blogpolitika

Které vlády mají na svědomí rafinerie, plyn, elektřinu a vodu

Milena

Tak co občané? Jak se vám to líbí? Pořád ještě věříte v dobré úmysly politiků, nebo byste chtěli odborníky? Já chápu, že politici jsou třeba, ale jejich tým by měl být složený z odborníků a ne z různých kamarádíčků kteří to mají bezva trafiky. 

Rafinerie

Český Unipetrol prodala Špidlova vláda. O tom, že stát zprivatizuje Unipetrol, který v Česku provozuje jediné dvě ropné rafinérie v Kralupech nad Vltavou a Litvínově, rozhodla v roce 2001 vláda tehdejšího premiéra a dnes prezidenta republiky Miloš Zemana.

Každý z nás by měl vědět, kdo stojí za prodejem našich rafinerií. Kdo byl takový vůl nebo zloděj a v klidu předal do cizích rukou to, co budovali naši předci a na čem tihle pánové neměli vůbec žádnou zásluhu. Jak si mohou říkat ekonomové a politici pro lid, když nám provedli takové sviňárny. Před 20 léty jsem psala, že se nám tohle jednou sakra vymstí a věřte, radost z toho žádnou nemám. Raději bych se mýlila a pak se mohla omluvit. Takhle musím napsat, jsou to ještě větší svině než jsem si myslela. Pokud se mohou zadlužovat kvůli Ukrajině, tak proč ty peníze nedají na výkup rafinerií, protože to patří znovu do rukou státu a rozhodovat a obchodovat o tom mají odborníci kterým záleží na naší zemi a ne ti, kteří si raději plní kapsy a říkají si Po nás potopa.

Plynárenství

O prodeji českého plynárenství, tedy Transgasu a distribučních společností, začala jednat až vláda Miloše Zemana,  která Transgas prodala německé společnosti RWE. Transakce byla završena před 20 lety.

Kdopak z vás si pamatuje, že tohle svinstvo má na svědomí Zeman, které dnes najednou kope do Ruska a nás připravil o levné kontrakty s Ruskem. Kdo může dát z rukou takovou strategickou surovinu je bud debil, nebo zrádce. Za debila ho nemám, tak je jasné, co si o něm myslím. I Maďaři byli hlupáci a prodávali jak pitomci, ale na svoji chybu přišli a všechno vykoupili zpět a ještě si nakoupili u nás. Tomu říkám obchodní politika které má smysl. Když přišlo na možnost získat zpět zásobníky, tak neprojevili sebemenší zájem a RWE nabídku stáhla. Asi věděla proč a naši politici buď nevěděli nic a nebo věděli a je jim to jedno. Hlavně, že oni si mohou zatopit.

Elektřina

Majoritním akcionářem ČEZu je stále stát, který prostřednictvím ministerstva financí vlastní téměř 70%. Právnické osoby pak vlastní přes 19% a fyzické osoby drží akcie odpovídající více než 10% podílu. Mezi akcionáři s větším než procentním podílem jsou dvě americké společnosti, jedna britská a jedna lucemburská, u které nelze koncového vlastníka dohledat.

Vláda souhlasí s prodejem části ČEZu, je rok 2006 a vládne ODS premiér Topolánek. Vláda dnes na svém zasedání schválila plán prodeje části státního podílu ve společnosti ČEZ. Privatizace by měla proběhnout přes kapitálový trh, uvedl ministr financí Tlustý. Objem prodeje by měl dosáhnout maximálně 31 miliard korun. Důvodem, proč chce vláda část státního podílu ČEZu privatizovat, je zvýšení příjmů státního rozpočtu.

Tak a teď by nám měla vláda vysvětlit proč půjčila Čezu 75 miliard. Měla je sloučit se zbytek dividend a vykoupit 30% podílů těch kteří prý mají právo rozhodovat. Nějak to neberu, když stát má 70% a menšina ho skvěle válcuje. Nevěřím jim ani slovo a lidí by se měli vzbudit ze spánku co už trvá 30 let a uvědomit si, co nechali provést svým dětem. Vyrábíme elektřinu za pár halířů a než se dostane k nám, tak zjistíme, že ji už ani nedokážeme zaplatit. Hlavně že Fricové si mohou používat naši elektřinu. Zase mají přednost před vlastním národem?

Voda

Díky politikům ODS, ČSSD došlo v řadě regionů k předání hospodaření s vodou a peněžních toků z vody i zisků z vody, do rukou koncernů. Občanům ČR se díky tomu vytahují z peněženek léta další a další peníze, které by platit nemuseli, nebo by končily v obnově vodárenského odvětví. To by ovšem politici museli jednat v zájmu lidí, měst a státu. Politici věděli předem, že zavedení provozních smluv s koncerny znamená „privatizaci zisků a zestátnění nákladů“.  Díky politikům správu monopolu vody v České republice ovládly koncerny, které si prosadily vlastní priority,  tj. dostat co nejvíc peněz od lidí, vybraných za vodu, na své účty do zahraniční. Díky politikům končí každoročně miliardové zisky z vodného a stočného v cizině, místo v obnově vodárenského majetku a proto v odvětví, kde je třeba investovat, stále schází peníze na obnovu trubek i když cena vody dávno dohnala ceny v západní Evropě, bez ohledu na to, že většina lidí výše příjmů západní Evropy nedosahuje.

Vodo, voděnko, bez tebe života není a našim politikům je to fuk. Prodali by i nos mezi očima svých obyvatel, jen kdyby z toho něco káplo. Jsem ráda, že Morava byla rozumnější a velká část měst a obci si na vodu nenechala sáhnout.

Tak co občané? Jak se vám to líbí? Pořád ještě věříte v dobré úmysly politiků, nebo byste chtěli odborníky? Já chápu, že politici jsou třeba, ale jejich tým by měl být složený z odborníků a ne z různých kamarádíčků kteří to mají bezva trafiky.
Milena https://bit.ly/3viC94e

sdílet na

80 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
václav
26. 7. 2022 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

A fčíl všechny naše hajzlárny, můžeme hodit na Putina. Ještě že ho máme.

ijn
26. 7. 2022 13:08
Odpovědět  václav

to chtějí vlastizrádní hajzlové hodit na VVP, ale národní vlády ČR si naše zrůdy dohledají

trtal
26. 7. 2022 15:28
Odpovědět  václav

no hlavne které vlády nepracuji pro korporace…?a Které vlády  skutecne vladnou?

Pozor
26. 7. 2022 12:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten starý ožran by predal aj vlastnú mater.

Lev Prchala
26. 7. 2022 13:00
Odpovědět  Pozor

Myslíte Havla?Ten už naštěstí zd@@@@l.

Pako2005
26. 7. 2022 13:15
Odpovědět  Lev Prchala

Ten to vzal od podlahy a zaříznul vojenský průmysl v obou současných republikách. Tím evidentně splnil svou !historickou roli” a pak už jen Rolling Stones, Dáša a mejdan na mejdan

Lev Prch
26. 7. 2022 13:35
Odpovědět  Pako2005

Ten z….. vil co se dalo, ud… vač a podporovatel nacistů 😉

All
26. 7. 2022 14:22
Odpovědět  Lev Prchala

Zdechnul a šel do pekla,následovat ho bude ožran č.2 zeman.

Lev Prch
26. 7. 2022 14:32
Odpovědět  All

Zeman zblbnul až v poslední době, předtím byl oproti vodkoviči Havlovi král!
Dovedete si představit, že ten udavač sedí na Hradě českých králů a vítá kokainoviče Zelenýho a půlku Banderostánuv Čechách?! Já bohužel naprosto reálně ☹️

Luboš
27. 7. 2022 00:24
Odpovědět  Lev Prch

Zemana museli přitlačit aby náhle změnil názory. Dejte si dohromady souvislosti. Zeman je náhle těžce nemocný a dcera se vrací domů. Zeman se uzdravil a ejhle má obrácené názory a mejdan na Ruské ambasádě skončil a amíkům by náhle vlezl do p.

trtal
26. 7. 2022 15:29
Odpovědět  Pozor

Ten starý ožran o nicem nerozhodoval…

janle57
26. 7. 2022 12:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Tahle skvělá rekapitulace politické špíny po roce 1989 snad každému prozradí,jaké
strany a jací vůdci nám připravili tenhle ekonomický srab,který tu bude ještě na dlouhé
dlouhé roky,bohužel čummobilská generace tyhle spasitele národa stále do kolečka
volí a pak jsou tady Ti,kteří k volbám z trucu nechodí,jaký z toho bude výsledek, pozná
každý,bohužel,sám na sobě.

Pijack
26. 7. 2022 12:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Za tento článek 100 palců nahoru. Jen připomínku k prvnímu odstavci – my dnes nepotřebujeme ani tak odborníky ve vládě, jako někoho, kdo se nebojí rozhodnout navázat přetrhané vztahy s Ruskem a vysrat se na EU. Podepsat dlouhodobé kontrakty s Ruskem na dodávky energií a zrušit všechny smlouvy s Bruselem, protože Lisabonská smlouva se už dávno neplní. Za 3/ konfiskace majetků zlodějů z vlád za 30 let lze provést celkem elegantně – ukázal nám to proces uvalování sankcí a konfiskací přímo “nejdemokratičtějšími” USA. Ukázali nám, že to jde.
Traduje se u nás takový slogan – “když se ti tu nelíbí, odstěhuj se jinam” / ve stejném gardu eurohujerům a lokajům EU vzkazuji – “když se vám takový politik nebude líbit, odstěhujte se do Bruselu” TEČKA.

Ladislav
26. 7. 2022 12:52
Odpovědět  Pijack

1* ****************** A nevracet se! Návrat nežádoucí!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
26. 7. 2022 12:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Velké díky za připomenutí sledu toho rozkradení naší země. Teď už si každý dovede dát 1+1 dohromady a při ohlédnutí zpět uvidět pravdu o tzv. sametové revoluci!! o Havlovi !! a o událostech posledních 30 let. Není to pěkný pohled. A pořád mají málo. Když už rozkradli téměř všechno, chtějí okrást ovčany o jejich střechu nad hlavou i o jejich firmičky přes nezaplatitelné energie.

me2d44
26. 7. 2022 13:29
Odpovědět  Helena

Já jen připomenu: Od “sametu” všichi řvali, jak komunisti kradli. Oni od 1948 jen znárodňovali a cpali to na jednu hromadu, ze které byly dotace na potraviny, bydlení, novomanželské půjčky s malým úrokem, bezúročné půjčky od zaměstnavatelů, peníze na různé “Akce-Z”, kde se tvořilo něco ve prospěch všech (krom lumpů, světských, nepřízpusobivých). Děti mohly bez rodičů jak do školy, tak na pískoviště – klíčocinkači tomu říkali TOTALITA. A co je dneska? Za komančů za názor mi řekli – rozmysli si to. Za názor na seznam.cz mě smažou – a to netuším, kde to vše evidují….

me2d44
26. 7. 2022 13:32
Odpovědět  me2d44

Mimochodem, z toho, co komunisti od 1948 znárodnili, jsme žili všichni. Nové garnituře/parchantům po 1989 trvalo jen pár let, než to rozkradli a od té doby ze zisků žijí jen oni

Pavel
26. 7. 2022 14:34
Odpovědět  me2d44

Přes inflaci nám chtějí sebrat i vlastní soukromé majetky. To je ten jejich plán, tzv. Meyrinkovo pravidlo, jak jsem se dočetl na AE. Už jsem to zde dal.

Pavel
26. 7. 2022 15:14
Odpovědět  Pavel

To nemusíte nikde číst.Selským rozumem,když chci získat úspory střadatelů bez jejich svolení jsou dvě cesty.Jedna-měnová reforma to udělal Tonda Zápotocký v r.1953,ale ta hrozí revolucí.Druhá- inflací postupně znehodnocuji měnu a dosáhnu téhož cíle,pomaleji ale zase nehrozí revoluce, neb “ovčan” si to uvědomí pozdě,až o vše přijde!

Gales
26. 7. 2022 17:55
Odpovědět  Pavel

Jak se dostat na AE?

Pavel
26. 7. 2022 18:50
Odpovědět  Gales
jiří
26. 7. 2022 19:03
Odpovědět  Gales
trtal
26. 7. 2022 15:31
Odpovědět  me2d44

si mimo, secko slo ven…
nasi sraci dostali tak 1%…

Luboš
27. 7. 2022 00:42
Odpovědět  me2d44

Kdyby jenom smažou. Pro mě to je trvalá blokace za nepohodlné názory. Pracoval jsem na Chvaletické elektrárně, a teď jsem se dozvěděl že ji vlastní nějaký zmetek. Je mi blivno.

Pavel
26. 7. 2022 14:32
Odpovědět  Helena

Heleno, teď jsem poslal příspěvek, co je Meyrinkovo pravidlo a jak nás legálně přes inflaci okrást o veškerý majetek. Přesně jak to popisujete.

26. 7. 2022 12:50
Ohodnotit příspěvek :
     

No budu trochu polemizovat s autorkou článku. V době kdy Zemanova vláda rozhodla o privatizaci Unipetrolu, byli rafinérie již dávno privatizovány. Ty vyčlenila a privatizovala vláda Václava Klause, konkrétně Vladimír Dlouhý. 1.ledna tak vznikla Česká rafinérská, kde existovali akcionáři Shell, Agip, Connoco a Chemopetrol. Prodejem Unipetrolu pak získal Orlen v roce 2006 50% podílu v rafinériích. Následně svoji bezohlednou politikou ostatní akcionáře donutil k prodeji. V roce 2017 došlo k zániku České rafinérské začleněním do Unipetrolu. Nicméně to nic nemění na skutečnosti, že Poláci se ve společnosti chovají jako lupiči, neprovádí téměř žádné investice a ze zisků Unipetrolu si postavili novou rafinérii v Plocku (tzv. bezúročné půjčky). Jejich působení vedlo nejen k současnému bezprecedentnímu zvýšení pohonných hmot (sám jsem byl svědkem, že zatímco v Náchodě jsem tankoval 95ku na Benzina-Orlen za 42,90, o 20 km dál stojí u dvou stejných čerpacích stanic 48,30 – z toho se dá jasně doložit marže čerpacích stanic, která zcela jistě přesahuje 5,-Kč na litr), ale i k několika velkým haváriím v důsledku mizerné údržby. Není tajemstvím, že v Litvínově jedou dvě rafinérie (jedna z 60. let a druhá z roku 1982) z dob minulého režimu bez výrazných modernizací.

ijn
26. 7. 2022 13:17
Odpovědět  Pavel

obnova požáru a zničení Ethylenu v Záluží se musela zasadit Pojišťovny, že zaplatí škodu pouze obnoveného Ethylenu v ČR, jinak jej chtěl PKN Orlen obnovit v Polsku,….ale odpovědné jednání českých inženýrů se podařilo Ethylen v ČR obnovit (IN cca až 15 mld. Kč) dnes ++35% ziskovost PKN Orlen strpěna českou vládou!!!

trtal
26. 7. 2022 15:34
Odpovědět  Pavel

si zase totalne mimo hnupe…
po sionistickem puci ’89 uz u nas nikdo o nicem nerozhodoval..

…hnup neni nadavka, je to jen kvalifikace…

Lev Prch
26. 7. 2022 17:01
Odpovědět  trtal

Roztoč si siderické kyvadélko a jdi zahnat Žida vedle z vesnice ty papriko staré.

26. 7. 2022 19:23
Odpovědět  Lev Prch

Omyl! To není starej paprika, ale mladej smrkáč!

Lev Prch
26. 7. 2022 19:56

Ta indoběhna z Reichenbergu? Tý už se řežou čtvrtý zuby? 🤣

26. 7. 2022 20:46
Odpovědět  Lev Prch

Já ho měl doteď podle těch výlevů za smrkáče, i na NR a nikdy se proti tomu neohradil. Asi mu dělalo dobře že jsem ho omladil. Hele, co máte na mysli tím Reichenbergem?

pav-el
26. 7. 2022 21:25

Liberec, předlužená vesnice, která za to vděčí ODS a st. f. Syner! Město též plné dementů.

27. 7. 2022 00:37
Odpovědět  pav-el

Já už vím, ale nějak mi to vypadlo z hlavy! Až když jsem tu svou nevědomost odpálil, tak jsem si na to pak nějak vzpomněl sám od sebe.

Lev Prch
26. 7. 2022 22:01

Liberec přece., o tom se pořád zmiňoval ve svých vzpomínkách na rok 1968.

27. 7. 2022 00:43
Odpovědět  Lev Prch

Jojo, takhle prej začíná ta německé nemoc na A. Pak jsem si na to vzpomněl. Jo, a ještě Helča (Helanov) pocházela myslím z Liberce. Docela fajn babča, akorát nesměla přijít řeč na vysídlení, bo měla německýho dědečka a to se pak hádala.

Ladislav
26. 7. 2022 12:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Paní Mileno, žádného “politika” netřeba! Dnešní jsou zadarmo drazí! Už Werich-pekař říkal, že to bude tak dlouho trvat, než lid příjde na to, aby si vládl sám!

Autor
26. 7. 2022 12:58
Odpovědět  Ladislav

Souhlasím s vámi sice, že by to šlo, ale k tomu je třeba ještě mnohem více než u toho nějakého politika. To by totiž museli lidé začít přemýšlet a začít jednat. Nemyslím hned vzpoury, povstání, ale vyžadovat nekompromisně výsledky a odpovědnost všech na všech místech kdekoliv a kdykoliv. Od “jen” uklízečky” až k těm, co dnes jsou považováni za “vzdělané” a “jedině schopné” “rozhodovat”. Absolutně všech.
No a co je reálnější?

me2d44
26. 7. 2022 13:49
Odpovědět  Peter

Peťo, dokud nebudou mít politici – krom stranické zodpovědnosti – i zodpovědnost morální před zákonem – včetně ekonomické!, tan kse žádná převratná věc nevyřeší. My Češi jsme jen zapomněli na tradice ( jsem ateista a je to výběr):
Ktož sú boží bojovníci
a zákona jeho,
prostež od Boha pomoci
a úfajte v něho,
že konečně vždycky s ním svítězíte.
 
Kristusť vám za škody stojí,
stokrát viec slibuje,
pakli kto proň život složí,
věčný mieti bude;
blaze každému, ktož na pravdě sende.
Dávno Čechové řiekali
a příslovie měli,
že podlé dobrého pána
dobrá jiezda bývá.
 

Lev Prch
26. 7. 2022 14:34
Odpovědět  me2d44

Dneska nám hraji jinou….
Že lva se stal pejsek na řetězu, slintá, čeká na odměnu od vítězů….. 👎🤮

me2d44
27. 7. 2022 12:36
Odpovědět  Lev Prch

Hrát jinou můžou – ale tak to v Čechách bylo vždycky, národ semknutý a špičky prodejné děvky. Za 400 let se nic nezměnilo a opět se čeká na to, až se národ dostatečně nasrdí – pak to půjde samo. A národ si defenestraci už párkrát vyzkoušel – proč nectít dějiny…..

UFF UFF
28. 7. 2022 02:34
Odpovědět  me2d44

Hmmm …”a pak to půjde samo” ? … A AŽ SVĚTU UKÁŽEME JAK JSME SE “NASRDILI”, pak hrdě zjistíme, že v důsledku našeho oprávněného národního nasrdění BUDOU MÍT VŠICHNI KOLEM RUCE KRVAVÉ, JENOM MY DRŽKU …!!! V dnešním globalizovaném světě holt již nic nepůjde samo, jen proto, že si to jeden kmen v jedné kotlině zrovna usmyslel aniž by mu to schválil Capo di tutti capi!!!
To když třeba jistý Mečiar neprozřetelně prohlásil, že “když nás nechtěj na Západě (NATO, ES), obratime se na Východ”, hned to měl spočítané nafurt! (Jednotu si narušovat nedáme – ještě aby začali obdobně uvažovat i další póvl země, že …) Proti našim zájmům si nebude nikdo nic dovolovat ani kdyby měl HYPER-SUPER

All
26. 7. 2022 14:32
Odpovědět  Peter

Tohle schopné rozhodování má jedinou podmínku.Přijde,až proběhne denacifikace čr ruskem.

pav-el
26. 7. 2022 21:29
Odpovědět  All

Sám bych se podíval, kterak v Praze by opět zrudla náměstí vlajkami.

UFF UFF
26. 7. 2022 20:04
Odpovědět  Peter

Jak jste staří, tak jste neuvěřitelně pitomě naivní – uff, uff! Vy nevidíte čemu musí čelit Orbán, když chce něco udělat jinak než “pobruselsku”? Nevšimli jste si, že ani “rádoby-velcí-pšonci” si nemohou beztrestně upšouknout jinak, než je jednotně pšoukat dovoleno?
To by jste čuměli na ty “tvrdé, tvrdší až totálně zničující” sankce iniciované “VELKO-BRUSELANY” za suhlasných ovací “BRUSELPINDÍKŮ”!!! Nemít zrovna medvědice i s brlohem problém s plynatosti, tak jste se mohli divit už dnes co dovede liberální demogratická inkvizice … Jak již dávno pochopil jistej Pepa vod Kalicha: “To by to na světě vypadalo, kdyby kdejaký místodržící anebo dokonce plebs mohl dělat co si usmyslí. UFF UFF

26. 7. 2022 13:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Druhá část mého příspěvku se týká Transgasu, kde je nutné podotknout, že se Zemanovi a jeho poskokovi Sobotkovi povedlo prodat nejen zásobníky a distribuci, ale dokonce i veškeré kontrakty o dodávkách plynu, které měla ČR přes tuto firmu zajištěné. Pokud k tomu připočteme privatizaci bank, za které získali méně než stála sanace, uhelné společnosti na severu Čech, které si nechali v podstatě ukrást a OKD (lidé v bytech OKD by mohli povídat), pak Zeman, Sobotka či Mertlík by měli dodnes sedět. Podobně tak samozřejmě Topolánek, Dyba, Klaus, Dlouhý či Kalousek a jeho zbrojní tunely.

me2d44
26. 7. 2022 13:59
Odpovědět  pavelpe

Správná poznámka. Jen teď přemýšlím, komu došlo, že ty zásobníky patří NĚMECKU – a komu znich půjde plyn? Asi nám ne….

trtal
26. 7. 2022 15:35
Odpovědět  me2d44

o nicem nerozhodovali…

Lev Prch
26. 7. 2022 17:04
Odpovědět  me2d44

Přesně, zásobníky jsou plné, ale ČR není její hlavní vlastník!
To ovšem ten výkon(r) ladač Fyjalovej zamlčuje 👎

Helena
26. 7. 2022 14:04
Odpovědět  pavelpe

Ano, je třeba oprášit 30 let zpět, kdo a co “zprivatizoval” svým pasákům na západě a při těch rozkrádačkách si nahrabali-ne miliony-ale to musely být miliardy. Jen a jen proto jsme dnes totálně v krachu a v riti. Je třeba tyhle “privatizanty” pohnat k zodpovědnosti, už jen pro příklad dalším vykukům.

Pavel K
26. 7. 2022 14:31
Odpovědět  Helena

Ne jednou jsem na netu napsal, že bych chtěl vidět to číslo to co se u nás za těch posledních 30 let rozkradlo, tím myslím i dividendy a zisky nadnárodních firem.

trtal
26. 7. 2022 15:36
Odpovědět  Pavel K

obrovska cifra…sla ven..proto nasi blbecci maji z toho prd..

jiří
26. 7. 2022 19:23
Odpovědět  Pavel K

Někde jsem četl, že to někdo počítal a jen majetkově to vycházelo okolo 21 biliónů.

Pavel K
26. 7. 2022 19:37
Odpovědět  jiří

30 let xxx Xmiliard jen cca 450 na dividendách + další zisky atd
No kdo má odhad, já bych řekl že ještě více.👍🙋‍♂️

26. 7. 2022 20:54
Odpovědět  Pavel K

Taky mi to vychází od hadráku na mnohem víc. A to ještě není započítaná škoda.

Lékořice
26. 7. 2022 15:07
Odpovědět  Helena

A kdo to udělá?A jakým způsobem? Vždyť tady není síla, která by to změnila. Jsem skeptik. Je mi z toho moc smutno.

Helena
28. 7. 2022 07:59
Odpovědět  Lékořice

Mafie přestala být ve svém oslnivém bohatství soudná. Jim už nestačí žít si v pohodě, klidu a dostatku. Oni chtějí úplně všechno. Přes mrtvoly-i to jim dodá ještě větší pocit moci. Jen jim v jejich pocitu božskosti nedochází, že už to lámou přes koleno, tlačí na pilu tak, že se řezný kotouč zlomí a vletí jim přímo do ksichtu. A to se stane brzy.

26. 7. 2022 20:51
Odpovědět  Helena

Kikině jen likvidace Poldi Kladno vynesla čtrnáct a půl miliardy. Uložil si to v Amsterdamu do banky, ale mám dojem, že to později převedl do Švýcarska.

26. 7. 2022 20:48
Odpovědět  pavelpe

Nezapomínat na ŠPIDLU!

Lev Prch
26. 7. 2022 22:03

To je,byl a bude extra Kindl stejně jako Jourová. Paroubek věděl, proč jí šel po krku.

Lev Prch
26. 7. 2022 22:03
Odpovědět  Lev Prch

Oprava:
Ksindl

Jozef
26. 7. 2022 13:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Všetky vlády by mali byť okamžite na miestebezmy&losti zastrelene čo zbavia svoj štát plynu, vody, elektiny, rafinérií

All
26. 7. 2022 14:42
Odpovědět  Jozef

Jozef souhlasím,všechny tyto vlády se dopustily těch nejhorších zločinů,toho nejhoršího ničení a navíc ve vlastním státě a na vlastním národu.Co platí na tyhle nelidské bestie ? Okamžitá likvidace těchto nelidských bestií.

Pavel
26. 7. 2022 14:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Přátelé, dnes jsem vybral z AE, zajímavou záležitost a to, co je tzv .Meyrinkovo pravidlo. Je to pravidlo jak vám legálně zabavit majetek, protože dekrety to nejde, jelikož lidé by se bouřili. Lidé projdou inflačním tunelem zbaveni při průchodu veškerého svého majetku a úspor. Inflace veškeré úspory znehodnotí, celoživotní práce a dřina zmizí v luftu. Na konci finančně vyčerpané domácnosti sáhnou na své nemovitosti a začnou je masově prodávat ale cena bude klesat a nebude nikdo kdo by na to měl. Za zlomek je odkoupí banky a investiční žraloci, tzv. Meyrinkovi rybáři.

Pavel
26. 7. 2022 14:27
Odpovědět  Pavel

A zdá se, že toto právě zde teď začíná probíhat a na konci toho všeho má být ten nepodmíněný příjem a digitální koncentrák. Někdy na začátku podzimu loňského roku, to jsem ještě sledoval ČT, přesně jeden známý ekonom, na jméno si nevzpomínám o tomto mluvil. Na otázku, kdo bude tyto nemovitosti kupovat, řekl, že banky a investiční skupiny. Toto vše je opravdu nevídaný plán globálních plutokratických parazitů jak nás zbavit majetku a zotročit. Máme jedinou možnost, změnit systém a vystoupit z EU. Přesto si myslím, že toto lidé absolutně nepochopí a my budeme rádi, když nám zůstanou vůbec nějaké prostředky na důstojný pohřeb.

Pavel
26. 7. 2022 15:25
Odpovědět  Pavel

To nezačíná až teď,to tu jede od listopadu 1989! Od tohoto data již nemáme žádné politiky co zastupují zájmy občanů,ale protektory, co jen plní příkazy svých loutkovodičů!Pokud by jsme měli právní stát a platilo zde “padni komu padni”,pak za vlastizdradu bychom museli odsoudit všechny vlády od listopadu 89 až do dneška!Bez rozdílu, zda zde vládla ODS či ČSSD,lidovci či TOP 09 a dnešní pětikolka!

Lékořice
26. 7. 2022 18:03
Odpovědět  Pavel

Naprostý souhlas.

Pavel
26. 7. 2022 19:00
Odpovědět  Pavel

To já vím, když jsem o tom chtěl v devadesátých letech mluvit, tak mne chtěli málem lynčovat. Nechci dělat chytráka, ale když jsem v 89 říkal, že si ten převrat připravilo panstvo pro sebe, se zlou jsem se potázal, však všichni ví, jak to tehdy vypadalo. Hned z vás dělali komouše. Nu, teď to přišlo a jsme v tom až po krk.

Pavel K
26. 7. 2022 19:55
Odpovědět  Pavel

Měl jsem to stejně, na něco jsem upozornil a soudruzi mě obvinili, že mám socialistické myšlení. Co já se nahádal, proto jsem řekl, že může někdo přijít abych …….ten pojede. To už mám za sebou z 89. Včichni keců jak vopice chcaní, pak jsem zůstal sám. Nasrat, jo nasrat. Teď musí do boje jiní.

Aleš
26. 7. 2022 14:51
Ohodnotit příspěvek :
     

A lepsolide, havloidi eurohujeri a podobní zloději a kriminálníci přitom nemají Miloše rádi a on je jejich člověk.

Karloss
26. 7. 2022 16:49
Ohodnotit příspěvek :
     

https://pravdaovode.cz/nfpov/?utm_source=ecomail&utm_medium=email&utm_campaign=Chcete%20sebe%20a%20vodu%20br%C3%A1nit%3F&ecmid=25449

Něco k vodě koukněte na to je to super pán má koule a postavil se těm lumpum!!!!!

Lev Prch
26. 7. 2022 17:09
Odpovědět  Karloss

Karlossi díky za odkaz, sdílím 👍👍👍

Pavel K
26. 7. 2022 18:10
Odpovědět  Karloss

Jó, pan Novotný, to je třída, chodí mi od něj maily asi tři roky. Nejednou jsem si říkal jak je odvážný, také mu vyhrožovali. To pak není sranda, proto jsem si říkal proč to pro ta lidi vůbec dělá, kteří si to nezaslouží. Je to borec.

Gales
26. 7. 2022 17:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak jedině Klaus je bez poskvrny? Voni,ty sfině z jednoho prasečáku, se střídali u koryt jenom proto aby se kryli a nikdo je nezavřel.

Pavel K
26. 7. 2022 18:06
Odpovědět  Gales

👍 👍 👍
Já mám proto příměr, že je to jedno hnízdo. Dělali to šikovně, salámovou metodou a namočili do toho spousty politiků. Čím více tím větší zmatek. Chtěl bych vidět ten spis-spisy, kdyby to vše měli po 90 rok soudit.

Pavel
26. 7. 2022 19:09
Odpovědět  Pavel K

Pavle, my víme, že to by museli být nezávislé soudy. Vždyť ani jeden ze státních zástupců nedělá nic s touto situací, která tu nastala. Podívej se kupříkladu na slyšení před velkou porotou ohledně covidu. Vždyť pan advokát Fuellmich dodnes asi hledá soudce, který by se ujal této kauzy. A to Fuellmich přímo obvinil některé z těch aktérů a předložil důkazy. Nevím v jakém je to stádiu, ale kdyby se něco dělo, už by někde prosákly informace. Zatím o ničem nevím.

Pavel K
26. 7. 2022 19:48
Odpovědět  Pavel

Máš pravdu, to samé o právnících, kteří by měli podávat jedno TO za druhým, protože se tu porušuje Ústava jak na běžícím páse. Ale Lidi?!! Lidi nic, tady jde o jejich rodiny a ONI nic. To nechápeš, ale to nepochopení už začíná už ve své rodině, to jedem jen zírá.

PENNYS
27. 7. 2022 07:47
Odpovědět  Gales

Schwarzenberg skopčák, byl a je je vlastizrádce.
LESY APOZEMKY V OKOLÍ PRASEČÁKU PATŘÍ Schawrzenbergum
  Pochcanýkníšepán to prodá  zahraniční spol. Kdepak soucit s Romy
 sprostý kšeft a na potvoru opět u toho je KALOUSKOVA STRANA  
 A ZASE SE MU TO POVEDLO
 na Mirgu “nikdo nemá” 

skylla
26. 7. 2022 20:45
Ohodnotit příspěvek :
     

z.m.r.d.i.