politika

Igor Panarin: “Úder na Aljašku”

Rusko simulovalo jaderný útok na největší americkou základnu na Aljašce.

Rusko simulovalo jaderný útok na největší americkou základnu na Aljašce. Po amerických provokacích Rusko uskutečnilo nácvik útoku na největší americkou leteckou základnu na Aljašce.

Četné provokace Washingtonu vedly k tomu, že se Rusko rozhodlo vypracovat variantu zničení největší americké letecké základny na Aljašce. Simulovaný úder na základnu, kde se nacházejí stíhačky F-22, vojenské dopravní letadlo a četné síly amerických ozbrojených sil, provedly ruské strategické bombardéry Tu-95, které letěly podél americké hranice v doprovodu stíhaček Su-35 a po cvičném úderu se okamžitě vrátily do ruského vzdušného prostoru.

Soudě podle letové trasy ruských strategických bombardérů Tu-95, ruská armáda nacvičila úder na společnou základnu “Elmendorf – Richardson”, která je největší americkou vojenskou formací na Aljašce.

Podle zatím nepotvrzených zpráv byl let ruských bombardérů pro USA velmi nečekaný, což mohlo být způsobeno použitím zařízení rádio-elektronického boje na eliminaci radarů USA, protože americké stíhačky vůbec nevystartovaly, aby zachytily ruská letadla.

Podle ruských zdrojů zůstaly ruské bombardéry ve vzduchu přibližně 9 hodin.

“Dva strategické raketové nosiče Tu-95MS dálkového letectva provedly plánovaný let nad neutrálními vodami Čukotského, Beringova a Ochotského moře. Letadla vzlétla z letiště Tiksi a přistála na letecké základně “Ukrainka”. Stíhací doprovod zajišťovaly posádky letadel Su-35S Sdružení vzdušných sil a protivzdušné obrany Východního vojenského okruhu. Bombardéry byly ve vzduchu více než devět hodin,” uvádí se v oficiálním prohlášení.

https://avia.pro/sites/default/files/images/087.mp4?_=2, https://bit.ly/3nq1Pa8

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Anonymní jméno komentáře
24. 10. 2021 07:19
Ohodnotit příspěvek :
     

avia.pro je ukrosajt publikujici fakenews vycucane (doufam ze) z palce. verit tomu, co se tam pise je prinejlepsim blahove, prinejhorsim pripad pro Chocholouska

ZMann
24. 10. 2021 18:32

Jen houšť na tuto kabalo, satanistickou sebranku nic jiného neplatí.

Michal47
24. 10. 2021 20:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Vždyť ono to bylo v podstatě vnitrostátní cvičení ruských vojenských letadel, protože v podstatě je Aljaška RUSKÉ ÚZEMÍ, kterou by mělo Rusko rozhodně požadovat od pindostánu zpět?!! Stejně jim to yankejové de facto ukradli, neboť toho cara tenkrát podvedli a dostali to moc lacino doslova za pár flašek vodky a šňůry korálků. Když nepřestanete pindostánci krafat o Krymu, tak my budeme rigorózně chtít Aljašku zpět. Hned by ta pindostánská sebranka zavřela tu jejich drzou hubu a byla by zticha jako pěna!!