blogpolitika

Bulharsko již začalo, co u nás, váleční štváči ?!

Bulharsko již začalo, co u nás, váleční štváči ?!

Čas od času nás media informují o počtu zahájených trestních stíhání  v souvislosti se šířením „dezinformací“. Nebudu opakovat ono známé, jaký je rozdíl mezi dezinformací a pravdou.

Je  velmi  pravděpodobné, že počet stíhaných dezinformátorů se bude dále zvyšovat. Na alternativních mediích a sociálních sítí se totiž objevila (další) šokující a pro naše občany závažná informace. Video aktivisty Jiřího Havla „Bulhaři už dostávají povolávací rozkazy. Kdy máme jít na řadu my? Pojďme to zastavit“ https://www.youtube.com/watch?v=GXd6MXgHLR0

    Patřím k těm vládou nechvalným „chcimírům“ a jsem dojmu, že výše uvedená informace  zapadá do scénáře našich  vládních loutek, kterak naplno zatáhnout občany naší země do  více než rok již probíhajícího konfliktu  mezi  USA a RF na Ukrajině. Zatímco na jedné straně přibývá počet občanů, kteří volají po příměří v uvedeném konfliktu, zesilují aktivity v podobě podpisů petic, výzev, účastní  se  protivládních demonstrací, na straně druhé pokračuje plnění příkazů ze Zámoří našimi vládními mocipány, kteří byli  lidem „demokraticky“ zvoleni. 

   V těchto dnech si připomínáme 78. výročí osvobození Československa od německého fašismu. Při této příležitosti se již začaly konat v mnoha městech Pochody za mír, viz odkaz https://drive.google.com/drive/folders/12xXwCZhlcr1sGxbE0zyvlmQjN024P4U3. Na 1. května je připravena mezinárodní Mírová demonstrace na Trojmezí v Hrádku nad Nisou,  další ze série protivládních demonstrací se uskuteční v Praze na „Václaváku“   6. května  tentokrát pod názvem Společně za mír a svobodu https://www.plancr1.cz/domains/plancr1.cz/index.php

   Uskutečněné i  připravované aktivity  „chcimírů“  dávají krvelačným dámám a pánům, nejen Černochové a „Pávkovi“ jasný vzkaz. Vašim  prohlášením a ujišťováním  nevěříme ! Nejste reprezentanti prosazující zájmy České republiky a jejich občanů!  „Dnes“ je na pořadu výcvik doktorů, co přijde „zítra“?  Perzekujete a vyhazujete ze zaměstnání  vlastní občany nejrůznějších profesí za názory které sdílí v souvislosti s konfliktem na Ukrajině. Přitom o dalších a dalších dodávkách zbraní na Ukrajinu nerozhodují „Chcimírové“, ale  vládní loutky, které při demonstracích ujíždějí raději ze Strakovky  do Jeseníka, premiér signalista namísto aby řešil narůstající a neřešené problémy občanů vlastní země, tak si užívá dalších výletů do vzdálených zemí za peníze daňových poplatníků.

    Páni „chciválkové“, nikdo z Vás nedostal mandát voličů  k zatahování  ČR a jejich občanů do války za zájmy Západu !  Přestaňte  s dalším pumpováním zbraní a  válečnou eskalací,  která může snadno přerůst do jaderné apokalypsy.  Začněte alespoň přemýšlet po vzoru francouzského prezidenta Macrona o mírovém plánu Číny na ukončení  konfliktu na Ukrajině a udržení míru v Evropě. Je nejvyšší čas!

Miroslav Kavij

sdílet na

29 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
26. 4. 2023 11:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro mne je naprosto nepředstavitelná představa, že bych se měl nechat zmobilizovat a jít bojovat za ty hanebné a zavrženíhodné svině, kterými bezmezně pohrdám, tedy Pekarovou a Černochovou. Už jenom ta myšlenka mne uráží. Ihned bych dezertoval.

All
26. 4. 2023 11:34
Odpovědět  Teuton

Nedovolit a nenechat se zmanipulovat hanebnými poskoky, podvodníky politiky,nikdy slovan proti slovanům a včas přejít na tu správnou stranu třeba i do zajetí.Nezaprodat se,dělají to jen politici bezmozci a nejhorší všiváci.Umírat za cizí zrůdy nikdy,nikdy a nikdy.

Teuton
26. 4. 2023 12:06
Odpovědět  All

Udělal bych cokoli, abych za ty hanebné fialové šváby nemusel bojovat. Kdyby nás někdo napadl, tak ano, to si sám sebe v mundúru a s kvérem dovedu představit, ale odmítám bojovat v americké válce a za americké zájmy. A už vůbec ne v zájmu těch dvou sviní, jejichž jméno se mi příčí byť i jen vyslovit, zkrátka Pekarové a Černochové.

Helena
26. 4. 2023 12:09
Odpovědět  Teuton

No, jen jestli se bude někdo na váš názor ptát!

Machy
26. 4. 2023 12:17
Odpovědět  Helena

Není třeba, též bych se nikoho neptal proti komu je nutné i správné tu zbraň použít

Helena
26. 4. 2023 13:14
Odpovědět  Machy

Tak zbraň byste do ruky určitě nedostal ! Pořád vám nedochází, že by vám žádné zbraně nedali-oni dobře ví, že by byly použity proti nim? Že by se stalo jen jedno? – nacpali by ty kluky do střežených vlaků a dveře vy otevřeli až na Ukradině, někde na poli u zákopů – životnost toho českého masa max. 10 minut.

Pavel K
26. 4. 2023 13:24
Odpovědět  Helena

👍 👍 👍 👍 👍 👍

zuza
26. 4. 2023 18:13
Odpovědět  Helena

neviem, kto vládne momentálne v Bulharsku, ale ich vláda má asi taký mandát a dôveru obyvateľstva ako česká a slovenská… Obyvateľstvo je na strane Ruska a aj tých pár, čo boli na strane ukrošov, po tom, čo ich vlani prichýlili a ako “vďačne” sa tam ukroši chovali.Takže asi to bude aj s bulharskými mobilizovanými tak ako píšete. Zostáva dúfať, že sa prejaví bulharský temperament a ľudia pôjdu do ulíc a roznesú vládu v zuboch.
A inšpirujú aj iné národy.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
26. 4. 2023 13:53
Odpovědět  Machy

A také pochopte, že pro ty vládní zločince a jejich pasáky jsme nic, naprosté nic, míň než bláto, míň než špinavý a smradlavý hadr na podlahu. A podle toho s námi zachází.

Pavel K
26. 4. 2023 15:23
Odpovědět  Helena

Heleno výborně, takto je to třeba servírovat. Asi to jinak nepůjde než lidi nasrratt a urazit, pak možná se zablýskne na lepší časy-odpor, občanskou neposlušnost. Už jsem si myslel že jsem tu “skoro” sám.

Helena
26. 4. 2023 12:13
Odpovědět  Teuton

Kdy už pochopíte, že – dokud nevezmem klacky a nevyženem ty srá.e od koryt, budou se nám pořád chechtat do ksichtů a okrádat nás horemdolem.

Pavel z Moravy
26. 4. 2023 13:14
Odpovědět  Helena

Heleno, bohužel nemohou to pochopit, neboť jsou součástí tohoto systému. Většina spoluobčanů je již institucionalizovaná. Myslíte, že by se zde dal stvořit nový Tábor? To už je totiž na hlavu, vysvětlovat, že tento prohnilý a plesnivý dům je zapotřebí strhnout a začít stavět opět od základů novou společnost, nevím jak orientovanou, ale nejspíše na lidskost. Nejsou zde ale stavební kameny, se kterými by se dalo začít. Určitá komunita SPD nestačí na to, změnit to co zde rašilo desítky roků. Já vás nepoučuji, já vím, že to víte. Máte totiž názory se kterými já souzním. Ale je nás málo. Výmluva to není, je to neoddiskutovatelný fakt.

Pavel K
26. 4. 2023 13:34
Odpovědět  Pavel z Moravy

Kamaráde Pavle, tak co musíme udělat bohužel MY co to chápeme a budeme se modlit, že alespoň nějaké procento těch co to nechápou prozří, že byli celou dobu obelháváni. NENÍ JINÉ VÝCHODISKO. PROČ!! Protože nás stejně vymažou a to jestli do toho pújdeme, nebo ne. Ale kousek naděje tam přece je. Když budeme jen čumět a žehrat jak je to ztracený, tak to ztracený bude. A možná bychom se divili kolik je těch co mají jasno.
P.S. Všude je zrada a podraz. Poslechni si co Koller včera říkal o Kapalovi a o SPDé, které já bezmezně věřil, co když má ten Koller pravdu? A když ne pro koho trousí tyto lži?!!

26. 4. 2023 14:36
Odpovědět  Pavel K

Kollerovi jsem přestal věřit na podzim minulého roku. Tedy věřit – věřím mu, pokud se pohybuje v mezích své odbornosti, tedy vojenské analýzy. A i potom si to ověřuji. Za koho kope? Mám takové podezření, ale to si nechám pro sebe.
Jinak ho mám za mentálně labilní všivou a mstivou lidskou bytost s nepřiměřeně naduřelým egem aroganta.
Tuším že včera byl na TV Bureš, ale nějak jsem neměl náladu to zkouknout, že bych se zase před spaním zbytečně nas-ral. Ale asi to zkouknu. Je to na TV Bureš, kde kydá špínu? Jestli jinde, mohl bys mi hodit odkaz?
P.S. Skoro bych se vsadil, že na TV Bureš bude ten pokec jen s Burešem, bez Skály, o kterého si otírá, či otíral, hubu, že je maňásek Konečné a Okamuru zase nazýval, možná ještě nazývá, nevím; “natoOkamurou”. A to, pod jakou záminkou přetrhal vazby se svobodným rádiem, aby proti němu mohl rozjet svůj sra-čkomet, mluví samo za sebe. Ona je kritika a kritika. Koller nekritizuje. Koller hází hnůj.
Bezmezně věřil? A to ti k rokvrdlání víry stači pár kýblů špíny, aniž by sis ověřil co a jak? A co intuice? Tu máš nefunkční?

Pavel K
26. 4. 2023 15:54

Zdar Milane, tak to že má ego vyšší než Kilimanžáro, nebo jak se ten kopec jmenuje poznám i o půlnoci. To není jen ego, frajer namyšlenej by se taky hodil. Ale když tam řekne do éteru takovou věc o Kapalovi a Okamurovi, tak to není jen tak, nebo to není pomluva a právně postihnutelné a žalovatelné? Já bych si to nedovolil, no a co se týče mé zvyklanosti, tak někdy reaguji méně emotivně někdy více, ale nemusíš se bát že tomu bezmezně věřím. Ale já nejsem z těch komu je jedno jak tato země dopadne. Tenhle systém mě uškodil více než si myslíš, protože věřím tomu, že by mě bolševici v tom problému pomohli. Tento systém mi zvkázal že měl dotyčný smůlu. Jinak ten odkaz tuna od včerejška je.

Ing. Martin Koller – živě v otevřeném rozhovoru nad vašimi tématy – YouTube

26. 4. 2023 18:30
Odpovědět  Pavel K

No, tak už jsem si to poslechl. Ach jo. Nemá cenu Kollera rozvádět. Já mám v jistém směru dobrou pamět a dobře si pamatuji, že ho Kapal odnikud nevyhodil, ale že Koller úmyslně vyhrotil situaci a odešel uprostřed vysílání. Tím si uvolnil ruce a okamžitě začal kydat hnůj na Okamuru, Baštu, SPD, Kapala, ze Skály udělal aspoň maňáska, když hnůj by z něj opadal, zkrátka házel předvolební sra-čky na všechno a na všechny. Je to náhoda, že s tím začal ausnegrecht před volbama a že hlásal, že k volbám nemá cenu chodit, že je to stejně samej zrádce a naťák a Bašta že je prodejnej chameleon? Jak říká Staněk – náhodologie by měl být nový studijní obor. Ale dost o tom.
Víš co mám komárům nejvíce za zlé? Že dostali neuvěřitelnou dějinnou šanci a že ji tak totálně pos-rali. Když to vezmu kolem a kolem, tak mi na nich nejvíce vadilo jak to kurwěj a právě na to jsem poukazoval – korupce, zlodějny, nepotismus atd. No a přivolal si na sebe estébáky.
A jo, žilo se líp. O hodně. Ale co s tím teď? Kdyby nebyli takoví závistivý (ing. Čuba a Slušovice například) a nenažraný (papaláši) cocoti, tak by měli důvěru všeholida a žádej hadrák by se nekonal.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
26. 4. 2023 19:04

P.S. Žalovat? Si děláš pr-del? Zacvakat těžký prachy advokátům – demokratovi Rajchlovi kupříkladu – a pak se deset let soudit a okrádat se o čas a sr-át do toho celejch deset let prachy s nejistým výsledkem, když už teď je na Kapala, Šifrína a Skálu uspořádaná sbírka, páč sami by to neutáhli? Hm… jsem zvědav, jestli Koller někdy někde řekne, že Rajchl je udavač – což prokazatelně je, když natřel ty tři kluky – když jinak na nikom nenechá nitku suchou, nebo jestli ho nazve natoRajchlem, když Rajchleveš všude hlaholí jak jsou pro nás NATO a Eurosajuz důležitý. Kdyby jo, tak mi to práskni jo? Já bych to rád věděl, ale mám už na něj averzi, tak na něj nechodím. A pak – co mi řekne víc, než se dozvím od Štefce? A mám to bez lží, manipulací a sra-čkometání.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
26. 4. 2023 19:45

To že odešel uprostřed vysílání moc dobře vím, ten pořad jsem zrovna poslouchal. Skákali si navzájem do řeči. Já to spíš Milane vidím na dva kohouty na jednom smetišti. A to také něčemu nasvědčuje. Chvílemi si myslím že si jeden druhému nemá co vyčítat. Nechodím na ty pořady Milane dva roky. I Kapal si pustí do vysílání TO co mu vyhovuje, tak taky přemýšlej. 🤣🤦‍♂️🤦‍♂️

27. 4. 2023 17:31
Odpovědět  Pavel K

No, ale Kapal říká otevřeně, že kope za SPD. Tak proč by si tam měl pouštět někoho, kdo by A neskákali, skákal Koller. A nebuj, neskáču na manipulace co vím nikomu a filtruju všechny. Snad jediný Skála hraje rovnou hru a nezkouší žádný triky.

janle57
26. 4. 2023 13:55
Odpovědět  Teuton

Naprosto s Vámi souhlasím,tuhle obsílku na možnost projevení srdceryvného
vlastenectví v zájmu pana Pávka,Křetínského a rodiny Kellnerů by měl dostat
každý čummobil ve věku od 18 do 40 let,obzvláště Ti správní válečníci s Ruskem
ze Seznamu,na Ukrajině by to už bylo o něčem jiném než klikat myší a projevovat
s plnou parádou ten svůj slovní hnojomet,Kadyrov,Wagnerovci a další místní by už
jim tu jejich ODS,TOP 09 a další oblíbence rychle vyhnali z hlavy.

Mike
26. 4. 2023 11:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím, jestli bych mohl nazvat satisfakcí, až těm kreténům, co nám nadávají do Chcimírů přijde povolávák na Ukrajinu. Fakt bych blil, čeho jsem se dožil, zlatý osmdesátky.

Albi
26. 4. 2023 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

…. co u nás, váleční míroví štváči ?
U nás, jak je naším fialovým zvykem všechno trvá déle, ale jistě se “signálů” taky dočkáme.
Možná se čeká, až se ušijí uniformy, protože na NIC nejsme připraveni a nejdřív se musí prodiskutovat, mají-li být uniformy českého střihu a barvy, nebo ukrajinského. 🙂

Vanja
26. 4. 2023 13:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Blbečkům, kteří si zvolili prezidentem válečnou kobylu, je třeba okamžitě poslat povolávací rozkaz do armády!

Vlastimil Čech
26. 4. 2023 14:31
Odpovědět  Vanja

Válečná kobyla! he,he,he!!!! to je hezké!!! Kobyla války… kde na to chodíte? 🙂 🙂
Ovšem ta Kobyla hezká není, ani jako kobyla a války už vůbec ne!

jiří
26. 4. 2023 21:32
Odpovědět  Vanja

107 na hradě, 108 ve vládě.

zuzana
26. 4. 2023 15:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv opět vyhrožuje Británii atomovou bombou

https://aktax.cz/byvaly-rusky-prezident-dmitrij-medvedev-opet-vyhrozuje-britanii-atomovou-bombou/

zuza
26. 4. 2023 20:43
Odpovědět  zuzana

zas v tom, že je to nechutne vhlký ostrov, že monarchia a zvlášť tá ich je zdegenerovaná, v tom má 100% pravdu. A to, že borisko, májová a sunar sú bizarné stvorenia, to sa dá brať pri ich odbornej spôsobilosti ako aj charakterovej a morálnej výbave, skoro ako nežné pomenovanie
Rovnako ako nazvanie senilného pedofila “podivným dedečkem”

zuzana
26. 4. 2023 16:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Premiér Viktor Orbán říká, že USA nemohou Maďarsko tlačit do války, zbytek Evropy by měl jeho politiku následovat

https://aktax.cz/premier-viktor-orban-rika-ze-usa-nemohou-madarsko-tlacit-do-valky-zbytek-evropy-by-mel-jeho-politiku-nasledovat/

aamater
26. 4. 2023 17:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Keď mi prišla karta narukovať … dal som si muziku prišikovať … Môžu si zaspievať. V takomto prípade treba pochytať všetkých politikov a poslať ich do prvej línie. Hneď bude pokoj, hneď sa budú viesť mierové rokovania.