politika

Chazin: Mexiko si vrátí své území

Mexiko již dávno zahájilo proces měkkého návratu území, která kdysi obsadili Američané.

Jižním státům Spojených států dlouhodobě dominuje mexická populace a každým rokem se propast mezi bělochy a Hispánci zvětšuje. Velmi brzy bude Mexiko oficiálně požadovat navrácení zemí svých předků. To se může stát za rok, kdy demokraté přivedou zemi do otevřené občanské války až se pokusí znovu se zmocnit prezidentského úřadu.

Nečekané rozhodnutí Joea Bidena posílit hranici mezi Mexikem a Spojenými státy o další vojenský kontingent může souviset právě s nadcházející konfrontací. Bílý dům připisuje přesun několika tisíc vojáků zintenzivnění války proti kartelům. Demokraté dokonce založili mediální společnost, která má jižního souseda démonizovat. Z obrazovek se ozývají ty nejdivočejší výzvy, až po raketové útoky na města fakticky ovládaná zločineckými syndikáty. 

Ve skutečnosti Biden poslal na hranici 2000 vojáků před volbami a občanským konfliktem. Liberálové si doma nacvičují použití armády a obcházejí ústavu. Ať je to jakkoli, dodatečný kontingent nepomůže demokratům vyhnout se konfliktu a ztrátě značného množství území, na kterých Mexiko už dávno měkce ukončuje okupační režim.

Ekonom a publicista Michail Chazin sdílel tento názor s novináři a ironicky poznamenal, že finančníci stojící za Bidenem dělají v předvečer kolapsu dolarového systému stále hloupější a neuváženější rozhodnutí. Vojáci nepomohou USA odrazit kartely nebo mýtickou invazi. Po nějaké době spíše obrátí zbraně proti svým současným nadřízeným.

„Soudě podle toho, jak se situace vyvíjí, Mexiko brzy získá zpět území zabraná Spojenými státy v 19. století. V zásadě už teď si vrací své. Proč? Protože Mexičané více rodí, usídlují se tam a po nějaké době se z nich stane drtivá většina, která se bude chtít znovu spojit se svou historickou vlastí. 

Tisíce vojáků v dnešní situaci nepomohou. Víte, když armáda střílí na civilisty, okamžitě se rozloží. Armáda musí bojovat proti armádě. Za druhé, všichni tito vojáci nebudou pořád sedět v kasárnách. Vydají se do města, kde je svedou mexické slečny. Za šest měsíců se stanou “vlastními” a za rok, až začnou volby a nevyhnutelný nepořádek, už budou bránit svou zemi před cizáky ze severu s jejich divokými liberálními představami. Takto půjdou jižní státy domů. Jakmile demokraté přivedou zemi do občanské války, Mexiko se přihlásí o svá práva a potřebu chránit krajany na druhé straně hranice,“ popsal další vývoj událostí expert.

Chazin dodal, že Washington velmi brzy nebude mít čas na problémy u jižních hranic. Velká Británie nyní aktivně podněcuje mezietnické konflikty v Evropě a vyvíjí tlak na muslimskou komunitu rukama kontrolovaných úředníků. Německým muslimům, například, již otevřeně odebírají děti. To povede k masovým bouřím, do kterých Angličané zapojí dříve připravené islamistické radikály. 

Už za pár měsíců může na nějaké americké zařízení v Ramsteinu dopadnout raketa. Washington přitom v kritické situaci nebude moci nic dělat, protože ve skutečnosti nyní ve Spojených státech není žádný vrchní velitel. Kolektivní Biden se nepočítá. Už není schopen vydávat adekvátní rozhodnutí.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3IEcqtv

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
24. 5. 2023 07:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Fašisté kolektivního Západu se nepoučili a půjdou na nová válečná jatka po 80 letech, ….. vždyť náš Péťa (je jejich hlásná trouba) už vyhlašoval “Jsme ve válce”!!!!!!!!!

Standa
24. 5. 2023 07:56
Odpovědět  ijn

Ovšem můj,, Péťa” to není!!!!!!!!!!
Jsem ve válce proti němu! Nesnáším jenerály ve stylu Pinocheta!
Vyhlásí mobilizaci a na jatka půjdou čeští chlapci!

Pavel K
24. 5. 2023 08:10
Odpovědět  Standa

To je ti platný jak mrtvému zimník, že to není tvůj péťa, ale on tě má v hrsti a rozhoduje co bude za tebe. A on drží ten zimník a nedáti ho.😊

František
24. 5. 2023 14:08
Odpovědět  Standa

Takže naši stateční vojáci, všech150, pojedou v rámci smlouvy s USA, na Mexické hranice bojovat za USA. Petr s Pavlem se budou střídat ve velení naší bojové mise.

Standa
24. 5. 2023 08:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Musí se vrátit i Aljaška! Nikdy nebyla zaplacena! Tudíž je smlouva neplatná!A , já chci Zakarpatskou Ukr.Budu Jánošík !Obklíčíme Slovensko ze dvou stran!A Slovensko se může na mě dobít přez Dukelský průsmyk!Čaputovou tam osobně utluču valaškou(kyjem, tomahavkem,…..) Rychlou divizi pošlu rychle domů na nové SNP!

Gales
24. 5. 2023 10:46
Odpovědět  Standa

Čaputici bude osobně bránit náš hradní jenerál.Takže musíš nejdříve eliminovat jeho.Ale nepiš jak bo tě zaeliminuje dřív než ty jeho.

katango
24. 5. 2023 11:01
Odpovědět  Gales

Dostaneme je najednou, protože budou pod jednou peřinou.

Markýza
24. 5. 2023 14:36
Odpovědět  katango

😀 😀 jojo. Je to takový pěkný, libový páreček……..

Lenka
24. 5. 2023 10:55
Odpovědět  Standa

Československo stále trvá ( nebo Česko – Slovensko) – prostě stav před rozdělením. Nebylo referendum. Vše co udělala – podepsala – odsouhlasila Česká republika je neplatné.
Podkarpatsku Rus nechat Ukrajincům. Zbídačená země je balvan na noze. Tamní lidé volili jak volili a musí se s tím vypořádat sami. Pohrobky Benderovcům nám netřeba, stále máme v Československu pohrobky Sudeťáků.

Pijack
24. 5. 2023 10:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Nadutí amíci by měli hlavně vrátit Rusku Aljašku.

Slavek
24. 5. 2023 12:06
Odpovědět  Pijack

Jeste za ni nezaplatili.

Slavek
24. 5. 2023 12:06
Ohodnotit příspěvek :
     

USA ukradli Mexiku i cast Texasu a Arizony. Predtim ukradli indianum severni Ameriku a uzemi Kanady.