politika

Zatím nelze přesně říct kdy Liz Trussová začne otevřeně vyzývat k zabíjení Rusů

… Ale jak se zdá, nebude to dlouho trvat.

Sergej Koljasnikov

“Vážení evropští partneři” pokračují ve zkoumání hlubin diplomacie při hledání absolutního dna. Ale pokaždé, když se zdá, že už jsou tam, odkrývají se nové perspektivy. Takže ve Spojeném království se chystali revidovat licenci RT.

Na jednu stranu lze britskému premiérovi rozumět. Úřady země již musí před občany mnohé skrývat (samozřejmě v přísném souladu s vyspělými demokratickými principy). 

Britská ministryně zahraničí Elizabeth Trussová po hlasitých prohlášeních, že Rostovská a Voroněžská oblast nepatří Rusku, dala světu další perlu. Nyní Británie bude financovat Ukrajinu, aby … ublížila Rusku. To není vtip, to je citát ... A očividně klíčový cíl zahraniční politiky.

Kdy přesně začne Liz Trussová otevřeně vyzývat k zabíjení Rusů, zatím nelze přesně říci, ale zřejmě to nebude dlouho trvat. Vytahování jakýchkoliv historických paralel a komentování této idiocie, stejně jako situace na Ukrajině, je samozřejmě pro běžné občany zbytečné a dokonce škodlivé.

Spojené státy a Evropa ve svých pokusech poškodit Rusko soustavně ničily a pošlapávaly všechny vysoké standardy, kterými se snažily „osvětlit“ cestu „totalitním“ (čti nepodřízeným) zemím. 

Po nátlaku na RT DE je směšné hovořit o svobodě slova. 

Po Skripalových a Navalným je směšné mluvit o právu na otevřený a spravedlivý proces, které bylo pohřbeno spolu s presumpcí neviny. 

Po rozehnání demonstrací v Kanadě ultrazvukem, plynem, koňmi a psy je směšné hovořit o právu na pokojný protest. 

A tak dále do nekonečna.

Tam, kde vládne fenomén mylně nazývaný demokracie, neexistuje nic jiného než represivní mašinérie a vojenská agrese. Nový standard mezinárodní diplomacie je jako:

„Buď zticha! Už mě nebaví poslouchat.
Je to tvoje chyba, že chci jíst.”
… Řekl a odtáhl jehně do temného lesa.

A dnes vidíme, jak na hromadu ohlodaných kostí, které zbyly z Libye, Iráku, Afghánistánu a dalších zemí, chtějí odhodit Rusko. Poté, co ho předtím omráčí holenní kostí, která zbyla ze “Západní” Ukrajiny.

https://t.me/rt_russian/94171
https://bit.ly/3HbIOA9

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Petr
24. 2. 2022 08:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Přesné !

Michal47
24. 2. 2022 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Tato britská vele? potřebuje jen jedno; za úsvitu u zdi “naočkovat” pořádnou dávkou z kalašnikova a bude od ní pokoj! Je idiotštější, než dešťovka a prudí kudy chodí, takže v pekle by snad měl belzebub pro ní nějaké upotřebení i když i to je otàzka, neboť i čerti mají svojí hrdost!!

krtek
24. 2. 2022 10:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Chce to, aby se u břehů UK vynořily dvě ponorky RF a 50 metrovou vlnou tsunami spláchly celé UK do moře a na světě bude klid.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank
24. 2. 2022 11:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Britové byli, jsou a budou vždy jenom vychcané a proradné swině. A za takovou chamraď pokládali naši letci svoje životy.

Editor
24. 2. 2022 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Nic divného, celá staletí se britská říše snažila izolovat Rusko. Sama se snažila ovládnout celý svět, jiné za to označuje za zločince!