politika

Italská bomba. Zahraniční zasahování do amerických prezidentských voleb

Italský právník: Římská firma zfalšovala Bidenovo vítězství.
Hlavní americká média mlčí.

10. ledna zveřejnil známý kanadský portál Global Research podepsané čestné prohlášení italského právníka profesora Alfia D’Ursa týkající se amerických prezidentských voleb.

D’Urso svědčil o zapojení společnosti “Leonardo SpA”  (jednoho z největších italských dodavatelů obrany) do manipulace s daty během sčítání hlasů v amerických volbách. 

D’Urso tvrdí, že manipulace hlasů Bidena byla prováděna prostřednictvím italské vojenské družice “Fucino Tower” a serverů “Dominion” ve Frankfurtu nad Mohanem a ve vlastnictví CIA.

Podle právníka italská policie 5. ledna zadržela programátora Artura D’Eliu, který pracoval pro “Leonardo SpA“. Programátor připustil, že byl jedním z těch, kteří „stiskli tlačítko“, aby poskytli Bidenovi potřebný příliv hlasů. Zároveň D’Urso poznamenává, že italský specialista obdržel pokyny od velvyslanectví USA v Římě.

Arturo D’Elia také uvedl, že jeho pracoviště bylo vybaveno v Pescaře, a k podvádění s hlasy používal šifrovací metody na vojenské úrovni. Jeho úkolem (podle jeho vlastních slov) bylo „ukrást“ klíčové státy Trumpovi a změnit výsledek voleb. 

D’Elia již vypovídal u Federálního soudu v Římě a uvedl, že je připraven vypovídat před všemi jednotlivci a organizacemi podílejícími se na „krádeži“ hlasů Trumpa, ale požaduje, aby byl chráněn on i jeho rodina.

Velvyslanectví USA v Římě, odkud byla operace koordinována

D’Elia byl zatčen neapolskou prokuraturou pro podezření z hackerství do počítačů “Leonardo SpA” , které byly napadeny v prosinci 2020. Vzhledem k tomu, že mluvíme o společnosti, která je jedním z deseti největších vojenských dodavatelů na světě, zloděje-hackera čekal značně dlouhý trest a je možné, že příběh o „účasti“ italského občana na amerických prezidentských volbách byl výsledkem dohody s vyšetřovateli.

Americký portál “Federal Inquirerobjasňuje obrázek

“Italská vláda a předseda vlády Giuseppe Conté jsou přímo zapojeni do volebních podvodů, které ovlivnily americké volby, které vedly k nelegálnímu vítězství Joe Bidena.”

Předpokládá se, že vláda Contého hrála klíčovou roli v mezinárodním puči, který ohrozil znovuzvolení prezidenta Donalda Trumpa.

„Manipulace hlasů byla prováděna pomocí softwaru Scylt získaného švýcarskou národní poštovní službou, který byl přímo implementován do Dominion Voting Machines – hlasovacího systému … Poté byla zkreslená data přenesena z Frankfurtu nad Mohanem do Říma prostřednictvím amerického velvyslanectví na Via Veneto …“  

Hackeři “Leonardo SpA” si však v určitém okamžiku uvědomili, že „Trump je před Bidenem velkým a nečekaným počtem hlasů.“ 

Tehdy … „vysoce postavení představitelé amerického velvyslanectví v Itálii, kteří tuto práci koordinovali, nařídili … zapojení „nových algoritmů “, které by zajistily vítězství demokratického kandidáta Joea Bidena.“

V Itálii tato odhalení vyvolala bouřlivou reakci. 

Podle deníku “Stampa” , svědectví o machinacích také obdrželi od lobbisty Trumpa Marii Strollo Zach, vedoucího organizace na podporu rodin, a bývalého agenta CIA Bradleyho Johnsona. Podle jejich slov operaci vedl zástupce amerického velvyslanectví v Římě Stefano Serafini za pomoci generála Claudia Graziana.

“Itálie to udělala!” „- pod tímto titulkem  noviny „Jornale“ komentují skandál, konstatují však, že obvinění dosud nebyla oficiálně potvrzena.

V zámoří někteří stále mlčí, jiní všechno popírají. 

„Na základě našeho výzkumu, uvedl USA Today, tvrzení, že hlasy byly přeneseny z Trumpa na Bidena prostřednictvím velvyslanectví USA v Římě, je nepravdivé.“ 

Rozruch však dosud neutichl. Jak předpokládá Bradley Johnson, zvláštní síly armády USA zaútočily na americký konzulát ve Frankfurtu, kde se nachází největší zahraniční kybernetické centrum CIA, které se podílí na ovlivňování světových informačních procesů. Spetsnaz se zmocnil serverů s programy prokazujícími, že odsud se manipulovalo s americkými volbami ve prospěch Joe Bidena.

Dne 27. listopadu zveřejnil Worldviewweekend.com  rozhovor s bývalým poradcem Trumpa pro národní bezpečnost generálem Michaelem Flynnem a generálporučíkem amerického letectva ve výslužbě Thomasem McInerneyem (rozhovor odstraněn z internetu). 

Oba potvrdili, že k útoku na kybernetické centrum skutečně došlo. Podle generálů „zasáhl jednu z klíčových struktur Hlubokého státu pracující proti americké ústavě“, tak jako americké centrum ve Frankfurtu zajistilo vítězství Joe Bidena krádeží hlasů a zmanipulováním hlasování.

Byl to tento případ? Předchozí pokusy Trumpa prokázat důkazy o volebních podvodech ve prospěch Joea Bidena a zpochybnit výsledky hlasování byly zamítnuty. 

Hlavní americká média o skandálu, který vypukl, mlčí. 

Do oficiální inaugurace nového amerického prezidenta zbývá necelý týden.

VLADIMIR MALYŠEV
https://bit.ly/3nHObxf

sdílet na