blog

  P.C.Roberts: Z Fox News už pravda nepípne

P.C.Roberts: Z Fox News už pravda nepípne

Jak jsem mnohokrát opakoval, jsou u nás hlasatelé pravdy umlčováni. Nyní jde o nejoblíbenějšího televizního moderátora s největší sledovaností, který byl svým zaměstnavatelem zavržen. Je neobvyklé, ba zcela výjimečné, aby mediální společnost náhle propustila svého nejpopulárnějšího moderátora, zvlášť když se tak stane v době, kdy jeho pořad zažívá vrchol sledovanosti, zatímco zpravodajství jiných televizních společností ztrácejí důvěryhodnost i diváky. Zde je zpráva, kterou zveřejnil web Epoch Times:

„Fox News v pondělí potvrdila, že se rozešla se svým populárním moderátorem Tuckerem Carlsonem, aniž by uvedla proč. „ Fox News Media a Tucker Carlson se dohodli na rozchodu, Děkujeme mu za jeho službu pro společnost ve funkci moderátora“ stojí v tiskové zprávě zpravodajského kanálu Fox News, a dále se zde uvádí, že jeho odchod ze společnosti je platný okamžitě, což znamená, že Carlson už nebude mít možnost hostit závěrečnou show Fox News a rozloučit se se svými diváky.

Možná se ještě objeví nějaké vysvětlení proč se Fox News takto střelila do své vlastní nohy, a je též možné, že bude vykonstruován skandál s nějakou pornohvězdou, která potvrdí, že ji Tucker znásilnil. Ovšem vsadím se, že pravdivým příběhem je ten, že se spolumajitelé Fox News Rupert či Lachlan Murdoch, stali oběťmi vyhrožování. V USA a v Britanii se zákon proměnil ve zbraň mocných, což tamním vládnoucím elitám umožňuje získat „spolupráci“, kam jen pohlédnou. Přičemž tamní média už přestala vést vlády k zodpovědnosti.

Otázka: Zůstanou fanoušci Tuckera Carlsona u Fox News i po jeho propuštění? Pravděpodobně ano, protože jen málo Američanů se zastane těch, kteří se jich zastávají. A to je důvod, proč je Amerika odsouzena k záhubě.

Vybral a přeložil Lubomír Man

sdílet na

30 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
26. 4. 2023 18:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen málo Američanů se zastane těch, kteří se jich zastávají…… A my jsme to od nich převzali.

anonym
26. 4. 2023 18:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Roberts stve proti obycejnym Americanum.
Ale Internet je dnes plna tech, co likviduji jejich preplatne na Fox Nation, a mnozi rikaji, ze tim konci s mainstreamovou televizi. Nehlede k tomu, ze Tuckera sledovalo more lidi i z druhe strany politickeho spektra. Cili dalsi more lidi prohleda… a bude Tuckera hledat jinde.

Pravda je jako lev. Vypustte ji na svobodu, a ubrani se sama.

26. 4. 2023 19:33
Odpovědět  anonym

😀 Ahojky za louží. Mě přijde, že ani tak neštve, jako je spíš bl-bej. Osobně mě vždy pobaví, když čtu, co by podle něj Putin měl.

zuza
26. 4. 2023 20:30

v porovnaní s priemerným američanom je génius

anonym
26. 4. 2023 21:49
Odpovědět  zuza

No, a Amici by se zase mohli vysmivat Slovakum, ze jsou blbi do te miry, ze na sobe nechaji od globalistu drivi stipat.
Vite, ja si myslim, ze my obycejni lidi bysme meli drzet spolu. At uz jsme odkudkoliv. Eh?

anonym
26. 4. 2023 20:36

Jo! No, ja ho normalne ignoruju. Uz davno jsem si vsimla, ze hecuje pomoci porna strachu. To se mi hnusi… ale jinak je u nas zivo, vsici jsou celi pryc z toho, ze Tuckera vyhodili. Taky Dona Lemona z CNN, ten samy den. Lidi si delaj srandu, rikaj, ze kdyz vyhodili Carlsona, ze akcie Foxu se propadly, kdezto vyhozenim Lemona akcie CNN stouply. 🙂 Lemon je znamy libtard.

Albi
26. 4. 2023 23:12
Odpovědět  anonym

No – každý národ má své Kubiše, Gabčíky a Čurdy.
Jen vláda ČR se zdá být složena ze samých Čurdů.

Standa
27. 4. 2023 19:40
Odpovědět  anonym

Pravda? Co je dnes pravda?
,,Evropské hodnoty “? Co to je? Zaklínání?
Orwell by čučel!

Aleš
26. 4. 2023 18:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Je tragické že Západ se přeměňuje ve fašistickou diktaturu a svoboda se stala jen prázdným pojmem v prázdné výkladní skříni.
Stejně tak EU, zlodejsko fašistická diktatura liberální fašistů.
Dnešní poslední vystrelek EU, že budeme platit daň z auta a a kotle je důkazem.

Aleš
26. 4. 2023 20:38
Odpovědět  zuza

To je už ohavnost.

anonym
26. 4. 2023 21:15
Odpovědět  Aleš

A v Holandsku se snazi dostat “asistovanou sebevrazdu” pro deti od narozeni do dvanacti let do zakona. V Belgii pry uz mordujou i dospivajici jen za to, ze jsou v depresi. Satanas vladne Zapadu.

Pavel z Moravy
27. 4. 2023 11:01
Odpovědět  zuza

Se zdegenerovanou společností nic neuděláte. Ona se časem sama rozloží.

Pavel z Moravy
27. 4. 2023 11:06
Odpovědět  Aleš

Nu, socialismus lidem nevoněl, mají nyní co chtěli. A to nechci říci, že byl svatý, ale byl pro lidi. Takže až skončí vám sen o zlatém teleti, krajinou cizí půjdete o žebrácké holi. Je na tom něco k nepochopení? Myslím, že ne.

JKkklkkkkk
26. 4. 2023 19:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Co chteji globaliste:
https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cz&id=25440&date=2023-03-17

Odstraneni Carlsona z FOX NEWS je spatnym znamenim. To potvrzuje pozustavajici moc globalistu nad vsim.

anonym
26. 4. 2023 19:35
Odpovědět  JKkklkkkkk

Ja to beru jako dobre znameni. Fox prave spachal sebevrazdu, a s nim ostatni mainstreamove televizni media. 🙂

Autor
26. 4. 2023 21:24
Odpovědět  JKkklkkkkk

“Globalisté” mohou chtít co chtějí, ale když to porovnáte, když si dáte do řady jejich činy, když chápete jejich podstatu, je jasně vidět, že ať už je to jak chce, blíží se konec, a to definitivní, nadvlády tzv. západu a tím i “globalistů”.
Oni si totiž podřezali všechny větve na kterých seděli a které jim zajišťovaly moc. Ty větve ještě drží, protože jsou propletené, ale už se ohýbají víc, než je pro ně zdrávo. Ani Řím, a to si uvědomuje málo lidí, nepadl hned “ten samý den”.
Můj názor je, že ty “globalistické elity” silně podceňují vitalitu a schopnosti těch “druhých elit” a že dojde k fyzické výměně i těch absolutně “nejvyších elit”. To by museli rozdrtit Rusko a pak Čínu. A ty se jaksi odmítají vzdát.
Ano, “ti globalisté” budou ještě nějakou dobu bojovat a možná se jim i podaří rozpoutat válku/y, ale nakonec prostě sklízet nebudou.

26. 4. 2023 19:27
Ohodnotit příspěvek :
     

“…protože jen málo Američanů se zastane těch, kteří se jich zastávají. A to je důvod, proč je Amerika odsouzena k záhubě.”
A protože je to v Bohemii nemlich to samé…

Pavel K
26. 4. 2023 19:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro Milana expres- Ivan Kratochvíl u P.Bureše 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Rozhovor s Ivanem Kratochvílem – – YouTube

27. 4. 2023 09:26
Odpovědět  Pavel K

Díky Pavliku. 😀

unor 2022
26. 4. 2023 20:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Pripojeni lokomotivy Rusko k vlaku s vagony Cina, Indie, Brazilie, Jizni Afrika a dalsimi jedoucimi tesne za nimi je budoucnosti normalni lidske spolecnosti.
Lokomotiva USA topici pod kotlem svymi udajnymi prateli uz daleko nedojede.

Vanja
26. 4. 2023 20:40
Ohodnotit příspěvek :
     

americká totalita

anonym
26. 4. 2023 21:08
Odpovědět  Vanja

Ale houby. Zatim se Cesko potapi daleko rychlejc. Mate tam daleko horsi deep state / byrokraty utrzene z retezu, nez my v Americe.

27. 4. 2023 10:14
Odpovědět  anonym

Hm… Spíš bych řekl, že amibyrokrati něco vymyslí a postoupí to příkazem našim a slovenským vládním swiním, aby tak svůj nápad otestovali na vzorku, neb právě z Bohemie a Slovenska si udělali pokusnou testovací sociologickou laboratoř.
To máš jako s biozbraněmi vyvíjenými se zřetelem k haploskupinám. Vyvíjeli je v Banderstátu – ne náhodou vůbec první co Rusové okamžitě eliminovali byly právě americké biolaboratoře umístěné v Banderstátu – a testovali je na Slovanech, tedy na ukrech. (Nejspíš se jim ještě nedoneslo že ukři jsou potomci starogermánů a skandinávců s kořeny ve starém Egyptě)
Sice tě chápu, ale to nic nemění na tom, že “náš deep state” je pouhým slouhou amerického deep state. Což je ještě veselejší o to, že USA mají rovnou dva hluboké státy – ten vzbouřený, Bidenův, a ten “pana Globálního”. Pročež je v tom bordel, který se posléze přenáší, přes naše idi-oty ve “vládě”, až k nám. Tak třeba Zeman a Klaus. Střídání ve vládě a “prodeje” našich podniků, včetně bank, korporacím za hubana, a tu náhle šup – ze Zemana, který svého času poslal do pr-dele amerického velvyslance, je obratem
-eman a Vrbětice a šílený Putin a už to frčí a poklona uctivá strejdo Šmueli.

anonym
27. 4. 2023 19:02

No jo, Milane, z vetsiho pohledu mas pravdu. Ja se spis divam na to, jak vas (i mne) buzerujou ti byrokraticti magori v kazdodennim svete. To, ze jsou nerudni, zneuzivaji sve moci proti chudakum, co se jim dostanou do drapu, a vyrabeji furt dalsi a dalsi pravidla, kteryma drobnym lidem hazi klacky pod nohy… , ze odmitaji lidem pomoct, kdyz se k nim obrati, a clovek ztravi hodiny na telefonu, nez najde nekoho schopneho neco vyresit… atd atd… to je vse tuzemske.

28. 4. 2023 11:06
Odpovědět  anonym

Jenže to Věruško nesouvisí s deep statem, ale s lidskou šmejdovitostí a platí to už po tisíciletí – už co v Sumeru (a zřejmě daleko dříve, ale Sumer máme doložený) vznikly první úřady a první ouřada vyfásnul pečetní váleček. Nejlépe to vystihuje hláška z dob totáče: “Dej hajzlbábě štempl a nevys-ereš se”.
Rozdíl je akorát v tom, že dříve jak u nás, tak u vás, byla možnost dovolat se práva, když to nějaký ouřada přepísk. Ta možnost teď, spolu se svědomím, cílenou eliminací této brzdy zhůvěřilosti, vymizela, stejně jako byla vymizena trestnost zhůvěřilostí.
Jdu od toho Věruško. Nějak mi totiž připadá, že máme pravdu oba. Ach jo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Nadia369
26. 4. 2023 21:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan Roberts je inteligentni clovek, v podstate poctivy. Ale co napsal neodpovida skutecnosti.Americane uz totiz procitli a snazi se se situaci delat co je potreba.A dari se jim. Za sveho oblibeneho moderatora se postavilo tri ctvrte naroda. Hned druhy den po oznameni ze Tucker konci se Fox propadla o 5% a ztratili temer miliardu zisku. Od pondeli nadale pada zisk a uz asi 2,5 milionu lidi se z Fox odhlasilo.Americani jsou na nohou biji se za svoje prava ve vsech oblastech zivota a Deep State, Soros, Schwab a zkorumpovana vlada dostavaji pekne na prdel. To je skutecnost! Zatim co u nas je to naopak–tri ctvrtiny lidi sladce spinka a ctvrtina zkousi neco delat.

anonym
26. 4. 2023 21:24
Odpovědět  Nadia369

Krasa je taky kampan proti Budweiserovi (stejne to jmeno ukradili Cesku, tak mi jich vubec lito neni). Ze dali chlapa, co predstira, ze je mala holka, do reklam. Uz pry ztratili 4 miliardy. Jo, kdyz se konzervativni Amici konecne nastvou, je to radost sledovat.
Mrknete se tu:
https://thepostmillennial.com/BREAKING-Kid-Rock-shoots-boxes-of-Bud-Light-after-beer-features-Dylan-Mulvaney-as-spokesperson

Pavel z Moravy
27. 4. 2023 11:09
Odpovědět  Nadia369

Čtvrtina je moc, kdybych slevil tak 15%.

Pavel z Moravy
27. 4. 2023 10:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to jednoduché, vysvětlit proč byl propuštěn nebo proč se dohodl na svém propuštění. Vždy je třeba hledat to nejjednodušší vysvětlení. Prostě říkal to, co jim nevyhovovalo a nepodbízel se tím, že by říkal to co si současné panstvo přeje. Já už přes rok nesleduji televizi a rozhlas, protože bych z těch zaprodanců měl dávno infarkt. A když říkám nesleduji, tak nesleduji. A to jsem si já blb koupil před 5 lety větší televizi. Teď mám dvě a maximálně si na nich přehraji filmy, mám jich stovky, které jsem si nahrál, když ještě bylo co. A musím dodat, že z té doby před 15 roky mám kvalitní filmy a mnoho z nich je americké provenience. Bylo by lhaním, říkat, že ne. Tehdy ještě točili i velice hodnotné filmy a to jsem amíky nikdy nemusel. Situace je nyní jiná, to nejhorší z lidského rodu začalo vládnout na západě podporováno těmi grázly v pozadí a normální život zde je v nedohlednu. Mějte se fajn přátelé.