politika

Macron připustil, že Evropa může zemřít

Aziz
Объясняю на пальцах

No, dřív říkali, že předpověď o blízké smrti Evropy je domácí propaganda. Slibují nám tuto „smrt“, slibují… I Chruščov svého času sliboval, ale ona stále nepřichází.

A pak najednou Macron náhle podlehl této propagandě. Právě řekl, že Evropa může skutečně zemřít. Citát:

Evropa je smrtelná. Naše Evropa může zahynout. Musíme se rozhodnout hned, protože útok na naše liberálně demokratické hodnoty je bezprecedentní.

A tady, mimochodem, jeho čich zafungoval jak měl. Ale závěr z náhlého osvícení vyvodil krajně nesprávný.

Aby se Evropa vyhnula smrti, musí podle Macrona… Vypracovat strategii OBRANY.

Uf, zase vedle. Obyčejná myšlenka, že éra konfrontací musí skončit, nikdy nevstoupí do jejich evropských hlav. Stejně jako skončil feudalismus, obchod s otroky… Koneckonců i doba kamenná.

Konec. Finita la Commédia….

Aby se lidská civilizace posunula na kvalitativně jinou úroveň, musí přejít na SPOLUPRÁCI.

Psal jsem o tom více než jednou. A Putin před rokem 2022 o tom mluvil stokrát, i Lavrov. I soudruh Si. A když budete pozorně poslouchat Kim Čong-una, přesvědčíte se, že nechce nikoho zajmout, nebo bombardovat. Chce jenom, aby jejich zemi respektovali a neponižovali.

Vzájemný respekt k zájmům, nedělitelná bezpečnost, euroasijské partnerství, přátelství s Ruskem, Čínou, Íránem,… a dokonce (och hrůza!) s KLDR – to je jediná šance Evropy.

Žádná obrana Evropu už nezachrání. Celý globální jih si uvědomil v čem spočívá nespravedlnost světa a začal brojit proti Západu. No, jak je vidět Západ se nebude moci bránit proti 80% populace planety.

Kdysi dávno Západ musel opustit kolonie (aspoň oficiálně). Dnes je čas na další krok – odložit konečně svou ctižádost a pochopit, že TAM jsou stejní lidé jako my ZDE.

Brusel a Washington není pupek Země, a tím spíše neexistuje žádná „kvetoucí zahrada obklopená divokou džunglí“. Existuje pouze „král kopce“ (Západ), který všechny ostatní na vrchol prostě nepustí. Ale pokud opravdu chce hrát tuto hru, opakuji, měl by být připraven, že 80 % pozemšťanů se pokusí tohoto „krále“ svrhnout a dříve nebo později svého cíle dosáhnou.

Evropa má proto jediné východisko – přestat si hrát na vojáčky, tzn. přestat podporovat konfrontace.

Ano, po tom už nebude žít tak sladce jako dřív. Ale aspoň bude žít. V opačném případě by na evropském kontinentu mohly nastat docela temné časy. A vůbec ne kvůli vnější invazi, ale kvůli vnitřním problémům (vzpomeňme si na rozpad SSSR a následná sociální kataklyzmata).

Ale pro Macrona je těžké pochopit takové globální procesy… Setrvačnost myšlení je největším nepřítelem pokroku a Evropa je v této setrvačnosti zalezlá až po uši.

https://1url.cz/7uyy6

sdílet na

32 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
26. 4. 2024 08:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Největší svině všech sviní Rakušan demonstroval naprosto viditelnou poslušnost a servilitu. Klidně prohlásí, že všechny členské země vnímají EU jako nástroj k prosazování svých zájmů. On, idiot Rakušan květnatými větami sděluje světu, že skládáme “maturitu dospělosti” a také prosazujeme zájmy těchto států. Takže se klidně usvědčuje, že České zájmy neexistují, protože musíme být solidární s těmi, které mají zájem migranty odstěhovat k nám. Mě Rakušan přijde jako nový druh sociopata, který vám do očí říká – když k vám vtrhne do bytu násilník, máte právo si vybrat 2 možnosti – 1/ vyplatíte mu dobrovolně peníze, nebo 2/ necháte ho v bytě a odstěhujete se. OBOJÍ je výhodné pro vás, nikoliv pro násilníka.

Kde je Nejvyšší státní zástupce ??? Proč není Rakušan ještě zatčen a zažalován z trestného činu organizovaného zločinu proti státu?

Standa
26. 4. 2024 08:58
Odpovědět  Pijack

Nejdříve musí být obvinění od policie. Kdo velí policii?Když vyvěsil na státní budovu vrcholného státníka v pytli na mrtvoly, tak to nebyl ani přestupek! Zkuste tak vyvěsit obrovský transparent s pracovníkem StB , takto presidentem na Hradě , evidentně nacistou, co se stane?

Pijack
26. 4. 2024 09:21
Odpovědět  Standa

Moje obecné právní povědomí a znalosti mi napovídají, že iniciovat policii k šetření zločinu státní zástupce může. Horší zjištění je, že v zemi máme nejvyšší počet právníků na počet obyvatel, ale nikdo z nich Rakušana zatím nežaloval. Něco tu smrdí.

katango
26. 4. 2024 10:35
Odpovědět  Pijack

Ve svém životě jsem podávala dvě trestní oznámení, v obou případech přes příslušné státní zastupitelství. Podávat na policii jsem to nechodila, oni jim to ze zastupitelství pošlou. Spíš jsem měla obavy, že to policie, aby se s tím nemusela kocat, odmítne nebo odloží.

Boomer
26. 4. 2024 10:51
Odpovědět  katango

.. máte pravdu, trestní oznámení lze podat na třech místech:

kterékoli oddělení policiestání zastupitelstvíústně u souduFakt nevím, kde na ty plky chodí ten advokát Standa.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
26. 4. 2024 11:29
Odpovědět  Boomer

Všechno víš, všechno znáš a od všeho máš klíče a doma máš opičku..Víš hov.o!Policie je povinna konat v okamžiku náznaku tr. činu samostatně ( je to v Tr. zákoníku). Nepotřebuje podnět! Běž honit slepice po návsi , králíkáři!

Standa
26. 4. 2024 11:52
Odpovědět  Standa

Jo a ten .ůl BOO je naprosto mimo. Postup je takový. PČR šetří a bud odloží a pak předá st. zástupci . Ten to může dát zpět k došetření polici nebo vypracovat žalobu a jít s ní k soudu. I ten to může vrátit ( nedostatek důkazních prostředků) . Dávat to st. zastupci je obrácený postup.
, protože pak to teprve začne police vyšetřovat. Jak se takový ubohý diletant , jako BÚÚ tedy BOO může chudinaka od králíku a slepic v tom vyznat, že? Běž krmit slepice a nesyp jim to pod sklo ! Rozmlátily by si zobáky.

Boomer
26. 4. 2024 18:49
Odpovědět  Standa

.. klid, Stando, klid. Číst umíme všichni, myšlení už je problém, obzvláště pro absolventy Vysoké školy SNB.
Trestní oznámení
– může podat kdokoliv, nikoli tedy pouze poškozený
– lze podat ústně či písemně
– je možné podat na kterékoli oddělení policie (podat trestní oznámení lze i na službu kriminální policie a vyšetřování v místě, kde došlo ke spáchání trestného činu) nebo na státní zastupitelství. Tyto orgány mají povinnost oznámení přijmout a bez průtahů věc vyšetřit.”

https://www.policie.cz/clanek/postup-pri-podani-trestniho-oznameni.aspx

Boomer
26. 4. 2024 18:58
Odpovědět  Standa

..Stando, policie nemůže být všude a u všeho, tudíž občas podnět potřebuje. Kromě Trestního zákoníku existuje také Trestní řád, ty můj malinký Vokovický Sorbonečku…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
26. 4. 2024 10:59
Odpovědět  katango

Já taky. Jednou. Ale neuspěl jsem. Vím že to lze.

Pipa
26. 4. 2024 16:18
Odpovědět  Pijack

Ale oznámení z podezrmdní spáchání tr. činu může podat každý občan na kterékoli služebně policie!Takže záleží na každém z nás !

Janaz
26. 4. 2024 20:18
Odpovědět  Standa

Nie, nemusí. Prokurátor, či u vás štátny zástupca, majú povinnosť zacat trestné konanie, keď je zjavne porušený zákon či ústava.

stan
26. 4. 2024 09:14
Odpovědět  Pijack

Macrone, ty debile.Jsi to ty a tobě podobní poskokové v čele vlád, kteří hystericky ječí,že Rusko chce napadnout Evropu a myslí si, že zmasírují lidi tak, aby radostně narukovali do mlýnku na maso na Ukrajině.Právě tací zmrdi jako si ty Macrone, můžou za to, že EU skočila na špek USA a sama se ekonomicky ničí.A pokud budeš takhle dál ty gerontofile takhle vyskakovat, tak se může stát, že nakonec Evropu definitivně zničíte.

Pijack
26. 4. 2024 09:16
Odpovědět  stan

Doufám, že oslovením “Makrone” jsi neoslovil mě 🙂

stan
26. 4. 2024 11:38
Odpovědět  Pijack

Ne, Macron je jenom jeden a je to pěknej debil 🙂

Helena
26. 4. 2024 12:17
Odpovědět  Pijack

Což nevíte, že drahně let už tu žádné PRÁVO, SPRAVEDLNOST NEEXISTUJE? Až přijde ta pravá chvíle, tak nastane právo ve smyslu: vražda na tyranu není zločinem.

Pipa
26. 4. 2024 16:14
Odpovědět  Pijack

Rakušana nedávno u nás navštívil jeho nejvyšší šéf z FBI, pochválil ho, jak to tady vede a vydal mu další rozkazy! Tak on je teď pouze vykonává a my bydeme koukat! Chováme se jako ovce… mečíme a mlčíme a oni nás zase ostřihají jako vždy než nás zaříznou!

Plebej
26. 4. 2024 08:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud kdos z oprávněných důvodů vede proti Evropě útok, pak tím rozhodně neútočí na liberálně-demokratické hodnoty!
Ty totiž v Evropě vyhynuly. Útočí proti agresivním “hodnotám” neoliberálně-fašistickým a fašisticko-progresivistickým. Anticivilizačním zvrácenostem.
Které jdou proti bytostným zájmům většiny evr. obyvatel, jakkoliv ti to ve své většinové mediální a propagandistické vypatlanosti ani nechtějí vidět.

Standa
26. 4. 2024 09:01
Odpovědět  Plebej

Nikde jsem se nedočetl co jsou to liberálně-demokratické hodnoty!Může mi to někdo vysvětlit?

Autor
26. 4. 2024 10:04
Odpovědět  Standa

Liberálové jsou předky (neo)liberálů a demokracie je démonkracie, systém vzniklý v otrokářské společnosti a ani tam se dlouho neudržel. 🙂 🙂 🙂
Jak bylo v jednom zahraničním seriálu Rezident (sovětský) – “… kolotoč …” 🙂 🙂 🙂

comment image

Frank
26. 4. 2024 08:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Mluv za sebe ty buzerantský skřete.

Evžen
26. 4. 2024 08:23
Odpovědět  Frank

Mluví za milióny lidí, kteří přestali věřit v nastolenou “demokracií”která se mění v plíživý fašismus…!

Pavel z Moravy.
26. 4. 2024 08:51
Odpovědět  Frank

Franku, oni tady asi nepochopili, že ta slova myslíte na toho malého napoleonka z nemanic. Ale já ano a naprosto souhlasím, ať táhnou tihle libtardi do haj.zlu a pořádně za sebou spláchnou.

Albi
26. 4. 2024 18:27
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Já bych doporučila nesplachovat vůbec.
Vodou se musí šetřit a na život v hajzlu jsou ti, který jsi to adresoval už dobře adaptovaní.

Jsem pro nezbytně nutné množství humanity a rozhodně bych jim neztrpčovala život postřikem deodorantů. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
26. 4. 2024 09:23
Odpovědět  Frank

Napiš srozumitelně, komu svá slova adresuješ. Někteří čtenáři mohou být i natvrdlí 🙂

Jiří
26. 4. 2024 08:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Přesně tak. Ovšem politici na Západě mají v zoufalství ze ztráty hegemonie úplně zatemněnou mysl. Budou muset být vyměněni.

Pavel z Moravy.
26. 4. 2024 08:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Takoví Makrónové a podobní tyto procesy nikdy nepochopí. To je nad jejich síly chápání. Tak ještě pochopit co jsem ráno a co večer. Ráno kočka, večer hafan.

Aleš
26. 4. 2024 09:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Jediná cesta je konec EU, NATO, obnovení národních států a soudit liberální fašismus.

Gales
26. 4. 2024 10:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať chcípne Makrón a Evropa přežije.

Pijack
26. 4. 2024 11:17
Odpovědět  Gales

Vysrat se NATO 🙂

Albi
26. 4. 2024 18:33
Odpovědět  Gales

To bohužel nestačí.
Proti naší vládní sqadře je to břídil.

Jura S
26. 4. 2024 12:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Západní Evropa ZDECHNE zcela jistě, své zabijáky si tam již dovezli – “mladé inženýry”. Takový mladý “inža” měl AK47 jako hračku od 6 let a zvládá rozborku i o půlnoci potmě za 30 sekund a za den klidně může pobít 300-500 neozbrojených bílých tlam…