – ale po první srdeční příhodě jsem se do technologie vrátil. Do necelého roku jsem byl jmenován hlavním technologem (nesouhlasil jsem s názvem “vedoucí” – toho jsem mohl dělat v drogerii. A kdyby se na výrobního ředitele nedostal původní vedoucí, tak bych možná neměl zničené nervy. Stalo se, takže jsem využil službu v armádě a šel jsem do důchodu v 59.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
me2d44
19. 2. 2023 13:45
Odpovědět  Peter 008

Jinak ještě dodám: Táta ze mne chtěl soustružníka v Liazu – dnes už neexistuje. Strýc mi říkal: “Hlavu máš, jdi studovat”. No, když mi bylo 14, tak přišli náboráři. Podepsal jsem jim vojenskou střední odbornou (dostat se jinde k elektronice nešlo) – a na příjmu mi dali vybrat – spojař, nebo radiolokace – a bral jsem to druhé. Nelituji ani jednoho roku, nelituji toho, co jsem se naučil. A tátovi jsem pak v LIAZu vytřel zrak – učili jsme se s hodinářským soustruhem. On soustružil na desetiny, já na druhé mašině na tisíciny – je to jen o citu v rukách. Manuální zručnost mi nechybí, jenom páteř zlobí a mnohdy nedovolí.

katango
20. 2. 2023 16:07
Odpovědět  Peter 008

Absolvování gymnázia neznamená, že se z vás stane žvanil. Gymnázium by vás mělo připravit na studium na vysoké škole. Já a další jsme šli na medicínu, jiní na techniku, na přírodovědu.

Autor
20. 2. 2023 18:37
Odpovědět  katango

Já to beru, ale na medicínu jsem nikdy neměl žaludek, prostě to tak je.
Ale já mám na mysli, že jsem mohl dělat “rukama” s přesnou vědomostí toho, co dělám a proč to tak dělám.
Jinak každého, kdo je ve svém oboru poctivým pracovníkem a umí to, si vážím a ctím ho. Jen jsem narážel na to, že většina absoloventů gymnázia, kam jsem měl chodit a které jsem aspoň nějak znal, skončila ve “žvanivých funkcích” nebo rovnou jako “dojiči” peněz odkudkoliv.
V mém oboru sice byli také takoví, ale bylo jich podstatně méně. Když musíte vyrobit autobus, knihu nebo tužku, prostě musíte udělat požadované, jinak si můžete všechno … někam … Takže žvanit tu může jen kariérista, ale i on musí aspoň něco vědět správně.

Pavel z Moravy
19. 2. 2023 10:54
Odpovědět  Pavel

Říkám to stále, mazánci, kterým se snášelo modré z nebe. To zavinily ty řeči, ať se mají lépe než my, chudáčci. I dnes mně vytočí ty řečičky starých, co my, my už to nějak doklepeme, ale co naši chudáci mladí. Vždy odpovídám, ať vezmou mladí rozum do hrsti a začnou se starat a za sebe a své rodiny bojovat. Do prd.ele dokdy jim chcete umetat cestičku těmto mazánkům a rozmazlencům. Copak nás někdo takhle vodil za ručičk? . Ale to by bylo na dlouhé povídání. Přeji pěknou neděli jmenovče a vám vše zde na Pokecu.

Pavel z Moravy
19. 2. 2023 10:39
Odpovědět  Aleš

Nu Aleši, co na to říci, chce se z toho zvracet.