politika

Královský protokol léčby #COVID19. Královna je “krmena koňským anthelmintikem“

Novinová zpráva náhodou odhaluje, jak lékaři poskytují královně „zakázanou léčbu“ #COVID19 a čím se královská rodina léčí. 

Pokud se na videu zastavíte na 19 sekundách, můžete vidět, že královnu “krmí koňským antihelmintikem“ – jak Ivermectin nazývají „rádoby novináři“ a „rádoby média“, kteří stigmatizují všechny úspěšné léčby nového ARVI (Akutní respirační virové infekce) a namísto včasné léčby protlačují injekce s experimentálními vakcínami a injekcí mRNA.

Abychom byli přesní, Alžbětu II. léčili “Stromectolem”. Balení 4 tablet, každá obsahuje 3 mg ivermektinu.

Snad tento okamžik pomůže lidem probudit se a pochopit, čím je vlastně loutková média krmí a jak se o ně a o jejich zdraví starají rádoby národní vlády prosazující vakcíny BigPharma místo včasné léčby lékem “Ivermectin”, u kterého je téměř 100% pravděpodobnost vyléčení covidu.

____________________

Vědec byl za Ivermectin oceněn Nobelovou cenou (https://t.me/Skuratoff_2_0/3611), v té době jej ocenila i proslulá WHO, která se stala synonymem jejího šéfa, přítele pedofila Epsteina, Gatese.

Ale protože je tento lék příliš úspěšný v léčbě covidu, proto jej všichni, včetně užitečných idiotů, nyní klasifikují a zesměšňují jako „odčervování koní“. 

Ale tento lék opravdu léčí a existují tuny studií, které to potvrzují. Tetka ve WHO čelí trestnímu stíhání z Indie (https://t.me/Skuratoff_2_0/3611) kvůli lžím o Ivermectinu, protože o něm lhala, blokovala mu cestu do indických léčebných protokolů covid, zatímco mohl zachránit tisíce životů.

Indie zahrnula ivermektin do svého národního protokolu (https://t.me/Skuratoff_2_0/715) a ve státech, kde je tato léčba široce používána, nyní hlásí bezprecedentní snížení případů.

Připomínám, že v indickém městě Váránasí již dlouho probíhá distribuce lékárniček (https://t.me/Skuratoff_2_0/7252#COVID19, kam byl zařazen Ivermectin, Azithromycin, Vitamíny D a C a další.

Aliance pro pohotovostní péči #COVID19 napsala na Twitteru (https://t.me/Skuratoff_2_0/4573), že 100–200 členů Kongresu, jejich rodin a zaměstnanců TAJNĚ užívali Ivermectin v té době kdy lék pro včasnou léčbu byl v USA zesměšňován médii, FDA, CDC a hlavními lékařskými asociacemi.

Indický stát Uttar Pradesh byl první stát v zemi, který zavedl (https://t.me/Skuratoff_2_0/7587) rozsáhlé preventivní a léčebné použití ivermectinu. V květnu až červnu 2020 tým v Agre vedený Dr. Anshul Parekem podal Ivermectin na zkušební bázi všem členům týmu RRT v okrese. Bylo pozorováno, že u žádného z nich se nevyvinul #COVID19 navzdory každodennímu kontaktu s covidovými pacienty.

Zdroj – https://t.me/Skuratoff_2_0/857… 
https://bit.ly/3JLHOEA

sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krtek
23. 2. 2022 23:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Královnu tím mohou léčit, nám to nebylo dovoleno. Určitě je očkována normálními šaržemi jako všichni ostatní.

Albi
24. 2. 2022 01:14
Odpovědět  krtek

Jednak nejsme šlechta a za druhé – kde by vzali dostatek mrtvých, který byl potřeba k potvrzení nebezpečnosti viru. I takhle už si museli pomáhat jinými nemocemi, aby aspoň statisticky něco prokázali, přestože jim víc než dost pomáhal STRACH.

https://outsidermedia.cz/prestan-se-konecne-bat/

Editor
24. 2. 2022 01:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale no tak, buďme přející, přeci jen je to už stará vysloužilá válečná herka, tak jí to přejme! Nakonec, je to velká milovnice koní a psů, tak to musí osobně vyzkoušet pro své miláčky!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Michal47
24. 2. 2022 23:31
Odpovědět  scipio

S touto starou a zapšklou čarodějnicí, která už sotva p.. nese, není možno mít slitování!! Už tady na tom světě straší příliš dlouho a dávno už si jí měl vzít čert do pekla, byl by to jen přínos k ozdravění životního prostředí v Londýně. Jenže takové staré škatule se štítí i belzebub, i čerti mají svojí hrdost!!