politika

Florian Filippo: Evropa zaplatí biliony eur kvůli rozhodnutí pomoci Ukrajině

Lídr francouzského hnutí „Patrioti“ a bývalý europoslanec Florian Filippo uvedl, že rozhodnutí zemí EU pomoci Ukrajině povede k přesunu bilionů eur z EU do Spojených států.

“Naše sebevražedná reakce na ukrajinskou krizi povede k masivnímu převodu bilionů eur ze zemí EU do Spojených států!” napsal na Twitteru.

Filippo se domnívá, že Spojené státy lobbovaly za zájmy Washingtonu mezi lídry evropských zemí a udělaly z nich „aktivní spolupachatele tohoto masakru“. 

Politik také vyzval evropské společenství, aby se probudilo. 

Filippo dříve řekl, že západní politici by měli požadovat, aby ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij začal vracet finanční prostředky, které byly přiděleny Kyjevu na vojenskou pomoc. 

https://bit.ly/3GTkLtj

sdílet na

11 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
29. 11. 2022 02:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Filippo dříve řekl, že západní politici by měli požadovat, aby ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij začal vracet finanční prostředky, které byly přiděleny Kyjevu na vojenskou pomoc.”

Lepší vtip jsem už dlouho neslyšela. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Albi
29. 11. 2022 02:34
Odpovědět  Albi

Západní politici by měli požadovat, aby ukrajinský vůdce Volodymyr Zelenskyj začal vracet prostředky, které byly přiděleny Kyjevu na vojenskou pomoc. Tento názor učinil bývalý europoslanec Florian Filippo.
„Než pošlou Zelenskému miliardy… (američtí a francouzští prezidenti Joe Biden a Emmanuel Macron, stejně jako předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyen. – RT ) by ho měli alespoň požádat o repatriaci desítek milionů, které ukrývá v daňových rájích. “- napsal na Twitteru. Předtím ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba řekl, že západní země „nemají právo“ unavovat se pomáhat Kyjevu. Dne 8. listopadu místopředseda Evropské komise Valdis Dombrovskis oznámil, že EU nebude schopna v roce 2022 přidělit Kyjevu makrofinanční pomoc ve výši 3 miliard eur z balíčku až 9 miliard eur přislíbeného v květnu.
https://russian.rt.com/world/news/1079130-ukraina-vozvraschenie-evropeiskih-deneg

Pozdě Filippo – to se mělo ošetřit smlouvou dřív, než se platit začalo.. Nebo nejlépe platit vůbec nezačínat. Ale požádat – no, to by snad šlo. Aspoň že ne poprosit. Tak jako tak stejně nic zpátky nedostanete.

Markýza
29. 11. 2022 13:10
Odpovědět  Albi

Tak Filippa to aspoň napadlo :-))))) ale je to vtip týdne, to jo.

Gene
29. 11. 2022 03:02
Odpovědět  Albi

Proc ne, Ceska republika si na to veme pujcku.

29. 11. 2022 07:53
Ohodnotit příspěvek :
     

A biliony Eur může vydělat,když se rozhodne poslat do řiti Američany a připojit se k BRICS…

Aleš
29. 11. 2022 08:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelensky by měl taky vysvětlit své stovky milionů dolarů. A nejen on. Jacenuk taky.

Pedro
29. 11. 2022 14:39
Odpovědět  Aleš

Jacenuk, nácek, žije na Floridě, čím to může být?

Pavel z Moravy
29. 11. 2022 17:16
Odpovědět  Pedro

Ta Florida je pro ně nějaká země zaslíbená, tam je i většina kubánské mafie a odtamtud řídí svůj odboj. Tam si kliďánko chodil jeden z největších kubánských teroristů Carilles Posada. Snad jsem to jméno napsal dobře, ten byl spojen s tím největším únosem kubánského letadla. A jestli neumřel tak počítám, že se tam producíruje dodnes.

29. 11. 2022 17:28
Odpovědět  Aleš

Asi jako Fiala zneužívání Barmských žen…jenže komu? Když je to tu od Státního zástupce po Soudce , zkorumpované do morku kostí. Jen ti Policajti za něco stojí…ale co je jim to platné,když zbytek systému selhal….

Gales
29. 11. 2022 09:57
Ohodnotit příspěvek :
     

A co jako by měl Bufalo Bil vracet? Vždyď všechno dostal darem.A dar se nevrací.

zdena
29. 11. 2022 15:45
Odpovědět  Gales

Dary rozhodně ne – spíš dotace na vykonání přikázané či doporučené činnosti… a všechno ostatní kolem je jen mlžení podstaty…. jenže zelený šaso se do toho vžil natolik, že podlehl megalomanii a sekýruje a přehání….