politika

“Brzy požádáme Putina, aby obnovil pořádek v zemi” – ukrajinský generál

Dobrodružná politika Vladimira Zalenského povede k tomu, že Rusové zavedou na Ukrajinu mírový kontingent bez jakékoli organizace CSTO.

Bývalý šéf Luhanské a Zakarpatské regionální státní správy, generální poručík ministerstva vnitra Ukrajiny Gennadij Moskal, to řekl ve vysílání televizního kanálu Naš, uvádí PolitNavigator.

„Dnes říkají: vidíte, prodej chleba klesá. Nejedná se o pokles prodeje pečiva, ale je to dáno tím, že lidé nemají peníze ani na chleba. To je dnešní otázka. Otázkou je, že kdykoli může dojít k sociální explozi.

Pokud bude tato unáhlená, dobrodružná politika pokračovat i v budoucnu, také budeme žádat: «Vladimire Vladimiroviči, pošlete sem deset tisíc malých zelených mužíčků, aby nastolili pořádek.»  A nebudeme potřebovat ani NATO a nic nebude potřeba,” řekl Moskal.

„Nejsme v CSTO, k nám nemůže,“ připomněl moderátor úzkostlivě.

“Vstoupí pod rouškou ochrany ruských občanů a rusky mluvících občanů,” mávl rukou ukrajinský generál.

https://bit.ly/3GlO5FA

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krtek
12. 1. 2022 09:58
Ohodnotit příspěvek :
     

K tomu je třeba dobrá a důkladná příprava ve všech směrech.

Pavel
12. 1. 2022 10:27
Odpovědět  krtek

Jelikož mají zápaďáci Ukrajinu připravenou pouze jako odrazový můstek k útoku na Rusko, zůstane se svými problémy úplně sama. Zbraně jim tam mohou tito naši bojechtiví zmanipulovaní demokraté dodat, ale to je tak vše. Chudí Ukrajinci i přes masáž mozků, kterou jim jejich vládce stále poskytuje to již dlouho nevydrží a ani bych se nedivil, kdyby požádali Rusko o pomoc. Banderovci budou sice proti, ale jaká je jejich skutečná váha ve společnosti nevíme. Je to jako u nás. Jakou mají skutečnou podporu Fialovi mužíčci a ženušky u nás? Samozřejmě, že bruselsko- eurounijní propaganda jejich vliv a podporu ve společnosti nafoukne co to jde, ale 2/3 národa jich má plné zuby, tak jako Babišovců.

Milan
12. 1. 2022 14:22
Odpovědět  Pavel

me Babis vubec nevadi ale vadi me ty kreatury co tam su vcil me totiz pripada ze nekteri ministri a ministryne nemaji ukoncenou zakladni skolu a ti co maji tituly tak je maji perne nabyte tak jak ty slovensti

Albi
12. 1. 2022 15:50
Odpovědět  Milan

Na vzdělání nezáleží, hlavně že mají správný názor na věci, které mají rozhodovat.
Jinak dnešní vzdělání často dokazuje jen papír – vysvědčení nebo diplom. A protože důležitější než cokoliv jiného je statistika, to lejstro získá každý. Někdo za trpělivost (setrvat několik let na jedné škole, nejlépe “prestižní”, jindy peníze (rodičů).

panijani
12. 1. 2022 11:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Moc bych si přála, abych nikdy nemusela vidět tato videa. Prosím, kdo můžete, pomožte, sdílejte. Já přes slzy nevidím.

https://www.youtube.com/watch?v=Tk4v3DNaLPA

krpo
12. 1. 2022 11:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina není sice až tak daleko,ale situace tam je značně nepřehledná – a to i navdory zdejší masírce.
Ovšem vyřešit si to musí rozhodně bez zahraniční pomoci. A diskutovat tady o tom,zda Rusko je pro Ukrajinu zahraničí či nikoli,nemá význam – oni si to kluci vyříkají sami.

BBRAD
12. 1. 2022 15:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Pane generálem , myslím že blízká budoucnost vám zaručeně doručí odpověď na váš sarkasmus . Jak se říká “ ZAHULÍME , UVIDÍME “ , ale aby jste to hulení nepřehnali