blog

Jediní dva europoslanci SPD hlasovali proti plánu na výměnu obyvatelstva Evropy (video 14:40)

Jedině europoslanci za SPD – MUDr. Ivan David a generál Hynek Blažko – hlasovali proti. Čeští europoslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN a Piráty hlasovali pro masovou migraci afrického a asijského obyvatelstva do EU a tím i pro výměnu evropského obyvatelstva! Opět se ukázalo, že SPD je hnutí proevropské, ale protiunijní a ti, co fandí Evropské unii a jejím sociálním experimentům jsou jasně protievropská 5. kolona.

EU také podporuje finančně Turecko a platí mu výpalné za to, že migranti z arabských zemí a z Afghánistánu žijící na jeho území, nebudou posláni do Evropy. Na rodinnou politiku zaměřenou na rodiny s více dětmi peníze v EU nejsou, ale na placení „výpalného“ mimounijní země prostředky jsou. O těchto 320 milionů eur pro Turecko byli ochuzeni evropští zemědělci.
https://bit.ly/3zl3Nyb,

Korupce v Evropské komisi a koloniální praktiky Evropské unie (video 17:00)

Předseda hnutí SPD Tomio Okamura a europoslanec za SPD Ivan David přinášejí skandální informace z Bruselu: korupce a koloniální chování.

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura europoslanec za SPD MUDr. Ivan David, CSc. informují o silné korupci v Evropské komisi, která vyplula na povrch v souvislosti se začerněnými smlouvami EK s farmaceutickými korporacemi. Evropská komise ani po opakované výzvě Evropského parlamentu obsah smluv neodtajnila. Volení zástupci nemohou kontrolovat , jak Evropská komise nikým nevolených komisařů nakládá s unijními prostředky. Pánové Okamura a David dále seznamují s vykořisťováním bývalých kolonií, které je jen opakováním koloniálních praktik minulých staletí. Příkladem jsou Gabun a Gambie.

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel
1. 1. 2022 10:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že k tomu není moc co dodat. Kdo nás reprezentuje v EU víme. K těmto volbám chodí nejméně lidí, asi proto je tento pokrytecký projekt tak oddán vlastnímu lidu. U nás přijde tak 18% voličské populace. Rodinky se navolí do EU parlamentu a pak z toho vývaru 2 generace nadmíru slušně žijí. To, že schvalují záležitosti, které jdou proti vůli lidu své země je absolutně nepálí. Pod kuratelou těchto evropských vizionářůse likvidují evropské a národní hodnoty, nechávají ožebračovat vlastní lidé a schvalují se zákony, které jdou na ruku globalistům a domácím ničemům, kteří jako ohaři cítí příležitost vysát ještě zbytky rozprodaného a vytunelovaného státu, neboť jak je vidět podle současných emisních povolenek, neboli moderních odpustků, stále je kde co brát i ve zničené a zdevastované zemi. Nám neopíchaným již radostně umožnili žít v apartheidu, teď se již dá jenom čekat, kdy nás dají do klatby. Jan Hus a Jan Žižka už z hrobu nepovstanou, aby nám pomohli, takže teď je to na nás.