politika

„Putin rozděluje Ukrajinu, USA i EU – a daří se mu to“ – bývalý zástupce NATO v Ruské federaci

Ruský prezident Vladimir Putin nejde do frontálního útoku, ničí geopolitické protivníky zevnitř, což způsobuje rozkol místních politických elit.

Toto v rozhovoru ukrajinskému vydání «Апостроф» oznámil kapitán USA, bývalý zástupce NATO v Ruské federaci Harry Tabach, informuje „PolitNavigator“.

“Skutečnost, že Putin soustředil všechny své jednotky na hranici s Ukrajinou, řekl jsem to hned a říkám to pořád, to není jeho styl: Putin nejde do frontálního útoku – to není on. Jeho taktikou je vnést rozkol do vaší země, rozdělit ji na několik států, na několik částí, abyste zde měli občanskou válku.

V Americe je to samé, je to stejné, má stejný cíl. Má stejný cíl i v Evropě. Nejnepříjemnější na tom je, že v tom vyhrává, že se mu to daří. V mé vlastní zemi je obrovský rozkol, i Demokratická strana i prezident Biden mu (Putinovi) nahrávají,“ stěžoval si Tabach.

https://bit.ly/3xlwVna

sdílet na

2 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Vladimír
4. 7. 2021 16:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Jelita se rozdělují samy, protože dochází peníze. Na to není potřeba Putina.

Bozena K
4. 7. 2021 19:39
Odpovědět  Vladimír

přesně tak, oni se rozdělují sami, akorát mě fascinuje, jak ze všeho obvinují Rusko…. cokoliv se kdekoliv stane může za to Rusko…. jedním dechem ale říkají, že Rusko je zaostalá provinční země… to je schizofrenie