politika

Generál německého letectva Gerhartz vyzval NATO, aby se připravilo na použití jaderných zbraní proti Rusku

NATO by se mělo připravit na to, že aliance bude muset proti Rusku použít jaderné zbraně. Tuto výzvu vyslovil velitel vzdušných sil Německa generál Ingo Gerhartz na mezinárodním sympoziu námořních mocností Seapowers ve městě Kiel, uvádí Bild.

„NATO se musí předem připravit na použití jaderných zbraní, protože kdykoli může nastat stav nouze.  Pro spolehlivé zadržování potřebujeme jak prostředky ničení, tak politickou vůli k zavedení jaderného odstrašení, bude-li to nutné,“ řekl německý generál.

Velitel Lufftwaffe Bundestagu nezapomněl promluvit směrem k Putinovi a pohrozil, ať „nesoutěží s Německem “.

Již dříve exministr zahraničních věcí Polska a současný poslanec Evropského parlamentu Radoslaw Sikorski řekl, že Rusko údajně porušilo ustanovení Budapešťského memoranda, takže západní země mají právo převést jaderné zbraně na Ukrajinu.

Náměstek generálního tajemníka NATO Camille Grand 7. června řekl, že NATO odmítá poskytnout Rusku záruky, že nerozmístí jaderné zbraně ve Švédsku a Finsku, pokud se tyto země připojí k alianci.

Pro Pokec přeložila Janinna.

https://bit.ly/3xB0Mt8

sdílet na

17 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jar
21. 6. 2022 01:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevěřím,že je použijí,ale pokud přece jen a v omezené míře, v tu ránu přestane existovat USA spolu s Anglií.Náckovství skončí,jako konečné řešení. Obyvatelné by byly jen některé oblasti a ještě v omezené míře.To musí dobře vědět i ten holohlavý hňup,prdlý fricek.

21. 6. 2022 01:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Bu bu bu…

Ladislav
21. 6. 2022 04:49

Jen to zkuste vypatlaní opičáci!

Pijack
21. 6. 2022 07:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty německé svině si nedají pokoj a nedají a nedají…. Stalin udělal jednu nenapravitelnou chybu, když je se svými spojenci nevyhnal do moře, neutopil je jako krysy a nevymazal Německo z mapy světa. Teď budeme opět trpět.

me2d44
21. 6. 2022 08:48
Odpovědět  Pijack

Nečilte se, nemá to smysl. Vždyť on jen nabízí něco, co nemá – to se to rozdává – viz můj předchozí příspěvek (je v něm sice překlep, ale smysl to nezměnilo).

me2d44
21. 6. 2022 08:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli mne paměť neklame, jedinými jadernými státy v NATO jsou Francie, Británie a USA. I tyto státy ratifikovaly Smlouvu o nešíření jaderných zbraní. Takže nějaký řev NATO o použití jaderných zbraní proti Rusku je jen plácání do větru – pokud by k tomu došlo, pak je jasné, že by to musel schválit někdo z výše uvedených. Když uvážíte, že dneska je i New York a Washington v dosahu roských hypersoniků, schopných nést atomovku, tak si myslím, že to nikdo neriskne. Navíc, zásah Yellowstone může způsobit průliv mezi Mexikem a Kanadou – a tektonickou zimu.

Pozor
21. 6. 2022 09:04
Odpovědět  me2d44

BINGO !!!

Pavel K
21. 6. 2022 12:07
Odpovědět  me2d44

Tak jistě, ale ono se to tam vaří samo o sobě. Někde jsem před časem četl, že ten vulkán už přesluhuje. Podle vědců to mělo řachnout už před pár lety. Mají to spočítané podle vzorků hornin a že se tak děje pravidelně. Jsme v období, že ji to mohlo přestat bavit, ale pohyby zaznamenávají. Kdoví co bude, třeba to ještě zažijeme. Ale pak bude problém.

Pozor
21. 6. 2022 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Zas jeden generál protektorátu bez reálnych kompetencií, to sa mu ale rozpráva keď skutočne o ničom nerozhoduje, Nemecko dokonca ani nemá jedrové zbrane, ale on ich chce použiť, no sranda tak ako aj ten Poliak.

21. 6. 2022 13:42
Odpovědět  Pozor

No Německo je největší jadernou základnou v Evropě. V podstatě porušili všechny dohody od konce války. A co horší, dneska si dosadili českou vládu složenou z kolaborantů hnědých košil.

janle57
21. 6. 2022 09:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Generál s předky zocelenými v SS,který sní o návratu wehrmachtu do Ruska ve stylu
roku 1941,tento idiot si ovšem ve své nadutosti neuvědomuje,že jediná ruská jaderná
ponorka vymaže kompletně celé Německo za 2 minuty z mapy,kde 200 let nezůstane
nic víc než písek a kde už nikdy tráva nevyroste,nic jiného ho si tihle Helmuti asi nepřejí.

Gales
21. 6. 2022 10:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Místo a čas útoku zveřejní Die Zeit. U nás máme taky jednu takovou fíču co by chtěla bojovat do posledního ukrajince.

21. 6. 2022 10:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Německo už se úplně odkopalo a opět se přihlásilo k odkazu třetí říše. Nacistické smýšlení je tam tak hluboce zakořeněno, že nebylo otázkou zda, ale kdy. A když jsme u toho porušování dohod, tak to byli právě Němci, kteří porušili všechny své zákony včetně ústavy při bombardování Srbska. Ten revanšismus už tehdy byl známkou přicházejícího hnědého moru. Že mají na svém území jaderné zbraně je porušením všech dohod od Postupimi dodnes. Jejich revanšismus se nyní odkopal v plné nahotě.
O polských potomcích fašistů raději škoda mluvit, ti se chovají stejně jako před druhou válkou. Byli to právě Poláci, kteří naprosto proti všem zásadám mezinárodního práva, napadli jako úplně první zahraniční armáda tehdejší Československo. Byli to právě Poláci a jejich Pisudski, který už v roce 1934 vyzývali Hitlera ke společnému útoku na tehdejší SSSR. A byla to řada Poláků, kteří se podíleli na holokaustu.

Petr
21. 6. 2022 13:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Copak , skopčáci chtěj zas dostat přez rypák , to jim nestačila 2 světová ????????

Markýza
21. 6. 2022 20:50
Odpovědět  Petr

Asi. Blbý je, že my překážíme mezi nima.

Už jednou jste dostali přes tlamu.jpg
vlasta
21. 6. 2022 13:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Tihle skrrytí náckové si opravdu nedaj pokoj dokud je nepověsí za krk !

kolbih
21. 6. 2022 18:32
Ohodnotit příspěvek :
     

…měl by ten slavný generál dostudovat dějiny, neměl by pak takové kecy!!!