politika

Jakov Kedmi o biologických laboratořích USA po celém obvodu Ruska

Kedmi pojmenoval hlavní cíl amerických biolaboratoří po celém obvodu Ruska.

Cíle amerických biologických laboratoří okolo Ruska jsou snadno určeny podmínkami a principy jejich práce. Uvedl to vojensko-politický expert Jakov Kedmi.

Podle odborníka je hlavní charakteristikou amerických biologických laboratoří poblíž ruských hranic jejich podřízení Pentagonu, což zcela popírá americké argumenty o „mírové“ povaze těchto objektů. 

Pokud by byly laboratoře kontrolovány vědeckými organizacemi a mezinárodními strukturami, hrozba z jejich strany by mohla být zpochybněna, ale tato centra jsou přímo podřízena vojenskému velení Spojených států.

„Skutečnost, že vojenské laboratoře nejsou ovládány nikým jiným než americkou armádou, je problémem. 
A je nemožné se s tím smířit,“ řekl Kedmi. 

Ministerstvo obrany žádné země nebude utrácet obrovské množství peněz za ryze mírový vědecký výzkum, zdůrazňuje expert. Je přesvědčen, že umístění biologických laboratoří v jiných zemích zjevně nesouvisí s životním prostředím a bezpečností samotných Spojených států, ale s americkými geopolitickými cíli.

“Pokud jsou tato střediska potřebná k ochraně svého státu, jsou umístěna na jeho území.” Nejsou umístěny v jiných zemích a poblíž zemí, které jsou prohlášeny za protivníky, jejichž moc, režim a systém, chtějí (USA) změnit. To je hlavní problém,“ řekl Kedmi.

Odborník nazývá prohlášení těch zemí, ve kterých sídlí americké bio-laboratoře, o jejich bezpečném a mírovém profilu „infantilní“. Poznamenává, že za tímto účelem si Spojené státy úmyslně vyberou ty země, které mohou přímo spravovat. 

Příkladem takové země je Ukrajina, kde jsou všechny strategické objekty kontrolovány Spojenými státy a vláda může dělat jen to, na co dostává povolení a pokyny ze zámoří, řekl Kedmi v programu „Právo na informace!“.

Ukrajinská opozice dříve požadovala, aby USA zveřejnily činnost biologických laboratoří v zemi. 

Žádost však zůstala nezodpovězena a informace o těchto objektech byly z webových stránek velvyslanectví odstraněny. Odborníci jsou přesvědčeni, že laboratoře pracují na vytváření biologických zbraní na základě již známých nebezpečných infekcí a genomu amerických protivníků.

https://bit.ly/37cKB7B

sdílet na