politika

Kedmi: Rusko zahájí operaci s cílem donutit Spojené státy k míru za dva týdny

Kedmi poznamenal, že Rusko v současné době vyjednává s Íránem.

Podle izraelského politologa Jakova Kedmiho mají Spojené státy dva týdny na to, aby splnily všechny požadavky Ruska. Věří, že již v únoru Moskva zahájí další etapu vztahů s Washingtonem.  Pravděpodobně Ruská federace realizuje řadu vojensko-technických a politických opatření, která donutí Američany k míru.

„Prezident Ruské federace pojede na olympijské hry, prodiskutuje celou tuto situaci se svým čínským protějškem a postoupí do další fáze – jak tomu říkají v NATO – operaci, která donutí Spojené státy k míru. Bude velká a rozmanitá. Přípravy jsou již v plném proudu.” řekl politolog ve vysílání kanálu YouTube Solovjov LIVE.

Kedmi poznamenal, že Rusko v současné době jedná s Íránem. A výsledek těchto jednání zjevně neprospěje Spojeným státům. Také ruský prezident bude muset brzy odjet na olympijské hry do Číny. Kde povede řadu jednání s čínským vedením. V případě Evropy však Moskva nebude muset přijímat žádná opatření, protože plynu v zásobnících EU zbývá pouze na dva týdny.

https://bit.ly/32t35D6

sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
anonym
23. 1. 2022 21:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Zase dalsi prorok, ktery to vi, jak bude za dva tydny.

Albi
23. 1. 2022 22:48
Odpovědět  anonym

Taky se mi zdá, co se najednou vyrojilo znalců. Ti snad vědí i kdy a co bude zítra prezident Putin obědvat.

Albi
23. 1. 2022 23:25
Odpovědět  Albi

Vyjmenovat asi nedokážu, ale např. ve vedlejším článku jakýsi ukrajinský generálporučík Alexandr Pavljuk.
V jedná diskuzi jsem dnes če.tla, že podobné “zprávy” má jakýsi komentátor z Britských listů a na mainstreamu se jich jistě najde nespočet.

Ale uznávám, že Kedmi je jiná “liga”, jen se mi zdá, že Putin převeze všechny.

Samozřejmě se mohu mýlit, ale teď jde Rusku ne-li o všechno, tedy o mnoho a v tom případě asi prezident Putin všechny karty na stůl nevyloží.

Albi
24. 1. 2022 00:43
Odpovědět  Albi

Ovšem.
Ale když už zmiňuješ V. V. Pjakina – mnohokrát ve svém pořadu řekl, že Ukrajina musí zůstat “celistvá”, že pokračování ukrajinské státnosti musí převzít Luhanská a Doněcká republika – tedy rozdělení Ukrajiny nepřichází v úvahu. Proto jsou takové laické “analýzy v podstatě produkované běžnými mainstreamovými čtenáři k ničemu.
To jsem myslela těmi vyrojivšími se znalci, což se samozřejmě na Kedmiho nevztahuje.