blog

Záhada “Žirinovského mapy”

michael101063 © 

Nedávno se na internetu objevilo video jedné ženy, která tvrdí, že jako členka Liberálně demokratické strany asi před 10 lety, v den svých narozenin (samozřejmě výročí), dostala blahopřejný dopis od lídra Liberálně demokratické strany V. Žirinovského, ke kterému byla připojena určitá mapa. Avšak nemohla pochopit podstatu této mapy. Ale nedávno se jí zdál sen, ve kterém jí hlas řekl „najdi Žirinovského mapu“.

Když se probudila, vzpomněla si na tento blahopřejný dopis a začala ho hledat. A když ho našla, pečlivě prozkoumala tuto mapu, která obsahovala zajímavé informace, včetně informací týkajících se jisté globální katastrofické události plánované globalistickými satanisty na rok 2024. A termín této akce je naplánován na 16. srpna 2024. 

Co je to za událost? Mapa ukazuje tři epicentra silných zemětřesení o síle 12 stupňů Richterovy stupnice, která se nacházejí na dně oceánu mezi Jižní Amerikou a Afrikou, Severní Amerikou a západní Evropou a mezi Austrálií a jihovýchodní Asií. Myslíte, že by to někdo mohl předem odhadnout s tak přesným datem? Každý, kdo se zabývá předpovídáním zemětřesení a jiných přírodních katastrof, řekne, že to není možné.

Proč vidíme na mapě přesné datum události? To je možné pouze tehdy, pokud je tato katastrofa uměle vyprovokována silou nepřátelskou lidstvu, aby ji početně „zmenšila“. Ale čistě technicky v tom není nic nemožného. Připomeňme, že za sovětské éry se akademik Sacharov zabýval vývojem jakési geofyzikální zbraně, jejíž podstatou bylo odpálit jadernou hlavici v místě podmořského geologického zlomu poblíž pobřeží Spojených států, což by vyvolalo silné zemětřesení a tsunami, které by smetly pobřežní města této země. Tyto zbraně měly být použity v případě totální války mezi SSSR a USA. 

Nyní si připomeňme, že po rozpadu SSSR, organizovaném západními elitami a jejich pány kteří podplatili a skoupili část prohnilé (trockistickou) stranické a státní sovětské „elity“), mnoho sovětského vývoje skončilo v USA a Izraeli. Na jejich základě Izrael vytvořil svůj systém „Železná Kopule“ a Spojené státy vytvořily bezpilotní bojové vesmírné plavidlo X-37. S největší pravděpodobností právě tehdy Sacharovův vývoj padl do „špinavých rukou“ globalistických satanistů, kteří prosazovali svůj „nový světový řád“ s pomocí úplné kontroly nad západními elitami. Ale myslím si, že v každé zemi jsou jejich služebníci ve vládních strukturách. Jsou to například ti, kteří se kdy účastnili každoročních „konferencí“ takzvaného „Klubu Bilderberg“, „Světového ekonomického fóra“, jakož i dalších organizací globalistických satanistů vytvořených za účelem „redukování“ lidské populace. 

Nepřátelé lidstva by tedy zjevně dokázali takové zbraně vytvořit a dokonce je úspěšně otestovat. Pamatujete si na katastrofální zemětřesení v Indickém oceánu v roce 2004, které vyvolalo silnou vlnu tsunami na pobřeží mnoha zemí v této oblasti? Přitom se jeho síla pohybovala od 9,1 do 9,3 stupně Richterovy škály a v důsledku tsunami zemřelo 225 až 300 tisíc lidí. Mnoho lidí, jejichž těla byla odplavena do oceánu, se prostě nikdy nenašla. Ale to nám dává představu o tom, jaké důsledky mohou mít tři umělá zemětřesení o síle 12 bodů najednou. 

Existují však zasvěcené informace, že došlo k jinému použití této zbraně. Mnozí ze zájemců o alternativní energie a technologie volné energie si stále pamatují, jak v roce 2013 Japonsko zahájilo sériovou výrobu automobilů na vodní pohon a motorek s magnetickým pohonem. Zasvěcení tedy tvrdí, že na začátku roku 2011 Netanjahu v roli „kurýra“ globalistických satanistů požadoval po japonské vládě omezení této výroby, což hrozilo obrovskými ztrátami majitelům nadnárodních korporací vázaných na tradiční uhlovodíkovou energii. Japonská vláda však toto „ultimátum“ od globálních satanistů odmítla.

A co se stalo o pár měsíců později? 11. března 2011 došlo u východního pobřeží Japonska k silnému zemětřesení o síle 9,0-9,1 stupně Richterovy škály a tsunami způsobené zemětřesením nejen zabilo desítky tisíc japonských občanů, ale vedlo k havárii v jaderné elektrárně Fukušima-2 „a jaderné kontaminaci oblasti a vod oceánu“. Také mnozí (včetně mě) byli překvapeni, že po této katastrofě odstoupil celý japonský kabinet. V případě, že tato katastrofa byla spontánní přírodní povahy, zdálo se takové rozhodnutí nelogické. Ale pokud jsou zasvěcené informace správné, pak to vše vysvětluje. Protože členové japonské vlády, kteří odmítli „ultimátum“ globálních satanistů, se cítili vinni za katastrofu, která Japonsko postihla (Tzv. „asijký kodex cti služebníků lidu, kde je hlavní neztratit tvář“ – pozn.překl.). Navíc  museli omezit výrobu alternativních technologií, které byly pro nepřátele lidstva nežádoucí. A od té doby už si nikdo ani nepamatuje, že začala výroba aut a motocyklů na vodní pohon a na magnetický pohon. To vše jen potvrzuje správnost zasvěcených informací. V minulosti už tedy máme minimálně dvě použití takových zbraní. 

Takže, když se vrátíme na „Mapu Žirinovského“, můžeme si na ní všimnout předpovídaných zón záplav vlnami megatsunami a ničení lidských měst a sídel označených kroužky. Vezměte prosím na vědomí, že jedna z těchto zón zahrnuje jižní část ruského Primorského území a téměř polovinu území Číny. Nyní si pamatujte, že Čína staví nová města hluboko na svém území po dobu nejméně 10 let. Ale tato města jsou prakticky prázdná. Ale proč? Pravděpodobně za účelem evakuace tamního obyvatelstva. Ale pravděpodobně ne všech, ale pouze „nejpotřebnějších a nejužitečnějších“. Šojgu mimochodem také staví nové hlavní město na Sibiři. Takže celá elita se svými služebníky bude také v bezpečí, až přijde „Den X“. 

Proto si myslím, že minimálně všichni národní lídři předních zemí jsou si plně vědomi plánů globalistických satanistů. A zde je vysvětlení, proč byli nuceni minimálně nezasahovat do činnosti služebníků satanistů pomocí chemtrails, „biologických zbraní“ od WHO a dalších odpadů, které „snižují populaci“. 

Věnujte také pozornost skutečnosti, že jak Biden (nebo spíše ti, kteří ho ovládají), tak Netanjahu si byli dobře vědomi chystaného útoku Hamasu, vytvořeného Izraelem, ale udělali vše pro rozpoutání nového krvavého konfliktu na Blízkém východě, který nyní také úspěšně „redukuje“ mírumilovné obyvatelstvo. A ne nadarmo byl Netanjahu a závěsný kluzák Hamasu, vedoucí válku pod vedením démonů temnoty, vyobrazen na obálce globalistické publikace „The Economist“ z prosince 2012. Stejná obálka velmi jasně ukazuje, jaké síly stojí za programem „redukce“ lidstva. A pro tyto síly je samozřejmě výhodné, aby bylo do tohoto konfliktu zataženo co nejvíce zemí a aby se stal co nejkrvavějším. 

Ale vraťme se k „Mapě Žirinovského“, kterou zvažujeme. Pokud tomu věříte, tak podle plánů globalistů mělo 1. dubna 2022 žít na planetě 4,4 miliardy lidí, z toho 128 milionů v Rusku. Zde se okamžitě vybaví informace od zasvěcených, kteří vyslovili přibližně stejné figury. Možná jim tuto mapu poslal i Žirinovskij, nebo měli oni sami, stejně jako Žirinovskij, možnost dostat se k důvěrným informacím? Nyní věnujme pozornost tomu, že podle prognóz globalistů-satanistů hned druhý den po člověkem způsobeném kataklyzmatu, tzn. 17. srpna 2024 by se měla populace planety snížit na 543,4 milionů lidí a populace Ruska by měla dosáhnout 144,3 milionů lidí. Příští rok podle všeho plánují buď vstup nových území do Ruska, nebo masivní příliv těch, „kdo o tom vědí“. Když globalisté plánují nastolit svůj „nový světový řád“, předpokládá se, že populace Země vzroste na 553,3 milionu lidí a populace Ruska na 146,6 milionu lidí. Můžeme také připomenout, že pokud nejprve globalisté prosazovali koncept „zlaté miliardy“, pak v „Georgia Guidestones“ již oznámili číslo 500 milionů lidí, na které plánují snížit světovou populaci. No, aby to nebylo tak samozřejmé a nebolelo to oči, tento pomník byl nedávno vyhozen do povětří. 

Početnost lidské populace

To ale nejsou všechny zajímavé informace z této mapy. V něm také vidíme již neskrývanou agendu OSN na snížení počtu států na světě. A pokud se 1. dubna 2022 plánovalo, že na světě bude 208 států, tak den po katastrofě by jich mělo zůstat jen 43. Ale do roku 2030 by se měly sjednotit do 12 konfederačních států. Mimochodem, podle jedné z rezolucí OSN chtějí globalisté do roku 2030 zrušit všechny státy úplně. Proto možná půjde o subjekty jako Evropská unie, Severoamerická unie, Eurasijská unie atd. Informace z této mapy jsou tedy samy o sobě zcela logické a opodstatněné a také neodporují procesům aktuálně probíhajícím ve světě. 

Počty států

Další věc je, zda tato mapa skutečně přišla této ženě od Žirinovského? Žirinovskij samozřejmě neměl žádný „prorocký dar“, ale jako mluvčí ruské Státní dumy měl příležitost seznámit se s některými důvěrnými informacemi. Proto dokázal předvídat mnoho událostí, zejména v politickém životě Ruska a Ukrajiny, včetně války mezi nimi, která začala v roce 2022. S největší pravděpodobností mu pomohli opustit tento svět brzy za to, že byl příliš upovídaný o „vyjadřování“ plánů globalistických satanistů. Takže samotná verze, že takové mapy mohl poslat svým nejbližším spolupracovníkům jako varování, je dost pravděpodobná. 

Celkově ale nezáleží ani na tom, jak se tato mapa k té ženě dostala. Hlavní věc je, že našla způsob, jak všechny před těmito zločinnými plány varovat. To už navíc nemůže nijak poškodit samotného Žirinovského. Otázkou je, co teď musíme udělat, abychom tyto plány zničili? Nejprve nepropadejte panice, ale začněte střízlivě hodnotit události kolem nás, bez slepé víry v ony „mluvící hlavy“, které nás nyní intenzivně odvádějí od toho hlavního. Za druhé, nebuďte negativní. Vědci již prokázali souvislost mezi kolektivními negativními výbuchy lidí a přírodními katastrofami. Proto pomocí negativity pouze krmíme síly zla a pomáháme jim „redukovat“ lidstvo. Za třetí, naučte se transformovat negativní na pozitivní a pak se stanete užitečnými pro Vyšší síly, které vám pomohou zachránit se, i když se ocitnete uprostřed katastrofy nebo vás zavedou do té verze budoucnosti, ve které se ocitnete „ve správný čas na správném místě“. Navíc, čím více lidí přemění negativní v pozitivní, tím slabší budou síly temnoty a realizace jejich zločineckých plánů začne „klouzat“. Zvláště pokud lidé začnou přenášet své vědomí do vysokých frekvencí a vizualizovat si obrazy harmonické budoucnosti bez parazitů a jejich služebníků. 

Vzpomeňte si, jak funguje „efekt pozorovatele“ v kvantové fyzice. Takže to vlastně funguje nejen v mikrokosmu. A to je jedno z hlavních tajemství našeho vědomí, které je nám skryto. Začněte s tím vším hned, protože do „Dne X“ plánovaného nepřáteli lidstva nezbývá mnoho času. Používejte ho tedy efektivně, aby „snížení“ ovlivnilo samotné nepřátele lidstva a jejich služebníky. Ostatně „redukce“ samotných „redukcionistů“ není v rozporu s karmickým zákonem odplaty. Ale k tomu potřebujeme přechod na vysokou frekvenci našeho vědomí, protože ti, kteří to neudělají, mohou být také mezi „redukovanými“ jako biomateriál nepoužitelný pro Vyšší síly. 

michael101063 © 

https://dzen.ru/a/ZU4IApINkTW5KvNR?referrer_clid=1400&

Překlad Peter 008

sdílet na

87 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
22. 11. 2023 05:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Kazdopadne zajimave. Ze jde vyvolat umele zemetreseni, o tom jsem presvedcena. Ono se ani neda divit prirodnim zemetresenim, kdyz se lidi k nasi planete chovaji jak nenazrane svine.

Jaroslav
22. 11. 2023 08:49
Odpovědět  Jaris

O způsobu vyvolat zemětřesení pomocí jaderných výbuchů v místě tektonických zlomů bylo známo již v 70. letech minulého století. Že Sověti zkoumali taková místa kolem USA je známo (vytvoření tzv Mexického zálivu mezi Kanadou a Mexikem). K tomu má dnes Rusko torpéda Poseidon. Čili je to realita, otázka je jenom kdo ty torpéda použije a jaký naprogramuje cíl. A že by USA čekali se založenými rukami je nepravděpodobné

Prodost
23. 11. 2023 16:26
Odpovědět  Jaroslav

…Mexického zálivu mezi Mexikem a Kanadou?… Musím Vás opravit, šlo by o tzv. “Stalinův průliv”

Helena
22. 11. 2023 11:01
Odpovědět  Jaris

Nevím, kdo je Žirinovský. Ale to neustálé shazování bomb na zem a energie z nich opravdu může vyvolat zemětřesení. Zatím to tak vždy bylo – tam, kde USA začalo válčit – tak po čase v té oblasti bylo opravdu velké zemětřesení Irák, Turecko, býv. Jugoslávie…

Jaris
22. 11. 2023 12:03
Odpovědět  Helena

nemam na mysli pouze bomby, ale neustale vrtani do hlubin zeme za surovinami. Proste lidstvo vidim jak nenazrane kobylky, ktere nasi planetu nici nejen, ze ji rabuji, ale zaroven vytvareji hromady odpadu, hlavne toho plastoveho.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
22. 11. 2023 12:20
Odpovědět  Jaris

https://www.youtube.com/watch?v=MTTr7RGH37c
kratky film MAN (Steve Cuts)

JoFa
22. 11. 2023 21:22
Odpovědět  Peter 008

Áno mal asi šesť a možno viac vakcín. No a teraz sa vás opýtam prečo? Ak bol takým prorokom, musel vedieť o čom Covid vakcíny sú. Takže jeho smrť je mementom, alebo zlyhaním jeho myslenia? Logika je aká? Ja si myslím, že to do seba narval, aby ukázal svetu, čo to spraví s človekom. Podľa mňa je jeho smrť odkaz…

Lostris
26. 11. 2023 11:42
Odpovědět  JoFa

Otázka je, zda těch 6 nebo kolik vakcín měl dobrovolně.

Prodost
23. 11. 2023 16:37
Odpovědět  Helena

Huaskarán 1970. Kamenná lavina pohřbila 13 účastníků čsl expedice. Existuje dodnes nevyvrácená důvodná teorie, že to byl důsledek seismické vlny, která oběhla zeměkouli, coby důsledek atomové zkoušky. Už si nepamatuji, myslím že atol Mururoa Francie.

laskra
24. 11. 2023 17:27
Odpovědět  Prodost

expedice se převážně skládala z lékařů Porubské Fakultky.

Aragonit
22. 11. 2023 16:53
Odpovědět  Jaris

Nenažraté svine sú tí čo plánovane priviedli svet na pokraj zničenia. Tento predpoklad je možný všetko sa snažia režírovať a samozrejme depopuláciu režírujú oni a neštítia sa ničoho sú schopný vyvolať aj takúto katastrofu sú to anti ľudia
https://aragonit11.blogspot.com/2023/11/zelenskemu-volali-z-domu-zo-slonoviny.html

José
22. 11. 2023 07:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Nepředpovídal takhle náhodou Žirinovskyj, že v roce 2024 v USA nebudou žádné volby? Stále se můžeme utěšovat tím, že žádný plán nikdy nevyjde

zuza
22. 11. 2023 11:44
Odpovědět  José

Žirinovskij toho natáral dosť, bol veľký, hlučný, nediplomatický, pred ústa si servítku nedával. Vždy ale bolo v tom, čo povedal, kus pravdy a niekedy veľmi nepríjemnej pravdy. V Rusku bol veľmi obľúbený a jeho prognóz si vážili, pretože sa plnili. Myslela som, že tie jeho prognózy sú výsledkom vedomostí a analytického myslenia, ale na ruských weboch ho považujú za človeka s jasnovidnými schopnosťami.

Frank
22. 11. 2023 11:45
Odpovědět  José

Pro celý svět by bylo daleko užitečnější, kdyby v roce 2024 nebyly zločinecké USA.

Gales
22. 11. 2023 12:47
Odpovědět  Frank

 Čím více lidí přemění negativní v pozitivní, tím slabší budou síly temnoty a realizace jejich zločineckých plánů začne „klouzat“. Zvláště pokud lidé začnou přenášet své vědomí do vysokých frekvencí a vizualizovat si obrazy harmonické budoucnosti bez parazitů a jejich služebníků…… Moje energie pracuje na tom ať chcípnou. Doporučuji všem.

JoFa
22. 11. 2023 13:00
Odpovědět  Gales

To je dobrý komentár, som sa zasmial. Na jednej strane propaguješ zmenu na pozitívnu energiu a na druhej strane tvoja energia vytvára negativitu- ať chcípnou!
Tak teraz neviem, ako si to vlastne myslel.

ladik
22. 11. 2023 19:16
Odpovědět  JoFa

Jeho negativita má v sobě velký pozitivní náboj.

JoFa
22. 11. 2023 20:29
Odpovědět  ladik

Blbosť..

Gales
22. 11. 2023 20:08
Odpovědět  JoFa

Tím že pochcípají ,,síly temnoty” tak se zlepší budoucnost a bude bez parazitů a jejich služebníků.Takže se moje ,,negativní energie” tímto přemění na pozitivní.Jak jednoduché Watsone.

JoFa
22. 11. 2023 20:26
Odpovědět  Gales

To je veľmi diskutabilná pravda, má smrteľník na toto právo? Urobiť to môže , ale je to správne? Nemôžete mi dať objektívnu pravdu. Stále to bude vaša pravda..

Markýza
22. 11. 2023 20:36
Odpovědět  Gales

Jen nezapomeňte kousek temnoty ponechat, nebo bude prů.ser 🙂 Víte co – zlu náleží poprávu čtvrtina všech věcí. Osobně mám dojem, že snad stačí pětina – ale nejsem pámbu, ani mamička Přirozenost.

Boomer
22. 11. 2023 20:42
Odpovědět  Markýza

pro: Markýza; 22. 11. 2023 20:36

.. velmi správná připomínka! Tlak pouze z jedné strany, byť by šlo o tlak absolutního dobra, by mohl přivodit zhroucení…

JoFa
22. 11. 2023 20:44
Odpovědět  Markýza

To co zlu náleží je naša schopnost s ním bojovať, pomer je obraz morských vĺn, je to perióda, úplné odlúčenie zla je na Zemi podľa mňa nemožné.

Tupý hulvát
22. 11. 2023 07:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještě tady chybí články o placaté Zemi a Měsíci jako hologramu,o čemž je přesvědčen nějaký psychotronik s kyvadélkem po informaci ducha jeho dědečka.

Standa
22. 11. 2023 08:33
Odpovědět  Tupý hulvát

A,, kyvadélko” to je pojem. Zkoušel jsem proutkařinu! Je to pravda, našel jsem flašku rumu , kterou jsem stratil v kompostu před rokem!

Jaroslav
22. 11. 2023 08:51
Odpovědět  Standa

Stando, to chce dělat kompost ve střízlivém stavu a nebude třeba kyvadla

José
22. 11. 2023 10:55
Odpovědět  Standa

To když jsem byl kdysi na vojně, tak jsem našel flašku rumu ve sněhu, pod okny kasáren. Takový světlý a krásný den to byl, to si přesně pamatuji…

zuza
22. 11. 2023 11:58
Odpovědět  Standa

Kedysi dávno za socíku som pracovala ako mzdárka v podniku, ktorý sa zapodieval geologickým prieskumom vodných zdrojov a vŕtaním studní. V tom podniku bol jeden robotník. ktorý mával vyššie prémie ako ostatní. Chodil v tričku s rozhalenkou a bolo mu vidno na krku retiazku s dosť veľkými krížikom. Kolegyne mi položartom – polovážne povedali, že je to najdôležitejší človek v podniku. Bol to prútikár, keď povedal, že kde treba vŕtať studňu, nikdy sa nepomýlil.

José
22. 11. 2023 10:57
Odpovědět  Tupý hulvát

Kdepak placatá. Země je dutá a my bydlíme uvnitř a všechna UFO, která pozorujeme jsou vlastně návštěvy z druhé strany, které k nám přilétají bránami v pólech.

22. 11. 2023 11:59
Odpovědět  José

Ááále, prdlajs. Je dutá a v ní je ještě jedna zeměgule a ta je větší než ta naše vnější.

José
22. 11. 2023 12:12

Ano, přesně tak to říkal ten profesor v blázinci ze Švejka. Ale pozor, to co jsem psal, se objevovalo na jedněch stránkách a mělo to tisíce zastánců. Když jsem tam psal to samé co vy, tak můj příspěvek vytrvale mazali, nakonec mne zablokovali. Horší než Seznam.

23. 11. 2023 12:05
Odpovědět  José

Jenom tisíce? Tak to na tom ještě není lidstvo, při těch miliardách, tak úplně blbě. Zrovna včera jsem si dělal prču ze známého, co tvrdí, že věří v placatozem a je v jakémsi spolku placatozemců, jestli je tak bl-bej, že tomu fakt věří, nebo chce bejt za origoš, by neměl pocit nedůležitej nuly. Pokaždý totiž celej úplně celej ožije když se má s kým hádat. Každej jsme holt ňákej. Aspoň je sranda, když nic jinýho. A jo – mám to od Pepči Švejků.

Markýza
22. 11. 2023 12:23

Nazdárek! Tak Julča už je vyprtíčkovaná?

23. 11. 2023 11:54
Odpovědět  Markýza

Zdravím ďouče milený 🙂 Ještě není, ale po víkendu už bude. To by jeden nevěřil co času člověk našetří, když si člověk nebere příklad s pejsků a nepolulává každej patník na kterej narazí. I když cukání je, ne že ne, páč za ten měsíc se tu, v souvislosti s Arabsko-Židovskou šarádou pana Globála, vyplesklo plno, jak by řekl Venda Ikona, temnejch struktur.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
22. 11. 2023 12:52

Nic není.Žádná země neexistuje a proto nemůže mít žádný tvar.Všechno je jenom výplod fantazie a hologramu.A to moje klecové lůžko taky neexistuje.

ModrýKlokan
22. 11. 2023 14:40
Odpovědět  Gales

Prej když si strčíš drát do ucha a druhej konec do zadku, tak uslyšíš hofno. Anton Telefonovič tak objevil telefon. Tak jsem to zkusil, ale nic jsem neslyšel. Něgde je chyba.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
22. 11. 2023 20:18
Odpovědět  ModrýKlokan

.. chyba je v hloubce zavedení drátu v uchu, Klokánku. Musíte ho zastrčit tak daleko, až dojde uvnitř vaší prázdné lebky ke kontaktu s drátkem propojujícím vaše uši. Ale pozor, ten je nesmírně důležitý, ten nesmíte přetrhnout, jinak by vám uši upadly…

23. 11. 2023 11:47
Odpovědět  ModrýKlokan

Ten druhej konec má přijít do řitě strejdy Šmuela. Odkud myslíte, že Nutela přijímá signály? I když, pravda, si to zjednodušil a přijímá je, s hlavou hluboce zanořenou do Šmuelově řitě, napřímo.

jiří
22. 11. 2023 08:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Na veřejnost se dostaly informace, že USA vyvinuly a skrývají tajnou zbraň v Antarktidě, která je schopna způsobit silná zemětřesení v různých částech světa.
https://tadesco.org/zemetrasenia-po-celej-planete-usa-skryvaju-v-antarktide-tajnu-zbran/

Standa
22. 11. 2023 08:23
Odpovědět  jiří

Fake!

Jaroslav
22. 11. 2023 08:52
Odpovědět  Standa

Možno ne v Antarktidě, ale co Aljaška?

Frank1
22. 11. 2023 09:26
Odpovědět  jiří

Informace na Tadescu berte s velikou rezervou.

jiří
22. 11. 2023 09:56
Odpovědět  Frank1

Na každém šprochu, pravdy trochu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuza
22. 11. 2023 12:23
Odpovědět  Frank1

tentokrát autorom článku nebol tomáš marný ani benjamin fulford, zdroj je Tsargrad. Nevieme, čím všetkým sa zapodievajú všelijaké tajné a polotajné organizácie ako DARPA a čo už dosiahli. ZSSR sa zaoberal tiež vývojom takých zbraní a už v r. 1969 na Ussuri použil nejakú tajomnú zbraň. Všetky výsledky výskumu a vývoja Jeľcin daroval hnUSAkom, ušetrilo im to desaťročia práce. A že tohtoročné zemetraseníe Turecku a Sýrii nebolo prírodného pôvodu, vykričala aj rumunská senátorka. Rovnako ako neboli prirodzené požiare na Havaji. Málo sa vie aj o o tom, že od 90.-tych rokov min.storočia financuje americká vláda projekt Stargate. Ide v podstate o takú astrálnu špionáž (je o tom kniha Psychická válka od Davida Morehouse). Začiatkom roku 1922 v Austrálii na protestujúcich proti šialenej kovid politike ich vlády použili fízli nejaké vysokofrekvenčné zvukové zbrane, ktoré spôsobili ľuďom neznesiteľné bolesti hlavy, uší, popáleniny, opuchy.
Pravda o tom, akými zbraňami disponujú niektoré štáty, môže byť oveľa horšia, ako sú naše predstavy na základe útržkovitých informácií, ktoré presiaknu na verejnosť.

Boomer
22. 11. 2023 15:07
Odpovědět  zuza

.. no, já zase v jiném zdroji četl, že ty případy popálenin uší, přesněji jednoho ucha, se vztahovaly jen na jednu ženu v domácnosti, Queensland, Cherbourg, Marshall Str.7. Při žehlení ji zazvonil telefon a ona si místo sluchátka přiložila k uchu žehličku. Nemůžu si vzpomenout, kde jsem to četl, ale je to 100% pravda, přece by v tak vážné situaci nelhali, že jo… ;o)))))

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
22. 11. 2023 16:00
Odpovědět  Boomer

Asi to máte odtiaľto:
Príde policajt na pohotovost so spálenými ušami a doktor sa ho pýta:
Prosím vás, ako sa vám to stalo? No a on na to, že keď žehlil, tak, zazvonil telefón. on zo zvyku ako držal žehličku ju priložil k uchu ako telefón -“Príjem!” a opálil som sa.
No dobre , hovorí doktor, ale ako ste si spálil to druhé?
Policajt mu odpovedal, no keď som si chcel zavolať záchranku.

Boomer
22. 11. 2023 17:34
Odpovědět  JoFa

.. naprosto přesně jste odhalil, odkud beru inspiraci, tudíž zřejmě také tušíte, co si o takových konspiracích myslím. Čatár Turčányi říkával.. takýchto za polhodina kýbel naondzím!

Frank1
22. 11. 2023 09:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Zirinskij vedel vic jak ostatni. Odkud ty informace mel, neni znamo. Na druhe strane se nechal nekolikrat bodnout proti COVIDu a zemrel na nasledky. Rozporuplna osobnost. To co je v clanku je neverohodne.

zdendulka
22. 11. 2023 12:31
Odpovědět  Frank1

byl 6x dobrovolně a nadšeně očkovaný a zemřel na úplné selhání imunity… s jasnými
příznaky AIDS.

zuza
22. 11. 2023 23:01
Odpovědět  zdendulka

Koľkokrát bol očkovaný neviem, ale písali, že zomrel po dlhotrvajúcej a ťažkej chorobe, to bolo začiatkom apríla. S kovidom ho hospitalizovali vo februári, takže to asi nebolo to dlhotrvajúce ťažké ochorenie, aj keď ten kovid bol asi posledný klinec do rakve.

Frank1
22. 11. 2023 09:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Nova informace o Antarktide a USA tam:
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/informator-vlada-usa-nasadila-zbrane-schopne-vyvolat-mega-zemetreseni/

jiří
22. 11. 2023 09:58
Odpovědět  Frank1

Informace na ac24 berte s velikou rezervou.

JoFa
22. 11. 2023 10:10
Odpovědět  Frank1

Vieš, že si napísal vyššie, že citujem:”Informace na Tadescu berte s velikou rezervou.” k článku na tadesco a pripojil si takmer identický článok napísaný inými slovami a pritom evidentne oba použili rovnaký zdroj tu:https://tsargrad.tv/articles/zemletrjasenija-po-vsej-planete-ssha-prjachut-v-antarktide-sekretnoe-oruzhie_910807
U článkov kde nie je uvedený zdroj, ale opíše to nejaký Ilja Muromec je nutné pochybovať aj keď netvrdím , že to tak nemôže byť. Len aby si bol v obraze, že ac24.cz je na tom podobne ako tadesco.

Boomer
22. 11. 2023 11:27
Odpovědět  JoFa

..hm, kolik těch konců světa, naprosto směroplatně předpovídaných, už máme vlastně za sebou? Já to moc nesleduju, ale nedávno to mělo být v souvislosti s nějakým propočtem starověkých Mayů, ale je možné, že už to máme za sebou a já si nevšimnul, to víte, i robotní patent k nám dorazil později než do Prahy

Markýza
22. 11. 2023 11:57
Odpovědět  Boomer

No a to bylo hemženího kolemdokola! Až na to, že Mayové zaznamenali konec cyklu – což ovšem noviny neprodá.

23. 11. 2023 12:08
Odpovědět  Markýza

Tleskám!

Markýza
23. 11. 2023 14:29

Děkuji, ráda vás vidím.

JoFa
22. 11. 2023 13:28
Odpovědět  Boomer

Ja som síce o konci sveta nič nepísal, iba upozornil na určitú nerovnováhu v postoji k “alternatívnym” médiám.
Ale keď sme už pri tom, je mi to jedno kedy bude koniec sveta a či vôbec, je to asi zbytočné riešiť- príde asteroid a bum bác ani to nemusí byť atómová vojna a tých možností ako to tu celé ukončiť je mnoho, stačí, že sa napr. prudko a dlhodobo zmení teplota, alebo sa zmení pomer plynov vo vzduchu a je vymaľované, rozdiel ja asi iba v tom, či zomrieme rýćhlo alebo pomaly.

Boomer
22. 11. 2023 14:37
Odpovědět  JoFa

.. inu, ač oba příslušníci jednoho druhu, jsme na tom přece jen každý jinak. Já totiž nemusím řešit, co bude po zániku mého těla, nebo ještě přesněji po vyhasnutí vitálních funkcí. A na to mi stačí nerozhlédnout se před vstupem do křižovatky, třeba.. načo je mi treba asteroidu?

JoFa
22. 11. 2023 17:34
Odpovědět  Boomer

Ja si myslím, že to rozhlédnutí je vytriezvením, dozviete sa, či idete hore alebo dolu, na to naozaj nepotrebujete asteroid, ale je rozdiel a to ma nepresvedčíte, že rýchlejšie je v tomto prípade lepšie , ako pomalšie.
Veľmi by som si prial, aby sme tieto debaty mohli viest aj potom, keď už telo nebude záťažou a stúpneme”.Vtedy vás pozývam na pohárik:”

Boomer
22. 11. 2023 19:19
Odpovědět  JoFa

.. jakožto bezvěrec, ač tedy řádně pokřtěn, si nejsem jistý, kterým směrem budu odeslán. No uvidíme, pro jistotu sebou od nynějška budu nosit cestovný pohárik…

JoFa
22. 11. 2023 19:31
Odpovědět  Boomer

Cestovný pohárik, je vám na hov.no, cestovný poriadok by bol lepší, ale smer vám učí stvoriteľ. Nechajte sa prekvapiť, u nás je to prekvapenie ako na Vianoce. Po rusky -prosto vyderžaj!

Boomer
22. 11. 2023 19:48
Odpovědět  JoFa

..naprosto chápu, co myslíte oním “cestovným poriadkom”. Leč já osobně se cítím již příliš vzdálen víře v cokoli jiného než sám v sebe, ale to už jsme zde probírali, že…

JoFa
22. 11. 2023 20:02
Odpovědět  Boomer

Smozrejme, je to vaša vôľa. Ak vám bude najhoršie a nikoho nemáte, na koho zavoláte? Nebolo by dobré, mať niekoho? Vtedy váš problém, prestane byť problémom.

Boomer
22. 11. 2023 20:11
Odpovědět  JoFa

.. ale já mám sám sebe. I to už jsme probírali.
A zatím jsem všechny svoje problémy dokázal vyřešit, vyříkali si to ti dva ve mě. Z mého pohledu na život mi připadá, že chodit po světě s “telefonním číslem na jistou záchranu” by mi otupovalo ostří smyslů a reflexů.
Z drcených hroznů sladká šťáva prýští…

JoFa
22. 11. 2023 21:37
Odpovědět  Boomer

Tento stav je možný, len pri vašich zmysloch, kedy rozhodujete a ak to nie ste schopný, alzheimer, demencia,ako by ste definoval koniec takto starého človeka v súvislosti so spomenutou diagnózou? To predsa nie je o svojvoľnom rozhodovaní a riešení svojich problémov.

Boomer
23. 11. 2023 09:53
Odpovědět  JoFa

..nenadán vírou nemohu modelovat řešení vámi uvedeného problému. To je mimo parametry mého vnímání interakcí mojí osobnosti a reálného světa vůkol…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
23. 11. 2023 14:28
Odpovědět  Boomer

No, jistou……když už vůbec, není jistá, spíš taková podpůrná.

Boomer
23. 11. 2023 17:21
Odpovědět  Markýza

pro: Markýza; 23. 11. 2023 14:28

.. no dík, srdečný dík za perfektní přihrávku! Když jsem si v rámci “sportem ku zdraví” zprasil kolenní vazy a rameno, ortoped mě před operací poslal na rehabilitace, než na mě dojde řada pod kudlou, hned ve dveřích mi ta pěkná sportovní blond fyzioterapeutka řekla.. sakra chlape, kam s těma klackama/berlema? Příště ať to tu nevidím, pěkně po svejch, třeba kolem zdi, ale po svejch, u mě se nemasíruje, u mě se cvičí až pot stříká! A vyšlo to, operace odložena na jindy. Kdy jindy? No na svatýho Dyndy.. spadnout můžete, ale vstát musíte a bez pomoci, jenom to se počítá!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
23. 11. 2023 18:07
Odpovědět  Boomer

Jojo. Pomoz si, člověče, i pámbu ti pomůže 😀

All
22. 11. 2023 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Zaujaly mne taky velmi dva poslední odstavce. Ano,souvislost mezi kolektivními negativními výbuchy lidí a přírodními katastrofami existuje a ví se o tom. A satanismus globalistů se opírá a zneužívá tyto výbuchy lidské negativní energie a my o tom moc dobře víme ( jen ovce nikoli) Globalisté taky zneužívají techniku,5G a 6G systémy záření,atd..,,Může být superpočítač globalistů -Pozorovatelem ? Ale ten nemůže nikdy nahradit Lidské Vědomí,Vědomí duševního světa! Taky se ale v moderní fyzice ukazuje,že všechno současně platit nemůže,stačí aby kvantový systém byl tak rozsáhlý,aby zahrnul i pozorovatele.. A taky existuje i to,že ,,Různí pozorovatelé vidí jednu událost různě”. A s tím existuje i interpretace ,,Mnoha světů”. Jaký je smysl života,co nám napovídá příroda sama,co víme sami o sobě,lidském vědomí,jak se vyvíjí a kam směřuje ? Ovce toto nezajímá,ale nás to zajímat musí a děje se tak.Globalisté jsou manipulátoři na totální zotročování a ničení,tohle je fakt,vidím je jako vrchol a konec elitářsko technokratické společnosti. A ještě k moderní kvantové fyzice–vždyť ani ona nemusí být ,,věčná”,vždyť může existovat její limit , kde vlnová funkce zkolabuje automaticky.

22. 11. 2023 12:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Ach jo…

Boomer
22. 11. 2023 15:10

.. jo, tomuhle jsme v dobách divokého mládí říkali.. kokotiny, bigbít a trenky do zvonu.

23. 11. 2023 12:10
Odpovědět  Boomer

🙂

Frank1
22. 11. 2023 17:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Nestaci zemetreseni, ktera vyrabi zemekolule, musime si je sami jeste vyrabet. Zlo nam vladne a nenavist Sionistu.

Boomer
22. 11. 2023 19:50
Odpovědět  Frank1

..neblbněte, čéče, ještě žádné umělé zemětřesní nebylo a vy už napichujete Židy na rožeň?!

23. 11. 2023 12:11
Odpovědět  Boomer

Ten plus máte ode mě, že se mi udělalo želé 🙂

Frank1
23. 11. 2023 13:55
Odpovědět  Boomer

Zeptejte se Turka Erdogana. Brzy nam rekne vic.

Boomer
23. 11. 2023 17:24
Odpovědět  Frank1

.. jo, to je možné, ale to bude až.. teď víte ho*no, a jen kecáte.

Markýza
23. 11. 2023 14:26
Odpovědět  Boomer

Já začínám mít dojem, že ti Židi si to nějak nesou v genech a přitahujou to, poněvadž to jinak není možný. Jejich “vina” nejspíš spočívá v tom, že se cítí provinile….ovšem, jestli se s tím dá něco dělat, to netuším.

Boomer
23. 11. 2023 17:27
Odpovědět  Markýza

pro: Markýza; 23. 11. 2023 14:26

.. dle mého selského rozoumku a zkušeností s lidma mi vychází, že Židé to mají u jiných pos*aným nahoru z jediného důvodu.. daří se jim. A to mnozí nedokážou strávit…

Markýza
23. 11. 2023 18:11
Odpovědět  Boomer

To sice taky – jsou enormně chytří a šikovní. Ale na druhou stranu, jen tím samotným to nebude, národové různí byli chytří a dařilo se jim. Syndom provinilosti, říkám vám. Když máte dojem, že můžete za všechny hříchy světa, tak je na vás nasypou, dojem se posílí a máte spirálečku jako víno. Začarovaný kruh. Vystoupit se z toho dá, ale je to mazec.

Prodost
23. 11. 2023 16:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, dává to smysl. Zde je “desatero” z Georgie. To sem dávám pro ty, kdož o tom třeba ještě nevědí.
1.Udržujte lidskou populaci pod hranicí 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou.
2.Řiďte reprodukci s moudrým přihlédnutím ke zlepšování tělesné kondice a rozmanitosti.
3.Sjednoťte lidstvo novým živým jazykem.
4.Ovládněte vášně – víru – tradice a řešte všechny věci smírnou cestou.
5.Ochraňujte lidi a národy poctivými zákony a spravedlivými soudy.
6.Nechť se všechny národy řídí interními normami a externí spory ať řeší světový soud.

Prodost
23. 11. 2023 16:20
Odpovědět  Prodost

7.Zbavte se banálních zákonů a zbytečných úředníků.
8.Vyvažujte osobní práva společenskými povinnostmi.
9.Oceňujte pravdu, krásu a lásku ve snaze o harmonii s nekonečnem.
10.Nebuďte rakovinou Země – dejte prostor přírodě – nechte místo přírodě.

Prodost
23. 11. 2023 16:21
Odpovědět  Prodost

A na WEBu MŽP ČR je text “Agendy 2030”, ještě kdy tam byl Babišův Brabec. Agenda má 17 bodů, rozepisujících tyto “zásady”. Z pochopitelných (doslova konspiračních) důvodů bez “zásady č. 1.

Prodost
23. 11. 2023 16:21
Odpovědět  Prodost

A automobil na vodu? Ovšem Stanley Meyer a jeho patent na rozklad vody frekvenční metodou na plynnou směs kyslíku a vodíku, tzv. powergas. 1 litr vody = 1680? litrů plynné směsi. Ověřte si, zapomínám. Tož tak, atd….