politika

Igor Panarin: “Hrůza v NATO”

Daily Mail: Rusko vyslalo NATO varování o hrozbě pro 32 navigačních satelitů.

Pokud NATO a alianční partneři překročí červené čáry v situaci na Ukrajině, jejich jednotky zůstanou bez satelitní komunikace.

https://www.youtube.com/watch?v=mcY32S9KHg0 – překlad Konstantin.

Na pozadí možného vojenského konfliktu s Ukrajinou Moskva testovala protisatelitní zbraně a vyslala tak signál NATO. Pokud se aliance zúčastní nepřátelských akcí, může jejích 32 satelitů Rusko zničit v jeden okamžik. 

Britská publikace se odvolává na vysílání ruské televize, ve kterém televizní moderátor Dmitrij Kiselev označil testování kremelského protisatelitního systému za jasný signál pro Západ. 

Pokud NATO a alianční partneři překročí červené čáry v situaci na Ukrajině, jejich jednotky zůstanou bez satelitní komunikace. Kreml varoval, že by svým protisatelitním systémem mohl zničit satelity NATO, což představuje vážnou hrozbu pro západní satelity GPS.

NATO riskuje ztrátu všech 32 satelitů, podkopání pozemních sil aliance a zkomplikování použití letectva 

Ruský ministr obrany Sergej Šojgu nedávno s evidentním potěšením řekl, že protisatelitní zbraň zasáhla cíl se „šperkařskou přesností“.

https://bit.ly/3DXxWVT

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Ivanko
27. 11. 2021 11:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Jednoho času se pravidelně konali v ČR mezinárodní orientační závody policistů. Hned v úvodu odstoupilo mužstvo USA z jednoho prostého důvodu. Neuměli pracovat s mapou a kompasem. Spoléhají na GPS, která jim ukáže kam mají jít, kolik km s ohlášením dosaženého cíle. Bez satelitní navigace netrefí ani domů. A pokud by se jim zrušil i internet, byla by to hotová katastrofa o počtu x mrtvých všech věkových kategorií odkázaných na kecání v soc. sítích.

Michal47
27. 11. 2021 12:38
Odpovědět  Ivanko

,To jste napsal přesně, yankejové jsou z 99% blbější než dešťovka, z hlavy nedokáží nic sečíst, odečíst, o násobení, či dělení už ani neluvěl A tito neandrtálští “inteligenti” si o sobě velkohubě myslí, že jsou tzv. “vyjímečný” národ sic! Žel jsou ve své idiocii agresívní až běda, to je světová tragédie!!

Pavel
27. 11. 2021 13:26
Odpovědět  Ivanko

když byl syn na víceletém gymplu jela jedna jeho kamarádka do států na výměnu na rok zde v matice hodně slabá to se stává tam se na ni chodili koukat jako na matematický zázrak že dokáže z hlavy řešit složené zlomky rovnice umí násobilku a vrchol byl že dokázala mocnit a odmocnit celá čísla do patnácti to byl úplný šok i pro jejich učitele kdyby se mi tím nechlubila na videu nikdy bych neuvěřil

Albi
27. 11. 2021 14:23
Odpovědět  Pavel

Taky už dlouho děláme všechno, abychom se té vyspělé zemi vzdělanostně přiblížili.
Teď to půjde rychleji, když se objevilo, že právě matematika je “rasistická” – i když v tom není sama. Jenže ta se okecat nedá, tak se jednoduše omezí na počítání do deseti, to otrokovi stačí.

Michal47
27. 11. 2021 14:54
Odpovědět  Albi

Tak to chtěl udělat hitler v Sovětském svazu s obyvatelstvem, kdyby se mu bývalo bylo podařilo zvítězit, dokonce i jeho hlásná trouba goebels to řekl naplno: otrokovi stačí umět počítat do deseti?!?