politika

Oleg Matvejčev: Západ se proměnil v sektu šílenců

Navzdory energetické krizi a potřebě ruského plynu se západní země nadále pilně přesvědčují o „agresi“ Kremlu.

Oznámil to poslanec Státní dumy, politolog Oleg Matvejčev, na televizním kanálu «Россия 1», informuje zpravodaj PolitNavigator.

“Tábor, který se schází na summitech NATO, tábor sekty šílenců, nemohu najít jiný výraz. Protože tito šílenci mají úplně všechny diagnózy z psychiatrické léčebny. 

Za prvé, megalomanie – „My jsme Západ, civilizovaný, úplně první, nejhlavnější, nejdůležitější“ – samozvanci, kteří si přisvojili právo mluvit jménem pokroku,“ – řekl Matvejčev.

Za druhé, perzekuční mánie – „agresivní Rusko“, které je mučí a útočí ze všech stran, i když je těžké si představit mírumilovnějšího člověka, než je Putin. 

Za třetí, sexuální maniaci – mají prázdné regály v supermarketech, potravinovou krizi, plyn nemají, ale více je znepokojuje, co mají dívky a chlapci mezi nohama. To je zjevná schizofrenie,“ řekl Matvejčev

Navíc dodal, že Evropa, závislá na Gazpromu, je hysterická a naléhá nepouštět ruský plyn.

“Lidé, kteří jsou v průměru ze 40 procent v energetickém sektoru závislí na Gazpromu, navrhují uškrtit Rusko a nedovolit, aby se k nim dostal ruský plyn. V Evropě jsou země, které jsou z 90 procent závislé na Gazpromu. O příkladech této schizofrenie můžeme mluvit, jak dlouho chceme“ uzavřel Matvejčev.

Připomeneme, že dříve v Kyjevě řekli, že zatímco Poláci říkali Ukrajincům o nutnosti bránit se ruskému tranzitu plynu v boji za evropské hodnoty, objem tranzitu plynu přes Polsko vzrostl o 24 procent.

https://bit.ly/3Eb4UBV

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Michal47
24. 10. 2021 16:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten Oleg Matvejčev mně hovoří přímo z duše! K tomu není co dodat!