blog

Jindřich Kulhavý: Primitivismus a pozérství už dosahuje vrcholu

ČESKO: Návštěva Spojenými státy do funkce hlavy státu dosazeného ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v Praze nese mnoho druhů hořké příchutě. Ukázala nám opět další pravou tvář vládnoucí Pětikoalice a víceméně i nulovou schopnost ANO vést pročeskou politiku. Nebo jste snad slyšeli hlasy odsuzující tuto návštěvu či kritizující způsob jejího provedení.

  Ukrajinský podporovatel nacismu, defraudant a evropský žebrák v jedné osobě si létá po kontinentu českým vládním speciálem, navíc za doprovodu našich elitních stíhačů ve švédských stíhacích letounech Gripen. Už jen tato skutečnost je pro český stát ponižující, protože poskytování služeb politické cestovní kanceláře cizímu státnímu příslušníkovi je přinejmenším v době ekonomické krize výsměchem strádajícím občanům, zároveň jde o naprosto nestandardní krok snižující jakoukoliv možnost později spolupracovat a obchodovat s Ruskou federací. Nepřítomnost diplomatického ducha a udržení určité úrovně neutrality ve sporu dvou států, přičemž o svrchovanosti bývalé sovětské republiky Ukrajiny lze s přihlédnutím na současnou situaci s úspěchem pochybovat (vliv USA v ní a odebrání východní části a Krymu Ruskem z ní dělají bednu dynamitu, který jí může roztrhat), je naprosto zjevná.

Přistání našeho letadla s českými výsostnými znaky jak v Bulharsku, kde naložilo Zelenského, až po let do Turecka a poté zpět na Ukrajinu už na palubě s původně vykázanými vůdci masakru v podzemí Azovstalu, jejichž odsun zařídila ruská armáda s tím, že doživotně zůstanou pod dohledem Turecka, je ukázkou totálního šílenství a fanatismu české vlády. Neschopnost vnímat skutečné dění už je alarmující a otázka, jsou li při smyslech a nepatří li když ne do vězení, tedy aspoň do blázince, je oprávněná. V době, kdy i přes boje na Východní Ukrajině Rusové úspěšně obchodují v různých oblastech se třemi čtvrtinami světa včetně USA a řady eurounijních států, se naši politici chovají jako utržení ze řetězu. Ignorují kritický stav české ekonomiky a z jejích trosek nadále pumpují miliardy do režimu, jehož udržitelnost je výhledově nereálná. A to bez ohledu na stále více se snižující životní úroveň českých občanů. Místo slibovaného přiblížení se efektivnosti západních ekonomik tak klesáme ve všech výkonnostních parametrech a jediné žebříčky, ve kterých se umísťujeme v popředí či na čele, jsou ty určující propady a negativní dopady současné situace v Evropě.

Bulhaři odmítli Zelenského vyzbrojovat, Maďaři jakkoliv podporovat, od nás odletěl s příslibem dalších 45 miliard korun a pár útočných vrtulníků Mi 16 ruského původů doplněných množstvím munice. Dochází tak jak k dalšímu zadlužování našich dalších generací, tak i k odzbrojování naší armády, čímž se otvírají možnosti k nesmyslným nákupům především americké vojenské techniky. A kdyby vládní politici a poslanci nepřišli o možnost provozovat zadarmo turismus, dostal by navíc ukrofašista i vládní speciál. Je evidentní, že po skončení konfliktu budeme muset před navázáním fungujících diplomatických a obchodních styků Rusům prokázat, jakým způsobem jsme se vypořádali s klikou, která tak hlasitě podporovala nepřítele.

Vrcholem idiocie a absence politického citu bylo darování trička s nápisem v angličtině tvrdícím, že je Rusko teroristický stát. To předala Pekarová Adamová Zelenskému osobně a za účasti fotografů. Jde o čin hodný zásahu doktora Chocholouška. Jakým právem třetí nejvyšší ústavní činitel státu může beztrestně provést tak škodlivý mezinárodní a primitivní akt  je nám záhadou. To je na okamžité odstoupení z funkce. Pětikoalice si však vystavila záporné hodnocení už tolikrát, aniž by to pro ni mělo následky, že se realita jejího pádu po vzoru holandské vlády zdá být zatím mizivá. A to ještě přehlížíme osobu provozující záškodnickou činnost přímo na Pražském hradu.

Zelenského návštěva v Praze jako ukončení žebrácké cesty Evropou, po níž už následoval let naším letadlem placeným z peněz českých daňových poplatníků, ukázala hloupost českých politiků v plné kráse. Také naprostou neúctu k českým občanům, aroganci a povýšenost státní elity a médií nad názorovou základnou stojící už z velké části na straně Ruska. Dominik Hašek, Zdechovský, Pekarová Adamová i celá vláda a mainstreamová média jsou ukázkou protiruského populismu, který však díky mnoha aspektům funguje naprosto opačně. Přidejme chování Ukrajinců nově žijících u nás a toleranci úřadů k jejich přístupu či nesmyslnou a nespravedlivou finanční podporu cizinců na úkor českých občanů končících v exekucích a v extrémním případu na dně Macochy, a máme tu vysvětlení proto, proč je stále více lidí vnímajících ruskou vojenskou operaci pozitivně. Vidět v Zelenském poloboha mohou už jen opravdu velcí pitomci a kolaboranti. Bohužel jich jsou plné Strakovka, poslanecké sály, státní úřady a mediální domy. Vymést ten chlív bude náročné, jestli vůbec možné. Dokud budou v České republice jako jediné z nezainteresovaných států vlát žlutomodré hadry, nemáme šanci získat zpět sebeúctu a hrdost. Při pohledu na ukrajinskou vládu u nás už ani není nač být hrdým. Omluva k Rusku od jednotlivců nepodporujících tento režim asi stačit nebude.

AUTOR:  Jindřich Kulhavý –

sdílet na

38 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
zuza
9. 7. 2023 20:39
Ohodnotit příspěvek :
     

to tričko sa feťákovi bude moc hodiť, môže si ho brať na návštevy k hlavám spriatelených štátov, keď sa mu to s tým mickeymousem spotí.

Jarda
9. 7. 2023 21:47
Odpovědět  zuza

To by se musel převlíkat. Spíš se mu hoděj ty peníze.

zuza
9. 7. 2023 22:15
Odpovědět  Jarda

veď sa prezlieka, k fialovi a spol. aj ku našej skládkovej víle išiel v tej zelenej rozhalenke, čo je aj na foto, ku generálovi išiel v tom tričku s mickey mousom. To je jeho slávnostné tričko, lebo mickey je z emériky. A teraz bude mať ešte toto nové tričko od tej vašej annalény. Ale netrafila do jeho vkusu. On má rád zelenú, hraje sa na vojačika.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Zdena
10. 7. 2023 08:32
Odpovědět  Jarda

Chodit v barvách nacistů těm se říkalo hnědé košile a ta prodavačka mobilů,no ale co chcete hlava státu o Pepa IQ 107 a všichni ostatní mít vyšší nebudou k něčemu takovému jako kachna Černochová nebo surikata Pekarova bych se nikdy nesnížila,ale nemohu se s nimi srovnávat jelikož mám IQ jen 129 jako většina z nás dezolatu!

EvaK
10. 7. 2023 11:34
Odpovědět  Zdena

On nemůže mít IQ 107, leda tak 97. Slyšela jsem část jeho projevu a mluví otřesně, to se nedá poslouchat.

Pavel
10. 7. 2023 08:31
Odpovědět  zuza

Vyjadřovat se k této slepici a těm ubožákům co se u nás dostali k moci nemá cenu.Pohrdám jimi a nestojí mi za ani jedno slovo! Reaguji jen na velmi dobře a pravdivě napsaný článek.Klobouk dolů před panem kulhavým!Bohužel každý národ má vládu jakou si zaslouží a stav naší populace tomu plně odpovídá! Nad námi visí hrozba minimálně války s jadernou velmocí díky neustálému provokování a přilévání oleje do válečného požáru na Ukrajině a kde jsou plné ulice s požadavky na ukončení podpory války a svržení těchto zemských škůdců co nás stahují do propasti?! Nikde! Řeší se dovolené,kde které slepici s komediálního cirkusu co vykouklo, či “Kena” sjíždějícího divokou řeku v dvojkajaku ale,že se řítíme plnou parou pod hladinu jako Titanik ani slovo!!!Tato naše “bývalá země” nemá perspektivu přežití! Nejsem pesimista, to je bohužel objektivní hodnocení stavu v němž se nacházíme! Vítejte v pekle!

Pavel z Moravy
10. 7. 2023 11:09
Odpovědět  Pavel

Je to tak jmenovče, já jsem realista a naprostý souhlas s hodnocením. Tato země je opravdu na odpis a vše bylo připraveno již mnohem dříve než bychom předpokládali. Začalo to už tehdy, kdy Dulles, šéf CIA pravil, vychováme z nich hlupáky a omezence. Necháme tento květ vykvést do plné krásy.

Autor
10. 7. 2023 18:07
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jo, jenže si stejně zničili USA, USD, US Army, jako hlavní pilíře své moci. Kecy o tom, že je to pro blaho planety mne neberou. Jim jde jen o moc a nic jiného. Kdyby se chtěli postarat o planetu, jednali by zcela jinak. Takže následníci Dullesa znehodnotili jeho dílo a záměry. a ti v pozadí si zničili především myšlenkový potenciál a to je mnohem horší, než co jsem vyjmenoval.
Někde píšou, že chtějí jakousi obdobu Nadace podle románů Asimova, ale právě Nadace, v dnešní situaci, mnohem spíše připomíná Rusko. Mimochodem Rusko má docela velký náskok ve využívání atomové energie oproti všem ostatním státům, jako Nadace. Je tu ale jeden rozdíl románová Nadace nemá žádné nerostné zdroje – úmyslně – ale Rusko má téměř vše, co by kdy mohlo potřebovat. Takže o to může být jako pozemská verze Nadace, mnohem silnější.
Pokud to někdo nečetl, doporučuji i když všechno je samozřejmě “podtočeno” pod představy autora Američana.

9. 7. 2023 22:15
Ohodnotit příspěvek :
     

K čemu se čílit před spaním. Jukněte sem. Sice taky pozérství, ale aspoň se zasmějete. Tedy aspoň silnější kusy. Slabší kusy ne – ty se chytí za hlavu a s jekotem prchnou do dálav.

https://odysee.com/@%C4%8Cesk%C3%BDList:7/%F0%9F%8C%88-dovolte-mi,-abych-v%C3%A1m-pop%C5%99%C3%A1lo:5

PepaC
10. 7. 2023 00:17

To už snad ani není k smíchu 🙁

Markýza
10. 7. 2023 09:24

Já jsem zaplakala a k bohu zakvílela – co teda jsem? 😀

10. 7. 2023 12:16
Odpovědět  Markýza

Slabší kus. Já se řehtal. Rád bych poznal ploditele a ploditele ploditelů toho holko, bych si udělal takovej malej sociologickej výzkum.

Autor
10. 7. 2023 18:13

Popravdě, jestli se prořeklo, že je to ona, tak klidně mohlo jít hrát do ženského fotbalu. Mno, takže narůstá to a balí se to, škoda, že všechna Onoa, nejedou bojovat na Ukrajinu, když ta prohraje může dojít nakonec i na Ty 99krát Onoa, ONoa, ONOa a ONOA, všech variant.
Proto 99 pohlaví na frontu proti Rusku a nesmí tam být ani jedna noha “jen” žen a mužů!
Rusové se rozutečou a dostanou křeče od smíchu, až proti nim odvážně zaútočí všechna 17., 25., 38., 87 a 11. pohlaví společně.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
10. 7. 2023 22:27
Odpovědět  Peter 008

Vlastně je mi té holčiny líto. Z očí jí tupost nekouká, úplná ošklivka taky není, a je z ní tohle…
Proto říkám, že pozérka. Moje ex hrála v sedmdesátkách ženský fotbal za Motor Č. Budějice a hádám, že stále ještě existuje. Myslím ženský fotbal, ne moje ex. Tu mám… Jo. Tam.
Docela rád bych se s tím ono potkal tak za dekádu. Co z ní bude? Ale naději myslím má (pokud tedy neskončí na drogách). Spíš to vypadá, že si té “jinakosti” užívá. Pokuk má inteligentní, ne zaťatě aktivistický, a je to celkem spontánní, tak tak snad ještě…

Vladimír
10. 7. 2023 11:55

“To” bych poslal do Francie… 😀

10. 7. 2023 18:04
Odpovědět  Vladimír

Vědět jak a komu, už to tam letí. Ale pošlu to kámošce do Colorada. A to tak, že hned. Tak. A už je to tam.

10. 7. 2023 22:28
Odpovědět  Vladimír

Jééé, nedorozumění! Já přehlíd ty uvozovky a myslel jsem vidko! Ach jo…

Unter
9. 7. 2023 22:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Matkétě to na té fotce moc sekne, a to se o de Gaullovi říkalo, že měl velký rypák.

Autor
9. 7. 2023 22:50
Odpovědět  Unter

Vypadá jak v extázi.

Markýza
10. 7. 2023 09:20
Odpovědět  Peter 008

Kdepak – dělá budlikycukrbliky na Zelinu, protože ten se netváří dost nadšeně. Netrefit se do vkusu je vždycky trošinku trapas.

9. 7. 2023 22:54
Odpovědět  Unter

Aspoň může kouřit pod sprchou. Cigarety myslím!

ModrýKlokan
10. 7. 2023 00:23
Odpovědět  Unter

Ve vězení se prý můžou nosit vlastní trička. Snad se jim budou hodit.

Frank
10. 7. 2023 06:45
Odpovědět  Unter

Surikata prý dvakrát vytekla.

Hanina
10. 7. 2023 15:17
Odpovědět  Unter

Židovka Markétka ubohá . . .

Administrátor
P.A.Semi
9. 7. 2023 23:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak s tím tričkem tu tahle p*ča * (to snad nelze nazvat jinak… evidentně to vymyslela něčím jiným než mozkem?)

nebyla sama, to se tu stává folklórem… A ani snad nebyla nejbláznivější nebo nejodpornější, na to tu máme jiné Černé Bilaky…

comment image

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lékořice ok
10. 7. 2023 06:59
Odpovědět  P.A.Semi

Nad těmi našimi vládními představiteli si neumím říct nic jiného než “fůj to je hnůj”.

Gales
10. 7. 2023 14:59
Odpovědět  Lékořice ok

Je evidentní, že po skončení konfliktu budeme muset před navázáním fungujících diplomatických a obchodních styků Rusům prokázat, jakým způsobem jsme se vypořádali s klikou, která tak hlasitě podporovala nepřítele………. Budeme jim ukazovat použité provazy.

Markýza
10. 7. 2023 09:22
Odpovědět  P.A.Semi

No jenže to je regulérní Medůza, tahle Janinka. Copak tričko……to, že z nás udělala terč, to mě sere daleko víc.

Hanina
10. 7. 2023 15:19
Odpovědět  P.A.Semi

Ubohost ubohá…

sergej
10. 7. 2023 02:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Brutopýráce je jistě schopná postihnout ikváče možná do 107myčky. 🙂 80%? Výsledek – zdebiliriát.

Jaris
10. 7. 2023 02:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta Pekarka ma takovy typicky profil chazarky. Jeste je k tomu blba jak derave necky. Takova ostuda pro CR!
Mam uz delsi dobou takovy dojem, ze v CR je vice zidaku nez skutecnych Cechu. Proto to takhle vypada. Kde zid skace, narod place.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
10. 7. 2023 08:20
Odpovědět  Jaris

😊 😊 😊 😊 😊 😊

Majka
10. 7. 2023 08:37
Ohodnotit příspěvek :
     

A navíc Zelí ignoroval náš státní svátek a ignoroval ho i náš prezident. To je ostuda.

Markýza
10. 7. 2023 09:23
Odpovědět  Majka

No sakra – to je pravda a je to ta třešnička na celém dortu.

Administrátor
P.A.Semi
10. 7. 2023 23:58
Odpovědět  Markýza

Aha, vlastně ano…

Přiletěl do Prahy 6.7.2023 večer na státní svátek, ale ani slovo o tom neřekli, úplně to ignorovali…

Jan Hus a husitské “Pravda Vítězí” se jim rozhodně moc “do krámu” nehodí…

πα½

Pavel z Moravy
10. 7. 2023 11:03
Ohodnotit příspěvek :
     

V této koloniální žumpě s těmito škůdci zemskými to ani jinak fungovat nemůže. Ale důstojný národ a předně lid by řešení našel, kdyby ovšem chtěl. Ovšem zdejší zaprodanci, patolízalové a hlavně mamonáři, pro které by ztráta světského bohatství, které ždímají z té oblblé chudiny byla pohromou, nenabízí řešení. A oblblá chudina, má ve své většině vůbec šanci chápat děje, které zde probíhají, když jí ke štěstí stačí chléb a pochybné zdegenerované hry?

Vladimír
10. 7. 2023 11:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Tričko za 100,-Kč určitě potěší. Ale Alzák spíš čekal miliardu… :-))))))

sergej
11. 7. 2023 23:19
Ohodnotit příspěvek :
     

V čase cca. 7:25
Koller – Co se může stát po Vilniusu? Válka na spadnutí. Potřebujeme Evropu národů, nikoliv NATO/EU! – YouTube
A naši dementi orgastují.