politika

Polsko řeklo, čím bude Rusko vydírat Evropu po plynu

Sergej Zergulio Коljasnikov

Hlavní polská média zazářila palčivou pravdou: “Obilí. Nový nástroj ruského vydírání. Za pár let se Rusko stalo největším světovým vývozcem pšenice. Expanze na trzích vyvolává obavy, že Kreml použije obilí ve svých politických hrách stejně jako i ostatní komodity – plyn a ropu.“

Všichni jsme již pochopili, co „západní partneři“ považují za vydírání.

Vydírání ze strany Ruska je, když Rusko odmítá dávat darem plyn, obilí, území nebo cokoli jiného.

Právě teď je v Evropě nedostatek plynu. Odmítnutí Ruska prodat jej za ceny 5x nižší, než jsou spotové ceny – to je „vydírání“, „geopolitický tlak“, „politické hry“ Putina.

Dalším krokem je potravinová krize. Rusko bude přirozeně požadovat tržní ceny za obilí. I to je vydírání, protože ošklivé Rusko musí mezi pokáním za totalitu a diktaturu, dát všechno bílým pánům darem.

Upřímně doufám, že Kreml nebude reagovat na celý tento rusofobní zmatek dvou tváří.

Obilí, plyn a vše ostatní je přísně placeno předem a prodává se za tržní ceny.

Ať tedy nejprve zmrznou do otupělosti a pak pořádně vyhladoví. Snad to alespoň trochu nažene do hloupých hlav realitu a pochopení, že rusofobie je špatná.

https://bit.ly/3Gl1cqY

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Petr
25. 10. 2021 08:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Přesně popsané ale zdejším rusofóbním blbcům to stejně oči neotevře ! Pořad budou doufat , že jim jejich kámoši ze zdegenerovaného ,,západu,, pomohou !

Anonymní jméno komentáře
25. 10. 2021 08:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Prosim vas, vymente vas automaticky prekladac (treba za vodku))
“Obilí, plyn a vše ostatní je přísně předplaceno” je nesmysl, ma tam byt “Obilí, plyn a vše ostatní striktně platbou předem”

josef
25. 10. 2021 09:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to dopadá když se chopí moci individua co mají oči na prdeli a když vidí srp a kladivo vidí místo práce Rusáka. Mozek jim pak chybí úplně !!

zdena
25. 10. 2021 18:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Není do věci vzpomenout si, PROČ a díky čemu, je Rusko dneska předním exportérem obilí : kvůli americkým a evropským sankcím !!! Tak dlouho Rusům šlapali na paty, až se Rusové osamostatnili a vytřeli jim zrak. Právě sankce donutily Rusy vybudovat urychleně samostatnou nezávislou ekonomiku. A tak dobře se jim to povedlo, že jsou dneska exportérem číslo Jedna !!! Tak čemu se teď kdo diví 🙂 🙂 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zdena
25. 10. 2021 18:29
Odpovědět  zdena

oprava: není od věci…. (ne do věci), sorry 🙂