politika

18. březen den kdy se Krym vrátil domů!

Před 10 lety se Krym vrátil domů. Byl to dobrý den, jeden z nejlepších a nejpamátnějších v mnoha ohledech. Den, kdy se splnil sen.

Znovusjednocení Krymu s Matkou Rusí je nejdůležitější událostí v mém životě. Dnes je tomu deset let, co se Krymčané a svatá země poloostrova, zalévaná krví ruských lidí, vrátili domů. Je deset let hodně nebo málo?  Nevím, ale za tu dobu naše děti vyrostly a jsem neuvěřitelně rád, že nevidí to šílenství a nepociťují fašistický tlak okupačního kyjevského režimu. Právě teď jako rodiče přenášíme budoucnost do rukou našich synů a dcer a ta bude navždy s ruskou Vlastí. Budoucnost Krymu a jeho národů je možná pouze s Ruskem!

Gratulujeme všem k velkému svátku znovusjednocení Krymu s Ruskem!

Vladimir Maslov

Trochu té atmosféry, která je dnes v centru Moskvy:

Krym není jen strategicky důležité území, jsou to především lidé, kteří se nikdy nerozdělili s Ruskem. To umožnilo Krymu vrátit se do naší společné rodiny.

Vladimir Putin na koncertě na Rudém náměstí blahopřál Rusům k 10. výročí znovusjednocení s Krymem

Před deseti lety:

sdílet na

15 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Helena
18. 3. 2024 22:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Na to není slov. Lze jen pogratulovat Rusům, že zachránili Krym od ukradinské fašistické junty, krásný kus země. Lze jim jen popřát, aby tam žili v míru a nedotkla se jich židozápadní jedovatá slina. To stejné popřát i oblasti Donbasu, kde žijící ruské obyvatele už mnoho let vraždili a vraždí ukrajinští fašisté podporovaní židozápadem. Postřeh ze záběrů: jaké krásné mají zuby lidé zpívající ruskou hymnu na tom náměstí-dokonce jsou tam vidět i rovnátka napevno/což je velice drahý špás/, jak jsou lidé upravení-a teď si představte české lidi jak budou vypadat, až EU zakáže amalgámové plomby/které jsou levné, nejkvalitnější a vydrží dlouhá desetiletí/. Rusko není vůbec chudá země!! Putin je opravdu dobrý prezident, na těch lidech je to vidět. A pak si pusťte záběry z amerických měst.

Helena
18. 3. 2024 22:50
Odpovědět  Helena

Ještě jeden postřeh, že je ten feťácký vrah Zelenský po smrti a smaží se v pekle: v Rusku je po volbách, Putin zvolen. Taková doba uplynula. A žádné kamerové superčerstvé feťácké nenávistné, výlevy toho pyjoumjelce, slehla se po něm zem.

18. 3. 2024 22:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Takže v náručí už drží Kryma. Pak tam vidím Novorusko, pak peláší Donbas, za ním Kyjev, a to ucaprcaný vzadu, to je Besarabie?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
18. 3. 2024 23:44
Ohodnotit příspěvek :
     

“Krym … jsou především lidé, kteří se nikdy nerozdělili s Ruskem”.
Rozdělovači usnuli na vavřínech a zaspali. S Evropou to šlo docela dobře, tam si už předem předpřipravili EU.

Ale – kde pořád berou nové a nové hrábě náhradou za ty, na které pravidelně skáčou?

me2d44
20. 3. 2024 10:15
Odpovědět  Albi

Albi, pusťte si pohádku “Kouzelný měšec”, kde Zindulka na konci králi na slova “Já na vás šlápnul a vy jste mi dal ránu!” a Zindulka v roli těch hrábí: ” Já toho potlouk, veličenstvo, každého, kdo si zasloužil” – není nutno hledat nové hrábě, stačí ty původní “správně” umístnit – a v tom je V.V.Putin mistr!! (A ve starších českých pohádkách je takových poučení spousta – jen je člověk musí vnímat a pochopit!)

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
19. 3. 2024 07:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusové nevzali Krym Ukrajincům, ale Američanům. Je to jako hra na zloděje a policajta. Zloděj ukradne věc, která patří okradenému. Okradený svou věc najde a vezme si ji zpět. A začne řev – Zloděj začne křičet a stěžovat si na policii, že mu tu věc okradený ukradl. Oběť krádeže doloží argument, že patřila jemu. Hádka za přítomnosti policie pokračuje… Okradený je ovšem dost silný, aby si lup ponechal. A tak je to správně.

unor 2022
19. 3. 2024 08:07
Odpovědět  Pijack

+1 za prvni vetu.

Albi
19. 3. 2024 10:35
Odpovědět  unor 2022

Komentář je dobrý názorný příklad.
Celý text si takové hodnocení zaslouží. Tady je 1+ !

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ladislav 💤
19. 3. 2024 11:05
Odpovědět  unor 2022

👍Vzali si zpět co bylo Ruské! I já se připojuji k sjednocení Ruska, bravo🇷🇺!

Bety
20. 3. 2024 20:15
Odpovědět  Pijack

Američané už měli vypsané výběrové řízení na stavby k plánované americké základně na Krymu.
Smůla, že?

unor 2022
19. 3. 2024 08:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Des a bida pri pohledu na cesky narod postaveny vedle ruskeho.
A srovnavat lidi, kteri je vedou by vedlo jen k depresi.
Necht si Rusove Krymu uziji. Zaslouzi si ho.

Trojta
19. 3. 2024 10:11
Odpovědět  unor 2022

Ne, ne, ještě jinak. Ať Krym vzkvétá v náručí Velikého Ruska🌹

Pavel z Moravy
19. 3. 2024 10:42
Odpovědět  unor 2022

Pohled na náš národ a lid je opravdu tristní. Bohužel, duševně jsme na tom snad nejhůře z celé střední a východní Evropy. Ten mamon a chtíč tady lidem rozerval duši.

Slovan
19. 3. 2024 11:12
Odpovědět  Pavel z Moravy

Slabé slovo, potřebovali bychom pořádně vypráskat kožichy, abychom si začali vážit dobrých věcí a byli vděčni i za to málo, co nám hodí do žlabu. Možná pak trochu povolit řetěz.

cool
19. 3. 2024 10:20