politika

Severní Korea odpověděla na výzvu USA

Severní Korea reagovala na výzvu USA.

Spojené státy a jejich satelity veřejně vyzvaly Severní Koreu, aby opustila svůj program jaderných zbraní a raket.

USA, Velká Británie, Francie, Irsko, Japonsko vyzvaly KLDR, aby opustila svůj raketový program a zahájila jednání o úplné denuklearizaci Korejského poloostrova. 

Uvádí se to v prohlášení stálých představitelů těchto zemí v OSN.

„Vyzýváme KLDR, aby se zdržela dalších destabilizačních akcí, opustila svůj zakázaný program zbraní hromadného ničení a balistických raket, aby zahájila smysluplný dialog s ohledem na společný úkol úplné denuklearizace v souladu s rezolucemi Rady bezpečnosti OSN. Vyzýváme také všechny členy OSN, aby plnili své závazky vyplývající z rezoluce o sankcích.”

… O trochu později.

KLDR odpálila neznámý projektil ve směru k Japonskému moři, uvádí NHK s odkazem na japonskou vládu. Je třeba poznamenat, že byla údajně vypuštěna balistická raketa.

Výzvy Spojených států a jejich satelitů byly vzdorovitě vymazány.

V dnešním světě jsou jaderné zbraně a raketové programy nejlepší zárukou, že si agresoři jako Spojené státy dvakrát rozmyslí, než zaútočí na Severní Koreu.

https://bit.ly/3tfK6qz

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank
11. 1. 2022 09:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Je opravdu komické, když největší teroristický stát, který napadá a vraždí kde se mu zamane, vyzývá jiné, aby nezbrojili.

Pavel
11. 1. 2022 10:36
Odpovědět  Frank

Oni mohou, oni k tomu dostali přece svolení od Boha. S Bushem ml. přece ten nejvyšší také mluvil. Jestli mu radil kde a koho napadnout a kde si udělat základny se nedozvíme, ale z rétoriky anglosasů je jasné, že oni se cítí býti národy vyvolenými Bohem k vládnutí. My ostatní jsme tu přece od toho, abychom sloužili. Náš národ s tím má bohaté zkušenosti, sloužil pánům Lichtenšteinům, Ditrichštejnům a jiným dlouhých 300 let naší poroby a nyní slouží nadnárodní šlechtě, která nás vysává v nové době pobělohorské. No a někdo musí té nové anglosaské a germánské šlechtě u nás otevírat dveře. K čemu nám potom byla tak těžce vybojovaná samostatnost v roce 1918, když další generace ji zahodily?

Herodes
11. 1. 2022 11:40
Odpovědět  Frank

To není komické. Vždyť nedávno USA prohlásilo, že jen oni mají právo hájit své zájmy! To je vyjádření světového teroristu a ignoranta jakýchkoliv dohod. America first..!?

BBRAD
11. 1. 2022 09:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Jediný systém politiky který Zio-US fašisti ovládají
– ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE –
S M Ě Š N É

Michal47
11. 1. 2022 12:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Tento blábol patologických psychopatů nemá cenu vůbec komentovat. KLDR si před těmito “bohem vyvolenými” sic! největšími teroristy, universálními zločinci a gaunery, které kdy naše Země nosila a žel stále ještě nosí, určitě nesedne na p…., na to mohou tito psychopaté vzít jed! Kéž by byli ten jed všichni anglosasové už dávno použili, to by se to bylo už pěkně žilo na této (bez nich!) krásné planetě, kterou oni svojí přítomností jen zatěžují a životní prostředí zamořují! Určitě se nad tímto výblitkem politbyro Korejské strany práce v Pchjongjangu a celý národ s ním dobře pobavili?!? Je jim to přáno!!