politika

Bílí Američané se zbraněmi v ruce přebírají kontrolu nad ulicemi

Obyvatelé města Coeur d’Alene v americkém státě Idaho převzali kontrolu nad situací ve městě, aby zabránili pogromům. Bezpečnost na ulicích zajišťují ozbrojené hlídky, v kavárnách, restauracích a obchodech se objevily stráže s vojenskými zbraněmi.

Vydali se na válečnou stezku.

Všechny fotky – Brandon Puckett Photography.

https://bit.ly/3gRTPKZ

sdílet na

47 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
5. 6. 2020 00:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to je vostrý. Ostří hoši vyškolení v zahraničních misích, jak zabíjet.? Možná jim i lecos dojde!

Administrátor
5. 6. 2020 00:59
Odpovědět  Janinna

ještě přidat teroru rabování plný zuby ve světě a svět na ně začne možná koukat jinak…i když…?comment image
s láskou to jde lípcomment image

Wolf
5. 6. 2020 17:56
Odpovědět  Janinna

Nojo, ale napsala jste to dost špatně no.

1. To vyznívá jak útok na legální držbu zbraní, co Hoplofobové často páchají. A je to pojato podobně povšechně.
2. Jste to naprosto napasovala jen jako věc bílých. Což není pravda. Sice 90% z nich jsou bílí a jen málo Afričanů a Minorit se rozhodlo nefňukat, ale i to je třeba zohlednit.
3. Takhke to vyznívá jako “Bílá síla bojuje a jde dobútoku!” zatím co ti lidi chtějí mít faknjen klid od fanatiků, Afrocentrického extrémismu, Antify a jiných šmejdů co můžou za ten bordel. I to tam sami napsali.
4. Vaše znalosti legálních zbraní jsou nízké, žádná vojenská zbraň tam není. Byť ty AR vypadaj zle, fungují jak 3 ranný lovecký poloautomat od Browningu. Jen vypadaj “Wooow”.

Příště se poraďte, či informujte líp. Tohle je při vší snaze děs.

Editor
5. 6. 2020 20:54
Odpovědět  Janinna

No vidíš, a to určitě nečetl, jak jsme se hádali o Šoustálkoviče a Prokofjeva, ty jedna levičácká aktivistko 😛

Editor
5. 6. 2020 21:25
Odpovědět  Janinna

no, spíš vedli odbornou diskusi s některými názory většinou odlišnými 🙂

Wolf
5. 6. 2020 22:30
Odpovědět  Janinna

Podívejte, na vše je nějaká reakce. Když něco vypustíte takto mediálně, měla by jste si s tím dát práci. I ten nadpis je zavádějící a netušíte, kde to hned někteří lidé použili jako “jasný důkaz” zrovna teď, když nám Čechům jde o legální zbraně, co nám EU chce na základě ideologie omezovat. Já v tom mám 400 000 v ohrožení a radost jsem v 9:00 ráno taky neměl.

Ignorantství a diletanství v tom je. Ne, nesdílela jste vše a napsáno je to zavádějícím způsobem. Nedivte se kritice.Slušné to ještě bylo.Naprosto to působilo jako útok a škatulkování. Tak pokud Váš článek o nacionalismu a fašismu přeneseném do kapitalismu není z Vaší hlavy,tak pardon,pak tedy levicově nesmýšlíte.

Sračka to v tomhle pojetí je, slušněji bych napsal za předpoladu, že by to nerýplo tak nemístně. Internet není Váš dům.

Editor
5. 6. 2020 22:39
Odpovědět  Wolf

Tady dáváme před cikánsko-inkluzivním obratem ” měla by jste” obyčejnému českému “měla byste”. Časování slovesa být se učí na prvním stupni. Chápu, že ten, kdo se nenaučí ani tak jednoduchou věc nepochopí, proč na tom záleží. Vysvětlím. Jak je možné brát vážně názory člověka, který není schopen naučit se tak jednoduchou věc. Jak je to pak u takového jedince s chápáním složitějších věcí? Stejně tristní? Bývalo na to jednoduché řešení, 50 x opsat já bych, ty bys, on by, my bychom, vy byste, oni by. A pak si to jeden zapamatuje velmi snadno!

Editor
5. 6. 2020 23:09
Odpovědět  Janinna

jéžiš nestraš 😛

Editor
5. 6. 2020 23:30
Odpovědět  Janinna

no, zase na druhou stranu, v mém věku je příjemné, když je vlasů tolik, že ježení je postřehnutelné. Mám je totiž pořád všechny 😛

Editor
5. 6. 2020 23:49
Odpovědět  Janinna

no tak zas tolik se jen tak nevylekám,

Wolf
6. 6. 2020 01:34
Odpovědět  scipio

Ale já si scipio používám nespisovný styl psaní v tomto případě, jak by se dalo poznat 😉 , a rýpání odvádějící pozornost jinam na argumentu nic nezmění, pokud to ale někomu pomůže spát, tak prosím.

Janinno, tak alespoň vidíte, jaké to je. Přesně to jste totiž udělala. Je úplně u zádi jestli napíšu byste/ by jste, ale když už o něčem píšete, zkuste to Vy uchopit nějak rozumněji, když už si tu hrajete na debatní kroužek inťoušů. Ani ukázková mluva nevynahradí neznalost. Oproti tomu já můžu mluvit jako křupan a byť je to děsné, pokud uvedu řádně argument, na jeho síle to nic neubere. Chceteli hovořit o zbraních, alespoň je správně popište a to i danou situaci. Takhle tu dost fabulujete a úsilí proti uniji shodíte víc, než myslíte.

A scipio, když budu chtít, napíšu i “So keres more!” 😀

Editor
6. 6. 2020 10:11
Odpovědět  Wolf

Jenom zopakuji, kdo se nenaučí primitivnosti typu byli/bili, popř byt/bit, s/z, stejně tak nepochopí rozdíl mezi 2a+b 2(a+b). A pak se diví, že jej neberou ti, kteří znalosti mají, neberou až tak vážně.

Editor
6. 6. 2020 16:32
Odpovědět  Wolf

Jazyk třetí říše, newspeak či ptydepe nebo „jenom“ špatná gramatika, nesmyslná stavba věty, politická korektnost, tam začíná vymývání mozku a tím postupné blbnutí populace, její vědomé ohlupování. Každý, kdo se tím zabývá, ví, že klíč k chování člověka je ve slově, v jazyce. Samozřejmě také v obraze, obrazotvornosti a ve vizualitě, kterou je obklopován a která je mu vnucována. To jsou americké komiksové filmy , béčkové detektivky, víra, že ze všeho se dá vystřílet a podobně. Ale to podstatné, co oslovuje váš intelekt, protože ty filmy oslovují druhou hemisféru, ne tu intelektuální, je jazyk. A jestliže vám zprzní jazyk, zprzní váš intelekt, zprzní vaše jednání a vaše rozhodování, tak z vás udělají ovce.

Wolf
6. 6. 2020 01:38
Odpovědět  Janinna

Tak a jde -li o album a jeho název…
“Coeur d’Alene Militia and BLM demonstration North Idaho” a překlad Janinno nic takového neobsahuje, ani text k němu ano.

Dál si to přeberte jak chcete. Prostě jste to hodně spletli. Měli BYSTE si to líp srovnat ;-). Na to, jak se tu někdo chlubí stářím, tu padají dost nevyzrálé obhajoby. Dobrou.

Lumpy
5. 6. 2020 08:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Kde jsou ty vojenské zbraně? Na fotkách nevidim ani jednu.

Editor
5. 6. 2020 16:58
Odpovědět  Lumpy

To, co mají pověšené na sobě ti dva na poslední fotografii vložené Joshem jsou snad lovecké zbraně nebo snad pro sportovní střelbu? Nebo že by na airsoft?

Anonymní jméno komentáře
5. 6. 2020 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

V původním článku byly i fotografie černých Američanů, kteří se zbraněmi patrolují v ulicích. Asi jim taky vadí rabování. Ovšem to se asi nehodí k nadpisu, že?

Telex
5. 6. 2020 12:37

Mam ten pocit, ze uplne stejny princip pouzivaji meinstreamova media. Vytrhuji zamerne z kontextu urcita fakta a predkladaji je tak, aby si ctenar vytvorui zamerne zkresleny pohled.

Tohle sem od janniny necekal.

Telex
6. 6. 2020 00:05
Odpovědět  Janinna

Dobře, dobře…beru zpatky. ?Doufam, ze sem ti nezkazil den?

Lubos
5. 6. 2020 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Vyborne. Stratenu kontrolu nad ulicami treba ziskat spat a nastolit poriadok a mier.

Wolf
5. 6. 2020 09:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Hoax a sračka článek jak cyp. I Černí si hlídají domovy s kvéry, i Asiati. Účelově Jannina vyzobala co chce. V originál zdroji a na videích to vidět je. Vybrala jen ty top bílé vořechy. To je demagogie, hoax, fake news, šíření ideové hate a ukázka naprosté arogantní ignorance. Autorka je diletant, co stěží tématice rozumí a ani neví o čem píše. Její názor je ideově zabarvený, stačí se kouknout na další díla zde. Viz. Fascism = Capitalism. Asi taky levicová aktivistka a extrémistka, jejíž druhové pálí domy a dělaj v USA bordel. Stojím za těmi lidmi. Jako člen PČR vím, že tam složky nestíhaj. Maj se ti lidé nechat zmasit páč debilové křičí “White guilt!”? A to z naprosto přehnaně vyeskalovaných důvodů. Viz. fakta. Vy levicová ignorantko.

Editor
5. 6. 2020 10:36
Odpovědět  Wolf

Obyvatelé města Coeur d’Alene v americkém státě Idaho převzali kontrolu nad situací ve městě, aby zabránili pogromům. ale i černí a asiaté jsou také obyvatelé města. Nebo ne?

Telex
5. 6. 2020 12:43
Odpovědět  apostrof

Asi nejsou. Cerni patri do Afriky, asiate do Asie a Amerika bilym anglosasum, pravdepodobne. 😀

A indiani patri do rezervaci, aby to melo poradny system a poradek.

discus
5. 6. 2020 11:24
Odpovědět  Wolf

Kokot, v Idaho ziaden neger ani aziat nezije

Editor
5. 6. 2020 12:32
Odpovědět  discus

Etnické složení v Coeur d’Alene Bílí Američané 94 %, indiáni 1,2 %

Telex
5. 6. 2020 13:47
Odpovědět  discus

Jiste:

Rasové složení Editovat
89,1 % Bílí Američané (nehispánští běloši 84,0 % + běloši hispánského původu 5,1 %)
0,6 % Afroameričané
1,4 % Američtí indiáni
1,2 % Asijští Američané
0,1 % Pacifičtí ostrované
5,1 % Jiná rasa
2,5 % Dvě nebo více ras

Telex
5. 6. 2020 12:40
Odpovědět  Wolf

Hele, nechapu z ceho soudite, Pane policisto, ze autorka je levicoveho smysleni? Jinak za me ACAB, kamo. 😀

Wolf
5. 6. 2020 13:47
Odpovědět  Telex

Nemusí jí 100% být, ale její některé projevy dost vykazují ty znajy. Viz. její další díla a názory a i tohle ;-). Jako článek s obrázkem Capitalism = Fascism. To je tak neosocialistický, že by i Lenin vstal z hrobu.

Prej, že v Idaho žijí jen bílí píše discus ;-D … Dobrá odpověď. Pro něj mám: “Hele ty Lofas, ty černí na fotkách a 3 arabové s AR 15 na foto před svým shopem jsou pak co? Běloch nabarvený do hněda ne? Šašku.”

Řvěte si ACAB (pokud nemyslíte All Cops Are Beautifull) ale pak se nedomáhejte práv ;-). Zatím co já třeba ve 3:00 dávám první pomoc, Vy si hajáte. Ale běda jak máte bebí Vy co? To hned kvílíte o pomoc a po právu. Směšné.

Telex
6. 6. 2020 00:37
Odpovědět  Wolf

Myslite, ze ve tri rano hajam? ? Kolik lidi maka nocni smenu ve fabrikach… ? No pravda “nedavaji zrovna prvni pomoc” jako statecni policiste, jenz se rozhodli obetovat svuj zivot ve prospech spolecnosti. No teda… Rozhodne v tom neni ani trochu vidina vyhod v podobe vysluzneho atp.

A kdyz uz jsme u toho bebi.
TAK vykradenou garaz sem si musel resit sam, protoze PCR nebyli schopni vyresit bez me vlastni iniciativy naprosto NIC. A zrovna tak to bylo s okradenyma prarodicema. Misto toho tady vidim kazdou sobotu ve tri rano chrapat za rohem u dalnice hlidku v aute. A pohadky o hrdinstvi policistu – mozna detem.

Pravda je, ze to bohuzel nekdo delat musi. Ale kdo muze slouzit tomuto prohnilemu, pokryteckemu, zkorumpovanemu systemu?

Wolf
5. 6. 2020 09:41
Ohodnotit příspěvek :
     

PS; Každý má právo se bránit a hájit svůj majetek úměrně útoku. A vzhledem ke kolapsu a zabíjení a tomu, co se děje, na to mají právo. Byli to Afrocentrici a levice, černí rasisté, kdo začal pálit a chovat se jak vraždící plenící horda! Toto je logická a oprávněná reakce. Být bílý není zločin ani důvod cítit vinu. I jiní škodili bílým a taky je to nesere. Nota bene, když ty domovy brání všechny rasy, i černí se zbraněmi. Zjevně se Antifě nehodí do koláže, páč si uzurpuje mandát na boj “všech” menšin proti “bílému terroru” a fotky a videa těchto černých se nehodí. Buďte rádi, že maj legální kvéry. Drží je zpět. Chtěj to přečkat a věří, že pak budou žít dál v klidu. Dle legálních kvérů je dohledaj, pokud by vyrazili do útoku. Proto jsou jen v obraně!Sten Gun smontujete v garáži i Owen gun hr

Telex
5. 6. 2020 12:33
Odpovědět  Wolf

Co je to ta Antifa, tedy americka Antifa?

Wolf
5. 6. 2020 13:59
Odpovědět  Telex

Nátlaková teroristická skupina tíhnoucí výrazně levicově extrémním směrem a k hodnotám Anarchie tak, jak s tím začal Bakunin. Považuje svůj přístup za všelidový a správný, kdy účel světí prostředky, neb bojuje dobrý boj se zlem a vše v tomto duchu je obhájitelné. Je antisystémová a jako ideál využívá utopii Ruseauovského rázu. V Německu je zodpovědná za 400 útoků nožem na policii a ideové oponenty ve 2019. Zásadně její někteří členové odmítají svůj extrémismus, asi jako v případě Neonacistů, ale skupina vyznává a odráží ideály radikálních levicových autorů. V USA je rovněž zodpovědná za řadu násilných útoků a v současnosti za rozdmýchávání nepokojů, na což město sdílející tuhle galerii reaguje slovy: “We will not put up with Antifa.” Jde kontra pravici vší silou. To je základ hnutí. Čin.

Anonymní jméno komentáře
6. 6. 2020 00:59
Odpovědět  Wolf

Historie Antify sahá do 30. let 20. století. Takzvaná Antifaschistische Aktion (v překladu “Antifašistická akce”) vznikla v Německu jako polovojenská složka tehdejší komunistické strany. Dlouho ale nepřežila, zanikla záhy po nástupu nacistického diktátora Adolfa Hitlera k moci v roce 1933. Znovu se pak objevila až v 80. letech v západoevropských zemích, kde sjednocovala oběti a bojovníky proti vlně rasistického a neonacistického teroru.

A za dalsi:

V USA to není ani neformální organizace, jako je tomu v Evropě, ale spíš síť jednotlivců a menších skupin, které spojuje určitá taktika,pro spoustu lidí je to synonymum pro násilné demonstrace a srážky s policií: ‘Oni něco rozbíjí, takže je to Antifa.”

400 pobodanych policistu… To by me zajimalo odkud tyto cisla pochazi…

Petr
5. 6. 2020 10:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Podělaná levičácká demagogie, jsem tu poprvé a naposledy. Díky za zhusení celého dne.

Marty
5. 6. 2020 11:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenhle tendenční blábol napsal kdo? Zajímavé, že tam kde jsou tihle lidé v ulicích, k žádnému rabování nedochází.

infocrew
5. 6. 2020 12:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Ready or not, here I come…

Marcel
6. 6. 2020 20:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty fotky jsem viděl a je jich víc. Mezi nimi jsou i fotky kde jsou s kverama ve stejných ulicích i černoši připraveni chránit město proti vandalum. Ale to by ten senzační nápis ztratil význam co..

Editor
6. 6. 2020 21:56
Odpovědět  Marcel

Pod článkem je odkaz na originál článku a pod článkem diskuze k článku.

Anonymní jméno komentáře
10. 6. 2020 21:51
Ohodnotit příspěvek :
     

No a co jiného těm lidem zbývá? Státní složky k tomu určené selhávají, podsvětí vylezlo ven a dělá si bestrestně co chce, asi nikdo nechce přijít jen tak o majetek na který dlouhé roky dřel, tak si ho začne bránit sám. Zrovna tak jsem viděl fotky, jak mezi těmi bílými stojí černoši, taky se zbraněmi, asi si to svoje chtějí bránit taky a nějaká barva tam zjevně nehraje roli. Zrovna tak tam stáli i asiati, tohle už není o barvě a rase, slušní a poctiví, proti hajzlům.