politika

Kedmi řekl, kdy „rusky mluvící armáda“ vstoupí do Lvova

Spojené státy nebudou bojovat za Ukrajinu, Polsko a pobaltské země a další členové NATO si netroufnou do konfliktu zasáhnout.

Bývalý šéf izraelské speciální služby Nativ, vojenský expert Jakov Kedmi, to řekl ve vysílání internetové stanice “Iton.TV”, píše PolitNavigator.

„Ani NATO ani Spojené státy bojovat za Ukrajinu nebudou. Navíc nebudou bojovat ani za Pobaltí, nehledě na jejich hysterické výkřiky a výhrůžky. Můžeme se podívat, jak svého času Francie a Velká Británie bojovaly za Polsko. Nebudou bojovat ani za Polsko.

Za druhé, NATO nemá schopnosti provést jaderný úder, mohou jej provést pouze Spojené státy, sama Velká Británie a Francie, které vlastní jaderné zbraně, to z vlastní iniciativy neudělají, protože chápou, že to pro ně skončí zničením,“ řekl.

Kromě toho expert poznamenal, že v případě agrese proti Donbasu ze strany Ukrajiny, rusky mluvící vojáci dojdou do Lvova.

„Pokud se Ukrajina pokusí vstoupit do Donbasu, nevím jakou formou, ale rusky mluvící vojáci vstoupí do Lvova a ani jeden voják NATO nebo letadlo nevpadne do vzdušného prostoru Ukrajiny a nezasáhne do tohoto konfliktu,“ uzavřel Kedmi.

Připomeňme, že v Kyjevě již dříve uznali, že ani Spojené státy, ani žádné jiné země NATO nebudou bojovat kvůli Ukrajině s Ruskem. Navíc, v Kyjevě konstatovali, že vojenská cvičení a údajné stahování ruských jednotek k hranicím Ukrajiny jsou demonstrací síly a připravenosti k bojovým akcím ani ne tak ve vztahu ke Kyjevu, jako k zemím NATO.

https://bit.ly/3qjqfp5

sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Drak
10. 11. 2021 12:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby Rusové opravdu stáli o to, hnout se na ukrajinu, nikdo neřekne ani popel. Na to jsou ti naši západní spojenci, moc velcí zbabělci.

Michal47
10. 11. 2021 13:52
Odpovědět  Drak

Přesně tak, naši západní tzv. “spojenci” jsou akorát tak velcí tlučhubové a přitom už je jejich “genderová armáda” tak daleko, že si i Irán už zcela úspěšně dovolil jim dát na p…., a to je velmi a velmi dobře. Jen houšť a větší kapky na ten odporný ksindl!!!!

Filomena
11. 11. 2021 08:30
Odpovědět  Michal47

Tak to je !

slav
10. 11. 2021 19:14
Odpovědět  Drak

hovoriť budú ba budú krákať ako vrany … to vedia … ale NIČ NEUROBIA lebo nič urobiť nevedia a ukrajinu nechce nik ani rus ani západ, snáď len Doneckí a Luhanskí aby obnovili svoju štátnosť …