politika

Deep State takový, jaký je

Zpráva prokurátora Durhama nejenže zbavuje Trumpa obvinění z vazeb na Moskvu, ale také odhaluje  spiknutí proti Trumpovi, do kterého byli zapojeni nejvyšší američtí politici v čele s Obamou.

Podle 306stránkové zprávy – Durham Report, plán týmu Hillary Clintonové vytvořit falešný příběh spojující Donalda Trumpa s Ruskem představil v srpnu 2016 ředitel CIA John Brennan. Byl s ním seznámen prezident Barack Obama, viceprezident Biden, generální prokurátorka Loretta Lynch a ředitel FBI James Comey.

Tito lidé od samého začátku věděli, že příběh o „ruské stopě“ je falešný. Přesto udělali vše pro to, aby obvinění Trumpa z vazeb na Rusko na něm visela jako těžké řetězy po celou dobu jeho prezidentování a bránila realizaci buď reformy NATO, nebo narovnání vztahů s Moskvou.

Toto je skutečné spiknutí a skuteční spiklenci. Deep State takový, jaký je.

Jelena Panina

sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
aamater
17. 5. 2023 00:52
Ohodnotit příspěvek :
     

To je tá pravá USA demokracia!!! Teraz sa ukazuje v plnej nahote. A čo bude keď USA budú nútené vyhlásiť default? To sa ešte len potom začne ten pravý cirkus. BRICS je svetlou budúcnosťou ľudstva!!! Opätovné nastolenie zlatého štandardu je ozaj geniálny ťah Ruského vodcu Putina!!! Pracoval na tom dlho a tvrdo. Ale ako všetci môžeme sledovať, výsledok stál za to!!! Konečne sa jednotlivé štáty oslobodia spod diktatúry US$!!!

sergej
17. 5. 2023 04:19
Odpovědět  aamater

Zdejší tupí kočí šílených vozků pseudo kapitálu z vazalů kolonizovaných (tedy kdesi iluze dnes nafoněných feťáků) a přefouklých bublin propagandou na vymírajících tylem zmar devast beznaděj mamon tady vás uštvou protože jim na vás nezáleží či dokonce si ve vašem týrání hoví podle všeho.
IDIOTÁT

Gales
17. 5. 2023 11:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Zaplaťpánbůh za to že Trump dal čas Rusku na zdokonalení výzbroje.A taky je naděje že ušáci pudou ke dnu.K tomu jim dopomáhej Bůh.

Zmatený
17. 5. 2023 15:20
Odpovědět  Gales

Od roku cca 2008 jsem sledoval, jak Rusko skupuje zlato po tunách! Nikoho zřejmě z těch pitomců v EU a asi ani v USA nenapadlo, proč tomu tak je. Když jsem v práci kolegům říkal, že si to Puňta chystá na válku s Nato a USA, měli mě za cocota.
No, jsem jen hloupý gój, asi bych nemohl řídit ani samoobsluhu. Ale mám papíry s praxí na tank…Může se to ještě hodit!