politika

Šílených výroků českého kariérního komouše si všímají i v zahraničí (video)

Kariérní komunista, který v již poměrně uvolněném roce 1987 adoroval invazi vojsk v roce 1968, je velkým oblíbencem všech mainstreamových médií a politiků, pro které je jistě převlékání kabátů něčím zcela normálním a morálně přijatelným.

Po pravdě ti, kteří byli v KSČ před rokem 1989 a zůstali tam i nadále, nejsou ve skutečnosti morální dno jako ti, kdo si na členství v KSČ budovali kariéru, aby záhy převlékli kabát a otočili o 180 stupňů.

K těmto převlékačům kabátů, schopným se přizpůsobit jakémukoli režimu, zcela jasně patří – mimo mnoha jiných – i generál Pavel, jehož morální kredit je zcela u dna.

Jisté je, že pokud by nás obsadili zelení mimozemšťani s anténkami, Pavel by se obarvil nazeleno a nechal si  implantovat anténky.

Ostatně, toto video vypovídá za vše:

Na prezidentský post se dostal zejména díky neutuchající agitce mainstreamu, ale také díky tomu, že vedle něj nebyl lid schopen postavit někoho, kdo by byl přijatelný pro většinu. Jsem naprosto přesvědčena, že kdyby s ním byl ve finále někdo málo kontroverzní, Pavel by se na tento post vůbec nedostal.

A jak nyní zjišťuji, tak jeho velmi pokřivené morálky si všímají také v zahraničí, kde reagují na jeho nedávný rozhovor, v němž naznačoval, že s ruskými občany by se mělo jednat podobně jako jednali Američané s Japonci.

Všichni jste jistě viděli záběry z tehdejších internačních táborů. Šlo o zářný příklad uplatnění kolektivní viny.

Zatímco poté, co v Brně ubodal Ukrajinec mladíka (což nebyl rozhodně první exces Ukrajinců u nás), jsme byli okamžitě médii nabádáni k tomu, abychom neuvalovali kolektivní vinu na všechny Ukrajince kvůli excesům jedinců (s čímž samozřejmě souhlasím), tak tentýž mainstream po kolektivní vině sám soustavně volá.

Volají po vyřazování ruských sportovců z různých soutěží, ale i uplatňování kolektivní viny vůči ruským umělcům či občanům všeobecně. Když ovšem Američané napadali suverénní země, tak po tomtéž nikdo nevolal. Nebo jste snad podobná volání směrem k americkým sportovcům slyšeli v době, kdy USA napadly Irák, Jugoslávii, Libyi či Sýrii?

Neslyšeli – a takto má být. Obyvatelé zemí, které vedou agrese, nemají být postihováni. Tím, kdo by měl být v centru pozornosti, jsou politici a ne řadoví občané.

V případě rovnoměrného uplatňování kolektivní viny po celém světě by pak z logiky věci byli američtí sportovci ze soutěží vyřazeni takřka permanentně.

Nicméně mnozí tuto kolektivní vinu prosazují – byť zcela selektivním způsobem – a není nic podivného na tom, že tento princip zastávají právě jedinci, kteří již dávno prokázali, že nemají páteř.

Nyní si i v zahraničí všímají, že válečný štváč Petr Pavel volá po uplatnění kolektivní viny ve vztahu k ruským občanům, kteří mnohdy i dlouhé roky žijí v západních zemích (ano, jde o téhož jedince, který v roce 1987 adoroval „sovětské přátele“).

A paradox je, že Rusové, kteří žijí na západě, jsou často odpůrci Putina, kteří odešli na Západ i proto, že jim je v něčem západní politika bližší (jde například o různé LGBTQ apod.).

V rozhovoru pro Rádio Svobodná Evropa, Pavel mimo jiné řekl:

„Rusové žijící na západě by měli být pečlivě sledováni bezpečnostními službami.“

A pokračoval:

„Každý Rus žijící v západní zemi by měl být sledován mnohem pečlivěji než v minulosti. Vzhledem k tomu, že zuří válka, bezpečnostní opatření pro ruské občany by měla být přísnější než za normálních okolností.“

Pavel to přirovnal k zacházení s japonskými Američany během 2. světové války. Tehdejší perzekuce Japonců, mnohdy již narozených v USA,  označil za „přísný sledovací systém“ a „kontrolu bezpečnostními službami.“

A jak to tehdy v USA vypadalo?

V té době v USA za prezidenta Franklina D. Roosevelta byli lidé japonského původu střeženi za ostnatým drátem v detenčních táborech.

Postiženo bylo asi 120 000 lidí, většina z nich byli občané USA. Americká vláda se od té doby omluvila a zaplatila více než 1,6 miliardy dolarů jako reparace.

To ale Pavlovi nebrání v jeho vězeňských fantaziích, když prohlásil: „Je to jen cena války.“

Zde bych se zeptala, odkdy jsme ve válce. Pokud vím, tak v žádné válce aktuálně oficiálně nejsme. Nebo mi snad něco uniklo?

Na otázku, zda dokáže zhodnotit první dny ukrajinské protiofenzívy, Pavel řekl, že by to nazval „ formativní operací“, protože se domnívá, že „skutečná protiofenzíva“ ještě nezačala.

Na část rozhovoru v angličtině se můžete podívat tady : www.rferl.org/a/czech-president-ukraine-russia-nato/32459626.html

Mimochodem, jsem naprosto přesvědčena o tom, že právě Pavel patřil k těm, kdo nyní silně prosystémové Rádio Svobodná Evropa před rokem 1989 nazývali „štvavou vysílačkou.“
https://necenzurovanapravda.cz

sdílet na

41 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Monty
26. 6. 2023 09:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Pavel je ten,který by byl v zrcadle jeho akcí v USA zastřelen jako vlastizrádce ! Přešel na druhou stranu a předal veškeré zdroje Československa do rukou USA ! Srovnejte ..E.Snowden a to ,co mu za to USA nabídly .

Pijack
26. 6. 2023 09:53
Odpovědět  Monty

Bing ho.

pepa
26. 6. 2023 13:58
Odpovědět  Monty

Hadrfous je nakašírovaný naondulovaný podlý zrádný amorální prase, a vo tom to je. Proto ho US Bažina protlačila na Hrad.

26. 6. 2023 19:08
Odpovědět  Monty

Njn IQ na Zedníka…a hraje si se Zednáři… 😀

Pedro
26. 6. 2023 09:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Ani kousek cti a hanby, nebo omluvy aaaa….poblil jsem se….nic.

Pozor
26. 6. 2023 09:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Otázka znie, prečo ste si takého zradcu a kolaboranta zvolili za prezidenta, pritom už ste mali jasný príklad zo Slovenska kam to povedie?

Pijack
26. 6. 2023 09:54
Odpovědět  Pozor

Fakt jsme si ho zvolili? Byl dosazen… respektive dotlačen. Slušný občan takový hnůj volit nemohl.

Markýza
26. 6. 2023 09:54
Odpovědět  Pozor

Pro totéž co vy – vy máte Barbínu, my Kena k ní 🙂
Proč….no protože lidi si pořád ještě myslí, že když je někdo vymydlenej a mluví bez sprosťáren a je to “takovej pěkněj člověk”, tak že je to taky “slušný člověk”. Obávám se, že bude třeba ještě několika Kenů a Bárbín na vysokých postech, aby tato víra zanikla.

Pijack
26. 6. 2023 10:03
Odpovědět  Markýza

Tak tak. Tady se stalo zvykem, podle amerického střihu, volit podle xichtu. ČT pojala čistě nedemokratický populistický trend za svůj a masíruje o 106. Nikoho nezajímá prosperita země. Jim ke spokojenosti stačí světla reflektorů, kamer, mikrofonů a reklam. To je jejich bažina. V tom je jejich strava. A ti naši pitomečkové se ještě učí správně vyslovovat wouw, aby byli jako světoví. Prostě gumy, včetně oblbnutých diváků.

Pavel K
26. 6. 2023 10:19
Odpovědět  Pijack

Na to wauw jsem obvzláště alergickej, to by se mi splašily kovadliny, jak ubohé a ponižující. Banán do ruky a ještě zadžudovat a zařvat Kaláááááá.🤣🤦‍♂️

26. 6. 2023 13:10
Odpovědět  Pavel K

Jóóó !!!

Markýza
26. 6. 2023 14:50
Odpovědět  Pavel K

Kalááá – to je wow svahilsky? 😀 Jestli jo, začnu uplatňovat!

Pavel K
26. 6. 2023 16:56
Odpovědět  Markýza

Znáte ty mé srandičky, ale když jsem už zmínil tu Džudy(opici) tak se mi vybavilo z dětských let právě ten seriál s Džudy a ten malý ind na jméno nevzpomenu, tam furt řval na něco Kalááá. Možná jestli to nebyl ten slon jeho přítel. Jinak se mnou si “někdy” musíte vzpomenout na četbu Rudého práva, je to můj styl opiček. Když budete potřebovat něco přeložit klidně se na mě obraťte. Rád vysvětlím. Hezký den. 🙄😊🤣🤦‍♂️🙋‍♂️

Pedro
26. 6. 2023 10:45
Odpovědět  Markýza

Ken? Podívejte se zblízka, to zloprcek krysa ze senátu je proti němu Delon. A to je krysí ksicht jak od Picassa.

26. 6. 2023 13:05
Odpovědět  Markýza

PePa Ken? Nějak vopelichanej. To takovej Mikron, nebo ten Fidelovej panchachart upr-delenej v Kanadě, jsou panečku jiní Kenové! To by se Barbí jen voblízla (tím nemyslím tu slovenskou vochechuli, ta už taky třebuje generálku). Ale PePa? Vždyť kdo ho má za fešáka? Samý postarší svazačky s mozkem v kalhotkách po druhým výbrusu.

26. 6. 2023 13:06
Odpovědět  Markýza

A jéje. Už mě zase schvalujou.

Pavel K
26. 6. 2023 17:10

Máte psát slušně a v zatáčkách jako já a vochčiji každý systém. Kůva. To u nás říkal v mládí jeden kluk, neuměl vyslovit R. Tak říkal kůva. Nebo , co bude dnes máma vařit, jsme se ho tenkrát ptali a on říkal nudve s mákem. Dnes je mu 64 let a dodnes mu neřekneme jinak než NUDVE. 🤣🤣🤣🙋‍♂️
Nevím, ona to byla taková svérázná rodina a ještě jsem si vzpoměl (z vyprávění) nebyl jsem u toho, že ho matka zavezla loďkou do prostřet rybníka a pak ho tam hodila, no a tak se prý naučil plavat. Sparťanská výchova. Bych vám ještě mohl vyprávět, co se tu dílo. 😊
P.S. Omluva, nechal jsem se unést vzpomínkama. 🙋‍♂️

Pedro
26. 6. 2023 10:41
Odpovědět  Pozor

Volili jste Čaputku? Ani jste ji neznali.

Radegast
26. 6. 2023 15:43
Odpovědět  Pedro

A před Čaputkou lichváře miliardáře Kisku!

KISKOVA HYPOPŮJČKA:
https://www.hypopujcka.cz/
https://www.hypopujcka.cz/kontakty
tgi@tgiova.cz

Kiska je akcionářem lichvářské firmy TGI Money a.s., Vítkovická 3083/1, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava. Spolu s bratrem Jaroslavem Kiskou mají majoritu.LICHVÁŘI KISKOVÉ POSKYTUJÍ V ČESKU HYPOPŮJČKU do 24 hodin se zástavounemovitosti (dům nebo byt) s úrokovou sazbou 11.47 % a RPSN 13.33 %.

Pro srovnání, průměrná úroková sazba hypotečních úvěrů u bank je v Česku 2.28 % (v lednu 2018), pětkrát nižší! Čeští dlužníci tedy přeplácejí Kisku pětkrát
víc!

Kiskův syn Andrej Kiska ml. také provozuje lichvářskou firmu Credo
Ventures a.s. se sídlem v Praze a další mají na Slovensku:
Consumer Finance Holding, a.s., která je lídrem na slovenském trhu
mimobankovních finančních produktů s tržním podílem 60 % a Kiskův bratr
Jaroslav Kiska je předsedou představenstva. Kolik lidí v Česku a na
Slovensku dohnal slovenský prezident Kiska k sebevraždě, do exekucí, z
kolika udělal bezdomovce?

Pavel K
26. 6. 2023 17:12
Odpovědět  Radegast

Tak to se znají s Vondráškem (ANO), nebo jak se ten poslanec jmenuje. Všude samá pakáž.

Radegast
26. 6. 2023 15:08
Odpovědět  Pozor

Když poťapaní Češi tleskali zkonfiskovanému kolaborantovi Václavu Havlovi, kterého houpal na kolenou K. H. Frank a Reinhard Heydrich, i jeho pobělohorskému pobočníkovi Schwarzenbergovi…

unor 2022
26. 6. 2023 09:24
Ohodnotit příspěvek :
     

No, nemeli bychom byt prilis narocni na reprezentanta, co do velikosti a intelektualnich moznosti, zname umelecke mnoziny a nezname mnoziny milych starnoucich dam. Nacez se to podda.

Pijack
26. 6. 2023 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsou frustrovaní z prosperity Ruska a úpadku Ukrajiny. Jsou to v podstatě všichni exponenti bývalého režimu, kteří zde oslavovali okupaci VS v roce 1968 a dnes se za to stydí a chtějí svou vinu zamaskovat pokřikem proti Rusku… aby se jako řeklo, že vždy byli hrdí a neshrbení. Jenže oni byli a myslí si, že na jejich kariérní servilitu obyvatelstvo zapomene. Nezapomene. Jen nová generace mamánků, která se vyhnula povinné vojenské službě je přesvědčena, že tihle převlečení kariéristé nás vedou do Amerického snu. Kromě čumění na Hoollywodské sra.ky a tetování nevědí nic. Těmto lemplům se servírují lži jak na běžícím páse. A oni jim věří. Celá nová generace novinářů je navíc podporuje. A tím si Pávek a spol. myslí, že zahladí svou minulost. Rusové se musí válet smíchy po zemi 🙂

Pedro
26. 6. 2023 10:47
Odpovědět  Pijack

Excelentní názor pane.

Helena
26. 6. 2023 11:02
Odpovědět  Pijack

Mluvíte mi z duše !

Pavel K
26. 6. 2023 12:20
Odpovědět  Pijack

👍 👍 👍 👍

ANTIUKRAJINEC
26. 6. 2023 11:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen bych dodal,že američanů německého původu,často velice sympatizujících s nacizmem se podobná omezení,natož internace v lágrech vůbec netýkali-v tomhle si amígos s Třetí říší mohli podat ruce!!!
Jinak z toho odpornýho židobolševickýho noka je mě vyloženě na blití,ale to mi bylo už před tím

zuzana
26. 6. 2023 11:54
Ohodnotit příspěvek :
     

USA se o Prigožinově plánované vzpouře dozvěděly v polovině června

https://aktax.cz/usa-se-o-prigozinove-planovane-vzpoure-dozvedely-v-polovine-cervna/

Vanja
26. 6. 2023 12:12
Odpovědět  zuzana

a naletěli na to. Putin přitom zbavil Rusko nebezpečné zátěže.

Albi
26. 6. 2023 13:22
Odpovědět  Vanja

Řekla bych, že nenaletěli. Pokud je to pravda (dost o tom pochybuji, ale informace nemám – jen se namlsali a natěšili na převrat v Rusku a – konec snu. Teď se musí nějak vymluvit, aby “neztratili tvář”.
Nebo se snad čekalo, že by prozradili – když ne veřejně, aspoň tajně své informace? To snad ne!

26. 6. 2023 16:59
Odpovědět  Albi

Jo 🙂

Vanja
26. 6. 2023 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdo jednou zradil, ten zradí i podruhé, protože původní Pán má na něho víc než dobrou páku.

Radegast
26. 6. 2023 15:26
Odpovědět  Vanja

Původní pán MOSSAD.

Zasloužil se Petr Pavel v pátek o šábesu 17. listopadu 1989 na Národní třídě? Petr Pavel byl v letech 1985 – 1990 na letišti v Prostějově velitelem – kapitánem červených baretů. Byla tam i politručka Eva Zelená Pavlová.

Červené barety s podivnými dlouhými bílými pendreky tloukli 17. listopadu 1989 demonstranty na Národní třídě, hlásili 18. listopadu v Rádiu Svobodná Evropa (RFE) Lída Rakušanová a mluvčí Charty 77 Petr Uhl.

Kdo to byl? Červený baret Petr Pavel? Nebo izraelská delegace, která do Prahy přicestovala v pondělí 13. 11. jako početný kulturní soubor na mezinárodní festival a ubytovala se u představitelů pražské židovské obce…?

„Náhle se zastavil (autobus) a ze dveří vyběhla skupina vojáků s dlouhými bílými pendreky, které jsem nikdy předtím neviděl. Chovali se jako naprostí šílenci, z odstupu to na mne dělalo dojem, že byli zfetovaní. Rozběhli se jako smyslů zbavení k nám a začali kolem sebe řezat těmi tyčemi, takže se lidé v hrůze rozprchli, ale oni je pronásledovali. Pak se komando zase vrátilo do busu, který se rozjel, aby se přízračná scéna za chvíli zopakovala. Demonstranti byli totálně šokovaní.“

Radegast
26. 6. 2023 14:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Chcete říct protičeského Chazara, mentálního retarda ze CIA a MOSSAD Pávka. Nerudová se ukázala v televizních debatách ještě hloupější, tak volby “vyhrál” on.

4. 12. 2022 Slovenské prezidentce Čaputové vyhrožují zabitímSlovenská prezidentka Zuzana Čaputová čelí výhrůžkám smrtí od většího množství lidí. V dopisech a e-mailech ji zároveň vulgárně urážejí. Šéfka Grasalkovičova paláce se hodlá bránit soudní cestou.

10. 5. 2023
Čaputová dostala obálku s nábojnicemi, výhrůžkám čelí i její dvě dceryhttps://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-caputova-dostala-obalku-s-nabojnicemi-vyhruzkam-celi-i-jeji-dve-dcery-40431185

23. 6. 2023 Čaputová si prošla peklem.Řvali pod okny, aby nespala, vyhrožovali bombami. Tak nejde žíthttps://zpravy.aktualne.cz/domaci/spotlight-rozhovor-erik-tabery-zpravy/r~e33eec9810d511eebe29ac1f6b220ee8/

Radegast
26. 6. 2023 15:02
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image
comment image

Jaroslav
26. 6. 2023 15:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Demobolševik,soudruh Pavel není mým prezidentem. Až to tu skončí a budou se tu nahánět politici,pak se začnu o něj zajímat. Do té doby je to jen kus lejna bez charakteru

Radegast
26. 6. 2023 15:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Stbákovo komické interviewhttps://www.youtube.com/watch?v=56yLuDIn-n4

PETR PAVEL “PÁVEK”, AGENT STB: Já jsem tam vůbec invazi nehodnotil a opravdu se o tom nebudu bavit, protože to k dnešku nemá naprosto žádný vztah.
MODERÁTORKA VERONIKA SEDLÁČKOVÁ: Hm. Já myslím, že má.

PETR PAVEL “PÁVEK”, AGENT STB: No tak u toho zůstaneme.
MODERÁTORKA VERONIKA SEDLÁČKOVÁ: Dobře. Tak věřil nebo nevěřil?

PETR PAVEL “PÁVEK”, AGENT STB: Řekl jsem, že u toho zůstaneme.
MODERÁTORKA VERONIKA SEDLÁČKOVÁ: U čeho?

PETR PAVEL “PÁVEK”, AGENT STB: U toho, co je tam napsáno.
MODERÁTORKA VERONIKA SEDLÁČKOVÁ: Že to pořád platí? (smích v sále) Já tady mám i ten rukopis totiž.

PETR PAVEL “PÁVEK”, AGENT STB: To je v pořádku. Já vám ho klidně podepíšu potom.

Pijack
26. 6. 2023 16:03
Odpovědět  Radegast

Po větě “Já vám ho klidně podepíšu potom”, jsem se dusil smíchy. Ani tohle ty Havloidní vylízané voliče vůbec nevykolejilo. Co by na to řekl jejich guru Venca, že… fakt lampasák každým coulem. Blbej jak troky a ani to neumí zamaskovat 🙂

Pedro
26. 6. 2023 16:44
Odpovědět  Pijack

On se bojí, všichni se bojí. Jsou blbí, američan je nechá pak ve štychu jako vždy každého. Nakecali jim, že Rusko prohraje a oni budou hvězdy. Rusko vyhraje a oni začínají tušit co přijde poté.

Frank
26. 6. 2023 18:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Pávek je jen blbá, ale vychcaná guma. A ten šašek chce udělit vyznamenání Mašínové!!! Právě rodina Mašínů bojovala proti takovým zmrdům, jako je Pávek. To je opravdu nad chápání normálního jedince. A to nemluvě o tom, že Mašínová nedělala nic a byla jen sestra vrahů.

Frank1
27. 6. 2023 17:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Na fotce plejada ceskych zradcu, kteri vejdou do dejin jako Moravec za nacistickeho Protektoratu. Ted slouzi tihle zradci Protektoratu degeneratu z USA.
Kolar, Pithart, Schwarzenberg, PePa s velkymi slechy, kterymi bude fizlovat Rusy. Plejada z ceske baziny poskoku Chazaru, kterou musime vysusit. Trump to zkousel doma a neuspel, nemel tolik penez jako bazina. A my? Mame uz jen velky kulovy s ukrajinskou vlajkou!