politika

Bělorusko pomůže vrátit Ukrajinu do lůna Slovanů

Lukašenko: válka bude

Bělorusko se zúčastní třetí světové války, jejíž pravděpodobnost je nyní velmi vysoká, ve dvou případech. Řekl to dnes běloruský prezident Alexandr Lukašenko, který přednesl poselství k národu a parlamentu, uvádí PolitNavigator.

„V naší společnosti existuje otázka číslo jedna: bude válka nebo ne? Ano, bude. Ale jen ve dvou případech. Pokud dojde k přímé agresi proti Bělorusku. Pokud se rozpoutá horká válka proti Bělorusku. My všichni jako jeden – a dokonce i ti, kteří nechtějí, se postavíme na obranu naší země a naší vlasti. A druhý případ, kdy bude válka a Bělorusko se jí zúčastní – pokud bude náš spojenec, Ruská federace, vystaven přímé agresi. Základem jsou naše spojenecké dohody,“ řekl Lukašenko.

Lukašenko se obrátil na Západ ohledně rozmístění ruských jednotek na území Běloruska.

„Chci odpovědět kolektivnímu Západu, na jejich hlavní otázku: jestli budou na území Běloruska vojáci.  Pokud dojde k agresi vůči naší zemi, budou zde statisíce ruských vojáků, kteří budou společně se stovkami tisíc Bělorusů bránit tuto posvátnou zemi,“ řekl Lukašenko.

Lukašenko oznámil, že:

1. Bělorusko pomůže vrátit Ukrajinu do lůna Slovanů. Baťka-panslavista.

2. Bělorusko bude bojovat pouze v případě, že někdo zaútočí na samotné Bělorusko, nebo na Rusko jako na spojence Běloruska.

3. V případě války se všichni postaví na obranu Běloruska. A na obranu povstanou i ti, kterým se vstávat nechce.

4. Lukašenko vyzval uprchlé představitele polsko-litevské opozice, aby činili pokání a poklekli, pokud se chtějí vrátit. Kdo se nevrátí, tomu bude odebrán majetek v Bělorusku.

5. Celkové náklady na pokusy změnit moc v Bělorusku a podřídit ho západnímu vlivu činily 6 miliard dolarů.

6. Poláci chtěli unést běloruského pohraničníka, aby ho vyměnili za Emila Čečka, který dezertoval z polské armády a přiznal se k masovým vraždám migrantů.

7. Lov na migranty a jejich popravy v polských lesích nemají nic společného s demokracií, kterou Polsko hlásá. Migranti jdou do Evropy kvůli politice Evropy v jiných zemích.

8. Pokud Litva rozpoutá válku společně s dalšími limitrofy, pak nastane konec pobaltské státnosti.

To a mnohem více v nejnovějším projevu Lukašenka.

Pro zájemce plná verze:

https://bit.ly/3GbwpMf
https://bit.ly/3IJDaXd

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Milan
28. 1. 2022 21:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Sakra, to mě nenapadlo! Hned ted jdu šmejdit po běloruských webech, protože koukám, že s Batkou ještě bude sranda.

Milan
28. 1. 2022 21:37
Odpovědět  Milan

Tak už jsem tam. A dobře jsem udělal!
Kde jinde bych se dozvěděl (navíc to je titulek článku) že:
“Prezident může být pouze člověk se zkušenostmi jako prezident”? ( nv-online.info )

PennyS
29. 1. 2022 08:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Vys* ali jsme se na Východ a ho*na přicházejí ze Západu tak jak s volbama přichází na NÁROD opět doba TEMNA! A Debil block se jen tak nevzdá vládnutí- pomalu a jistě česko s novou vládou buze RANTU SLOUŽÍCÍ Usa a Natu ZANIKNE!

PennyS
29. 1. 2022 08:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Vys* ali jsme se na Východ a ho*no přišlo ze Západu tak jak s volbama přichází na NÁROD opět doba TEMNA!

Pavel
29. 1. 2022 10:05
Odpovědět  PennyS

Myšlení této naší společnosti nebude jednoduché změnit, alespoň určité části. Představte si, že i vysokoškolsky vzdělaná tzv. Husákova mládež zpracovaná propagandou je tvrdě naladěna proti Rusku. Tak mi to sdělil můj příbuzný, který pracuje ve firmě s další desítkou těchto vysokoškoláků. A to jsou lidé, kteří se jako děti měli za socialismu jako prasátka v žitě. To by mělo stačit k pochopení, v čem se nacházíme, tedy skutečně v době temna v kolonii, ve které již národní hodnoty nic neznamenají. Pár obrozenců tu ještě žije, ale ten zbytek netečných, to je vskutku děsivé.

Eda
29. 1. 2022 12:16
Odpovědět  Pavel

To co píšete je děsivé, ale je to fakt. Mám stejnou zkušenost. Dokonce i lidi, kteří dřou bídu s nouzí jsou prohavloidně a protirusky zaměření. Odhaduji, že tak 80% obyvatel nemá intelektuální kapacitu prolomit propagandistickou bariéru. Já sám jsem husákovo dítě. Při převratu v89´ jsem chodil vylepovat plakáty a poskakovat na náměstí. Nebylo to z přesvědčení, nechal jsem se strhnout atmosférou ve škole. Indoktrinace havlismem přišla u mě až po převratu. Dostal jsem se do křížku s příbuznými, hlavně těmi staršími, kteří měli celý havlismus v zadnici a bylo jim jasné od začátku o co jde. Celá ta havloidní sračka mi začala vadit někde ke konci devadesátých let, kdy jsem začal vnímat, že nový..

Eda
29. 1. 2022 12:41
Odpovědět  Eda

…režim není o hledání nejlepších řešení, ale o lezení USA do zadku. Všechno co žvanili v médiích bylo odporně deformováno, prohavloidní herci vám podprahově podsouvali politické postoje. V té době jsem k tomu dostal nepřekonatelný odpor. Tehdy jsem ještě naivně věřil, že se havloidi ze slušnosti a se studem sbalí a vypadnou. Tím myslím z mediálního prostoru z ČT, z ČRo atd. a dají průchod pravdě. Uplynulo 20 let a nejenže se nic nezměnilo, ale propaganda a režim zatuhly v cementový monoblok paralyzující společnost. Máme za sebou 30 ztracených let, 30 let destrukce státu, ekonomiky, národního povědomí, 30 let zmaru. Jsme vyždímaná kolonie západu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
29. 1. 2022 10:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Abych doplnil svůj komentář ohledně těch vzdělanců, tak dodám citaci R. Feynmanna, která je výstižná. Nikdy si nepleť vzdělání s inteligencí. Můžeš mít diplom a současně být idiotem.

BAGLADES
29. 1. 2022 17:32
Ohodnotit příspěvek :
     

MUJ NÁZOR NA ČESKÉ POLITIKY:
KAŽDEJ KDO VSTUPUJE NA POLITICKOU DRÁHU, SI SOBĚ MYSLÍ(je přesvědčen viz Mirga Kalooosek) že je chytřejší nežli celí národ- NE ,JSOU JEN OD PŘÍRODY ” VYCHCANĚJŠÍ”. !!!!
Nám nezbývá nic jen si zazpívat
|”JEDEN,DVA,TŘI, MY JSME BRATŘI
DO POLITIKY JEN “PENNY.S PATŘÍ