politika

Americké speciální jednotky utekly z Ukrajiny

Oddíly speciálních sil Spojených států opustily Ukrajinu po uznání LDNR Ruskem. V úterý 22. února to oznámila korespondentka CNN Natasha Bertrandová na svém twitterovém účtu.

Jak novináři řekl zástupce evropského velení Spojených států kapitán Bill Speaks, ze Lvova odletěly americké speciální jednotky. Další podrobnosti neuvedl.

Jiný zdroj zároveň CNN řekl, že poslední misí amerických speciálních jednotek na Ukrajině byl včera večer doprovod zaměstnanců americké ambasády do Polska. 

https://rusvesna.su/

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank
23. 2. 2022 08:49
Ohodnotit příspěvek :
     

A kam odletěly ony speciální jednotky USA? Na Slovensko? Domů jistě ne, co by tam ti hrdlořezové asi tak dělali.

Františe
23. 2. 2022 09:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Medvěd malinko zařval a krysy se dali na útěk.

BB Rad
23. 2. 2022 10:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Připomíná to porcování *BABUŤA* – EŠTĚ LICE PO PLACE A UŽ SE KRAJE ŠUNKA. Nedal bych ani złoty na to , že Pšonci maju jakusi tajnu agendu a dohody s US-zupakami ,že za poslušnosť dostanu ten Lwòw do svoji opatery . No ,tak tož to bych jim poradil aby kukli zpátky do knížky dějepisu a zaspominali* o velké Polsce, těsně před začátkem WW2 .TO TEŽ MYSLELI ,ŽE SU MAJSTŘI ŚWIATA*. POTEM MUSELI DĚKOVAT Rusům & RF, že se o ně postarali??

Michal47
23. 2. 2022 10:15
Ohodnotit příspěvek :
     

V panickém útěku jsou pindostánci přece mistři; viz Vietnam, Irák, Afghánistán, teď ukropie, oni jsou pouze a jedině “hrdinové”, když mohou “bojovat” v zastoupení a obětovat jiné národy a zničit jiné země. Je to odporný pronárod, který je na obtíž všem ostatním národům!!

Albi
23. 2. 2022 12:09
Odpovědět  Michal47

Dva doplňky:
“…když mohou „bojovat“ v zastoupení…” = cizíma rukama na cizím území.
Výhradně pro svůj prospěch asi není třeba dodávat.

USA nejsou zatím žádný národ, jen směska různých etnik z celého světa. A ještě dlouho nebudou vzhledem k neustávající migraci. Něco málo přes 300 let nestačí na vytvoření homogenního národa.

Michal47
23. 2. 2022 17:03
Odpovědět  Albi

To já vím, jen jsem to nechtěl takto rozvádět, proto jsem také zvolil opovrhující označení pronárod!

David
23. 2. 2022 10:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufám, že po tom co předvedly oddíly školitelů záškodníků z USA, začne prchat i pátá kolona z Ruska. Jejich chlebodárci jim dali jasně najevo, že je umí využívat, ale ne ochraňovat a že je nechají kdykoliv na holičkách Od V.V.Putina neuvěřitelně obratné.

PENNYS
24. 2. 2022 11:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Nesmíme zapomenout, že čaputka USA umožnila aby měli voj.zakladnu na slovensku kde agresoru světového kalibru budou ostřelovat Ruské vojska . Nejvíce se mi líbí lidé stitulem i bez, kteří jistě po covidu ztratili část mozku takže nevidí nechtějí vidět to co vidí každý rozumný člověk a nepotřebuje k tomu ŽÁDNÝ TITUL!!! ŽE USA JE SVĚTOVÝ AGRESOR Č.1!!
200 let amerického terorismu Seznam všech amerických válečných zločinů

Administrátor
24. 2. 2022 12:07
Odpovědět  PENNYS

Tak se Saša Vondra dočká dle Jaroslava Štefce. Podle zdánlivě bezvýznamné zprávičky z médií přistál předevčírem na letišti v Ostravě-Mošnově strategický bombardér USA typu B-52 ze základny ve Velké Británii. Prý v rámci „… procvičení vzájemné spolupráce vzdušných sil členských států NATO“. Není to první přistání tohoto nosiče jaderných zbraní na mošnovském letišti. Byl zde k vidění už osmkrát, vždy formálně v rámci Dnů NATO. V roce 2018 dokonce včetně svého „dvorního“ tankovacího stroje, KC-135 Stratotanker.