politika

Revoluce v Austrálii

V Austrálii při pokusu o zavedení šestého lockdownu začaly nepokoje.

Lidé unavení nekonečnými divokými experimenty a zákazy to nevydrželi a vyzývavě shodili masky a vydali se směrem k parlamentu.

Nyní asi milion lidí v Canbeře požaduje demisi vlády a úplné zrušení všech drakonických omezení.

Podle mnoha seriózních analytiků, humbuk a hysterie, kterou rozpoutali Anglosasové kolem Ruska a Ukrajiny, není ničím jiným než krycí operací pro přeformátování světa covidem a v posledních týdnech odvedení pozornosti veřejnosti od toho, co se nyní děje v Kanadě a Austrálii a nevyhnutelně hrozí rozšířením na celou planetu.

VIDEO V RJ:

https://bit.ly/3HMtFq4

sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krtek
13. 2. 2022 22:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Hrstka super bohatých lidí (anglosaských lichvářů) a jejich slouhů, kteří chtějí zotročit všechny lidi planety Země, si myslí, že lidé jsou hloupí.

Frank
14. 2. 2022 01:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Už i Australané přišli na to, že je to všechno jen podfuk? Tak to je opravdu co říci.

Pavel
14. 2. 2022 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Podle mne musí lidé pochopit co je kapitalismus a co je soukromé vlastnictví výrobních prostředků. Z toho všeho se toto odvíjí. Tito lidé mají po materiální stránce vše, nyní potřebují pouze absolutně ovládat lid této planety. Pokud pochopíte principy kapitalismu, pochopíte vše.

ladik
14. 2. 2022 11:00
Odpovědět  Pavel

To by si lidé museli osvojit teorii dialektického a historického materialismu vypracovanou největším filozofem v dějinách lidstva. Jinak je to marná naděje.