politikavideo

Fiala a miliony ve Švýcarsku. Hnutí ANO atakuje 40 %. Piráti by nás nejradši zakázali.

Čau Praho! 🇨🇿
Premiérův poradce posílal desítky milionů Kč na účet do Švýcarska. A jak jinak než právě prostřednictvím “Fialovy” kampeličky, kde i premiér měl svůj “zapomenutý milion”, který úřadům nepřiznal. Kampelička v minulosti dostala pokuty za pochybnosti kolem praní špinavých peněz, přesto nikdo není trestně stíhán!
 👉 Hnutí ANO atakuje v průzkumech 40 % ve volebních preferencích. Velmi mě to těší, ale nebojte. Neusneme na vavřínech. Budeme dál makat a bojovat za naše lidi. 
👉 Vládě věří nejméně lidí od dob Petra Nečase. Odvracejí se od ní i vlastní voliči, informovala média. Nedivím se. Pětikoalice dělá jeden nesmysl za druhým, porušila navíc spoustu svých předvolebních slibů. Lidé jsou naštvaní a já také.
👉 Ministr Lipavský (Piráti) označil Andreje Babiše za bezpečnostní ohrožení země. Kdyby to bylo jen na něm, nejraději by celé hnutí ANO nejspíš zakázal. Říkají sice, že bojují za demokracii, ale ve skutečnosti pětikoaliční strany sledují pouze své vlastní zájmy. 
👉 Nemocnice chtějí zvýšit poplatek za návštěvu pohotovosti na 300 korun. Pohotovostí je ve městech přitom nedostatek. Stejně tak mají být zakázány amalgámové plomby, což opět zvýší výdaje za zdravotnickou péči. Přesto vláda neustále mluví jen o zvyšování daní a škrtání příspěvků.  👉 Hnutí ANO mezitím bojuje za vyšší růst příspěvků (nejen) na péči pro postižené. Je to smutné, ale jsou to právě tito a další nejohroženější obyvatelé, které nejvíce dostihla Fialova drahota. 
👉 Začala poslední fáze oprav Barrandovského mostu v Praze. Město čeká dopravní peklo, které ale vzniknout nemuselo, kdyby se zajistila funkční objížďka směrem ze Zbraslavi, kde dodnes nebyli schopní dodělat dopravní silnici. 
👉 Praha chystá nový manuál pro dopravní značky. Tohle je bohužel jediné, co pětikoalice v Praze umí. Utrácet peníze za manuály, dokumenty, posudky a různé studie. Klíčové problémy stále neřešené. To vše a mnohem víc se dozvíte v 74. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!
Pusťte si nový díl Čau Praho!

sdílet na

54 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Velitel
11. 3. 2024 18:28
Ohodnotit příspěvek :
     

StBák Bureš s StBákem Pávkem tak stále drží více než 70%, vedoucí úloha bezpáteřních análních alpinistů EU a USA není ohrožena, v prdeli a Bruseli na věčné časy a nikdy jinak.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
11. 3. 2024 18:55
Odpovědět  Velitel

A kterýpak je horší? Třeba gutaperča?

Pravdomluvny
11. 3. 2024 20:01
Odpovědět  orinoko

Oba jsou Banderonacističtí odpadi.

Editor
11. 3. 2024 20:25
Odpovědět  orinoko

Horší je jednoznačně PePa. U zaměstnanců PZO šlo vždycky o spolupráci s ekonomickou správou (viz systemizace StB), Babiš jestli něco práskal, tak práskal pokusy o podplácení od nákupčích. Ten by dneska byl za whistleblowera ,kdežto PePa byl krom jiného byl důstojník VKR, což byla součást StB v armádě, která šla vyloženě po politice. Ten práskal jak záklaďáky, tak lampasáky za politiku. Třeba za vtip o tom, jak Brežněv vypadl hrobníkům.

Carda
11. 3. 2024 19:09
Odpovědět  Velitel

Když je jeden na hradě ať je druhý premiérem. Aspoň to bude plichta.

Slovan
11. 3. 2024 18:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Vážení dotáhli jsme to do toho stádia, že máme v RF přezdívku do češtiny ČUBKY.
A zase vám je to jedno, jak se na nás RF dívá, TI kterým dlužíme naše životy. Tak to jsme spadli hodně hluboko. Proč já se ve svých 63 letech furt rozčiluji.

orinoko
11. 3. 2024 18:57
Odpovědět  Slovan

Urazit se můžou opravdu jen čubky. Ty zalezle ve hnedakove soudruha bideta.

Putinovec
11. 3. 2024 19:37
Odpovědět  Slovan

To dá přeci rozum , že rozeštvávací agenda běží ve všech zemích . A kupodivu , ti roztleskávači , mají stejné majitele . Jen je potřeba to vidět a chápat .
Tady se můžete podívat na ukázku z ruského seriálu Spáči , jak se rozeštvává .
https://youtu.be/2GBNbER-SBE?list=PLcaHEmWMbEfF7BAI2Kpz6jGlfYKyfZ0h4&t=1640
Už je to srozumitelné ?

PENNYS
13. 3. 2024 06:12
Odpovědět  Slovan

KDO JE NEJZRÁDNĚJŠÍ NÁROD NA SVĚTĚ|?????????????????????????????????????

11. 3. 2024 18:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Ajta krajta! Je třeba podporovat SPD, nebo Stačilo, at už si myslíme o oka můře a ukecané Katce cokoli, aby měl Bureše kdo brzdit, jinak mu narostou ramena přes celý záda a z toho by pro Bohemii taky nekoukalo nic moc dobrýho.

anonym
11. 3. 2024 18:57

Je nejaka sance, ze kdyz bude masova podpora SPD, Okamura se pohne a zacne byt opravdovy politik?

Pravdomluvny
11. 3. 2024 20:02
Odpovědět  anonym

Takový zázraky se nedějí…..😅

11. 3. 2024 22:12
Odpovědět  anonym

Věruško, já mám oka můru víš kde, páč nevěřím, že překročí svůj stín a stane se politikem, ale jako brzda ANO by SPD spolu se Stačilo mohly fungovat.
P.S. Hezkej den Věruško, nebo co to v Coloradu ted je. Jo – tak hezkej podvečer.
🙂

anonym
12. 3. 2024 06:10

Cau Milanku. To je smutna vec, Vlk pry se pro nej rozhodl volit, ze neni jinak koho…
A Okamura se spojovat s nikym nechce…

12. 3. 2024 15:29
Odpovědět  anonym

To je právě to, co mu mám za zlý. A že politikaří a se-re při zdi. Hm… No já přesně tytéž důvody jako Vlk. Ale taky že program přímé demokracie. Schválně porovnej – Vejvrtka Katka punktuje k Eurovolbám, Skála do boje proti NATO. Tím založením Stačilo jeho snahu o spolupráci mimoparlamentních stran bez “vedoucí úlohy” jakékoli strany z těchto stran a pidistran v koalici těchto, ho docela slušně podsekla. No nic.

PřemekJ
13. 3. 2024 08:17

Přátelé, hodně jsem se kroutil při nabídce kandidovat do europarlamentu. Kývl jsem pouze z důvodu rostoucí nasupenosti MEPs na své vrchnosti i na tu EU. Je to jasné, vše se má tak, že nám všem vládnou naši kati, a to nelze připustit na žádné úrovni. Ostatně nejen MEPs, ale i euroúřednictvo bude brzy jako v Jiříčkově vidění, jak se ty jejich domnělé jistoty hroutí před očima. A to máme nejen po jistotách příjmových, ale i těch energetických a než bude lépe, bude muset být ještě hůře. Ale pád na dno nepřipustíme, tranformační trajektorii máme připravenu. Raději si vyberte své úspory z bank a fondů, pod polštářem jim bude lépe pod vaší osobní kontrolou. A ty Vám ukradené se Vám také vrátí.

Joe Arp
12. 3. 2024 10:46

Chlapi furt nerozumím vašim steskům, že Okamura není politik. Co mu podle vás chybí do politika, to že nás dosud neokrádal a nelhal jako “politici” dosavadní, co má dělat s 20 křesly, mezi 180ti hyenami? Že se nemá s kým spojit? Kdo bude, jako on, veřejně deklarovat vystoupení z EU a NATO, aby stálo zato se s ním spojit? Po referendu, samozřejmě! Dejte mu šanci s 55% a pak kritizujte, s těmihle se z hnoje nevyhrabem, to tu víte všichni, ale stále mu vyčítáte blbosti, které vám podsouvá mainstream, aniž to tušíte. BUDÍČEK, VSTÁVAT !!

Slovan
12. 3. 2024 12:06
Odpovědět  Joe Arp

Dal jsem ti palec prde. Mám na to stejný názor a píšu to dlouho a dostává se mi stejných řečí jak jsi vypsal. Na PP mi nějaký modrý Mikelo neustále PODS=O=OUVAL 🤣ŽE JE TO PROJEKT ala ČÍŽEK.
CO ještěš může národ stratit, cóó?!! Ale šanci mu nedají ale píčuj….ou neskutečně. Tvl to nevymyslíš, prý populista.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

PřemekJ
13. 3. 2024 08:22
Odpovědět  Slovan

To místní vrchnostenské panoptikum se hroutí a zhroutí samo. Okáč již ví, že ve vlastní líhni není dost konceptuálů, stratégů a řešitelů problémů, zvláště těch systémových. Proto roztahuje náruč. Byl jsem na jednom semináři vedeném Okáčovým Fialou a oni již přinejemnším tuší, jak se věci ve skutečnosti mají, potřebují ale nás, vědomé a naše vědomosti a schopnosti měnit podstatu.

12. 3. 2024 15:37
Odpovědět  Joe Arp

Ne? Tak to se nedá nic dělal. A šanci mu u voleb dávám od samého počátku, už co se vyplesk s Úsvitem, aby bylo jasno. Tedy ne jemu; SPD. Jo, a co mu chybí do politika? Hodně. Třeba to, co dělá politika z Orbána, Fica, Hrabina, Blahy atd.

Slovan
12. 3. 2024 17:16

Nemusí hned pršet, stačí když kape. Buď trochu skromný. Hamty. 😊

Joe Arp
12. 3. 2024 17:41

Hoško, Orbán, Fico má to co Okam. nemá, stojí za nima národ a ne stádo volů! Co “vyplesk” s Úsvitem?, že ho blbá krysa Černoch podrazil, nebo co myslíš, mluvíš jak těhotnej šaman, v hádankách.

13. 3. 2024 00:17
Odpovědět  Joe Arp

Na mě tenhle slovník nezkoušej. Jestli ti už musím překládat češtinu, tak prosím: “už co se objevil s Úsvitem”. Kde v tom vidíš jakou hádanku? Takže vysvětlivka – vyplesk´=objevil, a nějakej podraz černocha s tím nemá co dělat.
Ten národ za nimi nestojí jen tak – je za tím tvrdá politická práce jmenovaných. Bez ní by za nimi nikdo nestál, natož národ.
A jinak. Veřejně deklaruje vystoupení z eorosajuzu a NATO například i komunista Skála – naposledy dnes na Václaváku
https://www.youtube.com/watch?v=Xn8Cq9z8drM A účast? Pár lidí…
Tož když mluvím v hádankách, tak tady jednu máš – proč jen pár lidí? Odpověd na ni ale nečekám, stačí když o tom drobet popřemýšlíš.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
František
13. 3. 2024 12:56

A co jste si myslel? Že Cajzli v zasraném Práglu přijdou diskutovat s komunistou? Cajzli mají úplně jiné kamarády.

katango
13. 3. 2024 16:14
Odpovědět  František

V Praze je hodně Moraváků a Brňáků, třeba Strakovka a magistrát jsou jich plný. Vemte si tu svoloč zpátky a pak se můžem pobavit o cajzlech, vy jeden Franto!

13. 3. 2024 18:51
Odpovědět  František

Dalo se howno do tance a ruce v bok si podepřelo.

Helena
12. 3. 2024 08:50
Odpovědět  anonym

SPD JE JEDINÁ OPRAVDOVÁ OPOZICE – proto proti nim tak šíleně pětišmejdi i s Babišem jedou! Stejně jako v Německu proti AfD! SPD není jen Okamura – je tam mnoho rozumných lidí – vovce je ale neznají – neb ve lžiTV je nikdy neuvidíte ani neuslyšíte – musíte vovce hledat a pátrat samy. A SPD se jen tak s nikým spojovat nechce, draze za to zaplatili s Úsvitem.

Joe Arp
12. 3. 2024 10:55
Odpovědět  Helena

Napsal jsem skoro totéž, výše, než jsem vás četl. Vytáčí mě zdejší mudrlanti, že Okamura není politik. Asi proto, že mluvil 11hod v přetahovačce o jejich důchody, co tam mohl asi tak dělat jiného? Český člověk z principu nevěří, že by to s ním mohl někdo myslet dobře, protože na to není zvyklý, dosud to nikdo nedělal! Takže to bude asi populista a ten je fuj, jak říkali v TV.

Slovan
12. 3. 2024 12:13
Odpovědět  Joe Arp

No a další pokrevní indície, kterou tu píši taky dlouho pokrytecký národ, tak proto všichni vidí všude kulišárnu, když jim chce pomoci. Mají to v hlavě a nevěří, bo sami to neudělali, tak proč zrovna Okamura. Divný, on z toho určitě něco bude mít. A pak je to tu o té koze a je to v prd…i úplně. 🤣🤣

13. 3. 2024 00:48
Odpovědět  Joe Arp

Jsi tu chvíli, tak víš howno jak ten mudrlat tu před posledními volbami oka můru a Baštu hájil do poslední chvíle, at už si myslel cokoli. A ještě něco – názory neměním jako kabát. Než na někoho změním názor, není to nikdy ze dne na den – vyjma změny názoru na -emana. U něj to bylo ze dne na den. Pokud však už změním názor, není to hned a mám k tomu dobrý důvod. Pokud ti nejde do hlavy změna mého názoru na oka můru a že přesto volím SPD, s tím skutečně nemůžu nic dělat. Prostě to tak mám.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
14. 3. 2024 09:15

Ono stačí to tvoje “oka můru”, ftipný!

13. 3. 2024 00:27
Odpovědět  Helena

Právě. Jenže oka můra je upozaduje, aby ho nepřerostli – viz například odsunutí Kobzy na nevolitelné místo u posledních voleb.

Joe Arp
14. 3. 2024 09:58

Myslíš, že Okamura je tam sám, že jako car vše rozhoduje? Bašta byl úlet, měli podpořit Skálu, Kobza bude taky myslím úlitba jakýmsi proudům ve straně, kdo do toho vidí, myslím, že ani ty!

PřemekJ
13. 3. 2024 08:33
Odpovědět  Helena

Pravda pravdoucí, Helen. SPD naopak chrání umírněná rétorika, která je oproti exponentům AfD velmi beránčí, uvnitř ale mnozí alespoň tuší, pokud nevědí. Vím, že je v SPD nejvíce normálních lidí, které na jejich cestě provází buď víra nebo mravní zásady, což je tak trochu totéž. Ti, co se jen vezou, v první zatáčce odpadnou a my se spolupráce s těmi na voze nezříkáme. Jsme proto nejen opozicí, ale také zdrojem myšlenek a postupů k provedení nezbytných systémových změn.

Albi
11. 3. 2024 21:51

Nevím, jestli Stačilo bude kandidovat i ve volbách do českého Parlamentu.
Pokud jsem – ale už před nějakým časem) četla, vyznělo to tak, že zatím jsou domluveni jen na eurounijních volbách.
Ale mezitím se mohlo mnohé změnit.
Víš nějaké nové podrobnosti?

11. 3. 2024 22:21
Odpovědět  Albi

Bych se móóóc divil, kdyby kariéristická vejvrtka Katka takovou příležitost nezvedla. A kór, jestli aspon trochu uspějí v těch eurounijních a už by tam, jak tvrdí, nemusela hájit zájmy Bohemie sama samotinká. Ale abych nekřivdil, hájila je, ne že ne. Tedy aspon od doby, kdy na ni začal pan David práskat, jak hlasuje. Jinak žádný bližší podrobnosti nevím.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
PřemekJ
13. 3. 2024 08:40
Odpovědět  Albi

No, Zuzka dobře ví, že upozadit třešně a prosadit to, co je konjunkcí, je i zájem její a její partaje. Ostatně partaje jsou přežitek a časem stejně zmizí nahrazené námi, vědomými jako zástupci lidu. A ostatní ve Stačilo tíhnou k ještě mnohem širší spolupráci. Ale sociální čas se zrychluje a Změna přijde patrně mnohem dříve než budou plánované parlamentní volby u nás.

sergej
11. 3. 2024 19:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Hnutí hippies fy jalovje. 🙂
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122135872274101813&set=p.122135872274101813&type=3

Putinovec
11. 3. 2024 19:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Není to tak dlouho , co jsem zde psal o tom , že šmejd Babiš coby “hodný” policajt , má vystřídat šmejdy z pětismradu , coby zlé policajty . Jen má být telátkům utajeno , že oba tito policajti , mají stejné majitele .
Je velice pravděpodobné , že šmejd Babiš to opravdu do pazour dostane , ale jen na překlenovací dobu . Během přeformátování a hlavně po , bude zmuchlán do kuličky a odhozen do splachovače .
Do nově budovaného soustátí může prorazit jako kádr jen ten , kdo nemá špínu za nehty .
Jinak by taková figura mohla výrazně ovlivnit negativně obyvatele supersystému , které potřebují nutně mít zpracované k jásotu , za tou změnou k lepšímu .

Bety
12. 3. 2024 11:27
Odpovědět  Putinovec

Podívejte se koho Babiš vyslal do Europarlamentu – taková Jourová je velmi dobrý ukazatel, nemyslíte?

František
13. 3. 2024 13:17
Odpovědět  Bety

Když dělala “přijímačky” do EU, byla to ušápnutá puťka, které neuměla pořádně anglicky. Pak se pomalu dostala do soukolí moci, i ty statisíce měsíčně jí zvedly sebevědomí a nakonec je z ní za ty roky současná bestie. “Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti”.

Pavel z Moravy
12. 3. 2024 11:46
Odpovědět  Putinovec

Tady u nás na severní Moravě ještě dlouho v dosti okresech celého kraje po převratu volili komunisty. Pak přišel Babiš se svými koláčky nebo co to bylo a začali volit jeho. Vždyť přece do schránek začal dodávat všem bezplatně ty svoje noviny. Já nikdy ANO nevolil, i když jsem je bral za to menší zlo, jak se u nás říká i když je to krávovina, ale poté co tak s Hamáčkem brečeli ohledně Vrbětic a poté co mne chtěl nechat napumpovat tím sajrajtem z fajzru jsem s ním já nadobro skončil. Může si vykládat co chce a všichni ti grázlíci co tady tuto zemi zlikvidivali, tedy její ekonomický potenciál jsou dle mne nevolitelní. Každý kdo se toho výprodeje státu zúčastnil je pro mne mimo. Takže já mám celého Babiše u ……Ale stejně je to legrace, že určitou dobu celá Evropa volila do svého čela různé miliardáře a podobné týpky. Naši předkové by asi nestačili kroutit hlavou. Oni fakt tihleti boháči ” nejvíce soucítí s lidem chudobným”. To je legrace k popukání. Teď čtu knihu Kaplického o selském povstání v roce 1775. Oni by se asi ti odbojní sedláci z té tehdejší doby museli podě.lat smíchy, kdyby viděli koho nynější lid staví do svého čela, tedy vlády a parlamentu. Ještě chybělo aby tady

Pavel z Moravy
12. 3. 2024 11:56
Odpovědět  Pavel z Moravy

tomu šéfoval milostivý kníže. Ale když jsou Mašíni, Posselti a další v kurzu, co by ne. Když ale lidé chtějí věřit, že bez změny systému a hodnotového žebříčku jde s tímto stavem něco dělat, dobrá, ať věří. Tvrdím, že v žádném případě. Dokud u moci nebudou poctiví a slušní lidé myslící na blaho národa a ne na svoji kešeni, nic se nemůže změnit. A jak toho kdo chce v tomto systému dosáhnout je mi záhadou. Dostanete od moci jedny a nasomrují se tam další, protože jsme nezměnili fungování společnosti. To je totiž to nejsložitější a do toho se nikomu nechce. A navíc, létaly by ty pověstné třísky.

Putinovec
12. 3. 2024 18:36
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já čirou náhodou zrovna čtu třetí díl trilogie Chodské rebelie , od Jana Vrby .
Zřejmě oba instinktivně chápeme potřebu , oprášit informace z doby vzpoury lidu , proti vlastizrádným šmejdům .
A nic bych za to nedal , že Český egregor pracuje v tempu ohrožení národa .

František
13. 3. 2024 13:29
Odpovědět  Pavel z Moravy

Politika je sprosté slovo. Dopadne to tak, že vyhodíte ty současné zmetky, ale ve stranických aparátech už čekají ve frontě další, úplně stejní.

František
13. 3. 2024 13:25
Odpovědět  Pavel z Moravy

To bylo jednoduché. Tehdy se do politiky cpali chuďasi a v parlamentu tak kradli, že ani poledne nedrželi. Když se k moci dral Babiš, každý si řekl, je to miliardář, ten už krást nepotřebuje. Až později jsme zjistili, jaký to byl krutý omyl.

Pravdomluvny
11. 3. 2024 20:02
Odpovědět  Slovan

Já Tě nemít….👍

Gales
11. 3. 2024 20:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Nebude v EP nová Žůrová? Jen se ptám.

Editor
12. 3. 2024 01:16
Odpovědět  Gales

nebo Charanzová, určitě se nějaká děvenka najde. Politika je přeci umění možného, možné je vydělat na všem. Přeci se holky nemusejí prostituovat jenom sexuálně …

Gales
12. 3. 2024 10:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Brod je daleko a už se preferuje v politice ANO.Je to všetko voľaké čudné.Počítá se s předčasným ukončením vlády a předáním moci někomu loajálnímu? Nebo co?

PENNYS
13. 3. 2024 06:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Co čeká Evropu? Dá se její konec odvrátit?evropu je potřeba vyčistit od fašismu a hlavně od”PRDOLÍZALU jako je cecká vládnoucí ŽUMPA!!!

PENNYS
13. 3. 2024 07:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Kalousek Babišovi nevěří: „Prostě sis objednal standardní StBáckou kompromitující složku, ???
HLAVNĚ KALDO MY NEZAPOMÍNÁME NA TVÉ PODVODY!!!!
———————————————————————————-
Praha 6, IČ: 450 23930, kde drží 99,82 % podíl. Kalousek této firmě převedl více jak 
Praha Hloubětíně strhy každou sobotu

100 milionů Kč dotací ze státního rozpočtu ČR a mnoho desítek milionů Kč z Evropské Unie!!!

Schwarzenberg, jen za poslední 2 roky ministrování obdržel 

prostřednictvím této firmy od Kalouska a ing. Čiernika z MZE přes 

 
70 MILIONU za odbahnění písčitých rybníků Sobík, Silvestr a Zhoř,

PřemekJ
13. 3. 2024 08:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Babiš to nebude, pětikoala půjde bručet. Odvovědnosti se chopíme my, vědomí z lidu. Již brzy.