blog

P.C.Roberts: Washington prosí o preventivní jaderný útok z Ruska

P.C.Roberts: Washington prosí o preventivní jaderný útok z Ruska

Idioti ve Washingtonu povzbuzují Rusko k tomu, aby vyhladilo USA v zoufalém pokusu zachovat samo sebe. Ruští zákonodárci dokončili v těchto dnech vyšetřování vojenských biologických aktivit Washingtonu v laboratořích na Ukrajině, a to na základě zjištění, zveřejněných ruskými jednotkami radiační, chemické a biologické obrany v minulém roce. Závěrečné zjištění, formulované pak příslušnou ruskou parlametní komisí, zní takto: Washington pracuje na „univerzální“geneticky upravené  biologické  zbrani, navržené tak, aby nepřátelům způsobila vážné škody srovnatelné  s tzv. „jadernou zimou“. Ve zprávě parlamentní komise se dále uvádí: „USA mají za cíl vyvinout biologickou zbraň schopnou infikovat nejen lidi, ale i zvířata a též zemědělské plodiny“.,, „Její použití zahrnuje též cíl způsobit nepříteli rozsáhlé a nenapravitelné ekonomické škody“. ..“Skryté a cílené použití takové zbraně v očekávání nevyhnutelné přímé vojenské konfrontace by mohlo vytvořit významnou výhodu pro americké síly nad protivníkem, a to dokonce i nad takovým, který vlastní jiné typy zbraní hromadného ničení“. ..“Vlastnictví tak vysoce účinných biologicých zbraní vytváří z pohledu americké armády skutečné předpoklady pro změnu povahy současných ozbrojených konfliktů“.

Otázka tedy zní: Co teď Putin udělá? Zůstane nečinný a smíří se s rozšířeným ohrožením Ruska, anebo se rozhodne svou zemi před satanským zlem ve Washingtonu ochránit? V určitém okamžiku si i liberální Rusko uvědomí, že nemůže sdílet vzájemnou bezpečnost se zemí, která je tak plně oddána myšlence jeho zničení.

Překlad: Lubomír Man

sdílet na

10 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
14. 7. 2023 22:24
Ohodnotit příspěvek :
     

A dštil na Washington a Langley síru a oheň a bylo to z nebe. Ona místa pak s celou okolní rovinou, se všemi obyvateli i se vším, co roste ze země, propadla zkáze.

sergej
15. 7. 2023 02:00

Spodní proudy oligarchiád se svezou po chudácích výměny obyvatel evropy kalergi. Jinak podbilderberg oligarchiády pindostanu loutek dědičných kolonialistů bruselon naruby nefunguje.

Ale jestli chcete něco vědět od poblitologů tak vás spolu se sebou zahrabou na tři životy a pořád budou učeně žvástat s podklady a cintat, Citátů nejdou na století a jejich řemeslo s potomky pro další pokud budou mít vůbec komu krmit uši, blbci. 🙂

14. 7. 2023 22:30
Ohodnotit příspěvek :
     

To by se jim líbilo…ne ne. Jen ať je pěkně sežerou ty jejich zoombici.

Jaris
15. 7. 2023 03:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Momentalne ctu knihu od W.Kellera ‘The Bible as History’ (Bible podle historie). Archeologie odkryva pradavnou historii lidske civilizace na Blizkem vychode. Od Babylonu pres Fertile Crescent az po Egypt objevili archeologove pozustatky mnoha kultur. Nebyli to zadni mirumilovni lide. Neustale mezi sebou valcili, plundrovali dobyta mesta a vesnice a odvazeli bohatou valecnou korist. A to mluvim tak o vic nez 3000 let zpet! Musim rici, ze se ale vubec, vubec nic nezmenilo v lidskem chovani. Ty mas neco, co ja nemam, tak ti to vezmu a basta!

Pavel z Moravy
15. 7. 2023 08:26
Odpovědět  Jaris

Jaris, žádná změna v myšlení člověka za ty tisíce let neproběhla. Lidský tvor po duševní stránce nevyzrál a nemůžeme to chtít ani teď. Věda sice překotně postoupila kupředu, to je ale asi tak vše. V ostatních ohledech zůstal lidský tvor omezencem a duševně nezralým tupounem. Pouze s přibývajícími znalostmi ve vědě se stává ještě krutějším. Nemá to východisko, bude muset asi dojít k tomu, že zůstane asi pouze pár lidí, kteří se vejdou pod tu vozovou plachtu. Pak zavládne na planetě klid a mír.

Gales
15. 7. 2023 10:53
Odpovědět  Pavel z Moravy

Anebo se budou muset přehoupnout přes svoji nedokonalost do jiné dimenze vědomí a uvědomit si,že svým jednáním jsou zodpovědni i sami za sebe a že káždé jejich rozhodnutí ovlivní i je.

krpo
15. 7. 2023 11:02
Odpovědět  Gales

Naivita!!!

Jaris
15. 7. 2023 11:15
Odpovědět  Pavel z Moravy

Stale plati pri valecnych konfliktech ‘ty mu dej a ty se nedej’.

15. 7. 2023 11:56
Odpovědět  Jaris

No jo…to nesmíš číst hlouposti z posledních 3000let…ještě k tomu značně zkreslené…

Aragonit
15. 7. 2023 20:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Elity sú stále rovnaké veľmi bohaté a moci bažné a samozrejme takmer vždy amorálne a často sa cítia ako bohovia. A preto sa vedú všetky vojny kvôli ešte väčšiemu bohatstvu pre elity
https://aragonit11.blogspot.com/2023/05/zelenskemu-volali-z-domu-zo-slonoviny-xb.html