blog

Padesát tisíc za měsíc, přes tisíc každý den. Statistika Ukrajinců v Česku vydala čísla

Podle údajů poskytnutých Ministerstvem vnitra je na našem území k dnešnímu dni zhruba 465 000 osob, kterým byl udělen status dočasné ochrany a 610 000 cizích státních příslušníků, kteří se nahlásili Cizinecké policii. Tyto počty poslední dobou stále rostou. Podívali jsme se proto na tato čísla blíže.

Nejprve je třeba si ujasnit, co jednotlivé pojmy, které Ministerstvo vnitra zveřejňuje, vlastně znamenají.

Dočasná ochrana je podle Rady Evropy krizový mechanismus, který lze použít v případech hromadného přílivu osob a jehož cílem je poskytnout okamžitou a kolektivní ochranu (tj. aniž by bylo nutné posuzovat individuální žádosti) vysídleným osobám, které se nemohou vrátit do své země původu.

Cílem je zmírnit tlak na vnitrostátní azylové systémy a umožnit vysídleným osobám požívat harmonizovaných práv v celé EU. Tato práva se týkají pobytu, přístupu na trh práce a bydlení, lékařské pomoci i přístupu dětí ke vzdělání.

V praxi to znamená, že lidé, kterým byla Dočasná ochrana udělena mají přístup k bezplatnému zdravotnictví, pojištění, vzdělání a mohou na území České republiky legálně pracovat.

Nutnou podmínkou pro to je ale jejich nahlášení na Cizinecké policii. K tomu Policie České republiky vydala příslušné nařízení.

„Cizinec je povinen do 3 pracovních dnů ode dne vstupu na území se ohlásit na policii – na oddělení pobytových agend odboru cizinecké policie krajského ředitelství PČR, místně příslušného podle místa hlášeného pobytu cizince.“

Z údajů Ministerstva vnitra, které pravidelně zveřejňuje, je patrné, že obě zmíněné statistiky rostou. Podívali jsme se tedy jakým tempem a sestavili pro vás přehlednou tabulku.

Zatímco u cizinců, kteří se nahlásili Cizinecké policii, je růst kontinuální a jejich počet roste přibližně o 50 000 každý měsíc, u osob, které požívají Dočasné ochrany, je tempo růstu různé.

K 1. dubnu 2022 jich bylo evidováno asi 250 tisíc a jejich počet vzrostl do 1. srpna přibližně o 150 000. Od té doby do dnešního dne ale přibylo už jen 60 tisíc.

Zajímavé je, že z počátku vysoko překračoval počet poskytnutých Dočasných ochran počet osob, které se nahlásily na Cizineckou policii.

Parlamentní listy a sítě


Jiří Kobza:

I u nás se o migraci začíná mluvit. Je podle vás Vít Rakušan a ministerstvo vnitra pod jeho vedením připraveno situaci zvládnout?

Současná migrační vlna je dvojnásobná oproti té z roku 2016, nicméně víme, že na cestě je další vlna z Indie, která dosud nedorazila. Podle dosavadních aktivit ministr nejspíš ani netuší, co by měl dělat – jestli je má zastavit, anebo pustit do Německa. Stejně jako předseda vlády se pořád odvolává na jakési „evropské řešení“, které zatím žádné rozumné nepřichází. Kdyby byl zkušeným diplomatem, věděl by, že v krizi se evropské státy starají o svůj vlastní elektorát. Jak dlouho asi potrvá, než Německo zavře hranice s ČR? Já po zkušenostech z migračního výboru plenárního shromáždění Rady Evropy vím, že čekat od EU něco pro nás přijatelného, to je hodně naivní.

Bohužel začíná být jasné, že součástí plánu EU je zaplavit střední a východní Evropu imigranty, jak je psáno v „migračním dealu EU“. Osobně za tím vidím především problém západních vlád s tím, že ve střední Evropě je stále pořádek a bezpečno, což na Západě již dávno není. Na volebních výsledcích je to vidět.

zdroj:pl

sdílet na

52 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Per
2. 12. 2022 14:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Až tu jich bude milion, to znamená 10%, můžou požádat jako menšina o poslance.

Teuton
2. 12. 2022 15:05
Odpovědět  Per

Víte, například s Vietnamci žádný problém není, jsou to v podstatě velice pohodoví lidé, i když se s námi moc nebratří. Ale banderovci v pohodě nejsou. Mají v sobě agresivitu, kterou vůči nám dříve či později uplatní.

zuza
2. 12. 2022 17:18
Odpovědět  Teuton

už som to tu niekde písala, sedel v autobuse za mnou cca17-19 ukrajinský smrad s nejakou ženskou a v kuse drístal. Ženská niečo povedla o deukrajinizácii a pankhart sa zarehotal a povedal, že o desať rokov tu bude prebiehať deslovakizácia…

Pavel K
2. 12. 2022 18:06
Odpovědět  Teuton

Už jsem vám to psal. A nezdá se vám to být divné že jsou tak pohodoví?
No protože mají za ušima, být co nejméně viděn a neupoutávat na sebe pozornost. Na rozdíl od ukrů jiný kraj jiný mrav. Ale funguje to stejně. Kšefty jedou na plný pecky. Jó, a naserrtee vietcong. Ukři by se možná mohli učit. Ta zassraanáá loajalita a korektnost evropských národů. Vše vás dožene.

zdena
3. 12. 2022 09:21
Odpovědět  Pavel K

Nevím proč se navážíte do Vietnamců,jejich děti jsou chytré skromne a slušné jednou budeme radi až nás budou léčit a pracovat v téhle zemi kde se našim mladym nechce a UA jen natahují ruce

janle57
2. 12. 2022 21:32
Odpovědět  Per

Lidem je to pořád šuma fuk,i když tyhle ekonomické přivandrovalce královsky
platí jen a jen ze svého,kdy vezmou už lidi konečně klacky do ruky a vyženou
tuhle hnusnou přivandrovaleckou chátru na hranice téhle země tak kam patří,
a to do jejich vlastní hnusné zkorumpované země,když mají to své zelené
tričko tak moc rádi,tak at´táhnou domů,aby mu byli na blízku.

Pijack
2. 12. 2022 14:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to mezinárodní organizovaný zločin. Jestliže známe naprosto zoufalou nečinnost a nekompetentnost České protektorátní nomenklatury, tak ani ve snu neakceptuji jejich rozhodování. Těch 610.000 migrujících kobylek je z velké části osazena Ukrajinskou mafií. Jednoduše proto, že takový počet zjištění u každého individuálně, že je ohrožen politickým režimem na majetku a na životě je holý nesmysl. V článku se vychází ze lži. Neviním tím autora, ale nikdo není schopen svědomitě tvrdit, že každý Ukrajinec prošel relevantním šetřením. Přesně tohoto stavu naší byrokracie mafiáni z UK využívají. A ten vykulený Spejbl a Hurvínek (Rakušan) nám tady předhazují fabulace, že prý humanitární pomoc. Tohle je čistá defraudace našich daní a za to musí vláda pykat. Je to prokazatelný mezinárodní organizovaný zločin. Kdyby nebyl, museli by všichni “žadatelé” projít zákonnou procedurou podle mezinárodních pravidel i Ženevských konvencí. Škubou nás za živa i když ještě nejsme mrtví.

Helena
2. 12. 2022 15:00
Odpovědět  Pijack

Samozřejmě, že je to defraudace nejen našich daní, ale ČR komplet. Proto taky tahle vládnoucí mafie byla dosazena ke korytům. Ukáčka, co tady jsou je taky samozřejmě mafie, nic jiného na Ukr. totiž není. Všichni co měli zdravý selský rozum, utekli do Ruska. Nejhorší auto ukáček je audina, prohání se tu opilí na mol, zfetovaní. Schválně se dívám, co nakupují: vodka, vodka, chlast jakýkoliv, cigára… A to všechno platíme my !!!

Frankie
2. 12. 2022 15:50
Odpovědět  Helena

Bohužel, je to tak.

ZelenskyCleverley1.jpg
jiří
3. 12. 2022 19:15
Odpovědět  Frankie

comment image

Pavel z Moravy
2. 12. 2022 15:03
Odpovědět  Pijack

Dobře zhodnoceno, ještě nejsme mrtví, ale již jsme v klinické smrti.

Pavel K
2. 12. 2022 15:10
Odpovědět  Pijack

Jsme Pijacku v naprosté menšině komu toto vadí a snaží se s tím něco udělat alespoň tím, že burcujeme okolí. Ale je pravdou to, že i když se podaří několik lidí probudit, stejně na sebe začnou se jen dívat a neví co s tím. Všichni čekáme na někoho, kdo si za nás půjde pálit prsty. Ale dnes je to už v takovém stádiu, že jsou schopni tě jakoliv zničit. Ty si myslíš že ti ostatní budou mít starost o tvoji osobu, rodinu? Ještě se ti budou pošklebovat a říkat jak si blbej. Nevidím to růžově stačí otevřít oči a podívat se okolo sebe. Já už je mám otevřené delší dobu. Kolikrát si říkám debile jeb na to ty lidi za to nestojí, jen se tím trápíš (tím stavem) a že mě to žere si piš. Zdraví už neslouží, jinak to by bylo facek.

František Rýpal
2. 12. 2022 16:20
Odpovědět  Pavel K

Čumdomobilum to nevadí i když je to především jejich budoucnost. A my staří už to nezměníme.

Pavel K
2. 12. 2022 18:10
Odpovědět  František Rýpal

Jó, ale za těchto okolností jsem odejít z tohoto světa nechtěl. Myslel jsem, že společnost po 89 se bude rozvíjet a prosperovat. A že bude mít každý TO co si zaslouží. JÓ nemusíte mi psát co jsem.

ladik
3. 12. 2022 18:52
Odpovědět  Pavel K

Já jsem si zase myslel, že to půjde všechno do krechtu. A ta předposlední věta se do mrtě vyplnila.

Teuton
2. 12. 2022 15:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Banderovců už je u nás moc, začíná to být velkým problémem. Pět tisíc by nikomu nevadilo, ti by se vsákli,ale půl milionu už se jen tak nevsákne. Část veřejnosti je na ně alergická, vidí v nich parazitické vetřelce, kterými opravdu jsou. Někde už začíná docházet k fyzickým střetům. Třeba v Plzni a Liberci. Navíc Rakušan vyhrožuje, že přijme banderovce další. Může to všechno skončit velkým průserem, kdy bude Bandera nesnášen a nenáviděn. Už teď je k tomu jenom krůček. Je jich tady moc, v tom je základní problém.

sizok
2. 12. 2022 21:24
Odpovědět  Teuton

Pokud žijí dvě národnosti na jednom místě, vždy dojde ke střetům. Jeden bude chtít
vytlačit druhého. Jelikož víme, jak to dělají ukrajinci,
tak se máme na co těšit.

Jo Fa
2. 12. 2022 15:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Priatelia, stále riešite nepodstatné veci, migrantov, Ukrajincov, energie… Pýtam sa vás, prečo neriešite ľudí, ktorí o tom rozhodujú. Máte tu prezidentských kandidátov a nie je tam nikto, kto by sa vás zastal!!! Uvedomujete si to vôbec? Ak na tribúnach zneli ľúbivé reči, čo a ako by sme mali, prečo tam nezazneli mená kandidátov, ktorých máte voliť, ktorých tá protestantská elita navrhla? Na čo sú nám hnutia obrody, keď neprídu s alternatívou pre masy? Stále tu ľudia ani na tom vyššom spektre odporu, nechápu hlavnú ich úlohu!!! My chceme riešenie, nie h.vná, z tých nič neupletieš!! Zdanlivo tento môj príspevok nesúvisí s obsahom článku, ale chápete, kde sa rútite ak nebudete mať prezidenta, ktorý sa zastane národa? Chcete to čo máme my? Doprajem vám to, pretože ste to mali možnosť zmeniť a nič ste preto neurobili.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jo Fa
2. 12. 2022 16:00
Odpovědět  Jo Fa

Pokec sem valí x článkov, ale prečo neovplyvňuje myslenie v súznení s protestami? Toto mainstream robí a vyhráva !! Uvedomujete si, že ten náš odbojový mainstream je úplne k h..vnu? Na čo nám teda pokec je? Aby sme sa porozprávali ako nám je zle a koľko budem platiť za energie, či prežijeme a ..? Uvedomujete si, ako ste manipulovaní? Už NEROZHODUJETE O NIčOM !

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gene
2. 12. 2022 16:22
Odpovědět  Jo Fa

Jo fa, to je jen zpravodajstvi. Pokud vite jak to delat lip proc to neskusite. Samozdrejme ze nerozhodujeme skoro o nicem podstatnym a vy rozhodujete? Nejaky odboj zalezi na lidech a ne alternative. Podivejte se do Danska tam to ze strany farmaru vre, pokud by lide byli k cemu, tak uz vre cela Evropa. Pamatuji na protesty dopravaku v Kanade, urcita cast je podporovala financne a demonstracemi (ja take), ale co z toho jak ten dalsi zbytek sedel na prdeli a cekal az to za ne nekdo vybojuje. To je o lidskych charakterech a ne o alternative a nebo jak to nazyvate vy – odbojovy mainstream.

Jo Fa
2. 12. 2022 16:30
Odpovědět  Gene

Veľmi sa mýlite, máte obrovskú moc a nevyužívate ju!! Ak by alternatíva koordinovala svoje príspevky s hnutiami odporu a prinášala výsledky, tak máme smerovanie pre ľudí, ktorí sú prebudení /tak ste ich nazvali/, nikto už nebude prebudenejší a treba prinášať riešenia a to nerobíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kapišto?

Gene
3. 12. 2022 06:42
Odpovědět  Jo Fa

A vy ji vyuzivate?

Administrátor
P.A.Semi
2. 12. 2022 16:42
Odpovědět  Jo Fa

Jedno z předních Českých hesel zní: “Pravda Vítězí“…

Tady to není na “dmýchání protestů”, a nemá smysl odstranit pár konkrétních loutek (jak píšete “řešit lidi” – jenže místo nich přijdou jiní a nebude to lepší), nebo vyřešit jen zdražování energií – jak si myslel J.Havel, ale jak správně poznamenal Vrábel, je třeba změnit celkovou orientaci pryč od Globalistických struktur jako EU a NATO, a je třeba porazit Lháře (třeba ČT & Seznam etc) tím, že lidé prohlédnou a přestanou jim důvěřovat… To zbylé se pak vyřeší mnohem jednodušeji…

πα½

Gene
2. 12. 2022 16:48
Odpovědět  P.A.Semi

Ono se tezko odchazi od globalistickych struktur. Ona ta struktura je totiz jak pavouk.

Markýza
3. 12. 2022 09:03
Odpovědět  Gene

To je. Ale i ta pavučina má někde nějaké konce a začátky.

Jo Fa
2. 12. 2022 16:54
Odpovědět  P.A.Semi

“je třeba porazit Lháře (třeba ČT & Seznam etc) tím, že lidé prohlédnou a přestanou jim důvěřovat… To zbylé se pak vyřeší mnohem jednodušeji…”
Zlo a klamstvo porazí len pravda a v tom sa možno zhodneme, ale nesúhlasím s vami a s týmito revolučnými frázami. Uvedomte si, že toto nie je riešenie, pretože toto ponúkate už vyše 2 rokov a nič!!!!!!!!!!!!!!
Koordinujte svoju prácu medzi ostatnými alternatívnymi médiami, s ľuďmi ktorí vystupovali na tribúnach- už je zbytočné len informovať a treba sa posunúť na vyšší level- riešenia!!!” Ak to pochopíte a zrealizujete, máme stále šancu a preto sa musíte spojiť všetky alternatívne médiá a ponúkať riešenia/jedno riešenie na ktorom sa zhodnete/- potom sa spojí národ, dúfam, že som to vysvetlil jasne a teraz dokážte, že ste viac ako tí ľudia na ulici, ktorí sa nevedia spojiť!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jo Fa
2. 12. 2022 17:08
Odpovědět  Jo Fa

Mainstreamu museli zaplatiť, aby sa spojil pre klamstvo. Vy sa spojte pre pravdu a vyhráme!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
2. 12. 2022 18:02
Odpovědět  Jo Fa

Myslím, že máte špatné ponětí o tom, jak Pravda Vítězí…
Především je třeba v rovině Informační porazit Lháře tím, že jim ti, co jim dosud důvěřovali, důvěřovat přestanou…

Tady není ani tak jádro problému, kdo tu vládne, ale kdo je volí a proč… A s tím je něco potřeba udělat, otevřít těm “obyčejným” lidem oči… Bez toho, i když odstraníte konkrétní vládnoucí loutky, tak si zase vyberou podobné, dokud to podstatná část lidí nepochopí, v čem je problém – že problém není v konkrétním zkorumpovaném kamarádovi mafiánů, kterého prý stačí vyměnit a jede se dál…

πα½

Jo Fa
2. 12. 2022 18:19
Odpovědět  P.A.Semi

Prepáčte, ale ste idiot. Opäť musím napísať, že sa mýlite. Máte tu uvedomelých čitateľov a idiotov, ktorí zožerú všetko čo sa im denne ponúka. Vy ste tu preto, aby ste vytvorili smer /vymývanie mozgov/ idiotov-pretože to chce väčšina!!! Ak ten smer nevytvoríte, tvorí ho mainstream= prehrávate!!!
Preto musíte urobiť to, čo som písal. Takto zjednotíte národ

Markýza
3. 12. 2022 09:06
Odpovědět  Jo Fa

Prepáčte, ale kurvahochu, proč sem lezete, když vás to tu tak strašlivě štve? Běžte se ventilovat na lampárnu.
A NEMUSÍME nic, jenom umřít, jestli to nevíte. Historie nás učí, že lidská tlupa je přirozeně hašteřivá a sjednocení schopná pouze v případě ohrožení.
Pokud chcete být tím ohrožením vy, obávám se, že je to málo.

Markýza
3. 12. 2022 09:02
Odpovědět  Jo Fa

Heršvec, vymáte bojovnou náladu. Nechtěl byste pro ni najít nějaké praktické uplatnění?

Pavel z Moravy
2. 12. 2022 17:10
Odpovědět  P.A.Semi

Ano je potřeba změnit celkovou orientaci, jinak se nic nepohne, nějaká výměna pár lidí v stávajícím systému nic moc neudělá. Samozřejmě, že ale tito největší škůdci již dávno měli svoje pozice opustit. Je to vše ale propletenec se soudními a policejními orgány, které to těmto škůdcům zastřešují. Takže je to větší problém, než se to jeví. Státní zástupci už dávno měli na tuto megazlodějnu a výprodej republiky reagovat. Takže nyní jasně vidíme na čí straně jsou, tak kolik by muselo ze všech různých postů odejít?

Markýza
3. 12. 2022 09:08
Odpovědět  Pavel z Moravy

Je potřeba změnit celkovou orientaci, to máte pravdu – ale rozhodně nejen v politice.
To zaprvé.
Zadruhé – měnit celkovou orientaci miliard lidí je, jako obracet obrovitý ledoborec uprostřed Arktidy.

Jo Fa
2. 12. 2022 16:24
Odpovědět  Jo Fa

U nás máme garantované ceny el. energie ako v minulom roku a plyn a teplo ide o 15 percent hore a samozrejme už teplárne protestujú a a uvedomujem si, že to budeme tie rozdiely splácať všetci a dlho, ale zaujímal by ma stav u vás? Vaša vláda pred časom avizovala, že udrží viac priemysel a ako ceny pre občanov, ako to teda je u vás? U nás nad 500000 € bude všetko platiť ceny brutal-takže zrejme krach.

Jo Fa
2. 12. 2022 19:14
Odpovědět  Jo Fa

Už som dostal odpoveď v ďalšom príspevku tu na Pokec, nezávidím vám…https://www.pokec24.cz/blog/vladimir-stepan-zkazonosna-krize-po-novem-roce-video/
-výborné video- chválim admin

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
2. 12. 2022 16:33
Ohodnotit příspěvek :
     

A budou přibývat. Rusko chce nyní použít zbraň, kterou má odzkoušenou již ze Sýrie, kde byla využita proti islámským teroristům. Nyní – poněkud vylepšená – má být namířena na Ukrajinu.
https://cz24.news/rusko-hodla-pouzit-jednu-ze-svych-nejnicivejsich-zbrani-na-bojisti-na-ukrajine-video/

Pavel K
2. 12. 2022 18:13
Odpovědět  jiří

Tento web není dostupný. 😥😭

Administrátor
P.A.Semi
2. 12. 2022 18:27
Odpovědět  Pavel K

Ode mě to funguje…
Už jsem si toho všiml, když jsem byl jednou na návštěvě, že to tam hlásilo u cz24.news chybu…
Oni ti šmejdi (asi O2 nebo T-mobile nebo kdo vám dělá internet?) dělají selektivní cenzuru, že nechtěné web-stránky vám takhle schovají…

Když vám takhle blokují weby (nebo když něco smažou) a chcete to vidět a máte adresu, můžete zkusit https://web.archive.org/web/*/https://cz24.news/rusko-hodla-pouzit-jednu-ze-svych-nejnicivejsich-zbrani-na-bojisti-na-ukrajine-video/
a tam si vyberete z uložených kopií, pokud to ve web.archive.org uložili…

Tenhle konkrétní článek převzali od Slovanky
https://necenzurovanapravda.cz/2022/12/rusko-hodla-pouzit-jednu-ze-svych-nejnicivejsich-zbrani-na-bojisti-na-ukrajine-video/

Můžete si zadat DNS server třeba 8.8.8.8 (google, ten tu používám) nebo 8.26.56.26 (Comodo) …

A můžete (nebo možná radši ne?) reklamovat u svého poskytovatele internetu, proč vám cenzuruje “nežádoucí” weby… (to je také otázka, jestli chcete, aby věděli, že to znáte?)

πα½

Pavel K
2. 12. 2022 19:37
Odpovědět  P.A.Semi

Děkuji mrknu na to. 👍👍🙋‍♂️🙋‍♂️

Lukas
2. 12. 2022 18:56
Odpovědět  Pavel K

Dej si a lištucomment image?modified=7ce99bdaUrban Free VPN proxy Unblocker – Best VPNa seš v obraze

Pavel K
2. 12. 2022 19:38
Odpovědět  Lukas

Taky děkuji. 👍👍🙋‍♂️

Vaska
2. 12. 2022 17:38
Ohodnotit příspěvek :
     

z jiného soudku – a jak je to u nás v naši kolonii –
https://t.me/newsfrontsk/14829

Pavel K
2. 12. 2022 18:15
Odpovědět  Vaska

👍 👍 👍 👍 👍 👍
Jako u nás, stejný mustr.

sergej
2. 12. 2022 19:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Dyskalkulici, dyslektici – nerozumí číslům ani slovům prezentace nosných prezentací. Ale s tituly, že mají neekonomická vzdělání? K smíchu, když nemají selský rozum byť s počty na rukou neměli by rozhodovat.

sergej
2. 12. 2022 19:12
Odpovědět  sergej

Předmětu nosných prezentací nebo obráceně, to už je putna protože většina nemá ani páru /vocogo/ a “zbrutopýruje se slabikářem výheka hulváta. 🙂

me2d44
3. 12. 2022 10:12
Odpovědět  sergej

Dotáhl jsem to až na inženýra – pětileté vojensko-inženýrské vzdělání, které mne naučilo, že učit se musí člověk celý život (nepolevuji ani dnes, kdy jsem v důchodu). Snad i proto si dnes dělám legraci z bakalářů (to je nedostudovanec s titulem, myslící si, že sežral Šalamounův exkrement), lidí s titulem MBA (malý blbec – aktivní) a dalších (např. maturantů, kteří si rovněž myslí, že se dál učit nemusí – škola je měla naučit). Mne škola naučila učit se. Když jsem přišel na první útvar, tak mi velitel řekl: “co ti natloukli do hlavy, zapomeň. Tady máš stoh manuálů (v Ruštine) – a směrnice pro pohotovostní systém. Máš 2 měsíce na nastudování”. Co sovětský radar, to originál (byť dvě mašiny měly stejné označení) – takže neuč se, pak nenajdeš ani dveře. Dokončit školu je jedna věc. Ale mnozí s titulem jsou pro praktický život absolutně nepoužitelní – viz naše vláda.

2. 12. 2022 21:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavně že Fialový Vlastizrádci nemaj na důchody….ale na Ukrajinský fašisty maj peněz dost. Pamatujte si to lidi.

me2d44
3. 12. 2022 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Už ve spoustě článků jsem se dočetl, na co mají migranti s dočasnou ochranou “legální právo”: štědré sociální dávky, přednostně přidělené byty, které jim platí obce, bezplatné zdravotnictví, školky, školy. Dnes jsem zrovna měl rozhovor se dvěma staršími sousedkami – té jedné v lékarně řekli, že léky pro ni jsou nedostupné, protože se přednostně dodávají na Ukrajinu. Zatím mi v těch článcích vždy chybělo, zda lidé v dočasné ochraně získávají u nás legálně i volební právo. Pokud ano, tak, jak jsem ateista, Bože, ochraňuj Národ Český!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gene
3. 12. 2022 20:15
Odpovědět  me2d44

Bože, ochraňuj Národ Český! – a proc by ho mel ochranovat? Cim si to zaslouzi? At se Cesky narod konecne ochrani sam.