blog

Jindřich Rajchl Víte jak vypadá vrchol arogance?

Ze sítí:

Víte jak vypadá vrchol arogance?

Když politici v čele s panem Jurečkou odmítnou prodloužit zmrazení svých platů, které tak u poslance vyskočí přes 100 tisíc za měsíc, s odůvodněním, že “hypotéční splátky rostou a vše se zdražuje”.

Takže oni nás dovedou do totální bídy, lidem ordinují dva svetry, ale sami si zvednou platy na 100 tisíc měsíčně, protože se jim prý zvýšily náklady. A ještě to bez okolků hodí na zaměstance justice, kterým se prý nízké platy nelíbí.

Nechal bych je všechny žít rok s platem 20.000/měsíčně bez možnosti využívat jejich “naspořené” rezervy. Aby aspoň na chvíli ochutnali realitu.

Jak dlouho je ještě necháme, aby snám smáli do obličeje? Jak dlouho jim ještě tuhle aroganci moci budeme trpět?

Tohle přece už fakt není normální.

Lepší příklad úsloví “káže vodu, pije víno” jsem snad ještě nikdy v životě neviděl.

Tohle je fakt strop.

Když čtu fantasmagorické nápady paní ministryně Černochové, která naváhá vytasit ze své torny pološílených nápadů slova o mobilizaci všech osob mezi 18-60 lety, aniž by naše země byla v jakékoliv válce, tak se nemohu ubránit dojmu, že jsme v hitparádě poltické hlouposti dosáhli nového vrcholu.

Ale když už tedy paní Černochová chce mobilizovat naše občany a posílá je do války na Ukrajině, tak navrhuji, aby začala mobilizací dobrovolnou – tedy, aby vyhlásila, že kdo chce jít za modrožluté barvy bezezbytku plnící pokyny vlajky s hvězdami a pruhy bojovat a nasadit svůj život, tak mu Česká republika a konkrétně její armádní složky poskytnou plnou podporu k tomu, aby tento svůj záměr mohl co nejefektivněji realizovat. Sestavení dobrovolnických praporů má v našich končinách velmi bohatou tradici, tak proč na ni nenavázat.

V tu chvíli by se v plné nahotě ukázalo, kolik lidí nosící tričko s vulgárním vzkazem pro Vladimíra Putina, jakož i jejich příbuzných myslí svá slova vážně, a kdo z nich naopak jen šermuje silnými řečmi, ale ve skutečnosti nejsou ochotni kromě falešných proklamací udělat vůbec nic. Zejména pak riskovat život svůj nebo svých blízkých.

Můj kvalifikovaný odhad je, že by se z této sorty farizejských kavárníků nepřihlásil vůbec nikdo.

Pokud tedy chcete válčit, tak za vlastní, a nikoliv, že si paní Černochová vyhlásí generální mobilizaci, která postihne většinu těch, kteří válku nechtějí a přejí si pro naši zemi mír.

Já osobně bych povolávací rozkaz odmítl i za cenu případných negativních právních důsledků, včetně vězení. Za tuto zem bych byl ochoten se postavit kdykoliv, avšak nechat se naverbovat nejhorší ministryní obrany všech dob na bojiště velmocenských zájmů, bych zcela otevřeně a hrdě odmítl.

Naprosto totiž nesouhlasím, že na Ukrajině se bojuje za nás. Bojuje se tam za zájmy velmocí tohoto světa. Pokud se někde bojuje za budoucnost České republiky, tak právě teď a právě tady. Na straně jedné stojí zcela všehoschopná vláda plnící zadání cizích zájmů a globalistických struktur a na straně druhé občané této země, kteří si přejí, abychom žili v míru, prosperitě a svobodě. Aby náš stát byl suverénní zemí a nikoliv kolonií druhého řádu odevzdávající veškeré své rodinné stříbro za pár drobných ve prospěch zvýšení životního standardu občanů na západ od našich hranic.

V tomto boji jsem připraven nasadit veškeré své síly. Neboť pevně věřím, že z úcty k našim předkům a s výhledem na budoucnost našich dětí, je to má morální povinnost.

A také proto, že pevně věřím, že společně ruku v ruce s vámi tohoto cíle nakonec dosáhneme.

sdílet na

53 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sergej
20. 10. 2022 19:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Jo, ta spíš už dělá seznamy proruských švábů a od ní dostanou leda potisk s terčem. Tak jistěže nejsilnější řeči měli “umjelci, ti s modtou knížkou i když se jako geniové loci vyšplhali armádám velet.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 19:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta vygumovaná afroamifíča na svou debilitu jednou šeredně doplatí!

Pavel
20. 10. 2022 20:14
Odpovědět  Wojciechovsky

Bohužel už na ni doplácíme,ale my!!! Kam nás to ti parchanti v 89 zatáhli?! Na Ukrajině kvůli “pax Amerika” umírají denně stovky Ukrajinců a Rusů.Nám hrozí, že v zimě nebudeme mít čím topit,roste nezaměstnanost a drahota a do toho nad námi visí Damoklům meč války v Evropě a co řeší Brusel i za naše peníze? Vraždu dvou homosexuálů v Bratislavě a k tomu vymýšlí zákon na ochranu LGBT menšin! To nevymyslíš a se říká” by to němý neřekl, kdyby mu hubu rozbil”!!!Rozum to nebere. Z homo sapiens se na západě stal homo debilitus!

Albi
20. 10. 2022 20:28
Odpovědět  Pavel

A “žhavá novinka” – docházejí nám peníze (ale bez obav, pro Ukrajinu se najdou vždycky. Podobně jako na stotisícové platy vládních i jiných politiků).
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-osobni-system-duchodu-se-kaci-vlada-si-na-penze-pujci-rekordnich-75-miliard-217251
“Rovnováha se kácí tím, že důchody už čtvrtým rokem rostou rychleji než mzdy, ze kterých se penze financují. Anomálie se podle vládních úřadů v příštím roce ještě prohloubí a neskončí ani v roce 2024”.

A v takové situaci nechají zlikvidovat průmysl i zemědělství, tedy s předpokladem, že počet lidí na podpoře raketově vzroste. Putin si toho ani nevšimne.

Máme skvělou vládu, opravdu. Už se snad ani nemusíme obávat, že příští by mohla být horší. Myslím, že tahle dosáhla absolutního vrcholu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
20. 10. 2022 20:38
Odpovědět  Albi

Jen abyste se nespletl. Nikdy neříkejte nikdy!

Albi
20. 10. 2022 21:26
Odpovědět  Peter

Jasně, nikdy se neví, co se může stát a pravidelně se stává to horší.

Ale teď bych ještě chtěla vyřešit takovou malichernost. Byl nápad přežít zimu v pěti svetrech Pekari, nebo ho okopírovala z ukrajinských vzorů.

Ukrajinští pohlaváři včera varovali obyvatele Kyjeva, že jim za trest vypnou všechnu elektřinu, když s ní nebudou šetřit, jak jim před týdnem nařídili. Kyjevané musí dobrovolně ušetřit 30% elektřiny, ale šetří jenom 7%, a to pohlavárům nestačí. Vedení pohlavárů (tzv. KSCA/КВГА) proto oznámilo, že Kyjevané nesmí používat tyto elektrické spotřebiče: elektrické sporáky, kotle, bojlery, podlahové vytápění, myčky nádobí, mikrovlnky, topidla a klimatizace, pračky, atd. Zákaz platí mezi 06-09 a 17-23 hodinami do odvolání. Mimo to prezident Zelensky včera vyhlásil, že od 20.října se na území Ukrajiny bude elektřina vypínat podle potřeb.
Pohlavár Kovalenko nařídil Ukrajincům, aby si pořídili teplé zimní oblečení a nouzové zásoby jídla na minimálně 1 až 3 dny, a aby na střechy každé výškové budovy a paneláku byly umístěny těžké kulomety, které budou sestřelovat ruské drony a rakety.
https://www.michalapetr.com/

jiří
20. 10. 2022 21:37
Odpovědět  Albi

comment image

Albi
20. 10. 2022 22:03
Odpovědět  jiří

🙂

jiří
21. 10. 2022 16:41
Odpovědět  jiří

comment image

Markýza
21. 10. 2022 19:51
Odpovědět  jiří

:-)))) No ještě aby!

Markýza
21. 10. 2022 19:51
Odpovědět  Albi

Spíš se Kličko inšpiroval u madame MPA, ne? Ona s tím přišla dřív.

Albi
20. 10. 2022 21:29
Odpovědět  Peter

Příspěvek čeká na schválení.
To jen abyste věděl, že odpověď jsem přečetla a nepsal jste ho zbytečně , pokud komentář nebude schválen. 🙂

21. 10. 2022 00:15
Odpovědět  Albi

Nevybavuji si, že by někdy po převratu přišla vláda, která by byla lepší než ta předchozí. Takže o nějakém vrcholu bych se neodvážil mluvit. Říkal jsem si u Babišovi vlády, že nemůže přijít nic horšího. Ale jak pěkně napsal právě Rajchl: “vláda Babiše byla čára na zemi a Fialovo vládě se povedlo tuto čáru podlézt”.

sergej
21. 10. 2022 10:52
Odpovědět  pavelpe

Zdokonalují se v instalaci “talentů? 🙂

Helena
21. 10. 2022 07:47
Odpovědět  Albi

Tak a dnes už každý vidí, proč byl u nás Majdan v 89. Rozvrat ekonomiky, sociálního a zdravotnického systému byl naplánován nejdřív na 68, to se nezdařilo, v 89 to klaplo no a dnes jedeme v cílové rovince.

Pavel K
21. 10. 2022 10:56
Odpovědět  Helena

Cháááá, tak to jste na velikém omylu. To je OVCÍ okolo, co do toho nevidí. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🙏🤣🤣🙋‍♂️

milan h
21. 10. 2022 11:29
Odpovědět  Albi

kurva ale 85 miliard pro cez nebyl problem ale pro ty kteri budovali tento stat penize nejsou oni fakt skonci zle

Pavel z Moravy
21. 10. 2022 10:20
Odpovědět  Pavel

Jmenovče, degenerace zde v Evropě probíhá už dlouho a nelze ji zastavit. To co vymysleli kumpáni Dullesovců o kterých jsem zde psal se stalo realitou až s příchodem tohoto bájného světa plutokratických grázlů po převratu v 89. Mladé generace jsou totálně duševně vyprázdněné a musí si prožít absolutní pád na hubu. Včera, když jsem podepisoval se ženou petici pro pana Skálu na místním OV KSČM, tak nám 65 letá paní, která tam byla říkala co si musí vyslechnout od mladých 17 letých a podobně starých grázlíků, když se s nimi dostane do debaty. Zůstala komunistkou, ale ty hnusárny a vyhrožování fyzickou likvidací mámě 5 dětí, která celý život jak říkala fachala ve Svitu se nedají komentovat. Moc dobře si určitě my staří pamatujeme, jak by s námi naši rodiče zametli, kdyby zjistili, že jsme se nějak nevhodně chovali ke starým lidem. Bohužel, toto je zdegenerovaná a morálně rozložená a rozvrácená společnost a musí zákonitě přijít pád na dno. Na konci říše Římské se také o císařský stolec licitovalo, kdo dal více, stal se císařem. Tato hnilobou zachvácená západní společnost nemá pro vývoj komunit jinde na planetě žádný význam a propadne se do absolutní bezvýznamnosti.

Pavel z Moravy
21. 10. 2022 10:33
Odpovědět  Pavel z Moravy

Odneseme to pouze my normálně myslící lidé. Tak to ale bylo vždy. Důvodů proč se toto děje je mnoho. Sobectví, hamižnost, primitivismus a hlavně nechuť instalovat k moci skutečně slušné a pracovité lidi. Stále vítězí hlupáci s promyšlenou taktikou líbivých hesel o svobodě a demokracii. Máme jich kolem sebe hafol. Zkusme v seznamu těch, kteří se zde střídali u moci od roku 1989 najít pár slušňáků. Bude to problém. Ještě větší problém je ale s přeformátovanou a odlidštěnou populací a o mladé vytuněné generaci, které za těch více jak 30 roků vlády těchto globalistů nalili všechny ty sra.čky do hlav je zbytečné hovořit. Není moc způsobů jak z toho ven, jedním z nich je začít budovat novou společnost a to skutečnou lidskou výchovou mláďat od kolébky. To ale přijde až po absolutním pádu této prohnilé společnosti.
.

Pavel K
21. 10. 2022 10:57
Odpovědět  Pavel z Moravy

Příteli je to náš osud, zemřeme steskem po naší krásné zemi.

František
21. 10. 2022 20:26
Odpovědět  Pavel z Moravy

Slušné a pracovité instalovat do vlády? Do toho politického svinstva vám nikdo slušný a pracovitý nepůjde. Protože jsou pracovití, ale zejména SLUŠNÍ !!! Už jste někdy viděl v posledních deseti letech slušného a pracovitého politika? Já tedy nikoliv.

20. 10. 2022 20:07
Ohodnotit příspěvek :
     

I ty naše chudinko, kačátko holátko. Oni ti ještě v kavárně neřekli, že proti honorářům za obhajobu je nějaký senátorský plat almužnou? Měl bys je za to vytahat za ouška.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
20. 10. 2022 21:44

Jejda! Kačerovi, na kterého jsem reagoval, nakopali biskupa a já tu teď trčím jak bolavej palec.

Pan Tau.
20. 10. 2022 22:52

Reagováním na trolly,…budete smazáni.

Pavel K
21. 10. 2022 10:59
Odpovědět  Pan Tau.

Já je přehlížím, mám je v čiči.

Markýza
21. 10. 2022 19:55

No ale kdo vám natřískal ČTRNÁCT mínusů?? To mi vrtá hlavou: jeden -dva, to chápu – ale tolik? Jak je to technicky možný? To se někdo namáhá 14x se přihlásit pod jiným jménem a emailem? Jestli jo, tak to by vás mělo zahřát – takový námahy! :-)))

22. 10. 2022 00:29
Odpovědět  Markýza

Co by ne, když tam není na co jsem reagoval. Aspoň je sranda.

Autor
20. 10. 2022 20:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Jasně, že nás musí zajímat naše zájmy. Ohledně toho zvyšování. To ostatně není poprvé za posledních 33 let …
Za První republiky poslanci ve své většině také kašlali na lidi. Dokonce se tvrdě postupovalo proti těm, co upozorňovali na problémy většiny lidí, kteří jen tak tak přežívali (i proti takovým poslancům). Horních “deset tisíc” se chovalo s naprosto stejným nezájmem k chudším lidem, bralo jim peníze i mimořádnými daněmi. Oslavovalo “tvrdé a rozhodné” politiky, kteří vyhrožovali všem nespokojeným svou “pěstí”. Málokdo si uvědomuje, že tehdy také nebylo daleko do toho, aby se u nás prosadila nějaká ta “odrůda fašismu”. Vláda i s Benešem po dlouhá léta šla “Rusku – Sovětskému svazu” po krku a vyhrožovala. Až události kolem hrozby Mnichova donutily Beneše částečně přehodnotit svoje postoje k “východu”.
Výsměchem bylo, když nastoupila velká krize, že všichni musí nést následky stejným dílem. Zatímco to “horním deseti tisícům” umožňovalo žít stále “vesele”, ti “zbylí” měli smůlu. Za krize byl hlad a přesto se potraviny ničily a stát je nevykupoval!
Mimochodem sociálním demokratům se tehdy také říkalo – sociálfašisti, za podporu výhradně vládní politiky a protože tlumily stávky a protesty pracujících lidí. Je obrovská škoda, že nejsou veřejně přístupné a zdigitalizované ročníky novin z těch let. Asi vědí, proč to tak je. Inu byla to “zlatá doba”, že? Já měl to štěstí, že jsem si mohl některé přečíst a bylo to zajímavé.

1361159538_03h8.jpg
Autor
20. 10. 2022 20:35
Odpovědět  Peter

Ve svém archívu jsem našel uložený tento obrázek:

FQXf9Z-WYAgPfes.jpg
František
21. 10. 2022 20:57
Odpovědět  Peter

Tý vole, to sedí.

jiří
20. 10. 2022 21:40
Odpovědět  Peter

comment image

Rapa
20. 10. 2022 22:08
Odpovědět  jiří

To se to vládne ve státě,kde se naprosto vše zničilo až tak,že se nám celý svět chechtá,ve státě,kde už zákony vůbec neexistují,ani u soudců a prokurátorů,v zemi s největší šaškárnou světa,v zemi zlodějů,podvodníků a mafiánů ve vládě a parlamentů.V zemi,která vyrábí nejlevnější elektriku na světě a pak si ji kupuje jako nejdražší na světě.Proto se tenhle zkurwysyn Fiala takto chechtá,jak vyjebává s lidmi,tenhle všivák,zloděj a banderonacista.( Nezačal to jen on,začal to už Babiš a Havlíček a před nimi další a další.A tahle swině z obrázku je už jen špička ledovce)

jiří
21. 10. 2022 06:36
Odpovědět  Rapa

comment image

Pavel K
21. 10. 2022 11:02
Odpovědět  jiří

🤮 🤮 🤮 🤮 💩

Pavel K
21. 10. 2022 11:01
Odpovědět  jiří

Jiří prosím tě už dost, nebo mě chytne rapl a odnese to ten monitor a na nový nemám. Děkuji. 🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️💩💩🤮🙋‍♂️

František
21. 10. 2022 20:55
Odpovědět  Peter

Máte naprostou pravdu. I za té první republiky byl stejný bordel. Navíc nepotřebuji digitalizované ročníky novin, můj děda a táta si nechali svázat ročníky Junáka, Vpřed, Mladého technika, Rychlé šípy, ale zejména několik ročníků ovocnářského a zemědělského měsíčníku Rádce z Předmostí u Přerova. Mám několik svázaných ročníků po dědovi, velice zajímavé a poučné čtení. Zejména z období II.WW, kdy tehdejší majitel tohoto měsíčníku vychvaloval boj a postup fašistů v operaci Rudovous-Barbarossa a statečně bojoval s fašisty až do Stalingradu. Tehdy trochu přibrzdil a po bitvě u Kursku obrátil o 180° jak náš současný prezident. Dnes má v Přerově-Předmostí sad, pojmenovaný po jeho osobě a je adorován jako slavný a vynikající rodák. Mám schováno a mohu doložit.

PENNYS
20. 10. 2022 20:26

Bomba

Katz
20. 10. 2022 21:01
Ohodnotit příspěvek :
     

V žádném – ale opravdu absolutně žádném – případě. Copak si nějaká dutá hlava může myslet, že Česká republika vytvoří dobrovolné prapory, alias legie, pošle je (znovu) do Ruska a všechno bude v cajku? Fakt?

To může taky dojít tak daleko, že euroatlanticista Putin, který desítky let držel ruské jestřáby na uzdě, dá od toho ruce pryč a uzná, že vymlátit desetimilionovou zemičku s maximální pečlivostí a bezohledností pomůže zchladit žáhu dalším podobným štváčům. Prostředky na to mají.

František
21. 10. 2022 21:36
Odpovědět  Katz

Stačí jedna vodíková na Olomouc, Brno, Mošnov, Pardubice, Plzeň a jedna na zasraný Prágl a jsme všichni v prdeli. To je pouhých šest nazachytitelných Kinžalů se 1 megatunovými hlavicemi. A připomeňte si, že v Japonsku byly použity jen 10 kilotunové (Kt, Mt). Při současném vývoji není příliš velký rozdíl ve váze a velikosti 10 Kt,1 Mt a 10 Mt hlavice. Ovšem až přiletí………

Já bych tu Čechoafroameričanku a jistou hnusnou pizdu pro vědu Dlouhé Sádlo, která sotva absolvovala základku, která by chtěla ty jaderné zbraně na Rusko odpálit, hned sbalil, s celou rodinou i rodiči bych je zavřel do zadní přepravky v BéVéPéčku a odeslal je s průvodním dopisem – “ihned do první linie u Chersonu”- okamžitě na Ukradinu. Když Pjotr Banderovič Fialenko a jeho skvadra cokoliv kváknou o tom, že jsme ve válce – ihned totéž. Okamžitě do první linie.

František
21. 10. 2022 21:36
Odpovědět  František

Já mám totiž žijící rodiče, kteří se dnes děsí z té propagace války, protože ji osobně zažili a já jsem opravoval rodinný statek, rozstřílený, spálený a rozmlácený z II.WW. Asi 35 roků a milion a půl peněz. Osobně jsem v ložnici a ze štítů tahal minometné granáty, vadné a nevybuchlé. Kdyby vybuchly, tak žádný statek nebyl. Děkuji tímto totálně nasazeným za úžasné sabotáže ve výrobě.

21. 10. 2022 00:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Krátce k Černochové – obecně jsem vždy choval respekt k ženám, považoval jsem je za poctivější, pracovitější a kultivovanější. Bohužel “amazonky” v politice tento můj respekt dost nabouraly. Pokud člověk vidí Němcovou, Richterovou, Černochovou, MPA, Langšádlovou, ale i Merkel, von der Leyen, Truss, Čaputovou nebo nejnověji Nerudovou, pak buď se v politice etablují naprosto neúspěšné, zhrzené, většinou bezdětné, nesmírně hloupé a arogantní ženštiny, nebo doba přinesla naprosto nevzdělané trubky nemající sebemenší smysl pro realitu a neopodstatněným egem mnohem převyšujícím jejich mužské protějšky.
Musím říct, že názory J. Rajchla jsou mi v mnohém blízké, ale obecně chovám nedůvěru k lidem, kteří hodně rychle vylétli jako hvězdy. Budu rád, pokud i do budoucna moje pochyby rozptýlí, protože pragmatiků je v naší době velmi málo.

Markýza
21. 10. 2022 20:00
Odpovědět  pavelpe

Víte co – se ženskýma se to má jako s chlapama: najdete zkrátka skvosty i debily a debilky. Jen v té politice to nějak víc vynikdne, protože že si chlapi podrážejí haxny a perou se, kdo dál dočůrá, tak na to jsme zvyklí – u ženských ne. Zase si vezměte, co je solidních žen v politice komunální – nám je zkrátka vlastní kuchyně bližší, než mezinárodní letiště.

František
21. 10. 2022 21:41
Odpovědět  pavelpe

Na politiku kadím, ale ohledně těch slepic máte naprostou pravdu. Naprosto jalové slepice, až na Lejnovou, ta má prý sedm malých hovínek, ale blbá je naprosto stejně.

Administrátor
P.A.Semi
21. 10. 2022 00:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle tričko ještě bude slavné… Protože takhle zlou a blbou ministryni jen tak někde nemají…

comment image

Vydal jsem článek – tentokrát zatím jen v angličtině, kde Hospodin Bůh radí Američanům, jak svrhnout duo Joe Harris… Shodou okolností, jež není náhodná, to bylo ve stejný den, jako to tričko Černochové, tedy v den narozenin Vladimíra Putina:
https://pi-alpha.org/Eff-Joe

Černochová mi náramně pomohla, že se mohu odvolávat, že třeba tady v Evropě slovo “Fuck” není dost špinavé ani pro události na vládní úrovni…
Na tom tričku je zobrazená ztělesněná Lež a Nenávist až za hrob… Ministryně je dost blbá na to, že jí to nedošlo…
Přichází čas to těm “pravdo-láskařům”, kteří ve skutečnosti šíří především Lež a Nenávist, zase jednou připomenout…

πα½

sergej
21. 10. 2022 11:06
Odpovědět  P.A.Semi

To černý triko je jak kult smrti “emo? Ta ruka kostlivce je prý ruka mrtvého banderovce. Podivný symbolismus či fangle.

Markýza
21. 10. 2022 20:02
Odpovědět  P.A.Semi

Ale ona je opravdu zlá – mám dojem, že ji nějaký psychiatr prohlásil za jasnou psychopatku, a to ještě z té horší strany spektra. Sice je to diagnoza a la Džamila, ale z téhle to tryská jak karlovarský zřídlo.

Gene
21. 10. 2022 22:40
Odpovědět  Markýza

Zla a blba. Politik takou primitivitu proste udelat nema. Shazuje tim vsechny obcany Ceskeho statu. Neco takoveho se nedelo ani za studene valky.

Aleš
21. 10. 2022 07:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím že mobilizace válečných štváčů co chtějí pomoci nacistické Ukrajině by byla dobrá. Bude tu po jejich trvalém odchodu bez návratu lépe.

Pavel K
21. 10. 2022 11:04
Odpovědět  Aleš

Máš pravdu, všechny ty bojovníky posbírat a vyhodit je na frontě. Dronama je pozorovat, jak si nestačí měnit spodní prádlo.

Cafik
21. 10. 2022 10:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Reality

Screenshot_20220714-163608.jpg
Drak
21. 10. 2022 11:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Průměrný plat po dobu výkonu funkce. Po skončení funkčního období, veřejné vyhodnocení výkonu funkce a buď vyplatit, vše co si zasloužil, nebo postavit ke zdi a bez milosti zastřelit.

milan h
21. 10. 2022 11:26
Ohodnotit příspěvek :
     

on tam rika ze za 20 000 tisic ale duchodci mnohdy nemaju ani 15 000 takze by mel ubrat jinak Cernoch je zakomplexovana zena a timto se msti lidem

Adalbert
22. 10. 2022 05:20
Ohodnotit příspěvek :
     

https://www.facebook.com/100000333666933/posts/pfbid02g2xcS5weqyqSLyPC2Uqft67FAJVP12mQ5Joo6xTEG6EJktXD5nUwHhbWQnxXVRtrl/ no a kdo nebnude poslouchat a chvalit dostane pohole řítí..