politika

Vučić: Všichni světoví politici vědí, kdo způsobil výbuchy na plynovodu Nord Stream, ale mlčí

Všichni světoví politici vědí, kdo způsobil výbuchy na plynovodu Nord Stream v Baltském moři, ale mlčí, aby neublížili svým státům, řekl srbský prezident Alexandr Vučić.

Pokud podle jeho slov zítra někdo způsobí sabotáž a přeruší dodávky plynu, tak se všichni budou tvářit, že nevědí, kdo to udělal, ačkoli na světě není politik, který by nevěděl, kdo zinscenoval teroristický útok v Baltském moři. Všichni podle něj mlčí a předstírají, všude vládne pokrytectví, uvádí RIA Novosti.

Podle Vučiće má dnes Srbsko 667 milionů metrů krychlových plynu v podzemních zásobnících plynu.

Dříve Vučić řekl, že byl velmi rozrušený, když viděl, co se stalo na Nord Stream, nevěděl, jestli má plakat nebo křičet.

Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že odpovědnost za situaci nese Západ. Podle slov Putina Anglosasové fakticky začali ničit celoevropskou energetickou infrastrukturu. Zdůraznil, že všem je zřejmé, kdo z toho má prospěch.

https://bit.ly/3sX8Y4V

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
3. 11. 2022 21:09
Ohodnotit příspěvek :
     

To ničení započalo mnohem dříve. Již za Reagana se snažili zastavit dodávky plynu a ropy do Evropy, jenže tehdy tu byli ještě POLITICI a USA se musely stáhnout. USA to chtěly zastavit, přestože jenen bod domluvy se SSSR byla právě možnost prodávat sovětské suroviny. Těmi výbuchy to prostě dokončily.
Zároveň však musely shodit všechny masky a každý jen trochu myslící politik ve světě pochopi, že USA nelze prostě věřit. I proto je tolik neúspěchů jak USA, tak Anglie a EU při hledání náhrady za ruské suroviny. Každý politik dobře cítí, jak USA jsou dnes slabé. V souvislosti s nedostatkem ropy a benzínu v USA si také každý dokáže spočítat, že nedokáží ani vést žádné velké a dlouhodobé konflikty mimo své území (a ani případně na něm).
I když “západ” tak nějak se bude třepetat, oslabuje se tím nejen jeho síla a vliv, ale především tak zvané globalistické plány. Již vícekráte jsem psal, že k tomu jejich “plánu” potřebujete mít všeho nadbytek. Zejména elektrické energie. Žádná omezení vnitřní spotřeby nemohou zajistit světovou nadvládu.
Když se nad tím zamyslíte, tak zjistíte, že všichni ti globalisté – politici, zednáři, aktivisté a slouhové neumí prostě a jednoduše myslet. To je důkazem toho, že jednak elitní školství již dlouho stojí za starou bačkoru a že si to zničili zcela sami.
A hlavně nechápali, že to vlastně mají. Jenže chtěli totální kontrolu.

1239222690_clown_animalMs_12.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pedro
3. 11. 2022 22:01
Odpovědět  Peter

Prachy vzaly boháčům rozum. Už netuší co je nedostatek, strach o děti, placení všeho okolo, neznají strach ze zdražování, exekucí, přijít o všechno. Nemají cit, lásku, pohrdají chudými, pohrdají zákony, doplatí na to a možná velmi brzy. Bez práce chudých se ani nevyserou-doslova!

Pedro
3. 11. 2022 21:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Svět se musí probudit, připadám si jak v blázinci!

Pavel K
3. 11. 2022 22:37
Odpovědět  Pedro

Jo je to všechno mišuge, tralalala.

Frankie
3. 11. 2022 22:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Celý svět ví, co jsou anglosasové za svině, ale až na výjimky drží huby. Kdo podporuje zločince, sám je zločinec. Ale na každou svini se vaří voda.

Aleš
3. 11. 2022 22:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, byly to USA a Velká Británie. Fašismus v praxi.

Administrátor
P.A.Semi
4. 11. 2022 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Leckdo si myslí, že to ví, ale nikdo se neodváží říct, že to zničili přesně na Židovský Nový Rok… A ti, co to zničili, přesně věděli, že tohle se nikdo neodváží říct, takže budou všichni zarytě mlčet…

Ale leckterý amerikanofob si bude myslet, že za to mohou “USA” …

http://www.infokuryr.cz/n/2022/10/11/jane-kaufman-situace-s-poskozenymi-plynovody-je-mnohem-slozitejsi-nez-se-zda/
https://tomluongo.me/2022/09/29/the-curious-whodunit-of-nordstreams-1-and-2/

Podle Toma Luongo za to může Davos a potažmo EU… Jenže ani ten se neodvažuje zmínit Židy, kteří za Davosem stojí – ten je totiž jenom Pódium, ale skutečnou Moc mají v Blackrock, a kdo o tom Rozhoduje se “neví” …

Ale jak se všechny Vlády a Média sjednotily za Židovským podvodem Covid a Vaxxínami by mělo leckomu otevřít oči, že když vidí takhle rozsáhlou a důkladnou Konspiraci, tak to už dávno není “Teorie” … Víte, někdo ta Média a Vlády musel takhle sjednotit, protože že by to všichni dělali zarytě špatně celé dva roky, s důkladnou cenzurou odborníků a léků, není možné jen tak…

πα½