blog

USA právě chystají největší masakr civilistů v novodobých dějinách!

USA právě chystají největší masakr civilistů v novodobých dějinách! Putin je na koni! V Kremlu zvoní telefony z celého světa, a ruská 2. armáda včera jediným úderem smetla ukrajinskou první linii obrany, a zahájila obchvat vojsk soldatesky!

11 října, 2023 Michael Svatoš

Vládce Egypta, generál as-Sísí, který disponuje jednou z nejmodernějších a nejsilnějších armád současného světa, včera důrazně varoval Izraelaby si dal pozor, protože Egypt neopustí své závazky vůči arabským spojencům, zejména Palestincům, a zdůraznil, že Egypt, Izraeli a USA, nedovolí, aby se současný palestinsko-egyptský konflikt urovnal na úkor vyhnání Palestinců z Gazy do egyptské Sinajské pouště, jak plánují novodobí barbaři ve Washingtonu a Tel-Avivu. Turecký náčelník Erdogan šel včera ve svých vyjádřeních ještě dál, a u příležitosti návštěvy rakouského kancléře Nehammera v Ankaře,  veřejně varoval, že Pentagon chystá v pásmu Gazy největší masakr civilistů v moderních dějinách! (Zdroj foto – prezidentská kancelář Turecka.)

USA a Izrael hodlají, nejen podle Erdogana, celou Gazu, kde žije 2.3 miliony obyvatel, masivním bombardováním srovnat se zemí, obyvatele bombami hnát přes egyptskou hranici do Sinajské pouště, a celou palestinskou Gazu vymazat z historie, stejně jako Hitler zkusil z dějin vymazat české obce Lidice a Ležáky, a ukrajinští banderovci polské a další vesnice národnostních minorit na Volyni. Protože Bůh má za všech okolností vyhraněný smysl pro ironii, tak současný nejvyšší představitel Palestinců, prezident Mahmúd Abbás, se v roce 1984 etabloval do dějin doktorandskou prací na moskevské universitě Patrice Lumumby  – Historie tajných vztahů mezi nacisty a sionisty! – ve které zpochybňoval holocaust a počty vyhlazených židů. A tehdejší oběti Hitlerova řádění, snad, aby Mahmůdu Abbásovi dali za pravdu v jeho neustálých řečech,  naposledy v srpnu 2022 v sídle současného říšského kancléře Scholze, že Židů netřeba litovat, se právě chystají spáchat genocidu Palestinců v pásmu Gazy! Je tak na čase se v dnešní analýze podívat podrobněji, co to zase naši politici vyvádějí, že se celý svět strachy třese před posledním soudným dnem! 

Zdroje z egyptské rozvědky, které marně dopředu Washington i Tel-Aviv pře pár týdny varovali, že HAMAS chystá na výročí Jomkipurské války velkou útočnou  akci, včera oznámily v arabských médiích, že USA i Izrael se chystají dát obyvatelům pásma Gazy na výběr, buď prchnout přes hranici z Gazy do Egypta, a nebo být do jednoho rozmetáni bombami! Krom bombardování, má být cíle dosaženo, i uzavřením všech vodovodů a přívodů elektřiny vedoucích z Izraele do pásma Gazy! Český rozhlas se v říjnu 2022 hlasitě rozčiloval, že Putin svými raketovými útoky brutálně porušuje mezinárodní právo, které útoky na civilní infrastrukturu zakazuje! Český rozhlas, už ovšem včera po roce letos v říjnu, brutální izraelské útoky na civilní infrastrukturu, přerušení dodávek vody, a bombardování nemocnic, omlouval nejasnými ustanoveními mezinárodních zákonů, a tím, že členové HAMAS se schovávají v nemocnicích, školách, mešitách a kostelech. Pomineme-li, že Izrael už vybombardoval i cíle pod správou OSN, je zajímavé, že české veřejnoprávní médium ČRo zásadně v souvislosti s pondělním uzavřením přívodů vody do Pásma Gazy necituje ze studií OSN, HRW, AI, které loni perfektně zdokumentovali tzv. vodní apartheid, kterým od roku 2013 Izrael trápí Palestince, aby je vyhnal z území, na kterých žijí! 

Podle těchto studií, se Izrael dlouhodobě snaží cílenou likvidací vodovodní infrastruktury donutit Palestince, aby opustili svoji půdu, své vesnice i svá města, a odvandrovali do ciziny! Podle studie washingtonské Světové banky Izraelci zakazují Palestincům vrtat nové study, zlepšovat staré studny, a dokonce zachytávat dešťovou vodu do cisteren! Krom toho neustále zabírají palestinské vodní prameny, a ničí Palestincům cisterny, vodní nádrže a vodovody! Všechny takto zabavené zdroje vody, dávají Izraelci k dispozici svým kolonistům, kteří se na vysušené palestinské půdě stále více roztahují v nových osadách! Například v oblasti tzv. Západního břehu, kde žije 2.75 milionu Palestinců a 0.67 milionu Židů, a kde oficiálně vládne Mahmůd Abbás, má monopol na hospodaření s vodou izraelská státní společnost Merokot, a ta přiděluje 6 krát více vody Izraelcům, než Palestincům! Izrael má také proti Palestinské samosprávě, na základě tzv. Clintonových dohod z Oslo, právo VETO ve všech otázkách spojených s vodou! OSN i další organizace tuto diskriminaci původních obyvatel Palestiny pomocí vody přirovnávají ke genocidě, apartheidu a projevům amerického kolonialismu! 

Významný americko-izraelský universitní profesor Illan Pappé, přednášel v roce 2021 i v Praze, (video), už v roce 2014 předpověděl, že plán Ariela Sharona, přezdívaného Buldozer, a dalších sionistů, vytvořit z pásma Gazy Ghetto, na které celý svět zapomene, selže, protože obyvatelé Ghetta odsouzení sionisty k postupné likvidaci žízní, hladověním, izolací, a nutným ekonomickým kolapsem, se vzbouří, protože nebudou chtít natrvalo žít v podmínkách veskrze nacistického Ghetta. Pappé tvrdil už v roce 2014, že na celém Blízkém východě jsou nyní neustále páchány hrozné případy, kdy dehumanizace sklidila nepředstavitelné hrůzy, jako je tomu dnes (myšleno v roce 2014) v Gaze. Mezi těmito činy palestinské a izraelské brutality je však jeden zásadní rozdíl: ty první jsou celosvětově odsuzovány jako barbarské a nelidské, zatímco ty, kterých se dopouští Izrael, jsou stále veřejně ospravedlňovány a chváleny prezidentem Spojených států, vůdci EU, Izraele a jejich přátel ve světě. Podle Pappého je jedinou šancí na úspěšný boj proti sionismu v Palestině přístup, který je založen na agendě lidských a občanských práv, která nerozlišuje mezi prvním a druhým pachatelem, ale přesto jasně identifikuje oběť a viníky.

Izrael se při genocidě Palestinců chová podobně, jak se při genocidě Židů choval SS- Obersturmbannführer Adolf Eichmann. Celou likvidaci řídí z bezpočtu kanceláří, metodicky, a v rukavičkách, aby oběti, neměli do poslední chvíle tušení, co je čeká, a veřejnost netušila, co se chystá. A nebyla zneklidňována mediálními příběhy žízní a hladem mučených a vyháněných obyvatel Ghetta. Mezi brutální genocidou východních řezníků, jako byli SS Obergruppenführer Bach-Zelewski, nebo SS Gruppenführer Odilo Globocnik,  který proslul krvavými likvidacemi Ghett ve Varšavě a v Lodži, jež kladla před svým vyhlazením zuřivý odpor, a genocidou současných izraelských úředníků a členů vlád a ozbrojených sil není rozdíl v cíli genocidy, ale ve způsobu jejího provedení!

Podle studie OSN z roku 2012 Izrael obklopil pásmo Gazy těsnou smyčkou hlubinných vrtů, (angl. Borehole),  kterými z podzemí Pásma Gazy odsává vodu. Pásmo Gazy je pouštní oblast odkázaná na tzv. pobřežní akvifer, zásobárnu sladké vody, která leží pod pobřežím, a pod dnem moře. Izrael z tohoto akviferu brutálně hlubinnými vrty odčerpává vodu:  66% vody Izrael, 23% Gaza, 11% Egypt. V roce 2020 tak obyvatelé Ghetta v Gaze získávali 95% vší své vody ze silně znečištěné vrchní části podzemí pobřežního akviferu. 97% této vody nebylo pro silné znečištění možné pít. 2.5% vody bylo získáváno odsolováním, ale Izrael neustále ničil jak odsolovací zařízení, tak zničil i jedinou palestinskou elektrárnu v Gaze! 2.5% vody dodával Izrael, oproti platbám Palestinské samosprávy, financované OSN, EU a arabskými státy. Izraelská smyčka hlubinných vrtů okolo Gazy, a nedostatek vody v Gaze, který donutil obyvatele Ghetta čerpat vodu, jak to jen jde, způsobily už v roce 2020, že vrchní hladina spodní vody v pobřežním akviferu klesla až do hloubky 10 metrů. Podle OSN je v Ghaze k dispozici 86.6 litru vody na obyvatele denně, ale jen 26.8 litru vody je možné použít pro lidskou spotřebu, (pitná a užitková voda). OSN považuje za hranici chudoby, pokud nemá člověk k dispozici 100 litrů vody určené pro lidskou spotřebu denně. Podle údajů izraelské státní společnosti Merokot, je spotřeba čisté vody na jednoho Izraelce 230 litrů na den. 

Problémy s vodou v Gaze zhoršuje zničený systém čištění odpadních vod, který byl pravidelně napadán izraelskými vojenskými údery, a nedostatek paliva. V roce 2006 izraelské rakety vyřadily jedinou elektrárnu v Gaze. Když Izrael následující rok uzavřel blokádou pásmo Gazy, jeho infrastruktura se začala nebezpečně rozpadat. V roce 2017 díky nedostatku elektřiny a stavu čističek odpadních vod začal HAMAS spravující Gazu vypouštět veškeré odpadní vody přímo do moře! Mořské proudy odnesly odpadní vody až do Izraele, a tam hygienici museli zavírat pláže. Vyděšení Izraelci začali dokonce plánovat, že vybudují z Gazy potrubí na odpadní vody až do Izraelského Siderotu, a tam je budou čistit. 

Podle OSN i americké Rand Corporation, Izraelské vojenské ofenzivy proti Gaze v letech 2008–9, 2012, 2014, 2021, a v srpnu 2022 zabily přes 4 000 lidí, včetně více než 870 dětí, a rozdrtily křehkou vodní infrastrukturu. Operace Cast Lead v letech 2008–2009 poškodila nebo zničila 11 studní a čtyři nádrže, čerpací stanice, čističku odpadních vod, a vyřadila 19 920 metrů vodovodního potrubí, a 2 445 metrů kanalizačního potrubí, a části elektrické sítě nezbytné pro čištění odpadních vod. Operace Protective Edge v roce 2014 způsobila další škody na studnách, vodních nádržích, čistírnách odpadních vod, odsolovacích zařízeních a čerpacích stanicích. Během 11 dnů v květnu 2021 zasáhly letecké údery 13 studní, 3 odsolovací zařízení, a 250 000 metrů vodovodního potrubí, včetně hlavního potrubí přivádějícího vodu zakoupenou od izraelské státní společnosti Mekorot. Izraelské útoky na začátku srpna 2022 vedly k dalšímu poškození částí vodovodní sítě, a nedostatek paliva v Gaze způsobený blokádou dočasně snížil výrobu a dodávku vody o více než 50 procent! 

Izrael přitom neustále blokuje přísun vodárenských náhradních dílů do Pásma Gazy. Izrael už celé měsíce nepovolil na území Gazy vstup náhradních dílů na opravu trosek vodní infrastruktury Gazy z útoků v květnu 2021. Další škody na zásobování palestinské pobřežní zvodně, (angl. akvifer), byly údajně způsobeny novou 20 stop vysokou zdí obklopující pásmo Gazy, která je zaryta hluboko do země, aby prý odradila výstavbu tunelů u Gazy, ale spíš má bránit průsaku vody do Pásma Gazy z Izraele. (Viz funkce české stěny proti polské elektrárně Turów, a tamním dolům, kam se ztrácí česká voda!)

V důsledku neustálých barbarských izraelských náletů na civilní infrastrukturu v Gaze, se jen do roku 2017 každý den vypouštělo z Gazy do Středozemního moře asi 108 000 metrů krychlových nečištěných odpadních vod. V roce 2017 zemřel pětiletý kluk z Gazy z následků koupání v moři. Následující rok byla Gaza vyhodnocena jako „na pokraji humanitárního kolapsu“ vzhledem k „akutnímu problému s energií, vodou a hygienou, který představuje vážné ohrožení veřejného zdraví“. Zpráva OSN z roku 2021 tvrdí, že že dusičnany ze znečištění odpadních vod šestinásobně překračují doporučení WHO, což způsobuje nárůst případů cyanózyVysoké koncentrace chloridů z pronikání mořské vody do pobřežní zvodně vystavují těhotné ženy a děti zvláštnímu riziku, a kontaminovaná voda je hlavní příčinou dětské úmrtnosti.

Další studie zjistila, že 59,2 procenta dětí v Gaze dětí mělo alespoň jednu parazitární infekci, a podobné % dětí trpělo anémií. Rakoviny a onemocnění ledvin jsou v Gaze stále častější. Roční nárůst případů selhání ledvin je nepředstavitelných 13%. V důsledku života v toxické biosféře, bez možnosti základní hygieny došlo v Gaze v posledních letech k propuknutí přenosných nemocí, jako jsou akutní hepatitida A, akutní průjmy, a dokonce břišní tyfus. Nedostatek čisté vody ztěžuje zdravotníkům zvládnut infekce šířených multirezistentními organismy, které vznikají z rozsáhlého používání antibiotik k léčbě pacientů zraněných při vojenských útocích! (Stejně jako z Ukrajiny!) Další zdravotní dopady souvisejí s těžkými kovy z bombardování, které zůstávají v půdě, protože blokáda brání jejich odstranění z půdy, ve které přispívají ke znečištění potravin a zásobování vodou. Vědci spojují tyto toxiny z bomb a granátů s nárůstem vrozených vad u předčasně narozených dětí, u dětí s vážnou podváhou, a s celkovým zakrněním malých dětí při jejich vývoji! 

Zatím, co v Gaze jsou její obyvatelé včetně nemluvňat nuceni pít nečištěnou vodu zamořenou těžkými kovy, toxiny a multirezistentními baktériemi, za izraelským plotem se stovkami tisíc hektolitrů čisté vody zavlažují pole nových osadníků. Ti většinu své produkce prodávají obchodním řetězcům EU, aby bohatí Západní Evropané, a bohaté Elity Východní Evropy, měli vždy k dispozici čerstvé ekologické bylinky, zeleninu, saláty a ovoce! Trýznivé dlouhodobé umírání Palestinců a jejich maličkých na strašlivé choroby, rakoviny a otravy organismů, způsobené nedostatkem vody, tak umožňuje sladký život evropských Elit, které se nyní pohoršují nad vzpourou hyen, které utekly ze svého Ghetta, a opovážili se upozornit celý svět, na toxickou biosféru, způsobenou v posledních letech genocidou ze strany Izraele, ve které musí žít jako oběti novodobého kolonialistického holocaustu namačkáni jako sardinky, a bez vyhlídky, že se svého otrockého postavení zbaví jinak, než brutálním útokem a bojem do posledního Palestince. 

Genocida, jak napsal v dubnu 1945 autor tohoto výrazu, a jeho právní a filozofické specifikace, polský Žid Ralph Lemkin: se týká koordinovaného plánu zaměřeného na zničení všech atributů základů života národních skupin tak, aby tyto skupiny uschly, a zemřely jako rostliny, které utrpěly plíseň. Konec těchto národnostních skupin může být dovršen násilným rozkladem jejich politických a společenských institucí, kultury, jazyka, národního cítění a náboženství. Toho lze dosáhnout vymazáním všech základů osobní bezpečnosti, svobody, zdraví!, i důstojnosti. Když tyto prostředky selžou, kulomet lze vždy použít jako poslední možnost. Genocida je namířena proti národní skupině jako celku a útok na jednotlivce je pouze druhotný cíl po zničení národní skupiny, ke které patří.  Dosud používané termíny jako „odnárodnění“ nebo „germanizace“ dostatečně nevyjadřují plnou sílu nového fenoménu genocidy. Znamenají pouze nahrazení národního vzoru utlačovatele původním národním vzorem, ale neznamenají zničení biologické a fyzické struktury utlačované skupiny. 

Má-li být v pásmu Gazy odvrácena Genocida, musí mezinárodní společenství okamžitě ukončit svou spoluúčast na kolektivním několikaletém trestání palestinského lidu, a dotlačit Izrael, aby zrušil svou letitou blokádu, a přestat se nyní společně s Washingtonem snažit vyhnat masivním vybombardováním Gazy Palestince z jejich domova, a tak je podrobit závěrečné proceduře dlouhodobé brutální a trýznivé genocidy. Izrael už celá léta pomocí mechanismu GRM blokuje do Gazy dodávky dřeva, cementu, náhradních dílů pro vodní pumpy, a potrubí, s odůvodněním, že by tyto základní lidské produkty sloužily k válečným cílům HAMAS. Celý seznam má neuvěřitelných 8500 položek!

Podle posledních zpráv arabských médií dal v noci na dnešek Biden Izraeli zelenou k úplnému vybombardování pásma Gazy. Podle arabských médií byla brutálními nočními útoky už úplně zničena celá jedna čtvrť! Zároveň ale v Izraeli roste odpor vůči premiérovi Netanjahu, neboť zdá být už jisté, že Izraelci dostali předem podrobné varování egyptské rozvědky, co HAMAS chystá!  Dalším cílem izraelského úderu má být Libanon! Sionisté v New Yorku, podle zprávy Al-Džazíra publikované včetně fotek a videí v 01.32 GMT, 03.32 CZ,  už začali na shromážděních vykřikovat, že je třeba vyhladit Palestince do posledního! 

Včera do Kremlu za Gosudarem zavítal premiér vojsky USA okupovaného Iráku Mohammed Shia Al-Sudani, a hned na prvním setkání s Putinem, ho požádal, aby Rusko jako mocnost s právem VETO v OSN pomohlo zastavit izraelské údery proti palestinským územím!!! Putin i Al-Sudání, také podrobně probrali budoucí spolupráci obou zemí v ekonomice i vojenství! Lavrov je dokonce nyní tak vytížen telefonáty ze zahraničí, že přestává stíhat odpovídat na výzvy k ruské pomoci, a k zásahu. Brutální bombardovací genocida Palestinců prováděná nyní Izraelem za přímé podpory a dozoru Washingtonu už přináší první výsledky. Rusko už nebojuje s nějakou politickou izolací, jak se snaží tvrdit západní média, naopak celý Putin, Kreml i Rusko si v posledních dnech užívají diplomatickou slávu a obdiv celého svobodného světa, který neřídí současní parta z Washingtonu! Pro Brusel i Washington se tak rýsuje obrovská politická katastrofa. Arabský tisk a média, včetně médií dalších muslimských zemí, mají jasno – nelítostný útok HAMAS na Izrael a jeho občany vyvolala letitá krutá politika Tel-Avivu! A informují hlavně o následcích zvěrských útoků proti palestinským civilistům. Teror je vždy jen teror, a je jedno jestli přichází z letadel ve vzduchu, a nebo rukou teroristů na zemi! 

S současnou válečnickou klikou ve Washingtonu dochází trpělivost, kde komu. Erdogan včera ostře napadl USA, že je nepředstavitelné, jak mohl Pentagon sestřelit Turecku jeho průzkumný dron nad Sýrií. Jak je možné, že USA sestřelují drony vlastních spojenců z NATOřádil ErdoganJe to možné, protože USA nyní trénují a vyzbrojují teroristy po celé Sýrii, Blízkém a Středním východě! Proč USA mají dnes 20 válečných základen v Sýrii, aby sestřelovaly drony země NATO, která bojuje proti teroristům! A zdůraznil zmatenému rakouskému kancléři Nehammerovi, že Turecko, stejně jako všechny muslimské země, podporují mezinárodní plán, co schválil už prezident Obama, aby se Izrael stáhnul na hranice roku 1967, výměnou za trvalý mír! Tento plán dokonce už v roce 2017 přijal oficiálně i HAMAS, který do té doby tvrdil, že jedině úplná likvidace Izraele, je cílem HAMAS! Jenže, jako obvykle, co se v OSN a oválné pracovně Bílého domu za podpory Bruselu, sjednalo, mělo jediný účel, uklidnit Palestince a Araby, aby se bylo možné připravit, na konečné řešení palestinské otázky! Stejný postup použil Západ i při jednáních s Putinem o tzv. Minském dohodě o řešení ukrajinské otázky. Viz Česká televize – Minské dohody daly Kyjevu čas, připravit se proti ruské armádě

Jenže, jak se včera opět ukázalo, místo Kyjeva, Bruselu a Washingtonu, se na válku lépe připravil důsledný Gosudar! Jeho 2. armáda včera hned prvním úderem za cenu ztráty jediného moderního tanku T-90 prorazila první linii obrany vojsk kyjevské soldatesky v jejím nejmocněji opevněném obranném prostoru u 35 tisícového města Avdějevka, které Ukrajinci drží pod kontrolou, a z něhož pravidelně ostřelují město Doněck. A zahájila obchvatný taktický postup směrem na jihozápad, aby celé uskupení soldatesky v Avdějevce obklíčila. Viz ruská mapa dole. Rusové včera tvrdili, že jejich čelní jednotky už rychle pronikli k východnímu okraji vesnice Berdichy, která je několik kilometrů v ukrajinském týlu! 

Putin včera při rozhovoru s iráckým premiérem Al-Sudaním oznámil, že Rusko bude jednat se všemi stranami konfliktu v Gaze. A že celý konflikt je názorným příkladem selhání politiky Spojených států na Blízkém východě, kde se Washington snažil „si monopolizovat“ veškeré úsilí o nastolení míru, ale selhal při hledání funkčních kompromisů. Spojené státy podle Putina úplně ignorovaly zájmy Palestinců, včetně jejich potřeby vlastního nezávislého palestinského státu. Na Putinova slova už pozitivně zareagovala i bruselská komise, kterou brutální bombardování nevinných palestinských civilistů a jejich dětí žene do pasti, protože dosud bubnovala, že Putin masivně porušuje svými raketovými útoky na ukrajinské civilisty válečné i mezinárodní práva! Putinovy útoky raketami a drony jsou ovšem nic, proti bombardovací kampani Izraele. Putinovy rakety vypálené poslední rok proti ukrajinským městům možná ani nepozabíjely tolik civilistů, kolik se Izraeli pod ochranou USA podařilo vyvraždit v Pásmu Gazy za dva poslední dny! 

Jakkoli byly útoky HAMAS brutální a děsivé, není možné, aby je civilizovaný stát využil k ospravedlnění genocidy 2.3 milionové populace! Pirát Lipavský by se neměl s poslušným washingtonským oslíkem Fialou dohadovat, zda právě nastal čas přesunout české velvyslanectví do Jeruzaléma, ale zda právě nenastal čas odvolat domů české diplomaty z Izraele, pokud nepřestane páchat genocidu Palestinců! Samotné zdůvodnění Lipavského, že:  v dnešní bezpečnostně rozbouřené době nepovažuji za rozumné, aby na sebe Česko přitáhlo pozornost mezinárodního společenství razantním krokem v otázce izraelsko-palestinského konfliktu, protože by Česko nedokázalo garantovat bezpečnost českých zastupitelských úřadů, jejich zaměstnanců, rodinných příslušníků či jiných českých občanů pobývajících v zemích s obyvatelstvem radikálně odmítajícím tuto myšlenku!, je výrazem typické české zbabělosti: Podporujeme Vás, ale potichu, jen aby to nikdo nevěděl!!!

Co dodat – Uvidíme! Zatím je Putin na koni, a ceny plynu i ropy určitě ještě porostou, pokud Izrael bude v genocidě i útocích na své sousedy pokračovat! 

Omlouvám se, včera analýza nebyla, protože celá rodina včetně psa dostala střevní chřipku. Tak jsem to snad vynahradil zajímavými informacemi, které český mainstream a veřejnoprávní média neradi zveřejňují! 

Michael Svatoš

sdílet na

55 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Mike
11. 10. 2023 23:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Naprosto geniální řešení, jak hodit Ukrajinu i se Zelenáčem přes palubu. Každej blbec, kterej rozezná samopal od vidlí vidí, s jakými zbraněmi tam Palestinci pobíhají. Těžko teď Zelenáč někde něco vyškemrá, ostatně, už se nechal slyšet, že svět obrátil pozornost k Izraeli a na Ukrajinu pozapomněl.

Albi
12. 10. 2023 00:37
Odpovědět  Mike

A aby toho nebylo málo, tak tu máme ještě tohle:
https://www.novarepublika.cz/2023/10/na-evropu-se-sesypaly-viry-vypestovane-v-laboratorich-pentagonu-na-ukrajine
A tomu lze věřit – už před minimálně dvěma léty se tu objevila informace, že se v Evropě šíří tuberkulóza, která odolává jakémukoliv léčení.

“Pentagon, který otevřel tajné laboratoře na Ukrajině, již dlouho prováděl experimenty na místním obyvatelstvu a vojácích OSU. Tato činnost se nezastavila ani během SVO, ba dokonce zesílila, soudě podle nových infekčních hrozeb, které se nyní sesypaly i na samotnou Evropu.
Zajímavé je, že o tom začaly hovořit právě německé a britské publikace, které fakticky přiznaly, že Ukrajina se stala líhní nemocí odolných vůči antibiotikům, což potvrzuje jejich umělý charakter a to, že byly modernizovány v laboratorních podmínkách a testovány na Ukrajincích.
Jako první začali bít na poplach už loni v červenci novináři deníku Die Zeit, kde vyšel článek s výmluvným názvem “Vojáci z Ukrajiny na marodce”, kde jsou i níže uvedené velmi důležité řádky:

Albi
12. 10. 2023 00:40
Odpovědět  Albi

To znamená, že podle přiznání německých úředníků z oblasti medicíny se všichni dopravení zranění vojáci OSU ukázali být infikovaní atypickými infekcemi, takže v samotné “nezaležné” nebyli schopni je vyléčit s použitím předchozí řady léků. V důsledku toho se úmrtnost zvyšovala, a pokud zraněni přece jen přežili, stali se z nich neschopní invalidé.

“V americké vojenské nemocnici v Německu učinili lékaři začátkem tohoto roku znepokojivý objev, když vyšetřili zraněného ukrajinského vojáka. Jeho infekce byla odolná vůči téměř všem dostupným antibiotikům. Tato epizoda, podrobně popsaná v dokumentu zveřejněném minulý měsíc americkými centry pro kontrolu a prevenci nemocí, je nejnovějším důkazem, že důsledky války pro zdraví se šíří daleko za hranice Ukrajiny”…

Víc v článku – takže na Ukrajinu se hned tak nezapomene!.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
12. 10. 2023 09:44
Odpovědět  Albi

Nevěřte tak úplně všemu, co čtete. Používejte vlastní úsudek. Ti samozvaní bozi nikdy nevysypou žádné viry a bakterie, které by mohly ohrozit i JE. Nikdy. Protože TO JEDINÉ ČEHO SE ONI DOOPRAVDY BOJÍ JE S M R T !!! Ty špatně léčitelná zranění jsou způsobené tím sajrajtem-jsou tam v blátě, bez hygieny, základního ošetření, organismus bez vitamínů, minerálů, dlouhou dobou ty rány hnijou. Taková zranění tu už 80 let nikdo neviděl. Vzorovým příkladem je kovid – mediální pandemie, určená pouze k jedinému účelu-donutit vovce, aby si nechali sračku, která nevratně a masivně ucpává cévy, vstříknout injekcí do těla. Žádný jiný způsob, chránící ty svinské hajzly, NENÍ. Rozhozem po světě, by především ohrozili sebe – a to nechtějí za žádnou cenu. Proto zrovna injekční způsob vpravení do těla, pěkně to rovnou naprat do vovce.

All
12. 10. 2023 10:33
Odpovědět  Helena

V r.1971 jsem byl záklaďákem na vojně,tenkrát se vyvíjel lék proti ,,plynné sněti”,která vzniká po poranění kulkou,střepinou,ap ve válce na tuto sněť umíralo mnoho zraněných,pokud se např.včas a rychle neamputovalo. Nevím,jak neska,ale tohle bude stále problém u zraněných v bojových podmínkách,kde je stres,otevřená rána silně znečistěná všímmožným. Máte pravdu,oni taky vraždí pomalu a jistě i vakcinací,aby sami nebyli přímo ohroženi. A v Gaze je neska taky plno raněných a jsou tam bez vody a bez elektriky,je to místo,odkud se mohou šířit infekce.Palestinci zatím nechtějí utíkat,zůstávají,bojují,ale určitě z tohoto koncentráku vybudovaném izraelem někteří prchat budou.

Helena
12. 10. 2023 10:50
Odpovědět  All

I ten nedostatek antibiotik je nejspíš záměr. Zamez přístupu vovcí k antibiotikům a pak chcípnou na obyčejnou angínu. To, že tahle mafiánská “vláda” způsobila nedostatek obyčejných levných účinných antibiotik, je zločin – který může mít za následek zbytečně mrtvé lidi – i děti.

Prodost
12. 10. 2023 12:21
Odpovědět  Helena

JEDINÉ ČEHO SE ONI DOOPRAVDY BOJÍ JE S M R T !” Ano, přesně! A proto také už hodně dlouho zkoumají výhradně pro sebe problém “bezsmrtnosti”. Tak to opravdu nazývají s odůvodněním, že nesmrtelnost nelze zajistit. Nelze totiž vyloučit smrt v důsledku např. fatálnich poranění. Program se jmenuje Gilgameš. Zmiňuje se o tom Yuval Noah Harari (první podržtaška Klause Schwaba) v knize Sapiens.

Markýza
12. 10. 2023 18:28
Odpovědět  Albi

Albi, co je s Milanem? Jen jestli je v pořádku, dlouho se tu neobjevil.

Prodost
12. 10. 2023 12:05
Odpovědět  Albi

Zde dobrý článek, který právě v dnešní době skvěle osvětluje, kdo za vším zlem už docela zřetelně vyčuhuje. Zkrátka – jsou všude a problém s nimi světu přerostl přes hlavu.
Rusko vyhlásilo válku “straussovcům” – Nová republika (novarepublika.online)
Jen si dovolím ohradit se proti uvedeným důvodům, pro které dle autora Leo Strauss tuto mafii, vládnoucí v USA zpoza opony, založil. Důvod je jiný, a myslím, že každému myslícímu naprosto zřejmý, do očí bijící. A víte co mám za nejhorší? Až na výjimky v počtu mimořádných jedinců v populaci <50 o tomto problému nemá nikdo ani ponětí.

Albi
12. 10. 2023 18:25
Odpovědět  Prodost

Četla jsem o tom už někdy loni na e-Republika.
A souhlasím s vaším závěrem. Bohužel se to týká mnoha informací.
Všichni musí vidět a vědět, že jim vlády lžou, ale přesto těm lžím mnozí věří.
Vláda řekne “dezinformace” tedy to dezinformace nebo konspirace být musí – “přece by nám vlády tak nelhaly” – a domnívají se, že ONI na nějaké konspirace nikdy nenaletí. 🙁

Slovan
12. 10. 2023 08:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak ať to Gosudar zmáčkne a hotovo. Pochcípají i ty swwyněě. Furt budeme žít ve stresum kdo se na to nevy…. Se budu bát vyjít ven mezi lidi, někdo vedle mě zakašle a já kvůli tomu hned skočím do popelnice abych se nenakazil. Mám umírat pomalu na nějaké hnusné swynstvo, takhle to udělá bum a konečná.

Jaris
12. 10. 2023 08:57
Odpovědět  Slovan

Stale cekam na reakci Putina. Zatim nic konkretniho jsem nenasla. Pokud je mi znamo, Tak Putin byl VZDY silne proizraelsky, bohuzel. Prestupky zidu ve valce v Syrii prehlizel, jako kdyz se nic nestalo.

Slovan
12. 10. 2023 09:07
Odpovědět  Jaris

Tak Putin je snad napůl žid taky, ale to je fuk, tady nikdo proti nim nic nenamítá, jako proti komukoliv. Jestli dobře rozumím, tak kritika jde hlavně ( oprávněně) na ty veliký Ž. Však to všichni vidí, jak všude umírají jen obyčejní lidé a je jedno jaké jsou národnosti. Jinak můj příspěvek výše byla reakce na Albi odkaz o těch virech. 😊🙋‍♂️

Albi
12. 10. 2023 10:11
Odpovědět  Slovan

Jedna sice “regionální”, ale optimistická zpráva:
https://www.michalapetr.com/map-1805-velka-obklicovaci-operace-ruske-armady-v-plnem-proudu-nekolik-elitnich-brigad-ukrajiny-v-pasti/
Kyjev od roku 2014 vybudoval ve městě Avdějevka, (30 tisíc obyvatel), které je vklíněno mezi ruská města Doněck, (900 tisíc obyvatel), a Horlivka, (220 tisíc obyvatel), obrovskou pevnost, kterou hrdě nazval “Citadela”. Rusové v pondělí zahájili operaci na její dobytí. V Citadele se skrývá asi 10 000 elitních po zuby ozbrojených vojáků Ukrajiny, kteří mají k dispozici největší síť podzemních tunelů a železobetonových bunkrů, a palebných postavení na celé východní frontě. Jsou vybaveni stovkami děl a obrněných vozidel. Rusové v pondělí jediným úderem prorazili první linii obrany soldatesky severne iod Citadely a v úterý zahájili útoky z jihu, a včera se jejich vojska zmocnila po největším bombardování za celou dobu války, obrovského opevněného komplexu, který soldateska vybudovala na severním okraji Avdějevky v místní velké koksovně! ……

Víc v článku, stojí za to přečíst si celý. 🙂

Albi
12. 10. 2023 10:16
Odpovědět  Albi

Dokonce i žumpa hlásí:
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-tezke-chvile-pro-ukrajince-pouceni-rusove-na-vychode-rozjeli-rozsahlou-ofenzivu-avdijivce-hrozi-obkliceni-40446646#
Ruské jednotky pokračují ve vlně útoků na východě Ukrajiny. Útočí u Avdijivky, které hrozí obklíčení, dále u Kupjansku, Lymanu a Bachmutu i u Marjinky a Šachtarskeho, oznámil ve čtvrtek v ranní svodce ukrajinský generální štáb. Podle něj došlo za poslední den k 95 střetům a útočící ruské jednoty se dařilo odrážet. ….

Ale samozřejmě – ” Podle ukrajinského generálního štábu citovaného Ukrajinskou pravdou 🙂 ukrajinští vojáci „hrdinsky drží obranné linie“. (Pozn.: Ty uvozovky jsem nepřidala já!!! 🙂 )

Slovan
12. 10. 2023 10:49
Odpovědět  Albi

Díky mrknu na to večer. Muším jít vytvářet hodnoty dokud je trochen počasí. Jó, byl jsem ráno chvilku na PP, opět jsem se tam přistihl, aniž bych tam byl. Nevím jak to dokážu, asi levituji. 🤣 Je zajímavé si číst ty komenty mojí osobou. Komu asi tak ležím v žaludku? Nó tuším, ale nemá smysl to rozebírat. Jestli máš čas, tak jim to tam pověš, té tlamě a spol, ti tam píší, jak rusové ustupují a hroutí se jim armáda. Ať se chytí za rypec. Večer, čau. 😊🤣🤣🙋‍♂️

Albi
12. 10. 2023 11:49
Odpovědět  Slovan

Čas bych i měla, ale jak jsem se podívala jen na výběr článků (nadpisy), zdá se, že tam jede výhradně podpora Izraele (dokonce i Scott Ritter), takže to asi neudělám.
Zato jsem našla Vidlákův mimořádně povedený článek
“Ale jinak vůbec nejsou ovce”
https://pravyprostor.net/?p=167167
– převážně se týká Orbána a srovnání s našimi politiky. Hamásu a Izraeli věnuje jen několik řádků – přirovnání, jak se mění rétorika podle potřeby.
Taky několik vět k pohoršujícím vítězstvím Ruska. 🙂

Jedna ukázka, která se mi moc líbila směrem k našemu moudrému politikovi::
“… viděli jste poslední vystoupení Blyštivého? Omotával se vlastníma rukama, jako by byl ve svěrací kazajce a čelo se mu lesklo jako měsíc v úplňku. Sice se pochválil, jak všechno zvládá a do druhého poločasu jde s dobrým skóre, ale to mu napsali marketéři… kteří z něj už zřejmě mají taky prču a prostě zkoušejí, jak velkou blbost jim Péťa ještě sežere. Řeč těla mluvila jasně. Péťa obklíčil sám sebe svojí hodnotovou politikou. Ale má to dobrý, Petr Pavel předvedl větší faux pax….”

Doporučuji přečíst.

Lostris
12. 10. 2023 12:49
Odpovědět  Albi

Rusové potřebují Okrajinu celou, hlavně oblast kolem Oděsy, Lvov…protože právě tam se chce nastěhovat tzv.židovská elita z Izarele – Chazaři a nejen z Izraele. Odtud chtějí jako vyvolený národ zase vládnout světu. Možná to někomu ušlo, ale na palubě prvního speciálu z TLV do ČR byli “cizinci” tj. prachatí židochazaři a ČR je pro ně údajně přestupní stanicí…. Proto vyvolali konflikt s Palestinou, aby měli právo žádat vytvoření Great Izrael v “bezpečné zóně ” Evropy.
Chazar Zelenský nestihl vyčistit území od Slovanů – odtud pořekadlo “do posledního Ukrajince”. Rusové prostě potřebují Ukrajinu celou. A dostanou ji viz různá proroctví(např.Obrenovičová) .

All
12. 10. 2023 11:26
Odpovědět  Slovan

Obyčejní židé za nic nemohou,byli vražděni stejně,jako ostatní,i svými pány pohlaváry.Pro peníze,majetky a moc. Satanhlavouni podporovali ve válce obě strany,jak za Napoleona,tak za Hitlera a Stalina.A nyní zase ! Financovali jak palestince,tak izraelce,aby vytvořili řež,vraždění,válku,kvůli moci a světovládě.

12. 10. 2023 13:11
Odpovědět  Slovan

Ach jo. Kdes tu pýčovinu sebral? Putin je Žid asi jako ty nebo já. Je původem Veps – což je mimochodem ukrofinský národ. Dost daleko k semitům, řekl bych. A jo – ods-rávají to obyčejní lidé.

Slovan
12. 10. 2023 19:18

Milane, já nemám čas někde googlovat atd. Ale já mám za to že jsem to tu někde četl, netvrdím že se nemohu mýlit. Dobrá beru v potaz cos mi napsal a abych ti i řekl pravdu jsem rád. Mám toho chlapa rád a věřím mu. Neptej se mě proč. Nevím, ale věřím. Ahoj a hezký večer. 😊🙋‍♂️

12. 10. 2023 20:22
Odpovědět  Slovan

🙂

Markýza
12. 10. 2023 19:30

Á, tady jste. Už jsem si říkala, kde jste zmizel.

12. 10. 2023 20:21
Odpovědět  Markýza

Jsem tu a nejsem tu. Když to totiž odrbeme ode všech těch mašliček, tak ten bordel začal v r. 1947, když se britská vláda vzdala svého mandátu v Palestině a nově vytvořená OSN přijala 29. listopadu 1947 “Plán na rozdělení Palestiny”.
Podle kterého Plánu se území mělo rozdělit na arabský a židovský stát a Jeruzalém měl zůstat pod mezinárodní správou OSN.
No a už to jelo. Židé Plán přijali, přestože 75 % území, které jim bylo přiřknuto, byla poušť, zatímco Liga arabských národů a Vysoká arabská komise plán odmítly…
Tady vidím počátek prů-seru a se-ru z vysoka na všechny ty moudrokydy, co se teď odevšad valej. Analýz jak když nase-reš, ale ani jedna jediná skutečně objektivní. Takže raději držím hubu, neb nemám náladu, ani chuť, utrácet zbývající předkremační čas nikamvedoucím jalovým slámomlácením. To akorát teď jsem udělal výjimku, že jste se ptala, co se mnou je. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
13. 10. 2023 02:50

No, není se mnou nic, akorát je mi z toho všeho k bli-tí. Hádám, že jaris se se-mim teď vrněj blahem, co maj zčistajasna sympatizantů. To je panečku ouroda gypsohlav! Z nichž ještě mnozí měli před 7.10. na krku myslící hlavu. Kam se u nich poděl zčistajasna kritický rozum a nezávislý úsudek? No nic. Takže tak. Opatrujte se a nezlobte se, že vás v tom nechávám samotnou. 🙂

Boomer
13. 10. 2023 19:53

.. málokdo ze zdejších diskutujících si je ochoten připustit, že arabští kmenoví stařešinové prodávali jak o život a ještě se chechtali, který blázen je ochoten platit za poušť. Jejich mentalita prostě není mentalitou židovskou. Klasický střet rozdílných civilizačních modelů, rozdílných životních strategií, okamžitá spotřeba versus odložená spotřeba, malá čokoláda hned nebo velká za týden.. a včil se diví.

13. 10. 2023 19:03

Proč by měl být napůl Žid nebo pro-izraelský? To jeho styl, že nikoho nenapadá, do nikoho se nemontuje, pokud to nemá nějaký dosah na Rusko, každý je svého (ne)štěstí strůjcem. Umí mluvit s každým, kdo je ochoten mluvit s ním. A ono je jich dost, co chtějí. A ti, co nechtějí, budou muset chtít později…

13. 10. 2023 19:05
Odpovědět  primak

A když přece jen se chce do někoho namontovat, na to má teď Méďu…

Mike
12. 10. 2023 10:11
Odpovědět  Jaris

Izrael je plný ruských židů a obráceně. Ostatně, kdysi dávno měli židé v Rusku i své území, pak se to nějak zvrtlo…, je o tom spousta dehonestované literatury.

Spam Janka
12. 10. 2023 10:20
Odpovědět  Mike

maju stale…..Zidovsku autonomnu oblast……len je na Dalekom vychode a nie pri mori. Prilis vela zidov tam nechce, imho jednoduchsi zivot pre jednotlivca je vo velkych mestach

Putinovec
12. 10. 2023 10:31
Odpovědět  Jaris

Opravdu kvalitní řízení je takové , které není vidět . Je to obdobné , jako když ovocný strom začne dávat úrodu kvalitního ovoce . Tehdy většina vidí jen to “ovoce” , ale už není vidět ta posloupná činnost , která k této úrodě vede .
Co by jste si představovala za opatření Putina , během války v Sýrii . Měl Izrael vybombardovat a likvidovat jeho obyvatele , jako odvetu za vojenské provokace části izraelských elit , které pracují na likvidaci židovského obyvatelstva v Izraeli ?
Tím by se stal primitivním idiotem , který pracuje na vítězství cizího řízení .
Ta snaha o to , aby právě RF zlikvidovala Izrael , byla nesmírná . A uvědomujete si , co by to přineslo Rusku jako takovému ? To co Němcům , generační vinu , kterou je jim možno neustále otloukat o hlavu .
Jak Putin toto řeší , bylo vidět v době , kdy hnUSA v Sýrii sestřelila bombardér RF a následně to na sebe povinně vzal Erdogan .
Také to vyřešil jinak , k velikému žalu plánovačů této provokace .

katango
12. 10. 2023 10:49
Odpovědět  Putinovec

Pamatuji si to dobře. Čekali, že na Turka vlítne se zbraněma, napadne člena NATO a už to pojede. Počkal si a pak zakázal import tureckého ovoce a zeleniny a ruským turistům zakázal do Turecka jezdit. A bylo vymalováno.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Putinovec
12. 10. 2023 11:43
Odpovědět  katango

Ano a Erdogan se ještě rád přilísal a veřejně se kál . A přitom by bylo tak jednoduché , vypustit rakety a naskočit si tak plnou rychlostí na připravené hrábě .

Jaris
13. 10. 2023 04:13
Odpovědět  Putinovec

Co se tyce toho incidentu v Syrii, tak bych od Putina ocekavala primerenou odpoved a iraelske letadlo, ktere v tom prostoru nemelo co delat, sestrelil.

All
12. 10. 2023 11:18
Odpovědět  Jaris

Putin je neska někde v Kirgistánu,stará se zároveň o to,aby ekonomika běžela na plné obrátky.Je ale s palestinci a podporuje Egypt,Irán a další.V Gaze přes Izrael to rozpoutali zuřiví globalisti,kdo to je,víme.CHraňbůh,pokud se zapojí Irán,Egypt,Turecko,globalistům na ruku ( válka a jeden celosvětový koncentrák-jejich sen) Zatím ale pro nás špatné z toho hlediska,že ceny plynu a pohonných hmot půjdou nahoru zcela jistě a mnoha ovcím stále nic nedochází.Blíží se zimní období.

Lostris
12. 10. 2023 12:54
Odpovědět  All

Pokud se do toho aktivně zapojí Pákistán, Taliban, Irán tak je to pro židovský stát finální holokaust. To už neustojí, USA nemají ani techniku ani zbraně, dolar padá. A Evropa téměř (ta západní) plně islamizovaná má ke konfliktu poněkud vlažný postoj, stačí málo a Londýn, Paříž a Mnichov mají džihád v ulicích.

Jaris
13. 10. 2023 04:14
Odpovědět  All

Tak to je dobre, to jsem chtela slyset.

12. 10. 2023 13:01
Odpovědět  Jaris

Reakce Putina je zde. Rok a půl stará, mimochodem – vyšla týden po zahájení specoperace a nese titulek: Vladimir Putin vyhlašuje válku Straussovcům https://www.voltairenet.org/article215852.html

Jaris
13. 10. 2023 04:19

Takze ted pro zmenu Straussovci 🙂 Tak to jsou urcite eskymaci.

Pavel z Moravy
12. 10. 2023 09:21
Odpovědět  Slovan

Kamaráde, morální rozklad lidstva a rozpad osobností už nezastavíš. Není to možné. Dospělí lidé vegetí na čtyřech, štěkají a mňoukají a dožadují se práv psů a koček, aby se mohli venčit na ulici a uspokojovat venku své pudy. Nevím ani jak tyto tvory nazvat. Mozky asi ještě vlastní, ale z čeho jsou složené nikdo neví. Ta proměna normální společnosti v tuto zdegenerovanou žumpu bláznů, úchylů a totálních idiotů navíc extrémně nebezpečných nám prakticky nedává žádnou šanci na změnu. Neboť tyto infikované generace vším tím marasmem budou tento marasmus předávat dalším pokolením. Snad jedině na tom východě jsou schopni ten rozklad společnosti zastavit. Úmyslně říkám snad. Věř tomu, že u nás budou mít zaručena za chvíli svoje práva ti, kteří jsou slušně řečeno jiní, my budeme minoritní skupinou odsouzenou k tomu, že naše normalita bude považována za přestupek. Takto se to vše začíná jevit. Samozřejmě, že nás starší a staré to již moc neohrozí, to my už tady naštěstí maminko nebudeme

Slovan
12. 10. 2023 10:01
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak 👍👍👍🙋‍♂️

Spam Janka
12. 10. 2023 10:21
Odpovědět  Pavel z Moravy

myslim ale ze tieto bytosti uz toho vela neodovzdaju dalsim generaciam, lebo uz vidim, ako po smrti ich rodicov ich bude chciet niekto financovat a opatrovat. Americke ulice su plne tych smoliarov, ktori sa k tomuto ani nedopracovali, ale su na ulici a nie to takychto, ktori si myslia, ze byt mackou je vyhra

All
12. 10. 2023 11:04
Odpovědět  Slovan

Gosudar je především hospodář,který planetu Zemi brání,ochraňuje.Je to jeden z ůkolů Rodu slovanů.Tvořit a Spolupracovat. Nyní se musí ůčinně bránit znovu i bojem. A umí. Např.shromáždil nejlepší studenty ve městě Elabuga,kteří vyvinuli raketu ,,Alabuga”-elektromagnetická , velmi ůčinná zbraň,která vyřadí veškerou elektroniku ůtočníků.Je odzkoušena a už zařazena do sériové výroby(něco podobného na západě dosud neexistuje ani na papíře)Globalistům ze vzteku a zuřivosti nic jiného nezbývá,než své pogromy,vraždění,války urychlit,spěchají,ale vespěchu dělají mnoho chyb,prohrávají.Taky Slovensko položilo první vítězný,drahocenný kamínek.Fašistické EU musí zmizet z mapy Evropy.EU zanikne zcela jistě.

Slovan
12. 10. 2023 19:21
Odpovědět  All

Děkuji fajn zprávy. 😊🙋‍♂️

.Eva
12. 10. 2023 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

11. října 2023, 23:45
Kadyrov: Putinova slova o Palestině rezonují v duši každého muslima.

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov řekl, že slova ruského prezidenta Vladimira Putina o situaci v Palestině nemohou než rezonovat v srdcích každého muslima.
Kadyrov dodal, že Putin je jediným vůdcem, který „může směle mluvit pravdu“ a „nebojí se stranických pohledů vůdců jiných zemí“.

Putin již dříve poznamenal, že Ruská federace vždy prosazovala realizaci rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN, tedy vytvoření nezávislého palestinského státu.

Bez vyřešení problémů, z nichž hlavní je vytvoření suverénního palestinského státu s hlavním městem ve východním Jeruzalémě, se podle Putina tento problém vyřešit nedá.

Prezident upozornil na skutečnost, že politika urovnání nakonec vedla k explozi násilí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
12. 10. 2023 09:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Zničení Izraele je v proroctví Talmudu jasně popsáno

Válka v Izraeli tak sice na jedné straně Rusku vyhovuje, že kolektivní západ zapomíná na feťáka Zelenského a jeho zkorumpovanou Ukradinu, ale na straně druhé operace IDF na genocidu v Gaze může destabilizovat vztahy mezi Kremlem a Kavkazem, který se rozhodne jít Hamásu a Palestincům na pomoc v rámci interbrigád do pásma Gazy.

Tohle není jen hra s cílem najít záminku pro údery na Írán, tohle může zažehnout III. sv. válku kvůli konfliktu v Izraeli, čímž se reálně blíží naplnění proroctví Talmudu o zničení Izraele, nad kterým se po válce severního království proti jižnímu rozsvítí 7 Sluncí, která spálí zemí judskou úplně na prach a dojde k návratu Boha, který v náhradě za zničení země předků odevzdá Židům vlastnictví nad celou planetou.

…….. Z Ajronetu

Pijack
12. 10. 2023 09:51
Ohodnotit příspěvek :
     

To je pouze predikce. Smysluplnější by bylo sečíst a opakovat, kolik masakrů a dohromady zničených životů již mají USA na svém kontě. Sečtěte všechny, prosím, včetně těch za tento rok za pomoci poskoků, jako je Zelenský na Ukrajině. Podle mě je termín “novodobá” historie cirka posledních 100 let. Tedy včetně Hirošimy a Nagasaki.

Slovan
12. 10. 2023 10:03
Odpovědět  Pijack

Lidí je jako srračeek. Vždyť to víš.
Ráno jsem četl, jak má Fiala nového pomocného Urválka, hádej odkud? 🤣🤣🤣

Pavel z Moravy
12. 10. 2023 10:10
Odpovědět  Slovan

Kamaráde, Urválek Neurválek, vzpomeň si na svá dřívější slova- Jim to je jedno, základní teze současné většiny spoluobčanů.

All
12. 10. 2023 11:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jim to je jedno,ano,rodiče a prarodiče dřeli,pracovali a jim je to jedno,oni ještě nepracují a nemusí dřít, 30 let žili z rozkradaného,tak co ,takovým je i jedno,kdo jim vládne,byť hlupák za peníze,zloděj,nebo choromyslný člověk.

Pan Tau.
12. 10. 2023 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Kéž mi Slované, kdyby jsme byli tak družní a bojovali takto pospolu proti zlu a ponížení proti nám ze Západu.

Karel
12. 10. 2023 12:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Největší terorista světa se už nemůže dočkat maskrování Palestinců. Co dělá OSN?

Jura S
12. 10. 2023 12:23
Odpovědět  Karel

OSN rokuje, EU zasedá a z obou vypadne s prominutím HOVNO 🙂

jiří
12. 10. 2023 12:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Jasná symbolika.
comment image

José
12. 10. 2023 14:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Podívejte se na celou záležitost s odstupem. Izraelci, resp. tajné služby i Netanjahu věděli o plánovaném napadení Izraele, nic proti tomu nedělali a nechali Hamás konat a ten se činil. Pozabíjeli vše, co se hýbalo a unesli spoustu rukojmích.
Na pomoc přispěchá spojenec nejvěrnější, který to pojme jako útok na sebe, vyšle s flotilu a speciální jednotky mají osvobodit zajatce.
Uvědomme si, že toto už není primárně o Izraeli, ale o USA. Na Ukrajině dopadli katastrofálně, jimi dodané zbraně se navíc objevily v rukou Hamásu, mají před prezidentskými volbami a dementní stařík těžko zvládá základní životní funkce, natož prezidentský úřad a už vůbec ne popularitu.
Ano, USA ukazují po ukrajinském debaklu svaly, staví se do role ochránce (svého) pořádku a především Demokratická strana si potřebuje vylepšit skóre před prezidentskými volbami. V sázce je i válka s Íránem, protože astronomický deficit USA už jinak než válkou smáznout nejde.