blogvideo

Zelenský v Praze. Pravda v rukou Fialy. Loutka na Hradě.

sdílet na

15 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
14. 7. 2023 16:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Žebrat o jídlo, zbraně, prachy a chlast, to jde Ukrošvábům náramně. Nebýt Ukrajiny, zase tak zle by v České republice nebylo. Ale díky ní – a Fialově snaze nás kvůli ní okrádat – se veřejné peníze propadají do negativních čísel. Zdrhne kvůli ní zdravotnictví, zvyšují se čekací doby v ordinacících, chybí potřebné léky, vše se zdražuje a připravuje se masívní zvedání daní. Jenom kvůli téhle dokurvené zemi, kde můžete veřejně chválit a velebit nacisty a Hitlera.

Pavel z Moravy
14. 7. 2023 18:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď jsem.četl včerejší článek na michalapetr.com, kde se praví, že ruská diplomacie zaslala USA, GB a Francii varování, že dodávky letadel F 16 budou považovány za zbraně s nosiči jaderných zbraní a bude proti nim zasáhnuto jaderným úderem buď ve vzduchu nebo asi na letištích. Začíná se přiostřovat přátelé. Je tam.podrobný popis co by se stalo s letištěm Havla a celým dalekosáhlým okolím.

Pavel K
14. 7. 2023 18:19
Odpovědět  Pavel z Moravy

No to to trvalo, konečně se bude něco dít. 😊🙄🙋‍♂️

Albi
14. 7. 2023 21:28
Odpovědět  Pavel K

Už je tu mořná první vlaštovka, která sice jaro nedělá, ale není všeem dnům konec.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-zelenskyj-jako-tramvajovy-hrubian-a-prokrastinace-zapadu-ukrajinsti-komentatori-reaguji-na-summit-nato-40437743#
Polský server onet.pl ve čtvrtek shrnul reakce ukrajinských politických komentátorů na summit NATO v litevském Vilniusu. Většina komentátorů byla zklamána z neakčnosti Západu. Některým se však nelíbily ani emotivní reakce ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského během prvního dne summitu.
Např.
Valerij Pekar z Kyjevsko-mohyljanské akademie
„Vnitřní politická nejistota v USA. Nejistota ohledně rovnováhy uvnitř samotného NATO mezi USA a Evropou. Nedokončené domácí úkoly Ukrajiny (nikdo nechce velkou zemi s velkou armádou a nestabilní demokracií),“ citoval Pekara polský server onet.pl.

Politický komentátor Volodymyr Hevko na Espresso.tv. k Zelenskému chování:
„Stáváme se nesnesitelnými, když si svět dovolí zaobírat se čímkoliv jiným než námi. Vybuchujeme zlostí, když o nás není takový zájem, jak bychom chtěli,“ píše
„Jsme jako malé děti vyžadující monopol na neustálou pozornost,“ dodává

Albi
14. 7. 2023 21:29
Odpovědět  Albi

Karl Voloch, politický analytik a dlouholetý kritik Zelenského a jeho strany Zelenského nazval „tramvajovým hrubiánem, který se nedokáže zodpovědně chovat na veřejnosti“.
Uvedl, že si je Západ vědom toho, že pozvánka do NATO by velice posílila Zelenského a umožnila mu zůstat u moci dlouhý čas. Podle Volocha by mohlo dojít k uzurpaci moci a kritickému oslabení demokracie.
„Ukrajina bude po válce vyžadovat intenzivní obnovu a reformy. Nalít peníze do země s takovou vládou je šílenství. Západ si nemůže dovolit nechat Zelenského u moci po válce,“ dodal Voloch.

14. 7. 2023 22:38
Odpovědět  Albi

Západ si hlavně nemůže dovolit Zelenského nechat.

ZMann
14. 7. 2023 22:16
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ten článek by si měl každý přečíst, aby věděl co by to bylo za armagedon, hlavně by si to měla přečíst ta satanistická, lokajská sebranka co je u moci.

14. 7. 2023 20:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelenský v Praze. Pravda v rukou Fialy. Loutka na Hradě.
A to je fšecko?

Albi
14. 7. 2023 21:48

Fšecko ne. Ještě něco veselého – od někoho, co by nás nikdy nenapadlo.
Ovšem je pravda, že to v Praze nezaznělo. Jsou rto závěry z Vilniusu, cožje možná důležitějšínežvceká Praha i s fialkou.

„Stojíme před volbou: volbou mezi světem definovaným donucováním a vykořisťováním, kde moc dělá právo, nebo světem, kde si uvědomujeme, že náš vlastní úspěch je vázán na úspěch druhých,“ pronesl ve středu během druhého a posledního dne summitu NATO ve Vilniusu americký prezident Joe Biden.
„A myslím to upřímně: Svět se mění. My máme šanci změnit jeho dynamiku,“ dodala hlava Spojených států na akci, kam se sjeli lídři z celého světa, aby probrali nejpalčivější témata dnešní doby, především válku rozpoutanou Ruskem na Ukrajině, a našli pro ně ta nejvhodnější východiska. 🙂 🙂 🙂

Kombinace nečekaného prozření – překvapivá pravda prních slov, a vtípku v poslední větě.

14. 7. 2023 22:32
Odpovědět  Albi

Má v těch světech, kterej je kterej, pěknej bor-del, co?

Albi
14. 7. 2023 22:57

Jo – a nejen v nich. 🙂

Pavel z Moravy
15. 7. 2023 08:36

Ono už mu to opravdu moc nemyslí, jenže oni ho ještě jako loutku voděnou na provázku potřebují. Je hrozné, když jsi starý a nejsi schopen si ve své samolibosti připustit, že jsi pouze nicka se kterou si vytírají. Pro tohoto tvora nemám lítost, ale komentuji stav stáří, které nechápe co s ním kdo provádí.

Frank
14. 7. 2023 20:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinská žebrota už leze krkem i soudruhům na západě.

sergej
15. 7. 2023 02:05
Ohodnotit příspěvek :
     

To je fór milénia, od dementů si odletí s jejich letadlem. 🙂 🙂 🙂