politika

Nejtěžší bylo ovládnout se a nezabíjet: Jak byli zadrženi teroristé z Krokusu

Царьград

Na internetu byly publikovány záběry ze zatčení podezřelých z teroristického útoku v Krokusu. Každý z nich na kameru přiznal: do koncertního sálu šli zabíjet. Bylo jedno koho. Nelze si ani představit, kolik zdrženlivosti projevily naše bezpečnostní síly, aby se ovládly a nezabily každého z těchto teroristů při jejich zadržení.

Podle posledních údajů se obětí teroristického útoku v areálu Krokus stalo 133 lidí včetně tří dětí. A počet obětí poroste – ještě nejsou odklizeny všechny trosky budovy. Těžko říci, kolik diváků zůstalo pohřbeno pod ruinami.  “Krokus” pojme více než 7 tisíc diváků. Všechny vstupenky na koncert skupiny Picnic byly vyprodány.

Guvernér Moskevské oblasti Andrej Vorobjov řekl, že záchranáři vyklidili obrovský prostor hlediště. Během 24 hodin bylo z pod trosek vytaženo 133 těl. V nemocnicích lékaři bojují o životy 107 lidí. 

První záběry, které se očitým svědkům podařilo při útoku natočit, ukázaly: čtyři neznámí muži kráčeli bez maskování, stříleli na každého, vyměnili jeden prázdný zásobník za plný a přinesli smrt každému, kdo teroristům přišel do cesty.

A pak zmizeli.

Nejspíš splynuli s davem prchajících diváků. Utekli a odjeli v bílém Renaultu. Ráno zástupce Státní dumy Chinčtejn oznámil, že auto bylo objeveno „v noci v oblasti obce Chacun, Karačevskij okres, Brjanská oblast“.  Na výzvu nezastavili a začala honička a střelba.

“Ve voze Renault byla nalezena PM pistole, zásobník do útočné pušky AKM a pasy občanů Tádžikistánu,” řekl poslanec.

Jejich auto údajně ujelo asi 400 km, k hranici s Ukrajinou jim zbývalo necelých 100 km. V autě byli čtyři muži. Dva byli zadrženi, dva utekli.

Kam zmizely kulomety, které použili k zabíjení lidí v Krokusu? Jeden byl nalezen v budově a zbytek?

Jeden ze zadržených špatnou ruštinou přiznal: „přátelé“ odhodili kulomety cestou.

– Odejel jsi z Moskvy, měl jsi kulomet, kam jsi ho zahodil?

– Moji přátelé ho vyhodili, zeptejte se jich.

Druhý na kolenou se celý třásl a přiznával, přiznával, přiznával. Stejně špatnou ruštinou: naverbovali ho, slíbili zaplatit půl milionu za zabíjení v Krokusu, polovina částky mu byla převedena na kartu, zbraně si vzali z úkrytu. Šli zabíjet, nezáleželo na tom koho – všechny.

Ve skutečnosti se nejedná o džihádisty ISIS, jde o nájemné zabijáky. Za zabíjení si nechali zaplatit, džihádistům stačí slíbený ráj a panny. Nechtěli se stát mučedníky, nevzali rukojmí, jenom zabíjeli. Neplánovali zemřít a doufali, že utečou na Ukrajinu.

Soudě podle záběrů z terénu se bezpečnostní složky, které teroristy zadržely, jen velmi těžce ovládaly. Ale teroristé museli být zajati živí, aby se v Moskvě dostali k zákazníkům a organizátorům.

Stojí za povšimnutí, že na zatýkání teroristů se podíleli vojáci pluku Achmat-Rusko, jak informoval šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

„Čečenští bojovníci dorazili kolem třetí hodiny ranní na uvedené souřadnice, kde pátrali po teroristech a společně s FSB TsSN a vojáky Leningradského vojenského okruhu Ozbrojených sil Ruské federace okamžitě začali pročesávat oblast. Úspěšně dokončili úkol zajmout vrahy živé, navzdory rizikům. Nikdo z bezpečnostních sil nebyl během speciální operace zraněn.”

Ředitel FSB informoval Putina o zadržení 11 lidí, včetně 4 teroristů, kteří se účastnili teroristického útoku v areálu Krokus – tisková služba Kremlu.

Zadržen:

Zadržen:

Jeden ze zadržených teroristů v Brjanské oblasti se pokusil utéct do lesa:

Záběry zatčení jednoho z teroristů v Brjanském lese – rukou tohoto řvoucího militanta a jeho kompliců zemřelo 143 lidí.

Na videu bezpečnostní složky utíkají lesem za teroristou, který provedl nemilosrdný masakr v hale Krokusu, při kterém zemřelo 143 lidí. Po dopadení vraha se snaží zjistit, kde je další terorista. Ozbrojenec jenom křičí, aniž by odpovídal na otázky vojáků. Při výslechu prakticky nemluví rusky, pouze ukazuje rukou směrem, kam jeho komplic utekl.

Později při výslechu uvedl, že ozbrojenci vyhodili zbraně na silnici v Brjanské oblasti krátce před zatčením.  Terorista řekl, že jeho „přátelé“ Moskvu znali, ale on sám ne.

Další výslech – přímo na jednotce intenzivní péče:

https://1url.cz/OunJZ

P.S.

Zelenskij se konečně rozhodl obvinit Rusko z teroristického útoku v Krokusu:

Co se stalo včera v Moskvě, Putin a další chátra se očividně prostě snaží svalit vinu na někoho jiného. Vždy mají stejné metody. To už se stalo. Vyhozené domy do povětří, popravy a výbuchy. A vždycky obviňují ostatní.“

sdílet na

64 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
stan
24. 3. 2024 18:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelenský je stejná zrůda jako ti idioti co se nechali najmout na ten masakr. Nevím co udělá Putin, ale přijde mi, že Západ cíleně zkouší co Rusko vydrží. A tohle prostě nejde tolerovat donekonečna.Tenhle masakr jde jednoznačně za tajnýma službama USA, Británie a Ukrajiny. A na hrubý pytel by měla přijít hrubá záplata. Co udělají ti kreténi ze Západu příště? Zabijou třeba 10000 lidí najednou? Takhle se fakt chovají jen zmrdi, kterým na životech lidí vůbec nezáleží.

Pravdomluvny
24. 3. 2024 19:34
Odpovědět  stan

Kokaintranska Zelenssky je škodná a tu by už neměl chránit Putinův generální pardon….

Mike
25. 3. 2024 20:14
Odpovědět  Pravdomluvny

Jak to ten Vladimír Vladimírovič řekl? – “Víme o co vám jde. Ani nebudu naznačovat, co uděláme.” Nechtěl bych být v kůži plánovačů té prasárny.

stan
27. 3. 2024 09:04
Odpovědět  Pravdomluvny

Souhlasím, pokud by Rusko zlikvidovalo nebo raději zajalo Zelenského, tak tím ukáže , že na Západ zvysoka sere a myslím, že by to i otupilo snahy Západu Rusko stále provokovat. Nasrali by si do kalhot , protže by viděli, že nikde nebudou v bezpečí

cool
24. 3. 2024 19:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Ne e

Pravdomluvny
24. 3. 2024 19:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Předhodit ten ODPAD pozůstalým….. spravedlnost z jejích rukou má jediná smysl.

Slovan
24. 3. 2024 19:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Gosudar je třeba jednat a udeřit na potřebný cíl. Prostředky máš. Ať chcípnou.

katango
25. 3. 2024 10:57
Odpovědět  Slovan

Myslíte že to neví? Nebo už neplánuje a nejedná?

Slovan
25. 3. 2024 11:03
Odpovědět  katango

No právě, ale občas si nechám poradit i já. Jinak dělám to zadarmo, jako Přemek. Když můžu, tak se i přemůžu. Nó. 😊

Pepan
24. 3. 2024 19:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin u jednou musí říci ” a dost ” přeci si nenechá vyvražˇfovat národ bez trestu, má možnosti tak nechť je využije. Srát na keci zkurveného západu jenž už ryje rypákem pod dnem senkrovny. Rus nezůstane osamocen, na to musí KoZa a teroristi zvaní USSA zapomenout, notabene oni to vědí jinak by už dávno začali se svou dodávkou DEMOkracie pomocí humanitáeního bombardování.

Pravdomluvny
24. 3. 2024 20:56
Odpovědět  Pepan

To měl udělat při prvním náletu na Donbas…..

František
25. 3. 2024 08:45
Odpovědět  Pravdomluvny

A pak by na Rusko přiletěly všechny zbraně západu najednou. A jediná možnost obrany by byla atomová válka, konec světa. To Putin nechce a tak pomalu, s malými ztrátami, odzbrojuje KOZA. A jako vždy, odplata přijde po řádné přípravě. Nejspíš se opět objeví nová ruská zbraň.

Jaris.
25. 3. 2024 10:09
Odpovědět  František

Jak uz jsem mnohokrat psala, mel Putin nejmene dvakrat prilezitost valku na Ukrajine ukoncit. Hned na zacatku to byl Strelkov, ktery si vedl uspesne v postupu do Kyjeva znicit pucistickou zidackou vladu. To mu Putin zakazal.Pak to byl Prigozin, ktery rovnez drzel ukrouse pod krkem. Byl rozlicen na zradce Gerasimova a Sojgu, kteri zadrzovali zbrane pro wagnerovce a hazeli Prigozinovi klacky pod nohy. Nakonec i Surovikin,kdyz ukazal sve schopnosti presprilis, byl prerazen nebo odvolan jinam.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
25. 3. 2024 10:40
Odpovědět  Jaris.

Jaris, jedna otázka. Jak bys odzbrojila a denacifikovala ty deset roků vyzbrojované banderovce a jejich souvěrce na západě? Jak chceš vymýtit tak dlouho budované zlo, které tady přetrvalo ještě od 2. světové války? Jo, z křesílek se nám to kecá. Evidentně tady na západě chtějí vyprovokovat 3. světovou. Ivan David píše, že téměř celý europarlament je válečnicky naladěn. Neuvěřitelně zvrácená banda tady zastupuje naše národy v Bruselu. A duševně vytuněný lid čučí a nechává s sebou manipulovat, tak jak on sám vodí po ulicích své mazlíčky na vodítku a řídí jim jejich psí život.

25. 3. 2024 12:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nejen David. I Orbán se nedávno vyjádřil, že když přijede do brusele, připadá si jako v generálním štábu v nějakém jiném světě.

Martin
25. 3. 2024 15:57
Odpovědět  Jaris.

No když se nad tím člověk zamyslí něco na tom asi možná bude..kdyby chtěli už je to dávno asi pořešené nevypadá to náhodou jako že ta válka vyhovuje oběma stranám????není to náhodou záměr globounů zlikvidovat ukrojinu i Rusko a….slovany???

František
25. 3. 2024 18:13
Odpovědět  Jaris.

Putin uvěřil dohodě s Zelenským ukončení bojů. Ovšem Johnson VB to zakázal. Podraz KOZA. Doplň si informace.

Slovan
25. 3. 2024 11:07
Odpovědět  František

No to je hezké, ale já si už delší čas kladu otázku, co potom až Gosudar je pomalu odzbrojí, bo si myslím že to zmáčknou stejně KOZA mekavá. A není to tak nějak pak putna? 🙄😲

25. 3. 2024 20:02
Odpovědět  Slovan

Heršvec, nestalo se něco Albi, že absentuje? Já se už od včera těším, jak si na konto těch Člověčích bytostí sadoursky zařádím, a Albi nikde. Ted se cejtím ošizenej.

Pravdomluvny
25. 3. 2024 16:31
Odpovědět  František

Ty jeho přípravy stojí tisíce životů,viz Krokus a neustálé ostřelování Donbasu,Krymu a Bělgorodu!!!!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pedro
24. 3. 2024 19:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Neumí ukrajinsky ani jeden, ale při střílení na sebe křičeli ukrajinštinou. Něco tady nehraje. Moc jednoduché, krycí partička opravdových zmrdů, kteří utekli?

Gales
24. 3. 2024 20:00
Odpovědět  pedro

Všechno je možné.Ti praví jsou někde ukryti a čekají na uklidnění.Ale určitě se počítá i s tím.

pedro
24. 3. 2024 20:10
Odpovědět  Gales

Čteš mi myšlenky.

Autor
24. 3. 2024 20:52
Odpovědět  pedro

Blbost. Už jste někdy slyšel nebo viděl, že by se někdo nechal dobrovolně obětovat místo někoho jiného,když to znamená jistou smrt? jen aby kryl jejich ústup? Jakou to má cenu v penězích? To by možná bylo kdyby to byli náboženští fanatici, ale tihle jimi evidentně nejsou!!
Opakuji – kolik byste musel zaplatit, aby tohle takhle někdo udělal? Za kolik byste to udělal vy? Tohle udělá třeba nějaký jednotlivec, ale hned čtyři … to je moc.
NEBO ŽE BY BYLY ÚTOKY DVA?? No tak, trochu myslet.
A když už, tak skuteční iniciátoři a viníci jsou na 99,9% někde v tomto čtyřúhelníku – Anglie – USA – země EU – Ukrajina.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pedro
24. 3. 2024 21:01
Odpovědět  Peter 008

Nemuseli o tom vědět, udělali volavky a skuteční zmrdi zdrhli do úkrytu. Jednoduché, logické.

Autor
24. 3. 2024 22:46
Odpovědět  pedro

BOŽE!!!
TAK MI ŘEKNĚTE, CO ZA ČIN UDĚLALI TI, CO UTÍKALI, CO JE CHYTLI A CO VYHODILI ZBRANĚ!? Opisovali teroriostické domácí úkoly?
Už jsem to psal – copak byly dva útoky? Jak chcete aby pak někdo někoho kryl?

JEDINÉ CO JE NEZNÁMÉ TO JE KDO TO DOOPRAVDY OBJEDNAL A KDO TO FINANCOVAL!

Tohle nejsou náboženští fanatici a kdo půjde dobrovolně i za velké peníze na jistou smrt?
ˇAle co, opakuji základní otázky. A konec konců myslete si, co chcete, ale aspoň trošičku při tom myslete. To co tvrdíte nedává žádný logický řetězec ani logický smysl.

Ladislav 💤
25. 3. 2024 06:43
Odpovědět  Peter 008

Bez dlouhého přemýšlení, byli to usa, jako u všech prasáren ve světě!

janko z polanky
25. 3. 2024 06:53
Odpovědět  Peter 008

A kolik si myslíš, že stojí tvoje hlava? Řekni mi cenu, za kterou mi jí prodáš. Všechno, jako každý správný vyučený libtard s vymytým mozkem, přepočítává na dolar. Ta řekni, za kolik. Já nejsem ty, a moje cena je život. Život celé moji rodiny. A tu bych neprodal, opravdu nikdy.Ale tebe bych si rád koupil, tak povídej, kolik stojíš?

kolokol
25. 3. 2024 09:17
Odpovědět  Peter 008

Když vám uříznou kus ucha a nacpou do pusy, nebude se rozpakovat přiznat cokoliv – BOŽE!!!

Boomer
25. 3. 2024 09:33
Odpovědět  kolokol

.. jo, tohle ovšem zdejším gaučovým revolucionářům nevysvětlíte.

Slánský & spol. se přiznali ke všemu a uši jim zůstaly…

Helena
25. 3. 2024 08:21
Odpovědět  Peter 008

Naivní člověče – podívejte se na tuhle “vládu” – nechal byste se dobrovolně uvrtat do takového ksindlu, dobrovolně se obětovat místo někoho jiného/pasáka?/, když to znamená jistou smrt – ať už fyzickou či sociální/ta ještě horší než fyzická/? A vidíte našla se hrst takových-takový Rakušan, Jurečka, Výborný, Rychetský, Pávek si ve vlastnoruční přípravě na svou potupnou smrt přímo rochní.

Gales
25. 3. 2024 13:24
Odpovědět  Peter 008

Víme všichni howno co jim kdo nabulíkoval a čím jim ovlivnil mysl.V tomhle případě bych nedělal definitivní závěry.Všechno je otevřené.Jako vraždy na fakultě.

katango
26. 3. 2024 10:51
Odpovědět  Gales

Peníze a moc, moc a peníze.

Noobody
24. 3. 2024 21:31
Odpovědět  pedro

To pedro 24. 3. 2024 19:47

Jestli útočníci na sebe skutečně pořvávali ukrajinsky (nevím, nečetl jsem o tom nic), tak tahle partička není nikdo jiný, než krycí jednotka FSB. Jejím účelem je občanům RF jasně deklarovat, že speciální služby mají věci pevně v rukách, nikdo jim neunikne, jsou akční, rychlé a výkonné.

My tady těžko zjistíme, jak se věci skutečně mají. Zda byli lapeni skuteční útočníci, či jen zastírací komando, které má ukllidnit veřejné mínění a upevnit víru občanů v akceschopnost státní správy. Možná je i snaha pravé útočníky na svobodě uchlácholit, aby ztratili ostražitost, zábrany, odložili mimikry a byly snadněji identifikováni a chyceni. Ve hře jsou minimálně tyto dvě varianty a možná ještě další, třeba i zapojení (nečinnost?) více útočných skupin. Tohle ví detailně jen organizátoři, k pravdě se pokouší prokousat konspirátoři a vyšetřovatelé usilovně pracují k naplnění zadání svých šéfů.

Boomer
25. 3. 2024 09:40
Odpovědět  Noobody

..identifikace útočníků by neměla představovat problém, v budově pravděpodobně existoval funkční kamerový systém a dnes má mobil schopný pořídit obrazový záznam kde kdo, dokonce už i já.
A vzhledem k tomu, že šlo o koncert nějaké populární hudební skupiny, bude záznamů neúrekom. S takovým předpokladem bych při plánování akce s krytím pod falešnou vlajkou příliš neriskoval…

Noobody
25. 3. 2024 20:37
Odpovědět  Boomer

To Boomer 25. 3. 2024 09:40

Pane kolego, identifikace je specifická stejně jako cokoli jiného. Usáma byl XYkrát filmován a USA zpravodajsklá komunita i zamini se byli v prsa, že každě video je křišťálově čistá nahrávka s pravým a nefalšovaným USÁMOU, ač i laikovi bylo zřejmé, že se jedná minimálně o 4 různé aktéry. ALE síla oficiálního tvrzení je mnohem větší, než sebepravdivější argumenty amatérů. Toutéž optikou lze hodnotit přistání Apolla na Měsíci, 11/9, dvojníky Putina, Zelenského, Austina Loyda a tisíce dalších sporných a nejasných aktivit. Je třeba vědět, že deklarovaný výsledek činnosti odpovídá v naprosté většině případů cílům, kterými je činnost motivována. Bohužel cíle nejsou mnohdy ani veřejné, natož zřejmé!!

PRAVDA je nepříjemná pro každého, který z jakýchkoli důvodů potřebuje před veřejností zastřít realitu použitím lží, klamů, polopravd a manipulací. My diváci disponujeme jen informacemi propagandistického typu, proto se můžeme mezi sebou pouze dohadovat co je, či není, PRAVDA. Většinou s nadhledem a slušně, někteří – jako diskutér “Pavel 25. 3. 2024 10:37” – za použití agresivní sprostoty. I to svědčí o síle jeho argumentů a kvalitě osobnosti.

Boomer
25. 3. 2024 20:54
Odpovědět  Noobody

.. v takovém případě očekávám konfrontaci nejméně dvou verzí, kde na každé straně budou předkládány jiné důkazy pro konkrétní tvrzení. Budeme porovnávat, nemusíme se však dobrat skutečné podstaty. Také předpokládám jistou míru nekontrolovatelných úniků mimo oba rámce, ale rozhodně si nedělám iluze o svobodě internetu.

Počkám si, jak je mým zvykem, ale nepředjímám nic, vědom si svojí pozice, pro kterou používám definici “.. jak hluchý pes na honu”.

Pravdomluvny
26. 3. 2024 06:53
Odpovědět  Noobody

Bin Ládin byl kamarád Křoví ml.od vysoké školy…m

Pavel
25. 3. 2024 10:37
Odpovědět  Noobody

Bože co jsi to udělal,že jsi dal duši do vola!

Boomer
25. 3. 2024 14:23
Odpovědět  Pavel

..když píšeš, dej pryč to zrcadlo a nebudeš se trápit marnými otázkami…

Pravdomluvny
25. 3. 2024 16:37
Odpovědět  Pavel

Je to jeho úhel pohledu.
Já zase nenávidím mi ha@@@@mrdy a zdejší většina je podporuje.
Jsem vůl?!

ijn
24. 3. 2024 20:05
Ohodnotit příspěvek :
     

teroristickým zrůdám posílá peníze česká fialová vláda,…..!!!! kdy bude 200 politiků PSP == grázlů potrestáno,…??? Odzbrojili AČR a zadlužili kvůli podpoře teroristů ČR, peníze důchodcům sebrali a teroristům dodali,……..!!! Justice kryje zločince ve Strakovce!!!!!!!!!!!!!

Gales
24. 3. 2024 20:08
Odpovědět  ijn

Všeci tuná kradnů…

Pravdomluvny
24. 3. 2024 20:57
Odpovědět  Gales

Těm nejzranitelnějším 😡

Ladislav 💤
25. 3. 2024 06:45
Odpovědět  ijn

👍a každý měsíc bez studu, okrádají invalidy a důchodce! Banda fašistická!

Velitel
24. 3. 2024 21:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím kdo tuhle komedii napsal a naplánoval, chápu, že to asi měl být nízkorozpočtový kus, ale i tak to musel být totální vůl. On si vážně někdo myslel. že banda fousatých idiotů co se nejdřív nechá na x kamerách zvěčnit s AK v ruce pod Moskvou může v spolu v autě do kterého nasednou na parkovišti před barákem co vystříleli dojet na Ukrajinu?
Takhle to nefunguje ani ve špatných filmech v USA.

Aleš
24. 3. 2024 22:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Pracovníci z Ukrajiny na brigádě. Evropské a US hodnoty za miliardy dolarů se vracejí.

Králík
24. 3. 2024 22:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Hmm. Vadili mi hajlující Ukrajinci, vadí mi ti naši, tak nebudu v žádném případě tolerovat Ruské nácky. Celé to “zadržení” a publikace poté připomínají Azov light. Nehledě na fakt, že ta budova/koncertní síň začala hořet nějak příliš rychle a dobře. Většina obětí padla na úkor požáru, ne přímé střelby. Tak mě zajímá, jestli investoři, stavebníci, provozovatelé a úředníci budou mít taky uřezané uši nebo jim připojí koule či stydké pysky na polní telefon. Nebo to je něco jiného a dopadne to jako se Studénkou…

František
25. 3. 2024 08:54
Odpovědět  Králík

Co máš připojeno na koulích. A kdo stojí vedle tebe, že píšeš takové debility?? ubožáku.

Pavel z Moravy
25. 3. 2024 10:47
Odpovědět  Králík

Tedy člověče, nic odpornějšího se nedá napsat.

Slovan
25. 3. 2024 11:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

To jsem zřejmě zavítal mnoho nick Jiří z PP se svoji kozenkou Lízou. Chodí s ní do místní pražské lokality Šervůdu. Tam je to sebranka. Doporučuji nahlédnout. 🤣🤣🤣🤣🙄🤦‍♂️🙋‍♂️

Pavel
25. 3. 2024 11:57
Odpovědět  Králík

Ten krypl co mu uřezali to ucho podřezával v Crocus Hall ty zraněné oběti. Rusové nejsou anglosasi, aby obětovali stovky svých mladých lidí jen kvůli vyhecování davu jako USA 11.9.2001. Ti sakra přemýšlí.Nevím jak by jste se zachoval vy po zhlédnutí videí na jejich mobilech. Za mě by to nepřežili! Pokud máte Rusy za “nácky” pusťte si videa z 2.5.2014 z Domu odborů v Oděse pak možná pochopíte pokud vám ještě zbyl nějaký rozum proč 24.2.2022 RF vyhlásila SVO na Ukrajině.

Pravdomluvny
25. 3. 2024 16:40
Odpovědět  Pavel

A byl to Tádžik,ty křesťanství zrovna nefandí, spíš podporují pedofila Alláha 😡

Pravdomluvny
25. 3. 2024 16:39
Odpovědět  Králík

Nejsi ty bejvalej indickej běžec????

krůtí brko
24. 3. 2024 22:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinské vedení je už mnoho let mentálně nastaveno na vedení teroristických útoků. Zvláště od té doby, co ostřelují Bělgorod a útočí přitom na civilisty. Vědí, že si tím vojensky nijak nepomohou a přesto to dělají. Ten útok na Crocus je to samé jako útoky na Bělgorod. Stejný cynismus, stejná nenávist. Oni prostě terorismus vydávají za legitimní vojenské akce a snaží se tak vyvolat dojem, že na bojišti stále drží s Rusy krok. Je to banda proradných šmejdů. Můj odhad je, že útok na Crocus vzešel od samotného Zelenského. Buď to schválil nebo to sám inicioval.

Vzpomněl jsem si v té souvislosti na jednu hlášku z české filmové pohádky: “Zničím to doupě zla, aby nezůstal kámen na kameni !”

Pavel z Moravy
25. 3. 2024 10:56
Odpovědět  krůtí brko

Ten sajrajt od fajzru a ta stokrát opakovaná lež v této společnosti z mnoha jedinců v naší zemi již udělala monstra. Jejich slovní výtvory o tom jasně svědčí. Já se vyloženě přikláním k vaší verzi i když tvrdit to nelze. Nemáme křišťálovou kouli.

Pavel
25. 3. 2024 10:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Nelíbí se vám toto video, souhlasíte tedy s tím jak se KoZa chová a jaká dělá zvěrstva. Nevím proč bylo toto video v předešlém příspěvku smazáno!
https://www.youtube.com/watch?v=WekDl0-HkQA&ab_channel=DavidecultTv

Slovan
25. 3. 2024 11:25
Odpovědět  Pavel

Jmenovče, jestli se nepletu, tak to video je hůre. Před chvilkou jsem to shlédnul. Možná mám vlčí mlhu, stáří. 😊

Pavel
25. 3. 2024 15:32
Odpovědět  Slovan

To víš, když čteš některé ty dementy co tvrdí jako Zelo,že si to udělali Rusi sami tož ti to mozek v tom nasrání nad tím kam až jsme po hadráku došli nepobere a snadno to přehlédneš. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
25. 3. 2024 15:54
Odpovědět  Pavel

Ty už nelze nazvat ani dementy. Ti už nemají s lidským tvorem nic společného. To je to nejhorší zjištění, co se zde s tou společností stalo.

ilja
25. 3. 2024 20:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to běžná angloamerická praxe – teror pod cizí vlajkou, za peníze. Jen se nenechat vyprovokovat k emocioálnímu ruskému útoku proti angloamerickým bestiím. Postupně budou všechny tyto bestie i s těmi v pozadí likvidováni. Zatím jenom mapovat pozadí.

Kara Ben Nemsi
27. 3. 2024 17:51
Ohodnotit příspěvek :
     

USA:Byl to ISIS
OSN: Byl to ISIS
EVROPA:Byl to ISIS
ZELENSKÝ:Byl to Putin

Miro 2
31. 3. 2024 19:01
Ohodnotit příspěvek :
     

USA zakuklenecky stupňují se svými západními nohsledy tlak na Rusy, aby to vypadalo, že USA nejsou těmi, kdo to všechno připravují. Avšak už docela brzy jim spadne hřebínek jen co Rusi pro všechny ty chamtivce, co se už nemohou dočkat války s Ruskem přichystá nepříjemné překvapení. Pak jim spadne definitivně hřebínek. Putin není tím, kdo se celou dobu, když byl u moci chystal proti USA a jeho evropským řiťolezcům chystal útočnou válku. Byl to celý KoZa, kdo si chtěl Rusko dávno rozdělit a přivlastnit jeho přírodní bohatsví. Proč by se jinak NATO neustále přibližovalo blíž a blíž k ruským hranicím. Jenže jejich strategie selhala a oni se s Ukrajinou přepočítali. V poslední době se jim to často stává. Mysleli si, že Rusko po zásahu na Ukrajině svou SVO zůstane osamoceno a oslabeno a vyklidí Ukrajinu, přitom se Putin začne kát a přileze do USA po kolenou. Jenže to by nesměl být Putin, to by nesměli být Rusi.