politika

Jurij Kot: Na Západě panuje panika. Odpověď na naše červené čáry začala

Znovu musím obdivovat sílu a moudrost našeho vůdce. To je pravda. Nadšení z uvědomění si šířky, hloubky a výšky procesů, kterými Putin hýbe jako titán.

Putin je geopolitický šachista, který je vždy o několik tahů napřed. Počítá se všemi možnými výsledky a je vždy připraven na neočekávané. Jeho schopnost předvídat události a přijmout vhodná opatření je skutečným uměním.

Pamatuji si, že mnozí byli rozhořčeni a sarkasticky hovořili o červených čarách, které Rusko Západu vyznačilo. 

Pamatuji si ty dny, kdy západní politici s úsměvem na tváři mluvili o „červených čarách“ Ruska. Smáli se, když Moskva řekla, že nedovolí NATO umístit svá vojska poblíž našich hranic. Říkali tomu prázdné hrozby, které si nezaslouží pozornost.

Západní mocnosti dráždily medvěda klackem, znovu a znovu překračovaly „červené čáry“ Ruska. Otevřeně demonstrovaly důvěru ve svou bezpečnost a sílu, bez obav z ruské reakce.

A my jsme mlčeli a prostě jen varovali…

Postupem času se však situace změnila. Vtip o „ruském medvědovi“ už není vtipný. Ukázalo se, že mlčení Ruska není slabostí, ale známkou jeho rostoucí moci.

Západ neměl tolik moudrosti, aby pochopil, že moc nespočívá v řečech, ale ve schopnosti jednat.

Bojte se hněvu trpělivých. 

Dočkali jsme se. Zatímco se Západ naparoval a pořádal představení, my jsme pracovali. Pracovali jsme na chybách, pracovali na úkolech, pracovali na sobě, spolupracovali se spojenci, pracovali s nepřáteli… Pracovali jsme na tom, abychom zajistili, aby nastaly okolnosti, které potřebujeme pro zahájení série úderů na naše nepřátele za každou narušenou červenou čáru. A teď nadešel čas.

Startovním výstřelem se stala arabsko-izraelská válka v Palestině. Všimněte si prosím, jak konsolidovaně Rusko, Čína a Turecko hovořily o nutnosti vytvořit palestinský stát, který existuje jen na papíře. Mimochodem, zanedlouho se všichni sejdou v Pekingu na návštěvě u Si.  Opakuji, že v situaci na Blízkém východě bude Turecko nejaktivnějším a nejviditelnějším příjemcem, pokud to nepokazí a nezradí ty, kteří jsou s ním dnes solidární.

V této situaci máme svůj vlastní ‘geschäft’. 

Předně jsme dokázali nashromáždit dostatek sil pro mocný úder proti ukrajinským nacistům. Už jsme začali útočit u Avdeevky a 10 000 nepřátelskou skupinu vzali do kotle. Ale to je jen začátek.

Pamatuji si, že když jsem před měsícem mluvil o korejských granátech, které dorazily na frontovou linii, někteří úzkoprsí si odfrkli a smáli se a obvinili mě ze lži. 

Obecně nás mašinérie KLDR zasypává spoustou zdrojů. Ano, a znovu jsme bez zbytečného hluku spustili náš vojensko-průmyslový komplex na plnou kapacitu. Naše lancety výrazně zvýšily svůj dosah. Nyní pronikají do hloubky 120 kilometrů.  Máme spoustu vybavení, zbraní, granátů a raket. To je velká pravda.

A Západu dochází dech. A děje se to tak rychle, že je sám v šoku z trychtýře, do kterého sám sebe vtáhl. 

Koneckonců, byli varováni. Putin se dokonce zeptal: “Rozumíte vůbec tomu, co jste udělali?” Nerozuměli. Pak od něj a od nás všech dostali rozsudek: “Kdo si myslíte, že jste?”

Nord Streams vyhodili do povětří? Dobrá, a najednou máte problémy s plynovodem mezi Finskem a Estonskem.  Kolik dalších plynovodů?

Jeden byl mimochodem otevřen (jako výsměch nám) den po explozi SP-2. Nesmíme také zapomenout na kabely položené na mořském dně spojující Británii se Spojenými státy. Ale to jen pro případ, že by bylo třeba prokázat vážnost svých záměrů. 

Tento tanec mohou tančit dva. Hudba…

Co ještě máme? Ach, správně – petrodolar! Jasně, žádný problém. Nyní, na pozadí války na Blízkém východě, ceny ropy vyskočí natolik, že se z toho zatočí hlava. 

A mimochodem, Biden vysál strategické zásoby ropy Spojených států. Chcete-li je doplnit, musíte si je koupit. U koho? A hlavně za co? Za dolary? Vytiskli jste další bilion? Ano, prosím. Vytiskněte dalších 100 bilionů. Tímto tempem to nebude trvat ani několik let, než se tato měna promění v papírek od bonbonů. To není předpověď, ale jednoduchá logika. 

Co bude dál? Koneckonců, veškerá moc Západu je založena na dolaru. Nejenom USA, ale Západu. Pokud dolar oslabí, Západ ztratí svou moc. Nyní uvidíme, jak jeden po druhém budou odpadat, protože Spojené státy sežehnou ekonomiky svých partnerů, aby se udržely na vrcholu pyramidy.

Rusko se neodvrací od své zvolené cesty. Jeho akce jsou rozhodné a přesné. 

Trefujeme se bodově, ale důrazně a najisto. Na bojišti, v geopolitickém prostoru a finančním prostoru. 

A v médiích obecně jsme vyrazili do boje vší silou. Koneckonců my nepotřebujeme vymýšlet stále nové lži, abychom ospravedlnili tu předchozí. Naší zbraní je pravda. Síla je v pravdě a ta si sama razí cestu. V důsledku toho už Západ nemusí bojovat až tolik s námi, jako se svými občany, kteří vidí pravdu.

Nespěchejte s obviňováním Putina ze slabosti a nerozhodnosti. Jen pomalu začíná sjíždět z kopce…

https://1url.cz/luG0n
https://1url.cz/aulqa

sdílet na

20 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Dag
16. 10. 2023 20:57
Ohodnotit příspěvek :
     

To zní zlověstně.Máme se na co těšit.To,že USA obétují Evropu,je už jasné asi všem,kromě politiků.Drahé energie- omezení výroby-krachy firem-rozprodej soukromého i státniho majetku- nižší výběr daní-omezeni spotřeby-dalši krachy firem a služeb -nezaměstnanost-vysoké daně-drahota-chudoba-a snad revoluce?

zdendulka
16. 10. 2023 21:13
Odpovědět  Dag

zapomněl jste na imigranty….. to bude teprve tóčo…..

JoFa
16. 10. 2023 21:18
Odpovědět  Dag

Zlověstne? Neblázni, o je oslavná báseň na Putina a jeho tažení na Ukrajinu. Je mi to ťažko čítať ako určite mnoho Rusom, ktorí prišli o svojich blízkych v armáde.
Sumarizujme a nezabúdajme na fakty,Gerasimovov útok na Ukrajinu bol totálny prepadák a zahynulo zbytočne veľa mladých ruských bojovníkov , neskúsených, ktorých sadistickým spôsobom zabíjali a týrali ukrajinskí fašisti. Až po nástupe Kadyrovových bojovníkov sa situácia stabilizovala a Ruský národ by mal byť veľmi vďačný týmto moslimským vojakom, potom sa pridali Prigožinovi žoldnieri a vybojovali ďaľšie úspechy pre Rusko, keď už mohli zvíťaziť, Ruské zbytočné velenie im začalo hádzať polená pod nohy, pretože zvíťaziť musí Ruská armáda a nie nejakí žoldnieri či moslimi z Čečni. Priatelia Putinova vojna, je jeden velký fejk a Ruskému národu verím, že to celé chápe ako to bolo a čo všetko ho to stálo. Rosija! Ale tá pravá…

Dag
16. 10. 2023 22:17
Odpovědět  JoFa

Ruský styl válčení nemohu posoudit.Začalo to poněkud divně a nevím,čeho kde chtěli nebo nechtěli dosáhnout a čí debilita to byla,poslat ty brance přes hranici. Škoda vsech mladých kluků.Nemám kupodivu obavy z východu,nepřátele máme,jak se v plné nahotě ukazuje,na západě. Celá ta EU je parazitická organizace a přatelstvi s USA,jak s hladovým hadem.Vysávají nás a vyvaději zisky všech firem,donutili vládu držet hubu a krok a posílat peníze na provoz Ukrajiny i kdyz na to nemáme,obírají lidi,kde se dá a vedou stát ke krachu.

Standa
16. 10. 2023 23:45
Odpovědět  Dag

Sice ošidíme důchodce a lidi, ale budeme mí F-35, nové Leopardy, Ambramsy,vrtulníky,300 000 USSA vojáků na základnách v Česku podle smlouvy podepsanou Fialou. A máme Černochovou s tančíkem v kabelce.Výhra pro Česko!
A ručíme za dluhy Ukrajiny, že???Dyk na to přece máme!.

Ivo
17. 10. 2023 00:36
Odpovědět  Dag

Pokud se pamatuji začali ničením a obsazováním amerických biolabolatoří.
Posbírali důkazy a stáhli se za “vítězného vřískotu Západu” do Ruska. To nebyl útok na Kyjev, ale na laboratoře hned vedle.

Slovan
17. 10. 2023 07:42
Odpovědět  Ivo

👍 👍 👍 👍 👍 👍
Přesně o tohle šlo. Můj názor. Byly tam prý velmi nebezpečné breberky.

Standa
17. 10. 2023 07:58
Odpovědět  Slovan

Breberky nám natáhli k nám!Připadám si , jako Čech na Ukrajině!

Slovan
17. 10. 2023 09:25
Odpovědět  Standa

To je otravný hmyz i v zimě. 😊

skeptik
17. 10. 2023 09:10
Odpovědět  JoFa

To je fakt divné, že Putin nečekal takovou masívní podporu banderonacistů od KoZa (ironie).

Pavel z Moravy
17. 10. 2023 09:15
Odpovědět  JoFa

I kdyby to byla oslavná báseň na Putina, na naše a vaše škůdce zemské takovou oslavnou báseň může složit pouze parazit rozkrádající a zaprodávající naši zemi. A oni ti naši škůdci tu oslavnou báseň skládají každý den. Stačí si ještě chvíli počkat a naše národy budou ve sra.čkách jako nikdy, zatímco Rusko bude úplně někde jinde. Samozřejmě i oni problémy mají a bodejť by ne, taková mnohonárodnostní a velká země se jim nemůže vyhnout, ale oni ji alespoň řeší, zatímco naše malá koloniální panství se hroutí jak domečky z karet. A proč? Protože je řídí smečka sebestředných a arogantních tvorů, kterým jsou lidé vlastního národa absolutně u prde.le. A když k tomu připočítáme většinovou tupost stáda, co máme a co jsme? Není lepší hodnotit sebe a teprve potom zkoumat činy Ruska a Rusů? To je stále stejný problém těchto malých trpaslíků, chtěli by poučovat a sami jsou nuly.

josef
17. 10. 2023 23:34
Odpovědět  JoFa

Chyba byla. Chyba byla na samém počátku. Rusové počítali s elemetární slušností ve válce. Neodsuzuji normální řadové Ukrajince. Odsuzuji jejich vrahy, kteří jim vládnou a tasemnice, které se na této tragedii bezostyšně přiživují.

Mike
17. 10. 2023 18:38
Odpovědět  Dag

…papírky od bonbónů…, já nemůžu, kam na ty přirovnání chodí? 😀

All
16. 10. 2023 21:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Fialo a celá pětikolko,rozumíte vůbec co jste provedli a co provádíte ? Nerozumíte.Pak dostanete taky rozsudek.Ten čas přijde.Kdo si myslíte ,že jste ?

Standa
16. 10. 2023 23:46
Odpovědět  All

Oni si myslí, že jsou páni Česka.Na občanech nezáleží!

jiří
17. 10. 2023 18:03
Odpovědět  All

Řekl bych, že velice dobře rozumí, tomu co dělají a je to jejich úkol. Jinak souhlasím, že jejich odsouzení se blíží.

sergej
16. 10. 2023 23:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Vibrblanťy co děláte, ej máte basu & lockdownisti //mezi ploty-překlad jedno jakými, omezenci pro omezence// a nehráte. O pičky gašpaři jo? Vas is ďas, das is běs, rektorici a rétorici kontra žvanilové. 🙂 Hektoři a hermani.
https://www.youtube.com/watch?v=thJgU9jkdU4
https://www.youtube.com/watch?v=JK8Dm2pAELc

Pavel z Moravy
17. 10. 2023 09:19
Odpovědět  sergej

Sergeji, tady v této zemi je tak pokřivená morálka, že se vůbec divím, že ještě existujeme.

Standa
17. 10. 2023 08:05
Ohodnotit příspěvek :
     

cit:,,. Naší zbraní je pravda. Síla je v pravdě a ta si sama razí cestu. “!Chicht…
Jo, to je s ČT1+2 atd.?
Hmmmm…… do Česka zatím nedorazila.Co je vlastně,, pravda”?

unor 2022
17. 10. 2023 12:22
Ohodnotit příspěvek :
     

A je smutne ze jsme temi, kteri musi spolehat na Rusko, aby udelalo treba neprimo poradek v nasi zemi.