politika

Opičí neštovice: Americké biolaboratoře na Ukrajině odhalují důkazy o nadcházející epidemii

Ministerstvo obrany RF spojilo šíření opičích neštovic s americkými biolaboratořemi v Nigérii.

V Nigérii, odkud opičí neštovice pocházejí, funguje několik biologických laboratoří pod kontrolou Spojených států, řekl Igor Kirillov, vedoucí sil radiační, chemické a biologické ochrany (RCBZ) ruských ozbrojených sil.

„Podle dostupných informací existují v Nigérii nejméně čtyři biologické laboratoře kontrolované Washingtonem,“ citovala Kirillova  agentura TASS.

Připomněl, že podle zprávy WHO byl západoafrický kmen původce této nemoci zavlečen z Nigérie.

Kirillov zdůraznil, že návrat patogenu pravých neštovic, o který má Pentagon zájem, by byl globální katastrofou pro celý svět. 

„Nedostatek řádných kontrol a porušování požadavků biologické bezpečnosti ve Spojených státech může vést k použití tohoto patogenu pro teroristické účely. V období od roku 2014 do roku 2021 byly opakovaně nalezeny nezapočtené lahvičky viru v laboratořích Federální lékové agentury a Výzkumného ústavu infekčních nemocí americké armády (Maryland), Centra pro výzkum vakcín (Pensylvánie),“ uvedl Kirillov.

Spojené státy považují patogen pravých neštovic za prioritní patogenní biologický agens pro bojové použití. V biolaboratořích na Ukrajině američtí instruktoři učili a nacvičovali nouzovou reakci na propuknutí neštovic, uvádí ruské ministerstvo obrany.

Konkrétně během speciální operace Ruské federace byly v biologických laboratořích na Ukrajině nalezeny materiály amerických instruktorů o školení ukrajinských specialistů jak v nouzové situaci reagovat na propuknutí neštovic.

„Zájem Pentagonu o tuto infekci není zdaleka náhodný: návrat původce neštovic bude globální katastrofou pro celé lidstvo. Takže například ve srovnání s COVID-19 je tento patogen stejně nakažlivý (infekční), ale jeho letalita je 10krát vyšší,“ uvádí ministerstvo obrany RF.

Ministerstvo poznamenalo, že už v roce 2003 Pentagon vyvinul program očkování proti neštovicím, podle kterého všichni vojáci americké armády podléhají povinnému očkování, očkování v USA je povinné pro diplomaty a lékaře.

Za zmínku stojí, že opičí neštovice se do Evropy dostaly z Nigérie, kde fungují čtyři biolaboratoře Pentagonu, poznamenalo ruské ministerstvo obrany.

Ministerstvo také poznamenalo, že na Mnichovské bezpečnostní konferenci v roce 2021… byl vypracován scénář, jak čelit propuknutí infekce způsobené novým kmenem viru opičích neštovic.

Pozoruhodný je také fakt, že 98 % nemocných opičími neštovicemi jsou muži starší 20 let, netradiční sexuální orientace, dodalo ministerstvo obrany Ruské federace.

Zdroj

sdílet na

8 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
28. 5. 2022 04:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Na téma opičích neštovic moc zajímavá slova MUDr. Jiřího Berana.
První část článku se týká hysterie kolem Covidu, druhá je věnovaná možnému budoucímu strašení opičími neštovicemi.
https://pravyprostor.net/opici-nestovice-co-na-nas-kdo-zkousi/

Mimo jiné jedna zajímavost, která může mít možná platnost pro všechna respirační virová onemocnění:
“Když si představíte dýchací cesty, řasinkový epitel a na něm je vrstva hlenu. Řasinky ten hlen pořád posouvají nahoru. A čím více sportujete, čím víc chodíte do sauny nebo strávíte měsíc chozením podél moře a inhalací slaného vzduchu, tak jakoby dráždíte ten povrch a vytváříte si tam ze začátku daleko silnější vrstvu toho hlenu,“

Albi
28. 5. 2022 04:28
Odpovědět  Albi

MUDr. Beran to nazývá
Čtyřiadvacetihodinovou bezplatnou roušku, kterou nám ovšem stát nedoporučil
(To byl také důvod, proč mírní kuřáci nemoc Covid-19 tolik neměli, protože kouř působí dráždivě a vytváří vrstvičku hlenu se všemi působkami, která je mohutnější. „A když se objeví virus, tak než se zmnoží, tak to dramaticky snižuje množství té infekční dávky”).

Protože bylo přece rozhdnuto, že zachránit nás může jen a jedině vakcína, aplikovaná, jak už dnes víme, každoročně! 🙁

Ladislav
28. 5. 2022 06:47
Odpovědět  Albi

Za každou prasárnou ve světě, najdeš zločince usa!

Pavel
28. 5. 2022 08:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Je vůbec lidstvo někdy schopné duševně dozrát, jak by se slušelo na člověka 21. století? Vždyť vše se stále opakuje v cyklech. Technika sice neuvěřitelným způsobem pokročila, ale zároveň s tím se zdá, že lidské bytosti degenerují a jsou primitivnější. V čem je potom tedy výhoda té přetechnizovannosti. Máte v tom přátelé jasno?

zdena
28. 5. 2022 09:43
Odpovědět  Pavel

Čím dokonalejší hračky má rozverný Pepíček k dispozici a smí s nimi experimentovat, tím více se odvažuje – a nejsouce potrestán, pouští fantazii ze řetězu…. a protože mu to i nadále prochází….. roztáčí se osudný zhoubný kolotoč bezohledné ničivé fantazie….

janle57
28. 5. 2022 09:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufám,že je každému normálnímu člověku jasné,že jsou opičí neštovice dalším produktem
zavšivených USA,které je poctivě vyrobily na Ukrajině a roznesli po světě s nadějí,že se bude
opakovat Covid éra,která Rusko a hlavně Čínu ekonomicky dorazí,na podzim se můžeme
těšit jak začne Pfizer s Gatesem vytrubovat,že mají životadárnou vakcínu,která zase spasí svět
a bez které si nebudeme moci dojít ani pro chleba natož vyrážet někam za hranice všedních dnů,
ony se ty peníze,které vrazili do vývoje opičích neštovic,musí hodně rychle vrátit.a pak to musí
vydělávat,vydělávat a zase vydělávat, k tomu nám dopomáhej Bůh a papaláši EU !!

zdena
28. 5. 2022 09:46
Odpovědět  janle57

vytrubujou už teď….

jiří
28. 5. 2022 12:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Opičí neštovice.
comment image