blog

Co tajíme před veřejností? Černochová mluvila o americké základně v ČR, Metnar se neudržel

Co tajíme před veřejností? Černochová mluvila o americké základně v ČR, Metnar se neudržel

V první hodině Otázek Václava Moravce proti sobě zasedli ministryně obrany Jana Černochová (ODS) a její předchůdce za hnutí ANO Lubomír Metnar. Černochová ujistila diváky, že pomoc na Ukrajinu z Česka dál proudí. Promluvila také o bilaterální smlouvě s USA a prozradila, zda v Česku vznikne americká vojenská základna a zda v Česku budou jaderné zbraně. Metnar v jednu chvíli zahřměl: „Tady jde o to, co tajíme před českou veřejností!“ Poté se zastal olympionika Davida Svobody.

Moravec hned v úvodu připomněl, že od 1. dubna Rusko předsedá Radě Bezpečnosti OSN. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj tuto skutečnost označil za „bankrot OSN“.

Černochová diváky ujistila, že česká pomoc na Ukrajinu dál proudí, a to i pomoc vojenská. Stále jsou v českých skladech zbraně, které už česká armáda nikdy nevyužije a které proto zamíří na Ukrajinu. Ujistila všechny, že stále máme co nabídnout jak v oblasti těžké vojenské techniky, tak pokud jde i o nevojenskou pomoc. Včetně toho, že se Česko bude podílet na vyšetřování ruských válečných zločinů na Ukrajině. Na Ukrajinu vyrazí 15 českých vyšetřovatelů – 15 vojenských policistů.

„Nic z toho, co posíláme na Ukrajinu, nechybí v našich zásobách tak, aby to ohrozilo naši obranyschopnost. I náčelník generálního štábu říká, že by nedovolil to, aby na Ukrajinu šla technika, která je českou armádou používaná. Na Ukrajinu jdou jen zásoby, které rezivějí v českých skladech,“ zaznělo od ministryně.

Metnar tady ujistil, že sněmovní bezpečnostní výbor vyslání vojenských policistů na Ukrajinu odsouhlasil a on osobně v tom nevidí problém.

Severoatlantická aliance obecně dělá podle Černochové všechno pro to, „aby situace dál neeskalovala“. „To, že posíláme pomoc na Ukrajinu, je zcela logické, ale jinak děláme vše pro to, aby NATO nebylo zataženo do tohoto konfliktu,“ řekla Černochová.

Metnar upozornil, že obě válčící strany chystají další ofenzivy. Ruská invaze na Ukrajinu se změnila v opotřebovávací válku A letos se to podle Metnara pravděpodobně nezmění. Až čas podle něj ukáže, zda se Ukrajincům podaří na bojišti dosáhnout konkrétních úspěchů.

Hosté se shodli, že v budoucnu by mediátorem jednání mohla být i Čína. Podle Černochové je to sice země, která porušuje lidská práva vlastních občanů, ale ruská agrese proti Ukrajině je tak zásadní věcí, že pokud se Číně podaří vystupovat jako mediátor jednání, bude to v budoucnu přijatelné i podle Černochové.

Metnar připomenul, že v tuto chvíli se Rusko a Západ vzájemně drží v šachu svými jadernými arzenály. S Černochovou se poté shodl na tom, že východní křídlo NATO bude posíleno tak, aby to ruskou stranu odradilo od další agrese.

Černochová diváky uklidňovala: „Pokud by došlo i na území Ukrajiny k použití taktických jaderných zbraní, tak by z toho bylo pro Českou republiku riziko prakticky nulové. Pokud by se něco takového stalo, tak by v žádném případě nebyli ohroženi občané České republiky. … Ono se o tom využití jaderných zbrní hovoří, ale nevyhrožuje tím NATO, vyhrožuje tím Putin,“ prohlásila.

Ve stejném duchu se opakovaně vyjádřila i šéfka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová, která nejednou uvedla, že pokud budou použity na Ukrajině taktické jaderné zbraně, tak že české území tím nijak ovlivněno nebude.

„Pokud naši bezpečnost něco ovlivní, a to pozitivně, tak to bude bilaterální smlouva ČR s USA o spolupráci v oblasti obrany. Tato smlouva už je dojednaná, ale teď ještě americká strana kontroluje její anglický překlad. Až ho zkontroluje, bude tato smlouva předložena na českou vládu a schválena,“ oznámila Černochová.

„Jednání byla tvrdá, byla poměrně dlouhá. Česká republika je 24. zemí, která tuto smlouvu DCA bude mít. Má ji Slovensko, má ji Maďarsko a věřím, že ji budeme mít dřív než Finsko.  … V žádném případě tady nebude americká základna a v žádném případě tady nebudou jaderné zbraně. Smlouva DCA sama o sobě neposkytuje americkým vojákům automaticky možnost pobytu v České republice. Vždycky bude schvalovat pobyt amerických vojáků v České republice parlament a výbory,“ ujistila všechny Černochová.

Tato smlouva má podle Černochové 40 stran – a Metnar zdůraznil, že se k ní může vyjadřovat teprve poté, až si ji přečte. Zatím ji neviděl. Černochová ho ujistila, že mu ji ukáže ještě před jednáním vlády, což považuje za vstřícný krok vůči opozičnímu hnutí ANO. Stane se tak, až americká strana odsouhlasí anglický překlad smlouvy.

„Ale tady nejde o vstřícnost ke mně, tady jde o to, co tajíme před českou veřejností!“ kroutil hlavou Metnar.

„Tak ještě jednou po pana kolegu. Jde o bilaterální prezidentskou smlouvu, o které se jednalo, až bude odsouhlasen překlad, tak vás s tím seznámím. Sedíte si na uších, pane kolego?“ vyjevila Černochová.

„Už se točíme v kruhu. Až budu znát obsah, tak budu moct zaujmout stanovisko,“ zopakoval Metnar.

Metnar: Já bych se Davida Svobody zastal

Moravec poté otevřel další téma – důtku vůči olympionikovi Davidu Svobodovi za jeho relativizaci ruské invaze na Ukrajinu, a to před kamerami ČT.

Metnar označil celou situaci za nešťastnou a připomněl, že David Svoboda se po dvou dnech omluvil. „Já bych se pana Davida Svobody chtěl zastat, ale jeho vyjádření považuji za nešťastné,“ zmínil Metnar.

Černochová řekla, že důtku Svobodovi nedala ona, nýbrž jeho nadřízený. „Já jsem Davidu Svobodovi ukázala fotky ukrajinských sportovců, zavražděných ukrajinských sportovců s tím, že některé z nich možná zná, protože mezi nimi byli i vícebojaři. A řekla jsem mu, že to jsou sportovci, kteří už nikde sportovat nebudou, už nikdy neobejmou své rodiny. Protože je Putin zavraždil. A ve zcela přátelském duchu jsem mu řekla, že pojedu podívat se na ten třetí turnus vojáků na Libavé a že pokud chce, může jet se mnou,“ řekla Černochová.

„To je velmi nešťastný případ, a velmi nebezpečný z hlediska, že tady nastane nějaká autocenzura? Že se lidé budou bát vyjádřit názor?“ podotkl Metnar.

„Tady nejde o postih za názor, ale o důraz na to, že voják musí dodržovat nějaká pravidla,“ ohradila se Černochová. A že David Svoboda nebude svlečen z uniformy, ani souzen. „Nic takového jsme nechtěli,“ sdělila Černochová.

Moravec v tu chvíli debatu uzavřel.
Parlamentní listy

sdílet na

71 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank
2. 4. 2023 21:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen tu ježibabu vidím a chce se mi zvracet.

Albi
2. 4. 2023 22:04
Odpovědět  Frank

Vzal jsi mi to z klávesnice. A to ji nemusím ani vidět, ani slyšet. Stačí jedna psaná věta.

Tak jestli je ježibaba odbornice na “jádro” jako na vojenské záležitosti a řekne toto:
“Pokud by se něco takového stalo (použití taktických jaderných zbraní na Ukrajině), tak by v žádném případě nebyli ohroženi občané České republiky”, pak musí být i každá válka vč. jaderné naprosto bezpečná a v podstatě taková táborová hra pro děti od 10-ti let.

Každá skutečná válka začíná prvním výstřelem, který nemusí nikoho ani zranit, natož zabít.
Ale ty NÁSLEDKY, paní Černochová, ty následky!!!.

2. 4. 2023 23:13
Odpovědět  Albi

Bylo by dobrý spářit atomovýho skřeta se zeleným skřetem, že by mohli mít skříťata. Ty by pak mohli vycvičit pro boj s krysama a pustit je do místa původu skřetích rodičů, to jest do kanálu. Bohužel, atomskřet je už k zabřeznutí nezpůsobilej.
P.S. Jsem nevěděl že Morava se už od České republiky trhla. Slušnej flák Moravy je totiž z Běloruska, natož z Banderstánu, v dostřelu ruskejch taktickejch atomzbraní.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
3. 4. 2023 00:14

Máš dobré nápady. Škoda, že nejsou proveditelné. 🙂

katango
3. 4. 2023 09:16

Kdysi byl takovej vtip, že se bude bagrovat Morava, protože Slováci chtějí moře. Že by se moře dočkali i Češi?

3. 4. 2023 12:20
Odpovědět  katango

V práci jsme měli kolegu Ivoše, Moraváka. Fajn kluk, ale furt nás prudil se samostatností Moravy a že křivda a kdesi cosi. Tak jsme si z něj kvůli tomu dělali srandu, protože co jinýho se s tím dalo dělat. A jednou jeden kolega tenhle vtip někde pochytil a o sváču nám ho vyprávěl, a já k tomu dodal, že přitom budou hrát moravskou hymnu. A kluci chtěli vědět která to je, a já že ta pauza mezi Kde domov můj a Nad Tatrou sa blízká. A Ivoš se kvůli tomu na nás těžce nas-ral.

Pavliku, úsměv! Jen legrácky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Liba
2. 4. 2023 22:55
Odpovědět  Frank

Souhlas je to píšťala 👎👎👎👎

janle57
3. 4. 2023 09:55
Odpovědět  Frank

Již 3x,společně s Pekarovou,Němcovou a Langšádlovou,vyhlašovala válku Rusku
a schvalovala zavraždění nevinné mladé ženy při atentátu,až za 2 roky skončí,měl
by jí to někdo tvrdě spočítat,to už žádnou ochranku mít nebude a asi nebude v klidu
usínat,do té doby budou ovšem mít Ostraváci možnost se podívat na hotdogovské
kraksny B-52 v Mošnově a v obavách čekat až jim jejich město spláchne nějaký
Kinžal nebo Zirkon.

All
3. 4. 2023 10:29
Odpovědět  Frank

Nutnou prioritou občanů čr je vykopat-vyhnat jakýmkoliv způsobem vládu,která podporuje neonacisty na UK zbraněmi i finančními půjčkami proti vůli občanů a na ůkor a snižování životní ůrovně Občanů ČR. Fialová vláda je satanická,protilidová.

Zmatený
3. 4. 2023 15:15
Odpovědět  All

Přidal bych k té vládě i ty holomky, co ji volili! Mohli by jim přidělit nějaké volné pozemky třeba v Americe. Tam by mohli tu svou propagovanou “pravdu, lásku a demokracii” šířit bez obav z dezolátů, chcimírů a dezinformátorů. Krásně by si tam žili, na věčné časy…

Albi
2. 4. 2023 22:12
Ohodnotit příspěvek :
     

A další věc k Černošce:
Nejen zbraně Ukrajině, ale i peněz je třeba. Pro Ukrajinu (resp. Zelenského?) všechno – a jistě rádi. My jich máme, že nevíme co s nimi.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-blizi-se-tvrdy-direkt-na-nase-penezenky-musime-setrit-rika-singer-228795
Kde může stát ušetřit?

  • omezení nebo zrušení podpory stavebního spoření
  • zvýšení celkového daňového zatížení OSVČ
  • změna systému valorizací penzí
  • zvýšení spotřebních daní
  • sloučení dvou snížených sazeb DPH

A jistě se ještě něco najde.

ijn
2. 4. 2023 22:43
Odpovědět  Albi

427,9 mld. Kčs v úrovni měny k r. 1938 == 13436 tun měnového zlata jsou podepsané reparační nároky ČR po SRN, pouze zlomek splacen, kolik činí dnes při složeném úroku 1,75%p-a-? přes 50 000 tun x 1,4 mil Kč/kg= 70 000 mld. Kč !!! Kolik máme předplacených SR po 2 bil. Kč??? 35 let by žila ČR bez daní ,…..není to nádherné dojednat po SRN doplacení reparací??? Nebo pohledávku postoupit na BRICS???

2. 4. 2023 23:19
Odpovědět  Albi

Pane Bože všemohoucí
začni do těch zmetků tlouci
sešli na ně hromy blesky
… sakra, dál se to nerýmuje…
no a ten zbytek umlátíme.

Albi
3. 4. 2023 00:18

Možná, že jsi byl vyslyšen. Dnes je opět večer dobrých zpráv.
Analýza MaP :
https://www.michalapetr.com/map-1642-dubnovy-run-na-dolar-a-banky-3-biliony-dolaru-v-ohrozeni-japonsko-se-pridava-k-financnimu-utoku-na-usa-putin-prekonava-legendarniho-sorose-a-jeho-slavny-run-na-libru/
“Je tomu takřka přesně rok a den, kdy Joe Biden zahřímal v Polsku, že promění Rubl v trosky. Dnes se ukazuje, že celý ten rok, kdy Západ usilovně plnil nařízení pošetilého starce, který nerozumí ekonomice, Gosudar klidně, rafinovaně a trpělivě chystal protiútok. Nyní se má dostavit výsledek – Dolaru hrozí, že se promění v trosky! Západním bankám, že se změní v ruiny! A když to tvrdí věhlasní ekonomové napříč světem, je to vážné!

Putinova výprava na Ukrajinu zamíchala kartami světové ekonomiky i politiky tak obrovským způsobem, že až teprve teď, po roce, si ty nejchytřejší mozky lidstva začaly uvědomovat, co všechno nevyhnutelně nastane v důsledku Putinových rafinovaných tahů na světové geopolitické šachovnici. Nastupuje nejhorší možná varianta krize – stagflační dluhová krize – a její nástup je už neodvratitelný, nedojde-li k okamžité změně politiky Západu vůči Rusku, čeká nás Krach!”. atd

3. 4. 2023 01:42
Odpovědět  Albi

Víš jak jsem tuhle říkal, že Ken neví s čím si zahrává, že Frantíci jsou těžce vyzbojení a že by neměl zapomínat na francouzskou tradici gilotiny? No a je to tady:
Francie se jako první přehoupla do občanské války. Ostatní západní země vidí co je čekáFrancie, 2. duben 2023 …devátého dne mobilizace proti důchodové reformě, kterou vyhlásily… vyšlo do ulic 3,5 milionu demonstrantů ve 300 městech… v Paříži bylo dosaženo absolutního rekordu – 800 000 Pařížanů!… ministr vnitra Gérald Darmanen uvedl, že po městě se “potuluje 1 500 banditů, kteří speciálně přicestovali do Paříže, aby zaútočili… Francouzská média poukazují na velký počet mužů v maskách a černých kuklách, o nichž se předpokládá… Hněv se vylil do francouzských ulic… členové parlamentní frakce strany Nepodmaněná Francie vyzvali Pařížany k revoluci z improvizované tribuny. Výzvu zachytily tisíce hlasů, které skandovaly “Revoluce, revoluce!”… Ulicemi hlavního města procházela improvizovaná gilotina, která Macronovi prorokovala osud popraveného Ludvíka XV…

https://www.armadnymagazin.sk/2023/04/02/francuzsko-sa-ako-prve-prehuplo-obcianskej-vojny-ostatne-zapadne-krajiny-vidia-co-ich-caka/

Albi
3. 4. 2023 01:52

Vzpomínám si, žes to psal.
Ale tohle už začíná být opravdu ošklivé.
Díky za připomenutí a odkaz. Podívám se.

3. 4. 2023 12:33
Odpovědět  Albi

To jo. Víš proč u nás dle mého není kvůli tomu odchodu do důchodu v pětašedesáti takovej řev jako ve Francii, ale jenom remcání? Frantíci maj totiž nárok na důchod až po dvaačtyřiceti odpracovaných letech a my po pětatřiceti. A právě tenhle detail naboural model “rozděl a panuj”, protože spojil ty rozdělené sociální bubliny do jednoho všeholida.
Bublina pracující inteligence si totiž vypočítala, že díky rokům kdy studovali, mnoho z nich nebude mít nárok na důchod, protože aby ho dosáhli, museli by začít študýrovat ještě dřív, než by ukončli základku. Zkrátka logickej nesmysl a vým-rd non plus ultra. Takže pracující i nepracující, leč vystudovaná inteligence, vylezla ze své bubliny a spojila své síly s ostatními bublinami, a tak má teď Ken na krku jednu velkou bublinu nasra-nejch občanů spolu s migranty a lůzou obecně, kteří se k tomu přidali už jen z čilé radosti revolty pro revoltu a ničení pro ničení. Takže jo, je to ošklivý.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
4. 4. 2023 10:39

Tak tohle jsem nevěděla, teď je to všechno mnohem pochopitelnější.

Pavel z Moravy
3. 4. 2023 10:41
Odpovědět  Albi

Albi, a je to přesně to co jsem si myslel. Sice jde o denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny, to je ale pouze okrajová záležitost. Zde jde o likvidaci západní dolarové nadvlády, o ukončení nadvlády západních grázlů nad celým světem. Ruská pravoslavná duše nabízí lidem mír, přátelství a spolupráci na kterou mají nárok všichni slušní lidé a země planety. A to je skutečně ta nejlepší zpráva, kterou může člověk obdržet. Velmoci budou existovat, ale i ti malí a dodnes bezvýznamní nemusí být lokajové mocných, protože moudrý člověk ví, že všichni jsou sobě navzájem prospěšní, pokud se dokáží tolerovat.

Markýza
3. 4. 2023 09:03

Sešli na ně hromy, blesky, ať se na to kouká hezky 🙂

unor 2022
2. 4. 2023 22:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdalky to vypada jako zena ale neni to zena.
Deti, kdo je to?
..
To je ta, co nam chce kvuli petrodolaru zamorit piskoviste radioaktivnim spadem?

Zdena
2. 4. 2023 22:46
Odpovědět  unor 2022

To je ta druhá z pohádky Mrazík

unor 2022
2. 4. 2023 23:17
Odpovědět  Zdena

Rozmazlena, nehezka a protivna. Lec ve sve touze po zenichovi, po obycejnem lidskem stesti, mnohem zenstejsi jako tohle.

Markýza
3. 4. 2023 09:05
Odpovědět  unor 2022

Kdyby to, ale je vyloženě zlá, až téměř gestapácká. Kdyby se maestro Boss uvolil a vyfiknul jí krásnou uniformu, nebylo by to k poznání.

2. 4. 2023 23:22
Odpovědět  unor 2022

No, z hodně velké dálky, když je mlha, stojí po kolena ve vodě a na hlavě má snop, tak by to ženštinu mohlo drobet připomínat.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
unor 2022
2. 4. 2023 23:29

Proc az tak? Ono to jako zena docela vypada. Ale pak uz nic. Uvnitr to zenou proste neni. Ani za mak.

Albi
3. 4. 2023 00:26
Odpovědět  unor 2022

To je Werich – Vodník Čochtan.
“….když je mlha, stojí po kolena ve vodě” – doplním.

Když je mlha – a stojí po kolena ve vodě – a stmívá se, tak si můžeme říkat – támhle stojí docela hezká ženská.

3. 4. 2023 01:21
Odpovědět  Albi

Bingo!
Ale já to slyšel i s tím snopem.

Albi
3. 4. 2023 02:23

Možná, já si to tak dopodrobna už nepamatuju. Mám to sice na desce, ale opustil mě gramofon, takže je mi na pověstné dvě věci. Chtěla jsem hlavně doplnit to stmívání . 🙂

3. 4. 2023 13:19
Odpovědět  Albi

Nojo, ale já naskočil na tu únorovou dálku, tak jsem to stmívaní raděj vynechal, protože to by už z dálky a navíc při stmívání, spíš připomínala nepodařenou vrbu. Ale stejně je to divný. Čochtana jsem naposledy slyšel před víc jak půl stoletím a pamatuju si ho. I s tím “…a von nebyl připravenej…”

Albi
3. 4. 2023 16:35

Jo, jo – tak to neměl inzerovat. 🙂 nebo:
“Máte ráda jíšku? Já rád jíšku – teda rum”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
3. 4. 2023 17:26
Odpovědět  Albi

😀

Jozef
2. 4. 2023 22:30
Ohodnotit příspěvek :
     

A ukázala aj nacistické tetovania niektorých tých zabitých okrajinských “športovcov” a “umelcov”? Mohla by nás podrobnejšie oboznámiť so životmi niektorých tých jej protagonistov? To by sme sa možno nestačili diviť, na koľkých vraždách civilistov sa podielali. Čo tak, Černochová, nazrieť do Ruských vyšetrovacích spisov vojnových zločinov ukrajinskej teroristickej bandy pod velením fašistu Zelenského? Tam by si sa mohla dozvedieť väčšie podrobnosti o “zásluhách” tvojich “hrdinov”.

sergej
2. 4. 2023 22:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Hmmm 9:00
https://www.youtube.com/watch?v=d2sWFTMVNUc

Aleš
2. 4. 2023 23:11
Ohodnotit příspěvek :
     

“Já jsem Davidu Svobodovi ukázala fotky ukrajinských sportovců, zavražděných ukrajinských sportovců … ”
Od kdy je voják padly v boji zavražděn ?

Ale může se stavit na Donbase, mají tam alej andělů, zavražděne děti ukronacismem. Černochová ukázka lidské bídy.

Pavel
3. 4. 2023 09:35
Odpovědět  Aleš

Černochová je jen výplod zvráceného systému ve kterém se nacházíme!!! Rusko, dle západu teroristický stát: evakuuje civilisty z válečné zóny a poskytuje jim azyl na svém území,obnovuje válkou zničená města( Mariupol) nebombarduje plošně jako NATO ale i za cenu života svých vojáků osvobozuje Donbass pozemními silami a dělostřelectvem.Neničí Ukrajinská města na západě Ukrajiny.ale přesnými údery vyřazuje infrastrukturu důležitou pro válečné úsilí “ukrů”! Demokrati Zelenského,cíleně bombardují města na východě Ukrajiny(především civilní infrastrukturu) , schovávají se za civilisty jako lidské štíty umísťováním techniky a jednotek do civilních objektů(škol a nemocnic), vraždí bombovými atentáty novináře píšící pravdu o Ukrajině(nyní i na území RF),mučí a zabíjejí válečné zajatce,odstřelují jadernou elektrárnu ale to je cajk! Jak praví ušáci: “jsou to bastardi, ale naši bastardi”!Dělali to v Afganistánu, Nikaragui,Sýrii a teď na Ukrajině!Toto svinstvo my podporujeme,Česko je teroristický stát,podporující nacisty na Ukrajině zbraněmi a municí v cílené genocidě Ruskojazyčných Ukrajinců!

Jaris
3. 4. 2023 03:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Babizna cernochova je neskutecna bestie. Jen me mrzi, ze D.Svoboda se pred tou hnusnou parazitickou filckou ohnul a verejne se omluvil. Skoda, stala se z nej babovka a ne chlap, co stoji za svym slovem.
Situace zapadnich statu se rapidne blizi do katastrofalniho finale a konec tehle petikoalicnich parchantu je neodkladny. Jejich budoucnost neni vubec ruzova. Nedovolte, aby utekli za hranice. Jsem zvedava jak nalozite s tou skodici petikolkou a jen doufam, ze budou nalezite potrestani a bude jim a jejich rodinam odebran veskery majetek.

katango
3. 4. 2023 09:19
Odpovědět  Jaris

Má rodinu, možná i hypotéku nebo jiné půjčky. Jak máte dluhy, nemůžete být svobodní.

sizok
3. 4. 2023 13:52
Odpovědět  katango

Přesně tak.

Markýza
3. 4. 2023 14:36
Odpovědět  katango

Taktak…..a pročpak nám pořád asi vnucují nějaké idiotské půjčky………..

Pavel z Moravy
3. 4. 2023 10:53
Odpovědět  Jaris

Já také doufám, že karma tyto grázly dožene. Každý začátek má totiž i svůj konec. Pravidla vesmíru totiž tito pitomci neznají, oni se jim leda tak vysmívají. Ale čím větší je plus, tím větší je mínus a naopak. A už se to těm lidem s černou duší všechno sčítá. Nedá se to jinak vyjádřit než, že musí dostat to co si zaslouží a hlavně to, co chystali druhým. Beru to jako konstatování toho co je dané.

Charlie
3. 4. 2023 06:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč jim nevěřím ani ty brýle na těch rypácích…, všem třem!?…

Petr
3. 4. 2023 07:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Hnusná , bezdětná ,arogantní a naprosto hloupá ženská – ČERNOCHOVÁ !

ijn
3. 4. 2023 08:13
Ohodnotit příspěvek :
     

kdy v ČR začneme čistit politický chlív a ČT

Francie se jako první přehoupla do občanské války. Ostatní západní země vidí co je čekáFrancie, 2. duben 2023 …devátého dne mobilizace proti důchodové reformě, kterou vyhlásily… vyšlo do ulic 3,5 milionu demonstrantů ve 300 městech… v Paříži bylo dosaženo absolutního rekordu – 800 000 Pařížanů!… ministr vnitra Gérald Darmanen uvedl, že po městě se “potuluje 1 500 banditů, kteří speciálně přicestovali do Paříže, aby zaútočili… Francouzská média poukazují na velký počet mužů v maskách a černých kuklách, o nichž se předpokládá… Hněv se vylil do francouzských ulic… členové parlamentní frakce strany Nepodmaněná Francie vyzvali Pařížany k revoluci z improvizované tribuny. Výzvu zachytily tisíce hlasů, které skandovaly “Revoluce, revoluce!”… Ulicemi hlavního města procházela improvizovaná gilotina, která Macronovi prorokovala osud popraveného Ludvíka XV…

aby nebylo pro české loutky pozdě, opakovat 89 už není možné, překabátění se nepovede!!!!

Albi
3. 4. 2023 16:33
Odpovědět  ijn

Nikdy – počkáme, až nám ho někdo vyčistí, abychom na něho mohli zas plivat. Ty hrdiny z minulosti není už pod těmo splašky ani vidět.

Kdyby na to šli ve Francii jako my v Československu, tak ty protesty mohli zabalit dřív, než je vůbec rozbalili. Na rozdíl od nás to nejsou žádní mamánkové a metrosexuálové a nebojí se, že si přoitom zlomí nehtík.
České loutky ani nezačaly – a ani nezačnou, nic si nenamlouvejme. . Leda tak se mezi sebou hádat. A to nestačí.

3. 4. 2023 18:35
Odpovědět  ijn

Nazdárek, plagiáte!

Standa
3. 4. 2023 08:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta ženská je vůl, jak jelen!….cit:,,Ono se o tom využití jaderných zbrní hovoří, ale nevyhrožuje tím NATO, vyhrožuje tím Putin,“ prohlásila.”!
Ta kráva neví o čem bučí!
Putin prohlásil, že ,,použije všechny dostupné prostředky k ochraně Ruska” O jádru se nikdy nezmínil.

JKkklkkkkk
3. 4. 2023 08:41
Ohodnotit příspěvek :
     

B. Gates vydelava na smrti lidi a jejich mrzaceni spolu s Big Pharma! A stale beha po svete.
https://cz24.news/sleduj-tok-penez-odhaleni-neopravneneho-vlivu-billa-gatese-na-zdravotni-covid-politiku-a-jeho-vliv-na-verejne-zdravi/

unor 2022
3. 4. 2023 08:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavne o TOM nemluvit jako o zene. I kdyz to tak zvenku vypada.
Zena, to je .. to je neco jemneho, vnimaveho a predevsim hluboce lidskeho.
Zena, to je take pokracujici zivot.
Ne TOTO volaji po zbrojeni, po valce, po vojenskych zakladnach a dalsich svinstvech urcenych na zabijeni a niceni prace mirumilovnych pracovitych a tvurcich lidi.

Pavel z Moravy
3. 4. 2023 10:57
Odpovědět  unor 2022

Ano, přesně tak, nemluvte o tomto tvoru jako o ženě. To by znehodnotilo mateřství a ženství.

Pijack
3. 4. 2023 11:42
Odpovědět  Pavel z Moravy

To je taková malá napodobenina již zdechlé nestvůry jménem Madlen Albrigtové, známé to nenávistivé řeznice.

sizok
3. 4. 2023 13:53
Odpovědět  Pijack

Fašistka.

Pijack
3. 4. 2023 10:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta ušišlaná husa vůbec nechápe a není toho ani se svým nízkým intelektem schopna, že o velkých věcech na světě rozhodují pouze velcí hráči a my jsme na mapě světa jen blecha. A tato husa si myslí, že budeme řešit problémy světa nejvíc ze všech. Ona je se svým mizerným intelektem přesvědčena, že “musíme”… je to naše “povinnost”… rozhodovat o tom, jak pomáhat a podporovat někoho, kdo nám za to NIC nedá a předejít velmocenským zájmům zúčastněných velmocí. Jako kdyby blecha měla rozhodnout a míchat se do rvačky mezi medvědem, slonem a tygrem. Panebože co jsme komu udělali, když nám tahle husa diktuje své pomatené představy? A tohle máme platit. Ti velcí z nás musí mít totální srandu – hele, tam někde v česku blecha poskakuje a chce někoho štípnout 🙂 🙂 🙂

Pavel z Moravy
3. 4. 2023 11:32
Odpovědět  Pijack

Pijacku, to je prostě neuvěřitelná tragédie tohoto národa, tito škůdci zemští u moci. To by ani Ibsen nevymyslel.

katango
3. 4. 2023 13:04
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ani Blatty.

sergej
3. 4. 2023 13:36
Odpovědět  Pavel z Moravy

https://www.facebook.com/reel/945578186566032/
Rakouský parlament v reakci na “alzáka.

zuzana
3. 4. 2023 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Medveděv: „Mírové síly NATO“ budou v případě nasazení na Ukrajině terčem útoků

https://aktax.cz/medvedev-mirove-sily-nato-budou-v-pripade-nasazeni-na-ukrajine-tercem-utoku/

sergej
3. 4. 2023 13:33
Odpovědět  zuzana

To už dávají terminologiím korunu, ikváči. Černá bude bílá a basta. S orwellem válka je mír etc.

Pavel z Moravy
3. 4. 2023 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Já opravdu zlé lidi s černou duší nemusím. Chápu, že pro tzv. vyvážené zpravodajství se použijí i materiály, které by jinak rozumně smýšlející člověk nečetl. Já se přiznám, že jsem z tohoto blábolu přečetl pár vět. Blábol proto, že lidé, kteří nás zotročují a zaprodávají a to nemluvím o duševních hodnotách které postrádají jsou mi když ne protivní, tak úplně volní. Mohou vykládat co chtějí, ale zlo ze sebe neodkopou. A zabývat se takovými tvory, když existují lidé čistí, slušní a laskaví a já je přitom ani neznám a ti by mne mohli obohatit je zbytečné. Ať si tito lidé žijí ve svém světě zla, nikdo jim to nemůže brát, ale karma dostihne každého, ať chce nebo nechce.

Pijack
3. 4. 2023 11:43
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jak říkají latiníci – nomen omen… Jak se kdo jmenuje, tak taky dělá. Černochová má černou duši.

All
3. 4. 2023 12:08
Odpovědět  Pijack

Ta se chová jako kříženec zla, Démon x Bestie. Je to satanistka,slouží satanistům.Žije tak,celý svět to vidí.( ..která normální ženská zabíjí lidi ve válce,podporuje válku a dokonce neonacismus v evropě ? má vůbec pohlaví a jaké ? je to spíš bezpohlavní satanistka … proto taky ve vesmíru existují ,,černé díry,,ty likvidují všechny tyto odchylky..)

All
3. 4. 2023 11:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Napadlo vás v r.1989,že budeme mít celý stát totálně rozkradený a pouze s montovnami, napadlo že budeme podporovat lhaní,totalitu politickou i mediální,napadlo,že budeme mít ministry podvodníky,korytáře-darmošlapy a psychopaty,že budeme mít jen atrapy generálů a dokonce duplikáty těch atrap v generál.štábu armády podporující fašizmus a neonacisty, mne a nejenom mne ani ve snu,nikdy by mne takové svinstvo ani v myšlence nikdy nenapaddlo. Tohle mne bude strkat do horší a horší svěrací kazajky planetárních bestií,to si mám jako nechat líbit ? Už i zavírají další, jako v 50-tých létech za pravdu,vyhrožují ostatním.Je nutné zesílit odpor nejen na ůrovni energií infopole Země,ale vůbec se nepodřizovat této zkaženosti vedoucí do pekel a zatracení a už vůbec nikdy duplikátům atrap-rakovině národa .

PepaC
3. 4. 2023 12:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Odporná to ženština už od pohledu.

zuzana
3. 4. 2023 12:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Obvinění Trumpa ukazuje, že mocí posedlí demokraté jsou neslučitelní s lidskou společností

https://aktax.cz/obvineni-trumpa-ukazuje-ze-moci-posedli-demokrate-jsou-neslucitelni-s-lidskou-spolecnosti/

José
3. 4. 2023 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

To znamená, že válečná saň Černochová počítá s použitím taktických jaderných zbraní na Ukrajině? Pokud s nimi počítá ona, znamená to, že už NATO rozhodlo o jejich použití?

zuzana
3. 4. 2023 13:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Q) The Storm Rider: Zprávy ze dne 3.4.2023

https://aktax.cz/q-the-storm-rider-zpravy-ze-dne-3-4-2023/

sergej
3. 4. 2023 13:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Hala bala mláti atomovkama jak kdysi pricezna plynofka ukr na moskali a nic se vám nestane jejími traktáty. Cože? Dávno kreml varoval západ že trousení deploid uránia – ochuzeného uranu s poločasem rozpadu 124? miliard let budou považovat za jaderné zamoření ruska a nezůstane to bez odezvy.

Burák
3. 4. 2023 13:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Léta masáž o zasazení území ČSSR výbuchem v Černobylu a dnes po použití taktických jaderných zbraní bude foukat vítr na Turecko?? Alespoň vidíte tu blbost. Dejte hlupákovi funkci a dopadne to vždy stejně. A tohle je extra Kráva..

Zmatený
3. 4. 2023 15:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Jaderný spad po výbuchu atomovky:

Spadlo ti to na hlavu Máchale!
Asi vítr…

Černochová asi spadla na hlavičku už jako dítě…

Polo 2
3. 4. 2023 16:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještě budeme koukat co válečnice naslibovala, doufám , že na ni jednou dojde a bude za tohle souzena, je to zrada na našem národu a veřejné okrádání