politika

Jacques Guillemain: 5840 ukrajinských vojáků zabito a všichni zemřeli na příkaz zločinců z NATO

Jacques Guillemain

Protiofenzíva zahájená 4. června zatím skončila katastrofou. Leopard 2 a Bradley byly rozdrceny ruským dělostřelectvem a kamikadze drony. Skutečná sebevražedná operace.

Ti kdo rozhodují na Západě už jim 15 měsíců drží palce, když posílají ukrajinské vojáky na smrt. Je to skutečný zločin proti lidskosti, který se odehrává v Evropě, protože Biden doufá, že zachrání mafiánskou a zkorumpovanou zemi, kde má on a jeho syn více než nejasné zájmy. Stále čekáme, kdy soudy odhalí tajemství notebooku syna Huntera.

Lidé a ukrajinská armáda nevydrží do amerických voleb v roce 2024 a Biden bude muset přiznat další katastrofu NATO, protože podcenil sílu ruské armády a sliboval ukrajinskému národu nemožné vítězství. Už máme 400 000 mrtvých, zemřeli pro nic!

Biden, Zelenskij, Scholz, Macron, Johnson, všichni kromě Viktora Orbána lhali a zradili ukrajinský lid. 

Poprvé v historii poslala Amerika na jatka celý národ, aby uspokojila své vlastní zájmy, aniž by kdy obětovala své vlastní vojáky, kromě poradců, z nichž se mnozí vrátili do Spojených států mezi čtyřmi fošnami. Kinžal v bunkru NATO v březnu 2023 byl odpovědí Putina na běsnění Pentagonu. 

Ale nestačilo to.

Biden se chová jako římský císař, který rozhoduje o životě nebo smrti svých ukrajinských gladiátorů.

Ukrajinci, kteří od února 2022 nepochybně přišli o více než 400 000 vojáků, už mají více mrtvých než Spojené státy ve druhé světové válce. Pokud to není masový zločin na příkaz Washingtonu se spoluúčastí Evropanů, dejte nám vědět, co to je.

Od 4. června do 9. června zahynulo na ruských obranných liniích 5 840 ukrajinských vojáků, protože se tak rozhodl Washington a jeho komplicové. Bez letectva nemají ukrajinské jednotky šanci prorazit všechny tři ruské obranné linie. Tito sebevražední atentátníci situaci nezachrání.

Včera, v pátek 9. června 2023, měla ukrajinská armáda svůj nejhorší den války, podle vojenského historika Marca Legranda bylo zabito 1 310 lidí a 1 600 zraněno.

Všichni kromě pár fundamentalistických členů NATO pochopili, že protiofenzíva vedená nepříliš ostřílenými a nedostatečně vyzbrojenými vojáky se může změnit jen ve fiasko. Nejlepší ukrajinské jednotky byly za patnáct měsíců války zdecimovány, zatímco ruská armáda je mnohem silnější než v únoru 2022.

Sázka na morální kolaps ruské armády je zcela iluzorní. Ruští důstojníci mají daleko k těm stoupencům sovětské doktríny, které nám vykreslují arogantní smolaři z NATO. Postavili se proti 40 národům a zničili 3/4 lidského a materiálního potenciálu ukrajinsko-NATOvského tábora.

Žádná západní armáda není schopna bojovat s ruskou armádou. Ani Američané, kteří vše vsadili na letectvo a námořnictvo, ani anglická, francouzská či německá armáda, která 30 let sklízela plody míru, aniž by si na Západě vůbec uvědomovali, že Putin od roku 2000 vybudoval nejmocnější a nejmodernější armádu od roku 1945. Scott Ritter, stejně jako Douglas McGregor, ví, o čem mluví.

https://t.me/boriskarpovblog/11478

Zde je výňatek z toho, co řekl Scott Ritter:

„Vojáci NATO nejsou připraveni, vycvičeni ani vybaveni. NATO k tomu nemá potřebný zásobovací systém, zejména pokud jde o palebnou sílu dělostřelectva. NATO nemá armádu, která by stála za zmínku… Rusko tento vojenský konflikt vyhraje koncem léta, začátkem podzimu. Mají na to čas… Přestože jsou Rusové v tomto oboru odborníci, své umění zdokonalují již více než rok. Na světě není žádná mocnost, která by si vedla lépe než Rusko. Protože nikdo kromě Ruska v takových konfliktech nebyl… Rusové vybudovali neuvěřitelnou doktrinální obranu, Ukrajinci nemají šanci ji prolomit. A jejich jednotky byly nedávno vycvičeny v doktrinální ofenzívě, takže až přijde čas, Rusové mohou provést rozsáhlou útočnou operaci, kterou nikdo v Evropě není schopen provést. NATO proto nemá jinou možnost, než hledat východisko z katastrofy, kterou způsobili”.

Ruští vojáci bojují jako lvi. A zakončím citací úryvku z níže uvedeného odkazu:

https://riafan.ru/24101655-dobro_pozhalovat_v_ad

„Statečný ruský voják nerozdrtí nepřítele jen tak, ale udělá to tak, jak to dělali jeho dědové v letech 1943 až 1945. Ví, že vyhraje. Je naštvaný a sebevědomý.”

Rusko nikdo neporazí. Biden a jeho komplicové jsou zločinci, pro které život Ukrajince nic neznamená.  Chtěli a připravovali se na tuto válku, ale neměli odvahu za ni zaplatit krví. Historie je bude tvrdě soudit.

Mohu se mýlit, ale nemyslím si, že tato válka bude trvat věčně. V co může Ukrajina doufat po neúspěchu své protiofenzívy, po ztrátě dalších desítek tisíc vojáků, bez dělostřelectva a letectva? Jedná se o zbytky ukrajinské armády, která se střetává s první armádou na světě, disponující zbraněmi, které NATO dosud nevlastní, s obrovským lidským a materiálním potenciálem, který zůstává v záloze pro případ, pokud se konflikt zvrhne v konfrontaci NATO / Rusko.

Ale tu poslední možnost nepředpokládám. Sázím na kapitulaci Ukrajiny v příštích měsících, jednání za podmínek Kremlu, se vznikem multipolárního světa, který nakonec zvítězí tváří v tvář nesnesitelnému a bojovnému americkému imperialismu.

Mám pravdu? Abych byl upřímný, jakýkoli jiný scénář mi připadá dost nepravděpodobný. Pokračování příště.

Jacques Guillemain

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://ripostelaique.com/5840-soldats-ukrainiens-tues-tous-morts-sur-ordre-des-criminels-otaniens.html

sdílet na

49 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
13. 6. 2023 03:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevěřím! Není možná!
Právě jsem četl – zde prosím
https://vesti.ua/strana/hronologiya-vojny-rf-protiv-ukrainy-ponedelnik-12-iyunya-obnovlyaetsya
že Rusové dnes, tedy 12.6., znebožtičili, jestli jsem dobře počítal, osm chrabrých ukrů – a tady číslo, z kterého jsem odvodil průměrný úhyn 1168 ukrů za den?! Tsss… tsss…

José
13. 6. 2023 10:24

To není nic proti Hovínkám.cz či iDěsu – tam to vypadá přesně jako v novinách z dubna 1945 – Německo mlelo z posledního a naše noviny stále hlásaly o velkých vítězstvích říšské branné moci.

Standa
13. 6. 2023 06:11
Ohodnotit příspěvek :
     

cit:,,disponující zbraněmi, které NATO dosud nevlastní, s obrovským lidským a materiálním potenciálem, který zůstává v záloze pro případ, pokud se konflikt zvrhne v konfrontaci NATO / Rusko.”!
—————-
Myslím si , osobně, jestli-že v Azovu( Mariopolu)byl zajat americký generál, Kynžal zabil spostu Natovských důstojníků, Natovské zbraně proudí na Ukrofaš., jerjich žoldáci válčí na Ukr.,je to plnohotnotná válka NATO proti RF!
Tudíž… RF má právo odpovědět !
Česko bude první !Hradu mě bude líto( Pinocheta tam sedícího …NE).
Trefí Kynžal Strakovku???

Vlastimil Čech
13. 6. 2023 20:58
Odpovědět  Standa

Petr Pávek (malinký Pičonet) vulgo PePa Stosedmička nemůže generálu Pinochetovi ani vyprat ponožky. Co dokázal ten náš trpaslík? Zradit svou přísahu!

Daniel
13. 6. 2023 06:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Mrtvých je mnohem víc. Co vím, už to bude 700 000 UA.

zuza
13. 6. 2023 08:30
Odpovědět  Daniel

Odkiaľ čerpáte túto informáciu? Presstitúti z majnstrímu uvádzajú max nejakých 150-200 tis., ruské médiá a alternatívna tlač sa blíži k tým 400 tis. a Vy píšete skoro 2násobok.

Keller
13. 6. 2023 10:48
Odpovědět  zuza

Daniel uvedl celkové ztráty Ukrajiny – mrtví, těžce ranění, nezvěstní a zajatí. To číslo podle mého názoru odpovídá. Poslední ověřenou informaci uvedl senátor Kennedy před několika dny – 300 000 mrtvých. Počet těžce raněných je vždy větší než počet mrtvých. Za začátku května americká CNN uvedla celkové ztráty Ukrajiny – 615 000.

sergej
13. 6. 2023 22:36
Odpovědět  Keller

Takže třikrát tolik. Psina jo.
To neznáte Hadimršku – Větší mrška – YouTube
To jsem tomu asi dal ránu do klobouku, ani jich nemuselo být pět. Holt kdo umí umí.
Fakt to nečtěte kdo neznáte ironii a sarkazmus, s intelektuály na dně je to děs běs.
Zaklínač (2021): Marigold – Vězeňskej song ( Prison song / Whoreson prison blues – Czech version ) – YouTube

unor 2022
13. 6. 2023 08:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Hanba Ukrajine.
Hanba Ukrajincum co za mrzky peniz nahani jine Ukrajince do valky, na smrt.
Hanba vsem, kteri tento ukrajinsky rys jeste dale rozvijeji a podporuji.
Hanba Ukrajincum, kteri z Ukrajiny zbabele a vychytrale utekli a namisto vzepreni se vlastnim darebakum na Ukrajine pobihaji HRDINNE po Evrope zahaleni do ukrajinske vlajky.

Hanina
13. 6. 2023 16:26
Odpovědět  unor 2022

Souhlas 👍👍👍👍👍👍👍

Vlastimil Čech
13. 6. 2023 21:07
Odpovědět  unor 2022

Pane Únore, ti kluci co utekli z Ukradiny si nezaslouží tuze tvrdý odsudek, dle mého názoru. Oni prostě nechtějí bojovat za toho Žida, za kokainistu, šulinopianistu, komika Zelenského. Oni nechtějí bojovat proti jiným Slovanům, proti Rusům. Je to podobné tomu, jako by Slováci asi nechtěli bojovat proti Čechům a jako by Češi rozhodně nebojovali proti Slovákům. Jsou to stejní lidi,máme tam příbuzné a oni mají příbuzné mezi námi… Neutekli ze zbabělosti, ale z odpovědnosti. Naši dědové taky nechtěli bojovat proti Rusům během WWI. -legie. Ale hádat se s Vámi nebudu, pane Únore. Napište, co si myslíte.

Linq
14. 6. 2023 01:41
Odpovědět  Vlastimil Čech

Vlastimile máte naprostou pravdu. Taky bych utekl, kdyby mi nějaký zmrd vrazil zbraň do rukou a rozkázal střílet Slováky/Slovany. A to mám za sebou poctivých 730 (moje ročníky vědí o čem mluvím/píšu)

josef
14. 6. 2023 08:01
Odpovědět  Vlastimil Čech

Neříkám, že jsou všichni takoví. Ale měl jste možnost (povinnost) s Ukrajinci jednat? Nemyslím ty, kteří sem přišli před válkou pracovat. Loď opuštějí jako první krysy.

Pavel z Moravy
14. 6. 2023 09:42
Odpovědět  Vlastimil Čech

Myslím, že většina Ukrajinců má vymyté mozkovny. Když se totiž grázlům nepostavíte, jste stejní jako oni. A v našem případě to platí stejně. Na druhou stranu, když 80 – 90 % lidí nemyslí, není možné se proti zlu postavit, protože 10% ta vládní kamarila spláchne do haj.zlíku a ta 80 nebo 90% většina k tomu bude ještě tleskat a proti vám popouzet. Kdo viděl jakékoliv dokumenty z obsazování Sudet tak ví, že většina, určitě řvala a hajlovala, zpátky do vlasti. Nebylo to zanedbatelných pár procent, ale skutečně většina. A dle mne na Ukrajině to bude podobné. Proč tito, kteří zde uprchli nedemonstrují zde proti válce ve své zemi? Mají obavy, že je již zde nebudou podporovat, nebo jim to tak vyhovuje? Dovedete si představit demonstrace Ukrajinců proti jejich banderovcům zde v zemi naprosto rusofobního občanstva? Vždyť to by tady současní škůdci nerozdýchali. A byl by konec. Banderovci by dostali takový políček, že by skončili. Takže můj názor je, že většina Ukrajinců je zfanatizovaná. 10- 15% možná smýšlí rozumně a lidsky, ale to bude asi tak vše.

Standa
13. 6. 2023 08:29
Ohodnotit příspěvek :
     

https://cs.topwar.ru/216475-glava-gur-ukrainy-my-ubivali-rossijan-i-budem-ubivat-vo-vsem-mire-do-polnoj-pobedy.html
—–
,,Budeme zabíjet Rusy po celém světě.” Vládní činitel Ukr.!!!
Já budu zabíjet Ukrfaš , kdeko-li je uvidím! Mám na to právo.??? Je jich tu 700 000 : To bude fuška!

unor 2022
13. 6. 2023 08:38
Odpovědět  Standa

Nejen ubozak ale i naprosty hlupak muze prohlasit neco podobneho.
Jakoupak to asi vyvola reakci v Rusku, zvlaste v mnozine ne zcela presvedcenych, o SVO a pak v mnozine normalnich lidi na Zemi.

David
13. 6. 2023 19:00
Odpovědět  Standa

Nebyl to náhodou ten blb, dnes nezvěstný Budanov?

David
13. 6. 2023 19:05
Odpovědět  Standa

No vidíte, neuběhlo moc času a ten blb Budanov to má už dost možná za sebou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
13. 6. 2023 09:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale no táááák, to přece svět už zná, to je tradice. Západní země umí jenom zrazovat. Zrada spojenců je zakomponována do každé strategie anglosaské vlády a nezřídka se objevuje i jiných západních zemích, zvláště Francie i Německa, včetně zemí Beneluxu. Časté i v zemích jižní Evropy, až na výjimky. Vlády těchto zemí s velkou pompou navazují spojenectví se zeměmi, kde cítí zisk a geopolitické výhody. Jakmile se jim strategie spojenectví zhroutí, nemají žádné výčitky svědomí tahle spojenectví ihned přerušit a to bez ohledu na utrpení obyvatel zrazených zemí. Dokonce jim nevadí ani osudy vlastních obyvatel, protože zisky vládnoucích kast a rodinných klanů mají vždy přednost. Tyto západní země nemají přátele, mají pouze dočasné spojence. To je gró jejich politiky.

msot
13. 6. 2023 14:24
Odpovědět  Pijack

Hlava 22 (Joseph Heller) jako vyšitá, akorát v celozápadním měřítku.

Vlastimil Čech
13. 6. 2023 21:08
Odpovědět  Pijack

BINGO!! Foltrefa!

Eva
13. 6. 2023 09:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes jsem četla, že Rusko používá moderní verzi “Kaťuší”.
Pamatujete, co “zpívalo” na frontách Velké vlastenecké?
A historie se opakuje.

Pijack
13. 6. 2023 10:27
Odpovědět  Eva

Včera se ve světě slavil den Ruska. Většina světa se na Rusko spoléhá, že je od fašizmu a globálního zla ochrání. Byly osvíceny v barvách RF největší budovy světa na všech kontinentech. Lidé souhlasí se speciální operací na Ukrajině. Ještě si pamatují na 2 světovou. Vědí kde je zlo. Vědí, že nebezpečím pro svět je Ukrajina, nikoliv Rusko. Naše režimní média mlčela. Západ nás drží pod krkem. Jsme nesvobodní, protože jsme se této oslavy nesměli zůčastnit.

Pavel K
13. 6. 2023 11:50
Odpovědět  Pijack

👍 👍 👍 👍
Tady je nastavené zrcadlo naší společnosti až kam jsme došli. Chazaři nás drží jak píšeš hezky pod krkem. Všude se slavilo a u nás poslušně ticho. Tvl. to je až člověku stydno, že nemáme ani špetku cti se zvednout a říci tak takhle ne. Mezitím Pekarka a spol jezdí po gymlech a vymejvá tykve, konsomolcům. A ty radostně kejhají blahem. 🤮💩🤮💩🤮👎👎🤦‍♂️🤦‍♂️

13. 6. 2023 19:42
Odpovědět  Pavel K

Já mezitím dostal Ban i na tweetru..páč Jourová si stěžovala že říkám pravdu.. 😀 Ale slovama se nic vyřešit nedá,ať jsou jakkoli tvrdá…stejně si ta mafie bude dělat co chce…dokud si pro ně lidé nedojdou.

Pavel K
13. 6. 2023 20:14
Odpovědět  Veny232

Já na tyhle vymoženosti vůbec nelezu. A že se to nedá vyřídit slovama? 😊😊 To je snad už dávno více než jasné. ONI na to taky spoléhají.

Markýza
13. 6. 2023 15:26
Odpovědět  Pijack

No jen aby Makaron nezačal tvrdit, že to jsou ve skutečnosti barvy Francie 😎

Pavel
13. 6. 2023 19:00
Odpovědět  Markýza

francouzského nekrofila anální vtěrku již nikde neberou vážně

Vlastimil Čech
13. 6. 2023 21:18
Odpovědět  Pijack

Nebezpečím pro svět není Ukradina. Nebezpečím je tlupa naci-banderovců, kteří se pučem zmocnili vedení a nechají se vodit Židama, teď v čele se Zelenským a dříve s Židem Porošenkem a Židovkou Tymošenkovou (to je ta s tím copem koupeným na trhu)

Jaris
13. 6. 2023 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes mi zacalo byt i ukrajinskych vojaku lito. Predstavovala jsem si, co se asi musi v jejich hlavach dit, kdyz vi, ze jdou na jistou smrt z rozkazu silence Zelenskeho. Mnozi z nich byli na frontu nasilne odvleceni a prinuceni jit proti bratru Rusovi. Pokud by se chteli vzdat, zastreli je jejich vlastni ukrajinska armada. Tohle neni valka! To jsou jatka, kdy na obou stranach jsou statisice mrtvych zmarenych zivotu a s nimi spousty osirelych deti a vdov. Znicena zeme kvuli chazarskym perverznim choutkam gangsteru na ruske nerostne bohatstvi. Je mi z toho zle a konec tehle tragedie je stale v nedohlednu. 🙁

Pijack
13. 6. 2023 10:23
Odpovědět  Jaris

Palec nahoru. Napsal jste to přesně podle citu. Žádná fakta, žádné ideologie… ale prostě cit a uvědomění si toho pravého zla ve světě. Tomuhle nenažraní židi a bezcitné anglosaské klany nerozumí a nikdy rozumět nebudou.

Helena
13. 6. 2023 10:30
Odpovědět  Jaris

Ano, trefil jste to přesně! Tohle je válka USA s RF, kde za USA umírají ukradinci. Aby usáci mohli ukradince poslat na smrt, museli nejdřív ukradinu dostat pod svůj 100% vliv a moc. A to se stalo v r.2014 majdanem. USA a NATO a západu vůbec na ukradincích absolutně nezáleží, pro ně to nejsou lidi, nejsou pro ně N I C ! Stejné nic je pro USA a NATO čecháček a každý z býv. vých. bloku.

José
13. 6. 2023 10:35
Odpovědět  Jaris

Ti násilně odvlečení šli povětšinou do Bachmutu, kde se jejich životnost počítala na hodiny. Zde by měli být vojáci vycvičení v zemích NATO, tedy i u nás. Vzhledem k tomu, že jim na rozdíl od ruských jednotek chybí bojové zkušenosti, tak mnozí utíkají. Pokud budou mít za zády Azovce, či podobné parchanty, tak neutečou daleko. Opolčenci v roce 2014 velice dobře věděli, proč nácky neberou do zajetí, na rozdíl od prostých vojáků.

Pavel z Moravy
13. 6. 2023 10:57
Odpovědět  Jaris

Nu, já si myslím, že jsou zmagořeni téměř všichni. Je to ale jen můj názor.

David
13. 6. 2023 19:03
Odpovědět  Pavel z Moravy

Stejně jako náckové na konci války. Věděli že už je konec a místo aby se na všechno vybodli, tak ještě na poslední chvíli vraždili.

Markýza
13. 6. 2023 15:30
Odpovědět  Jaris

Já je takhle vidím už nějaký čas taky. A právě proto mě hřeje u srdce každý ukrajinský chlap v jatečním věku, kterému se povedlo zdrhnout.
A pevně doufám, že ten idiotský nápad s povolávákama pro tyhle zdrhnuté je zapomenut – ne jen odložen. Myslím si to proto, že se proti tomu zvedla skutečná vlna zhnusení.

Vlastimil Čech
13. 6. 2023 21:19
Odpovědět  Jaris

JO! To je ono! Trefa na hřebíčku na hlavičku!

Pavel z Moravy
13. 6. 2023 10:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Loutka Biden o ničem nerozhoduje. Už by měli všichni přestat s krmí tohoto typu. Tento dědula je určitě rád, že se udrží na nohou. Stáří prostě neodrbeš. Kdysi dědulové- 60 a více sedávali na zápraží svého domečku, pokuřovali z dýmky nebo faječky a před obědem si skákli do hospody na jedno a nějakou t režnou, aby jim pak lépe chutnalo. A to byli asi v jiné kondici než
dnešní rozežranci, neb jim stačil rohlík s bílou kávou ke snídani. Takže nedělejme z tohoto děduly nějakého hybatele světových dějů.

David
13. 6. 2023 19:07
Odpovědět  Pavel z Moravy

Taky si myslím, že kdyby radši v parku krmil ptáčky, tak bude mnohem užitečnější.

katango
14. 6. 2023 13:33
Odpovědět  David

Spíš by okukoval holčičky, jak visej z prolejzačky hlavou dolů.

zuzana
13. 6. 2023 11:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Donald Trump: Zvítězíme v boji proti globalistickým supům ve Washingtonské bažině

https://aktax.cz/donald-trump-zvitezime-v-boji-proti-globalistickym-supum-ve-washingtonske-bazine/

aamater
13. 6. 2023 12:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Ruské vojská zatiaľ s prehľadom stíhajú likvidovať všetko čo prehnitý západ dodáva na Ukrajinu. Myslím, že spolu z modernou technikou teraz kapú už aj vojaci zločineckej teroristickej organizácie NATO. Nemyslím si, že obsluhu ako sú zbraňové systémy HIMARS, Leopard 2A6, Patriot, robia Ukrajinci. To budú najskôr vojaci NATO, ktorí sú teraz vedení ako žoldnieri. To sa dozvieme na konci, tomu pevne verím a som o tom hlboko vnútorne presvedčený.

Pozor
13. 6. 2023 17:19
Odpovědět  aamater

Bingo, to isté tvrdím dlhšiu dobu aj ja, že obsluha sofistikovaných zbraňových západných systémov nie je ukrajinská ale západná. Slúžil som dva roky u takticko-operačných rakiet 8K14 zem zem a viem koľko trvalo naučiť sa a zdokonaliť v obsluhe. Dnes sú tieto zbraňové systémy ešte sofistikovanejšie ako pred 30 – 40 rokmi, takže nik ma tu nepresvedčí napr. že také Patrioty sa ukroši naučili obsluhovať za týždeň.

Pavel
13. 6. 2023 19:07
Odpovědět  Pozor

no ten patriot iris nebo amx či odminovače musí mít minimálně operátory systémů a velitele ze západu to se nedá naučit za tři měsíce

Francin
13. 6. 2023 12:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Je mně skutečně líto všech ukrajinských vojáků, kteří denně umírají úplně zbytečně v nerovném boji za zájmy usáků, jenom aby mohli prát špinavé peníze. Je již všeobecně známé, že finanční pomoc z US se vrací zpět do US. Je to odporný obchod s životy Ukrajinců.

Pozor
13. 6. 2023 17:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Dúfam, že sa NATO bude musieť stiahnuť na pozície minimálne pred rok 1997, najlepšie by bolo pred rok 1989.

David
13. 6. 2023 19:09
Odpovědět  Pozor

Mohlo by se rozpadnout společně s EU.

David
13. 6. 2023 18:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzpomněl jsem si, jak před lety hovořil Putin na nějakém evropském fóru a vyzval k vytvoření zóny volného obchodu od Lisabonu až po Vladivostok. Evropě by to jistě nevadilo, určitě by jí to prospělo, ale jedna jakási zámořská země byla proti. A aby si to pojistila, vyvolala na Ukrajině ozbrojené povstání nacistů, čili Majdan. To, co se dnes na Ukrajině děje, to jsou plody americké zahraničí politiky.

Jura S
14. 6. 2023 15:00
Ohodnotit příspěvek :
     

No Fialové svoloči se to líbit nebude, to pak bude “vejming na hrazdě” jak všichni obrátí….