blog

Západní vládnoucí elity mají na rukou krev Darji Duginové Vražda

  • Darji Duginové vyvolala dnes již zcela předvídatelnou reakci kolektivního Západu: naprostou lhostejnost. To je sotva něco nového. Západ nejenže dosadil v Kyjevě k moci nacistický režim, ale podporoval ho všemi možnými prostředky, zatímco tento režim dělal vše následující: použil své ozbrojené síly ve vnitřní občanské válce, která je (byla?) podle ukrajinské ústavy zakázána a která si za osm let vyžádala asi 14 000 mrtvých.
    “Ze” rozdrtil veškerou vnitřní opozici, a to nejen domněle “proruské” strany a politiky (mnozí z nich jsou poslanci ukrajinské Rady), ale i jasně proukrajinské strany (řekněme “strana Šaríja”).
  • “Ze” také zakázala jakákoli alternativní/svobodná média uvnitř Ukrajiny. Západní novináři si toho nevšimli a nic nenamítali.
  • Ukrajinské ozbrojené síly nyní již několik let ostřelují/bombardují civilní infrastrukturu LDNR (a pokusily se odříznout Krymský poloostrov od vody). Poslední příklad zde.
  • Ukronacisté se opakovaně pokusili zaútočit na jaderné a chemické závody.
  • Kyjevský režim rovněž opakovaně zaútočil na civilní rozvodnou síť.
  • Nacistické speciální jednotky provedly řadu atentátů v LDNR a pokusily se o ně i na Krymu a v Rusku (jak dokazuje případ Dugina).
  • Tisíce lidí na Ukrajině zmizely v mučících centrech ve stylu CIA.
  • Mučení je dnes běžnou praxí ukronacistických vojenských a bezpečnostních služeb.
  • Většina ruských válečných zajatců byla systematicky mučena a vražděna.
  • Ruský vojenský personál se stal terčem chemických útoků (viz zde a zde).
  • Ukronacisté také zabili stovky (ne-li více) ukrajinských vojáků, kteří se odmítli nechat využít jako potrava pro děla a bojovat proti Rusům v beznadějných, sebevražedných, útocích.
  • Ukrajinské síly se systematicky schovávaly za civilisty ve školách, nákupních centrech, nemocnicích a dokonce i v mateřských školách.
  • Ukrajinští politici opakovaně označovali ruský lid za “podlidi” “prasata” “biomateriál” a otevřeně vyzývali k zabití co největšího počtu Rusů (včetně nebojujících) (poslední příklad zde).
  • Nacisté masivně používali zakázanou kazetovou munici, včetně kazetové munice obsahující nelegální protipěchotní miny, které zmrzačily desítky civilistů.
    A mohl bych pokračovat dál a dál. Ale myslím, že obraz je poměrně jasný. Ukazuje, že:
  • Západ bude podporovat naprosto jakákoli zvěrstva páchaná svými zmocněnci v Ukronazii.
  • Západ Rusko hluboce a niterně nenávidí: proti proklínaným a nenáviděným Rusům je dovoleno cokoli, naprosto cokoli.
  • Západ nejenže bude vystupovat proti ukronacistickým zvěrstvům, ale bude vést otevřené a zcela bez obalu kampaně za umlčení jakýchkoli nesouhlasných hlasů (poslední příklad zde). Amnesty International se nyní omluvila za svou zprávu o porušování lidských práv na Ukrajině.
    Ve skutečnosti, a v jednom z nejpokrytečtějších prohlášení ve světových dějinách, americký Senát prohlásil, že Rusko je sponzorem terorismu, což je dosti ironické vzhledem k tomu, že USA jsou zdaleka hlavním sponzorem terorismu ve světě i doma!
  • Západní státní aktéři také organizují a financují centra PSYOP/kybernetické války, která napadají dokonce i osobní blogy (jako je blog Saker), aby se pokusila umlčet jakýkoli nesouhlasný hlas.
  • Západ po každém nacistickém zvěrstvu znovu a znovu zdvojnásobuje a ještě VÍCE podporuje Ukrajinu (USA právě přidaly další 3 miliardy dolarů “pomoci” za všechny výše popsané akce).
    Tvrdím, že zásadní jsou zde skutečně dvě věci: výše popsaný vzorec je neměnný přinejmenším od křížových výprav a tento vzorec dnes jednomyslně sdílejí všechny západní vlády. Není to žádná náhoda, žádný omyl, ale jádro světonázoru sdíleného všemi západními vládnoucími elitami, zejména severoevropskými (realita jižní Evropy a středomořské kulturní reality, k níž jižní Evropa patřila, je nuancovanější a složitější).

Darija Dugina byla zavražděna jediným ukronacistickým teroristou v režii SBU, která je zase jen zástupným orgánem CIA/MI6. Ale nevinná krev Dariji Duginy, stejně jako krev MILIONŮ dalších nevinných lidí v celé historii, je na rukou vládnoucí třídy, která se tváří, že nic nevidí, a přitom se na tom všem přímo podílí. Co se týče lidí na Západě, ti se musí rozhodnout, zda budou i nadále pokorně přijímat, že jim vládnou rasističtí zločinci, nebo zda se jim vzepřou (nebo je alespoň nebudou podporovat a budou mít přinejmenším tolik slušnosti, aby se rozhodli, že nikdy nebudou vědomě podporovat žádnou lež).

Zatím musím smutně přiznat, že na mě moc velký dojem neudělali. Vidím postpravdivou společnost, v níž samotný pojem pravdy ztratil jakýkoli význam. Že naprostá a totální lhostejnost k samotnému pojmu pravdy je jedinou zbývající skutečnou “západní hodnotou”.

Andrei
https://thesaker

sdílet na

24 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jiří
24. 8. 2022 19:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Žijeme v době ,kdy vládnoucím “elitám” je jedno ,že vedou svou zem do zkázy viz.Ukrajina i Česko!

sizok
24. 8. 2022 20:04
Odpovědět  Jiří

Bohužel, je to tak.

Vaska
24. 8. 2022 20:31
Odpovědět  Jiří

no pozor – ti šmejdi plněj scénář, zadanej jejich páníčkama (takovýhle debilové snad ani normálně nemůžou existovat) – a to je likvidace celé společnosti a státu.

Lev Prch
24. 8. 2022 19:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Stal se zločin, takže pro všechny, kteří v něm jsou namočený by měl NÁSLEDOVAT TREST NEJVYŠŠÍ!!!!💀

Arnoldix
24. 8. 2022 20:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Pohádka je to přímopohádková – z Ruska- tam se stane všechno.
Někoho zabijete … leknete se co jste provedli a zahodíte tam svoje doklady. To je z usa filmu,NE ??? 😂

skeptik
24. 8. 2022 20:32
Odpovědět  Arnoldix

Neměl by jste slepě věřit kdejakému blábolu “pravdomluvných” korporátních médií. Tam se fakt pravdu nedozvíte.

all
24. 8. 2022 21:06
Odpovědět  skeptik

Neodpovídejte tasemnici,která se snaží zaháčkovat,vždyť víte dobře,že je to zpozdilec nedouk,blb.

24. 8. 2022 20:54
Odpovědět  Arnoldix

(_!_)

Lev Prch
24. 8. 2022 21:06
Odpovědět  Arnoldix

F73, A52,F22,F100,F200,F600,F800,G10,Q56a N393….. havlopussynko 👎

Zdeněk
25. 8. 2022 22:21
Odpovědět  Arnoldix

Ano, z USA na spáleništi dvojčat našli nepoškozený pas atentátníka ..

[Trol-1] spam Libor
24. 8. 2022 20:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Je fakt, že holka za svýho debilního otce nemohla. To je jako vyčítat válečné zločiny Puťáka jeho dětem. Za Vajgla holt nemůžou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
24. 8. 2022 20:56
Odpovědět  [Trol-1] spam Libor

Je fakt, že tví deb-ilní rodiče za svého deb-ilního synka mohou.

Pavel
25. 8. 2022 08:49

Mohu s vámi jen souhlasit, napsal jste to přesně, jen ti rodiče možná za to nemohou!

Lev Prch
24. 8. 2022 21:09
Odpovědět  [Trol-1] spam Libor

Zmlkni ty potrate opičí banderokurvy 🤮😡,za to, že seš výsledkem nepovedeného incestu kamene a cihly tady vidíme na první dobrou 👎

24. 8. 2022 21:54
Odpovědět  [Trol-1] spam Libor

Samozřejmě, nacistický zmetek jako ty bude mít radost z každé bezvýznamné pomsty, nad kterou umírající svině tvého typu mohou jásat. Už aby Putin denacifikoval celou Evropu. Necháme ti demokraticky vybrat lampu, na který budeš chtít viset.

Lev Prch
24. 8. 2022 21:56
Odpovědět  pavelpe

👏👏👏👏👏👏👏👏

Zdeněk
25. 8. 2022 22:19
Odpovědět  [Trol-1] spam Libor

Ten otec šířil “debilní” názory a za to je trest smrti roztrháním bombou .. to je ta demokracie ??

Administrátor
P.A.Semi
24. 8. 2022 21:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Výborný článek…
Zejména shrnutí: Naprostá a totální lhostejnost k samotnému pojmu pravdy je jedinou zbývající skutečnou „západní hodnotou“…

Překlepy:

V jednotlivých bodech je “Západ nejenže bude vystupovat proti ukronacistickým zvěrstvům”, ale má být “Západ nejenže nebude vystupovat proti ukronacistickým zvěrstvům”… Měl by…
Slovo “nejpokrytějších” má být “nejpokrytečtějších” … Naprosto přesně řečeno…
Mezi “rasističtí, zločinci” nemá být čárka… Proč je v té větě “moji vražední” ?? (v originálu je překlep, je tam “my murderous” a má být “by murderous”, jinak tam to “by” chybí…)

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Editor
24. 8. 2022 22:43
Odpovědět  P.A.Semi

Někdy při kvantu vkládaných článků není čas na korektury.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
25. 8. 2022 08:56
Odpovědět  scipio

V pohodě…
Vybral jste dobrý článek, někde se na něj chci odkazovat…

Tu připomínku k větě “The West will not only NOT speak up against Ukronazi atrocities” jsem napsal v komentářích i u Sakera a až pak jsem si všiml, že jsme se tam s touhle připomínkou sešli zatím tři… (a ovšem zatím to tam neopravil…)

Možná to je určitá forma skrytého proroctví, že Západ o těch zvěrstvech zatím nemluví, ale bude… Mimo jiné proto je tam nyní tolerují, aby pak zase mohli ještě desítky let pomlouvat veškeré Vlastenectví, až se s větrem obrátí i plášť… Kromě toho, že na bití Ruského “psa” je i hodně špinavá “hůl” dobrá, jenže tady podcenili, jak moc se s ní ušpiní sami…

πα½

Ladislav
25. 8. 2022 06:00
Ohodnotit příspěvek :
     

💤♎ 1* ****************** K článku, naprostý souhlas!

Gales
25. 8. 2022 11:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Koller si myslí že za vraždou je CIA.

Zdeněk
25. 8. 2022 22:16
Odpovědět  Gales

No jistě, CIA na okrajině vládne už devátým rokem ..

Hanba Uk
25. 8. 2022 18:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Úvodní obrázek hovoří za vše. Krásná, mladá, inteligentní, vzdělaná holka a proti ní stará, škaredá, nenávistná, křivá nacistická bestie. Není co řešit.