politika

Baerbocková  a matematika

Německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková se v rámci Mnichovské bezpečnostní konference dostala do kuriózní situace. V komentáři k politice ruského vůdce diplomatka zdůraznila, že hlava ruského státu může „udělat svět šťastným“. K tomu potřebuje Putin jen otočit svůj kurz o „360 stupňů,“ řekla Baerbocková a ignorovala základy matematiky.

Německá ministryně zahraničí Baerbocková vyzvala Putina, aby změnil politiku o 360 stupňů.

Moskva může otočit svůj úhel pohledu o 360 stupňů a udělat radost celému světu, řekla německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková na panelové diskuzi na Mnichovské bezpečnostní konferenci.

“Pokud on (Vladimir Putin) nezmění svůj postoj o 360 stupňů, tak ne,” odpověděla na otázku, zda je bezpečnost Ukrajiny dlouhodobě možná.

Šéfka německé diplomacie poznamenala, že stále věří ve „schopnost lidí změnit se“ a jako příklad uvedla Německo, které opustilo své zásady nedodávat zbraně do oblastí konfliktů.

“Proto říkám: můžete se změnit o 360 stupňů – musíte jen chtít. A prezident Putin to může udělat, může učinit vlastní rozhodnutí a zcela změnit svůj kurz o 360 stupňů. A už zítra by byl celý svět za to šťastný,“ řekla Baerbocková.

Ministryně navíc řekla, že Německo nemůže v konfliktu na Ukrajině zůstat neutrální, jinak by to znamenalo „postavit se na stranu Ruska“. https://ria.ru/20230218/berbok-1852890182.html

Maria Zacharova:

Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharova komentovala prohlášení německé ministryně zahraničí Annaleny Baerbockové o obratu Moskvy o 360°.

„Pokud se německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková nenaučí alespoň jeden školní předmět, pak neexistuje způsob, jak pod její vládou dlouhodobě zajistit bezpečnost Německa,“ napsala v Telegramu.

Medveděv o Baerbockové „otočce o 360 stupňů

Je opravdu legrační, že Evropu řídí takoví ignoranti. Annalena Baerbocková řekla, že by byla ráda, kdyby Moskva změnila svou pozici o 360 stupňů. To znamená, aby vše zůstalo při starém. Není pochyb, mistře geometrie, tak to i bude. Držíme se své pozice.

Solovjev o dalším rekordu hlouposti Baerbockové

Annalena Baerbocková skutečně láme rekord za rekordem v hlouposti, řekl televizní moderátor Vladimir Solovjev po návrhu ministryně zahraničí Německa, aby prezident Ruska „otočil svůj kurz o 360 stupňů“.

Německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková “moudře” navrhla Putinovi, aby „otočil svůj kurz o 360 stupňů“ a pak by byl celý svět šťastný. Televizní moderátor Vladimir Solovjev po slovech německé ministryně zahraničí poznamenal, že nastavuje rekordy hlouposti.

Na mnichovské konferenci Baerbocková také uvedla, že do výročí SVO bude v OSN připravena protiruská rezoluce. Podle ní se pracuje na tom, aby „zločiny nezůstaly nepotrestány“. Baerbocková poznamenala, že mezinárodní partneři jsou pro brzký konec války, ale ne pro vnucený mír.

Upozornila také, že mír na Ukrajině nenastane, jestli Západ přestane Kyjevu pomáhat, s čímž podle ní Rusko počítá.

„Bude mír? Ne, protože část Ukrajiny je pod kontrolou Ruska a bude i nadále pod jeho kontrolou. To bude znamenat konec mezinárodního světového řádu a mezinárodního práva,“ domnívá se ministryně.

Baerbocková věří, že pokud Rusko stáhne své jednotky, pak bude mír obnoven nejen na Ukrajině, ale na celé planetě.

Už dříve německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková v deníku Tagesspiegel připustila, že udělala chybu, když na konci ledna prohlásila, že evropské země údajně „vedou válku proti Rusku“.

https://bit.ly/3ScKDE5

sdílet na

17 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavol
18. 2. 2023 22:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Neuveritelné akí ” vzdelanci ” dnes riadia štáty a rozhodujú o osudoch národov.Táto dáma je dokonalo ukážkou schopností dnešnej elity…

Pavel
18. 2. 2023 22:51
Odpovědět  Pavol

jmenovče z horních uher všiml jste si jak o té doby co se žencký se,rou do rozhodování a politiky jde vše do pr.le

Jaris
18. 2. 2023 23:22
Odpovědět  Pavel

Uz to pozoruji delsi dobu, ze tenhle matriarchat je cire silenstvi pro vsechny zeme, kde si baby urvaly vedeni. Oni ti zapadni chlapi v politice take za moc nestoji, ale presto ty zenske utrzene z retezu v IQ jaksi predci o male procento.

Tom
18. 2. 2023 23:52
Odpovědět  Pavol

Dama? Krava je to! Omlouvam se vsem kravam, ponevadz jsou to uzitecna zvirata a o mnoho chytrejsi, nez ta skopcacka kur(a)va…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
katango
19. 2. 2023 10:34
Odpovědět  Tom

A hezčí.

josef
20. 2. 2023 09:36
Odpovědět  Tom

Tome, neurážejte prosím to užitečné stvoření. Co vše nám poskytuje! Ale tahle.Tak abychom nikoho neurazili JE TO MINISTRINĚ !

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
18. 2. 2023 22:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Mno, dnes už jí rozumí i většina “nových mladých absoloventů” škol i u nás. To jen my “staří” a hloupí jsme tak rasističtí a netolerantní.
A teď si uvědomte, že Američané na tom ve skutečnosti nejsou o mnoho lépe. To již po léta dokazovali její pr-ezidenti. V tom byli slavní jak oba Bushové, Obama (jeho první dáma je ve skutečnosti prý první “muž”), Clinton (nezapomeňte, koho má za manželku) a ten poslední dává všem na frak.
A v takových a podobných rukách je obrovské množství zbraní, ba i jaderných …

Jaris
18. 2. 2023 23:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Blbka Baerbockova je zrejme blizka pribuzna ludry Cernochove.

Autor
19. 2. 2023 00:29
Odpovědět  Jaris

Je důvodné podezření na jednu a tutéž genetickou laboratoř Big US korporace …

Boomer
19. 2. 2023 09:38
Ohodnotit příspěvek :
     

..vloni jsem se ptal známého v Německu, co ta Anka blbne.. to nic, ona je ze Sárska, tam je to normální, tam jsou takoví všichni.

Pavel z Moravy
19. 2. 2023 09:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem rád, že tu stojí proti sobě články o panu Ransdorfovi a takové Baerbockové. A plyne z toho jediné, musí to být všechno neuvěřitelně hloupé národy, které si zvolí do vedení země něco takového jako je tato dáma a u nás jí podobní tvorové a přehlížejí ty nejvzdělanější jedince, které společnost má a ještě se jim někteří debilně vysmívají. To je asi úpadek, který asi ani historie doposud nezaregistrovala. Je to vše ukázka kvalit dnešního lidského tvora. A my si musíme říci jediné, vzdělanost zemřela. Rozhodují hlupáci.

Jaris
19. 2. 2023 10:46
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tady je potvrzeno, ze moudrejsi nikdy hloupemu nema ustupovat, jak rika ceske prislovi.

me2d44
19. 2. 2023 11:59
Odpovědět  Jaris

Moudřejší – pokud si zachová ego – ustoupit může, protože si spočítá o kolik může. A pak mě ještě učili, že pravdu má jen velitel a maminka. (pokud ji nemají, platí to před závorkou, nebo v Zákl-Ř-1, článek 1).
Úprava: Taky platí, že odporovati bláznům a neumětelům je nebezpečné.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
me2d44
19. 2. 2023 11:54
Odpovědět  Pavel z Moravy

Příteli, od absolventů sociálně-správních škol u nás, kteří hned po studiu jdou dělat poradce ministrům, nebo koncipienty do právních kanceláří, případně nicneděly do neziskovek, vážně nelze očekávat znalost matematiky (algebra+geometrie, aplikovaná matematika, derivace, integrály, rychlá Fourierova transformace – na té jsem měl postavenu diplomku). Ale současně mě škola naučila dělat hlavou i rukama – to výše uvedení adepti ani nevědí, co to je. A na otázku: “co je to asymetrický” Vám klidně odpovědí: ” no asi metr široký, asi metr dlouhý a může být i asi metr vysoký”. I s takovým exotem jsem se setkal!

Vlado71
19. 2. 2023 12:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že Kopecký by jej to vysvetlil

me2d44
20. 2. 2023 10:00
Odpovědět  Vlado71

Myslíte tu scénu z Nemocnice na kraji města, kde na Stelinku Zázvorkovou řval “Ty krávo nebeská”, nebo tu scénu s Janžurovou o té hlouposti, nadnášení a létání jak holubička? No případ 2. asi nesedí – jestřáb jako holubička ani létat nemůže – ten se holubičkami i živí.

me2d44
20. 2. 2023 10:37
Odpovědět  me2d44

Moje chyba – nejdřív jsem Vám napsal, pak jsem si pustil odkaz – trefil jste se do verze 2 – takže platí, co jsem napsal, lepší by byla ta verze 1.