blog

Odběr ruského plynu je na nule, chlubil se Fiala. „To jsme poznali na vyúčtování,“ bouřili se lidé

Ze sítí

Dovoz ruského plynu do Česka klesl na nulu, premiér Petr Fiala (ODS) se tím pochlubil v pondělí na svém twitterovém účtu. Poděkoval firmám i lidem za odpovědné chování, které se na tuzemské spotřebě plynu výrazně odrazilo. Lidé podle reakcí ale očekávali poděkování i za to, že odpoutání se na ruském plynu zaplatili svými účty.

„Rok po začátku ruské agrese na Ukrajině jsme dokázali ukončit závislost na ruském plynu. Veškerý plyn, který v lednu přitekl do ČR, byl z jiných zemí než z Ruska. Opět se tak ukazuje, že všichni, kdo strašili, že nezvládneme zimu, neměli pravdu,“ oznámil předseda české vlády a přiložil graf ukazující pokles závislosti z 97 procent na nulu.

A přidal poděkování: „Děkuji také za odpovědné chování lidí a firem, díky němuž celková spotřeba plynu výrazně poklesla.“

Ruský plyn stát nahradil dovozem plynu z Norska a zkapalněným plynem LNG z Nizozemska a Belgie. K omezení závislosti na Rusku pomohly i zmíněné úspory ve spotřebě. Od října do konce ledna jsme spotřebu oproti loňsku podle vlády snížili skoro o 28 procent. V posledních pěti měsících klesl podíl dovozu ruského plynu do ČR na 2,2 procenta, v předchozích letech činil tento podíl kolem 97 procent.

Stát začal omezovat dovoz plynu z Ruska před rokem, od zahájení ruské invaze na Ukrajinu. Zlomovým bodem pak bylo letní uzavření plynovodu Nord Stream, kterým proudil plyn z Ruska do Německa a odtud i do Česka.

Lidé v následné diskusi pod Fialovým příspěvkem však naznačili, že je pálí zcela jiné otázky, na které odpovědi nejsou stále známé. Týkaly se důchodu či daní.

„Dost masáže a teď o těch reformách. Graf mě nezajímá,“ napsal twitterový uživatel.

„Moc prosím o podobnou grafiku, která by ukázala, jak současný důchodový systém zatěžuje dluhem další generace a jak se projeví navrhovaná opatření pro lidi, co půjdou do důchodu za 10, 15, 20 let. A jak budou daněmi systém sytit výdělečně činní,“ zajímal se přispěvatel do diskuse.

„A zapomněl jste dodat, za jaké ceny… Což bylo jednou z hlavních příčin dnešní hrozivé inflace…,“ schytával Fiala kritické reakce. Byly mu připomenuty také ztráty, kdy celá řada lidí ukončila podnikání a upadla do chudoby.

Jiné Fiala rozezlil tím, že si za to také výrazně připlatili. „Ano, poznali jsme to na vyúčtování,“ reagoval další diskutér.

„Plyn a elektřina jdou na cenách dolů a my platíme vámi zastropované ceny. Jsi pěkný… Těším se na konec vlády vaší 5 a již nikdy více,“ zazněl názor.

Naopak nemalá část lidí Fialovi děkovala, že se povedlo zrealizovat to, o čem členové předchozí vlády tvrdili, že je nemožné. „Ještě poděkování občanům, že to zaplatili, jinak jsem rád, že se to zvládlo.“ „Úžasné! Neuvěřitelné! A nezbytné! Obrovský úspěch!“ zněly některé z kladných komentářů.

Parlamentní listy

sdílet na

81 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel z Moravy
21. 2. 2023 11:47
Ohodnotit příspěvek :
     

K naší duševně vyprázdněné společnosti se již nedá nic říci. Toto, čím prochází naše vlast je tragédie národa, jenže přeformátovaná většina to tak necítí. Nejhorší je, že již lid ztratil jakoukoliv svoji důstojnost. Země umírá a vy to nevidíte a neslyšíte. Živí budou závidět mrtvým, k tomu to spěje. Howg.

sizok
21. 2. 2023 12:32
Odpovědět  Pavel z Moravy

Většího hlupáka než je fiala nenajdeš.

Helena
21. 2. 2023 12:57
Odpovědět  sizok

Pyjala není hlupák, pyjala je poslušný “orgán” sloužící do sebezničení USA, Bruselu a skopčákům. Proto čeští důchodci utáhnou placení amerického LNG plynu za 30ti násobek ruského, proto zkrachuje 3/4 ČR, aby USA a skopčácko mohlo kupovat zdejší majetky za pár šupů. Proto západní hitlermarkety nasadily astronomické ceny, aby oholily čecháčky do mrtě. Proto vyrábíme tolik elektřiny, abychom jí platili 10x dráž než skopčák. ČR je určená k totálnímu vysátí a rozprodeji. A za to dostane Pyjala pochvalu a kapesné od svých pasáků. To je celá dnešní situace, víc v tom není. Drang nach osten stále žije.

Zdena
21. 2. 2023 13:08
Odpovědět  Helena

Tak jim je to putna v lednu si přidali na platech to zaplatí důchodci ,protože je většina nevolila ,ta mstivost je v těchto krajích zakořeněná ! Jsou to jen anální alpinisti,ale karma je zdarma! Jen nevím jaký rozdíl je mezi žaludkem análního alpinisty a normálního člověka.

Boomer
21. 2. 2023 19:51
Odpovědět  Zdena

.. je okouzlující jejich pružnost, s jakou dokázali změnit principy valorizace důchodů, aniž by tutéž pružnost prokázali také při valorizaci platů ústavních činitelů.

Navigare necesse est, vivere non necesse. © Gnaeus Pompeius

Charlie
21. 2. 2023 14:03
Odpovědět  Helena

Je to stále ruský plyn, jen ho ideologicky “očistili” ,lžou nám.
Je to jen nástroj, jak z nás nosatí vytáhnou ještě více peněz!..

Pavel K
21. 2. 2023 14:14
Odpovědět  Charlie

👍 👍 👍 👍
Přitom by stačilo tak málo, jít a vyházet je a sebrat veškerý majetek a konto. Že to nejde? Že se to muší udělat demokratickou cestou, tak jó, tak dělejme blbečky dál a ONI nás pomalu do jednoho demokraticky zničí stejně, ale furt je TU TO co kdyby, to náhodou za nás někdo udělal. Tak čekejte. 👎👎💩💩🤮🤦‍♂️🤦‍♂️

Boomer
21. 2. 2023 19:52
Odpovědět  Pavel K

..Kdo když ne my, kdy když ne teď.. vzpomínáte? ;-)))))

Staník
21. 2. 2023 14:14
Odpovědět  Helena

Celé je to nesmysl. Žádná nová naleziště plynu ve Spojených státech ani v Norsku nebyla objevena. Plyn, který se těží na světě je pořád ten samý, který se těžil v roce 2021, 2020 atd. Spojené státy nakupují vruský zkapalněný plyn buď na Sachalinu nebo od Číny, tak jako jej před invazí nakupovaly v Usť-Ladoze a vozily jej Evropě jako americký. Jen jsme za něj zaplatili násobně víc. Nějaký ten rok zpátky se povídalo, že u nás nelze použít norský plyn, protože na něj nemáme hořáky a musí se v nějakém poměru míchat s tím ruským. Nevšiml jsem si, že by významná část průmyslu nebo domácností byla nucena vyměnit hořáky nebo sporáky. Kde se vzal ten zkapalněný plyn v Belgii a v Nizozemí, jak jsme ho odtamtud dopravili do Čech? Kolik spotřebuje jeden tanker s LNG paliva? Kde je Greta? Kde je zelená energie, FVE, tepelná čerpadla? Nic se nezměnilo. Pořád nakupujeme v nějaké formě ruský plyn a jen má jiné papíry. Je neskutečné, jakým blábolům jsou lidé schopní věřit, když mají v hlavě jenom ideologii…

Karolss
21. 2. 2023 15:25
Odpovědět  Staník

Ještě tejden a budem v mínusu podle pijalovo propočtech přesně nic se nestaví takže je jasný odkud to je

Pavel z Moravy
21. 2. 2023 15:17
Odpovědět  Helena

Opět jste to řekla úplně přesně a natvrdo. Díky.

Pavel K
21. 2. 2023 15:35
Odpovědět  Pavel z Moravy

Příteli přesně ano, ale tvrdě rozhodně vůbec. Kdyby to bylo tvrdě tak celá jejich rodina by stála s klackama v rukouch u PS. Takhle jsou to jen internetové řeči. Doufám že jsem to napsal srozumitelně než po mě někdo vyjede, ale nalejme si Pravdu.
Já to radši ještě napíšu, tak samozřejmě tohle platí pro nás pro všechny co nejsou spokojeni.

M.Š.
21. 2. 2023 19:20
Odpovědět  Helena

Možná,že je i orgán pohlavní……….

František
21. 2. 2023 17:53
Odpovědět  sizok

Jak ten hlupák přišel na to, že nemáme ruský plyn?? Norský ničí hořáky v našich sporácích. Takže bereme přes Holandsko zkapalněný ruský plyn, přejmenovaný při cestě z dálného východu na americký. Fiala je vůl. Co to asi studoval, že je tak blbej.

milan h
21. 2. 2023 18:48
Odpovědět  František

je to hlupak bud se dela tak blbim nebo si mysli ze vseci zereme seno a mimochodem dnes byl v Belorusku obnoven trest smrti za velezradu su zvedavy co na to kucharka esli se tam odvazi ona a jeji suita delat bordel protoze nechcu domyslet co by byl kdyby se tam ten prevrat podaril vuci dnesnim udalostem na Ukroruine a tolik to USA stalo a nic to ted nasere

zuza
21. 2. 2023 19:31
Odpovědět  František

češtinu a dejepis, ten dejepis ale musel strašne flákať….

katango
21. 2. 2023 20:52
Odpovědět  zuza

Byla jste první a ještě k tomu jsem se spletla. Ale je to prostě učitýlek, stejně jako vystrčil.

katango
21. 2. 2023 20:51
Odpovědět  František

Mám pocit, že češtinu a zeměpis.

delnas
22. 2. 2023 03:33
Odpovědět  sizok

Jop,
Knowledge = power….znalost znamena moc
O tom, ze prichazi obdobi s mirnymi zimnimi obdobimi tihle chytrolyni z vedeni EU vedeli davno dopredu…z postaveni planet atd…. jinak by neprisli s hovadinkami jako GREEN DEAL, nebo odpojeni ruskeho plynu etc….
Jop, hosani studujte, studujte a studujte….. a pak vam to vsechno zapadne do celkove mosaiky…..

All
21. 2. 2023 22:20
Odpovědět  Pavel z Moravy

Fialo,ty zmrde,já netopím,protože šetřím,abych nemusel platit obrovské částky za otop,elektriku a potraviny,které tvá vláda kurewsky navyšuje,kvůli rozpoutavání války ,podpoře neonacistů, fašizmu a všeho zlého na Zemi

František
21. 2. 2023 23:29
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tohle všechno skončí, až Putin dorazí Ukrajinu. Nejdříve nechá postupným ničením dodávek zbraní na Ukrajinu vykrvácet USA a EU. Pak dorazí Ukrajinu. Už se těším na ten úprk amíků z Evropy. Ne pod tlakem Ruska, ale před rozzuřenými národy, před miliony nasraných lidí. Spolu s Čínou spustí Fire kartu, a to bude totální konec USA.

Burák
21. 2. 2023 11:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Já bych se toho vola zeptal co jsme tím získali. Je totiž oficiálně známo, že Rusko svůj prodej surovin nepoužívalo k vydírání. Jsou k dispozici výpovědi bývalých diplomatů, že se nikdy nesetkali v jednáních s Ruskem s jakýmkoliv typem, byť i nenápadným vydíráním. No a jsme u jádra pudla. Západ to k vydírání používá a vždy používal. Dohledatelné jsou stovky případů, kdy takové obchodní vztahy zneužil.
To, že jsme měli na výběr a mohli odebírat z Ruska i Západu nás jako stát činilo nezávislými. A to ani nemluvím o infrastruktuře na plyn a ropu, kterou jsme sami pomáhali budovat a dávala nám mnoho let možnost daleko levnějších energií, nežli měl Západ.
Takže čeho jsme dosáhli ty hňupe???? Totální kolonie, která se už sama ani nevy….

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
21. 2. 2023 12:25
Odpovědět  Burák

Plyn pravda neprichazi z Ruska , to je zakazany , ale voklikou vodjinud.
Urednici to potom s papirama a grafama nejak zaridi..
Usa kupujou vod Ruska vsechno a nejvic.
Jsou zaroven Fuhrer na sankce.
EU je Pucflek Ursulka ,na sankce.
Spravna otazka je kolik plynu a ropnych produktu potrebujeme..
Pak se zjevi , ze nektere EU staty si seberou vsecko a jine staty cekaji, az co zbude..Co zbude je z druhy nebo treti ruky a nalezite zdrazeny..
Sankce a ukrove jsou, aby si bohac napakoval.
Nejlip se bohatne na tom ceho je malo, aby bylo co nejmin , tak to jejich pucflekove nejdrive zakazou..
Zbrani je malo , vakcin fizer taky , tak se musi nakupovat a co nejvic..
Duchodci sou zase prebytecny…

Jaroslav
21. 2. 2023 14:57
Odpovědět  Burák

Je to ještě horší, Rusko doteď dodává pohonné hmoty např. na Ukrajinu. Snad přes Bulharsko, ale tam je hlavním výrobcem PHM Lukoil, jestli ta firma auditoriu něco připomíná. Hlavně voličům moravského výběru- kde se jenom na Moravě bere tolik …, Tupolánek, Fiala, Hřib- co jméno to pojem, nejmenovaným “zasloužilým” moravákům se ze srdce omlouvám. Prostě- Morava studnice českých politruků/politiků. Politruk proto, že i tehdá byl politruk schopen vykonávat jakoukoli funkci ve státním aparátu- podobnost čistě náhodná. S odstupem času se mi ale zdá, že politruci byli přece jenom o malilinko chytřejší

milan h
21. 2. 2023 18:51
Odpovědět  Jaroslav

protoze na Morave by si nevrzli tak utekaju do Svedska a Topolanek neni Moravan ale Slezan z Opavy

Jan
21. 2. 2023 12:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Diky neuveritelne mirne zime jsme neupadli na drzku.

ladik
21. 2. 2023 12:43
Odpovědět  Jan

ŠKODA

Jaroslav
21. 2. 2023 14:59
Odpovědět  Jan

No Jeníku, protože máme přátele! Jejich HAARP dokáže měnit počasí, .. nebo že by přece jenom bylo za tím to prokleté globální oteplování?

Boomer
21. 2. 2023 19:58
Odpovědět  Jaroslav

..tož letošní zimní linie zlomu mínusových teplot vypadala na mapách opravdu zajímavě. A Týfón zemětřas potrestal zlobivé..

Pavel K
22. 2. 2023 08:31
Odpovědět  Jan

I to počasí jim hraje do karet. Šmejdům.

Spam vlasta
21. 2. 2023 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Pouze hňup může zvolat Hurá protože Vláda prostřednictvím Fialy prodala stát i s občany do otroctví nejenom Germánům ale i anglosasům bez výhrady. Pro všechny osly co je drží u moci podotýkám Nastala doba temna a jak je známo z historie obrození národa bude kruté !

Pavel z Moravy
21. 2. 2023 12:26
Odpovědět  Spam vlasta

S tímto lidským materiálem se již nedá nic dělat. Těch pár procent rozumných a důstojných to nezmění. Nová Pobělohorská doba je tady a pokud svět nezhoří v další válce, trvala by obroda stovky let. Lámu nad touto společností a zemí hůl a nestydím se to přiznat i když mne za to možná někteří zje.bou.

Pavel K
21. 2. 2023 14:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

Pavle!! Holt pro boha musí někdo začít a doufat že ti bojístkové a vyčkávači, vychcanci a pokrytci se přidají taky, protože ten zmar čeká i na ně!! A to je přesně to co píšu už dlouho, že čekáme jeden na druhého, kdo začne. A nikdo mě to nevyvrátí že je to jinak, už jsem nějaký ten pátek na světě a znám lidi.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
21. 2. 2023 15:54
Odpovědět  Pavel K

Já tě chápu, ale copak dělali sedmdesátníci a osmdesátníci revoluci. Řekl bych,že se tak maximálně přidali k těm mladším a radili, ale nechci tím říci, že se vyhýbali střetu. Ale Pavle, hraje se předně o budoucnost mladých i když my to také ještě odneseme. Já si myslím, že nejsme ale ten hybatel, chtít musí hlavně ti, kteří mají před sebou dlouhý čas života. Když u nás chodím přes náměstí a kouknu do vitrínek na smuteční oznámení, těch sedmdesátníků a šedesátníků je tam požehnaně. Kolik mých kamarádů šedesátníků se odebralo do věčných lovišť. Já přišel skoro o všechny a nebylo to tím, že by se uchlastali. Prostě neseděli jako Pyjalovci v lavicích, ale však to znáš, pracovali v různých prostředích ve kterých se ti to na zdraví projeví. To byli všechno kluci řemeslníci a dělníci. Ale musím říci, že jsem měl kliku, všechno fajn chlapi. Můj nejlepší kamarád již od vojny zemřel v 57 letech. Tak co ti mám více říci. A tady ti nafoukaní a sebestřední holomci by nás chtěli poučovat, staré gepardy. Ať táhnou tam kam patří, jsou mi odporní a to se snažím ke každému člověku pokud je to možné přistupovat s úctou.

Lékořice ok
22. 2. 2023 06:28
Odpovědět  Pavel K

Aby někdo mohl začít, tak na to musí mít schopnosti. Snad se někdo vyprofiluje. Silné osobnosti, které dokáží strhnout společnost, se jen tak nenajdou.

Pavel K
22. 2. 2023 08:33
Odpovědět  Lékořice ok

Tak nasrratt se snat umí kde kdo né?

Pavel
21. 2. 2023 14:04
Odpovědět  Spam vlasta

Jakej je rozdil mezi idiotem, ,akademykem, yntelygentem a ucytelem a teroristickym barbarem ??
Zadnej.
Vsichni chteji delat dojem ,ze sou vic chytry a nejsou imbecilove..
Kdyz sou..
Ze blbci jsou ty vostatni..
A horsi.
Prekvapeni , kolik jich dohromady je ,kdyz prestali predstirat , cely stada..
Jako vzdycky priklad..
Drive pritah barbar , obklicil mesto a cekal az tem uvnitr, jim dojde zradlo.
Dneska vlady vyhladovi cely narody , co nejdriv , velkym fofrem , ani zadnyho barbara nepotrebujou..
Mimo jiny skody.
Jako barbar Cingischan, hazel nakazeny morem mrtvoly pres hradby dovnitr ,aby nakazil epidemii ty uvnitr a mesto nebo pevnost dobyl a dneska sou na to vedci, akademici ,profesori atd. vsichni sami..
Zadnej barbar , mongol kolem, neni potreba..
Zaver je pak jednoduchej , vsichni vyjmenovany jsou vsechno to nahore najednou..A zaroven..
Se to nazyva multikultura..

Pavel
21. 2. 2023 14:27
Odpovědět  Pavel

Tak zase ty nejsou rozdily a je blby ,ze imperium zazrak nejmodernejsi techniky , s nejlepsima universitama a vedeckejma ustavama, plnejma einsteinu ,nikoho nevaruje predem , ze se zase chysta zaklepat backorama rovnou do katastrofy a s velkym fofrem..
Driv tohle nebylo..
Kdysi byl popularni film U snedenyho kramu …
A dneska kdyz si du koupit kurku ,myslim na to,z hladu ,ze uz je cas natacet druhej dil..
Nebo klidne z banky vykradaji nepozorovane vsechny penize , to uz tady taky bylo..
Tvrdi , ze je to neco moc novyho..
Ani ty falesny v bance casto nemaji..
Nekdy sou kolem toho snedenyho kramu /vyzranyho presneji/ , nejaky nespokojeny a ziraji na vas takovejma hladovejma vocima.
Neni divu , drive kdyz byli pozvany, aby se sesli na veceri, se akorat se cekalo, kdo bude ta vecere..
A mensinam se nesmi upirat jejich tradice..
Vypravel tatinek jak cekal v dlouhy fronte na chleba z pilin a nedockal se nekdy v 1916..
Sem nikdy netusil ,ze se taky nedockam..

Jaroslav
21. 2. 2023 15:03
Odpovědět  Pavel

Pavle, Pavle. Snad nechcete naznačovat že by snad nějaká epidemie… vědci… profesoři… covid… biologická zbraň.. vakcinace…pak zase válka…souvislosti…dále radši nechci ani pomyslet.

Pavel
21. 2. 2023 19:31
Odpovědět  Jaroslav

Nic vaznyho , co se deje neni mozny brat vazne..
Ale sou tady ty souvislosti a navaznosti s minulosti ,ze jo?

PENNYS
21. 2. 2023 17:20
Odpovědět  Spam vlasta

Ne jen ” Lojza Jirásku měl pravdu, ale i Julda Fučíku” JEHO VAROVÁNÍ ČESKÝ LID NEBRAL VÁŽNĚ!

Jan
21. 2. 2023 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Cesi po projevu radostne zahykaji a zatleskaji hnupovi.

Jaroslav
21. 2. 2023 15:04
Odpovědět  Jan

Jane, oni si na ty projevy vodí své, domestikované osly. Ti umí hýkat nejlépe a nejradostněji. To nejspíše nejsou Češi, ti si jenom nechají dělat na hlavu

pav-el
21. 2. 2023 12:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, debil.vé se pochválili za to, že kupují stejné zboží přes prostředníky 5x dráž! Opravdu, vládne nám samý génius. Díky narušení, že jste toto volili!

Pavel z Moravy
21. 2. 2023 12:46
Odpovědět  pav-el

Jmenovče, oni za to nemohou, těm již není pomoci.

Pavel z Moravy
21. 2. 2023 12:53
Odpovědět  pav-el

Tedy Pavlíci, my bychom si mohli v poslanecké sněmovně už založit možná svůj vlastní klub. Já napočítal šest Pavlů vlastenců. Kruci, jak já začnu být na to své jméno hrdý.

Pavel K
21. 2. 2023 14:23
Odpovědět  Pavel z Moravy

🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️

Pavel z Moravy
21. 2. 2023 12:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Přátelé, tak se všichni třásli co za projev přednese gosudar v Dumě a já jsem si na Lentě přečetl, že to bylo hlavně o ekonomice, jejím zkvalitnění, přechodu na výrobu produktů s vysokou přidanou hodnotou, ne jenom spoleh na suroviny, řešil pravděpodobně sociální otázky, jak zlepšit život lidu, na rozdíl od našich škůdců, kteří provádí opak. Takže se pravděpodobně jednalo hlavně o ekonomice. Co dalšího přednesl tedy nevím, ale zdá se, že všem vytřel zrak. Jednalo se asi o pouhé domácí záležitosti, alespoň tak jsem si to přečetl na zmíněné Lentě.

Jaroslav
21. 2. 2023 15:06
Odpovědět  Pavel z Moravy

Teď ještě Džo, ten gosudarovi ukáže jak se to dělá.

unor 2022
21. 2. 2023 12:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzhledem k tomu, ze jsme teprve na samem zacatku velkych dejinnych zmen nutno rici,
ze jsou pritakajici Cechove mimoradne hloupi, myslici si o sobe, ze jsou buhvijak chytri. Nejsou. Uz proto,
ze v jejich cele stoji bud ten nejhloupejsi nebo nejprolhanejsi.
Nekdy to tezko rozeznat.

Pekos
21. 2. 2023 13:34
Odpovědět  unor 2022

Ještě by se měl ten blb pochlubit jak rozvinuli deštník a nenechají nikoho padnout. O těch co se upálí, zastřelí, nebo několikrát do týdne skončí pod vlak, o těch se nemluví. My jsme opravdu větší idioty, než máme nyní ve vládě nemohli nikde jinde sehnat.

František Rýpal
21. 2. 2023 13:42
Odpovědět  unor 2022

A nebo největší prostitutka.

Jaroslav
21. 2. 2023 15:07
Odpovědět  František Rýpal

Františku, neurážejte prostitutky. Ty nemají nic zdarma a dělají práci společensky potřebnou- a to je ten rozdíl.

Pavel
21. 2. 2023 17:21
Odpovědět  Jaroslav

Jardo máš pravdu, i ta štětka má svoji čest s hrdost na rozdíl od našich politiků.Ti by měli fasovat ty rybářské nepromokavé mundúry i s těmi klobouky, aby nebyli tak cítit, když náhodou vystrčí hlavu z toho US rektu, kde jsou zaraženi až po uši!

katango
21. 2. 2023 15:51
Odpovědět  František Rýpal

Myslel jste nejspíš kurvu. Prostitutka je povolání, kurva je povaha.

pav-el
21. 2. 2023 16:56
Odpovědět  katango

Kulva zaslaná je ta, co dala všem, mimo mě!

katango
21. 2. 2023 20:54
Odpovědět  pav-el

Citovala jsem pana profesora Vondráčka.

František Rýpal
21. 2. 2023 13:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Neříkej HOP. dokud jsi nepřeskočil, blbe.

Pavel
21. 2. 2023 14:01
Ohodnotit příspěvek :
     

ano máme takovou vládu jakou si zasloužíme chtěli jsme se mít jako prasata v žitě ale pozor každé prase jde jednou na porážku – doporučuji zhlédnout film Farma zvířat – osobně si myslím že ten animák z padesátek je lepší

unor 2022
21. 2. 2023 14:17
Ohodnotit příspěvek :
     

M. Kalousek se ‘zdekoval’ vcas.
Neda se rici, ze by si velci zapadni ‘hybatele’, a nakonec i nasi mali cesti ‘hybatelinci’ dejin byli jisti tim, co delaji a kam smeruji.
Jinak by pred sebe nenastrkovali tu lidskou naprostou intelektualni hruzu, ktera stoji pred kamerami a tvari se jako vudci a konstrukteri deni.
Viz i nase vlada, parlament a senat.
Je dnes opravdu znacny rozdil poslechnout si kohokoliv z vrcholnych cinskych, ruskych ci indickych politiku a nekoho z loutek zapadu.

Jaroslav
21. 2. 2023 14:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím si, že pyjala bere obsah ruského plynu na lehkou váhu. Již při obsahu 1% objemového ruského plynu si do domu v každém kubometru necháme zavléct celkem 2,6x 10 umocněno na 23- molekul plynu. A to je milí přátelě- ne-při-ja-tel né!! To je tisíc miliard miliard molekul. Tolik snad není ani hmyzu na celé matičce zemi. A to jsem zmínil jediný kubometr ruského metanu! Hrůza pomyslet, nejenom metaforicky. A náš průmysl, no jako chemik- jak bych to jenom řekl- se bez metanu prostě neobejde a zemědělství se bez metanu (hnojiva) prostě neobejde, a ??? se bez zemního plynu také neobejdou. No a ten zasr… uran do Dukovan a Temelína bereme také z… no a to jsou teprve miliardy miliard miliard..atomů a molekul. To nějaký politruk, promiňte staré struktuře, polito cosi nevyřeší!

unor 2022
21. 2. 2023 16:29
Odpovědět  Jaroslav

Tak misto hnojiv navleceme kvetak do svetru ci dvou. A je to.

Jaroslav
21. 2. 2023 16:44
Odpovědět  unor 2022

Únore, prosím vysvětlení. Má inteligence na to nestačí

unor 2022
21. 2. 2023 17:31
Odpovědět  Jaroslav

Bavim se prehledem pani dvousvetrove predsedkyne.

zuza
21. 2. 2023 22:58
Odpovědět  Jaroslav

bude treba prejsť na kadibudky ušetrí sa splachovacia voda a bude prírodné hnojivo
https://www.youtube.com/watch?v=wQZFlJvHBzQ
rozumom chápem, že tí permakulturisti majú pravdu, ale nejak mi to nevoní…
tu je technika na teplý skleník
https://www.youtube.com/watch?v=fCDeQfdNv8s
https://www.youtube.com/watch?v=lqcmDYoLtW8

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jan
21. 2. 2023 15:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Toto video vam rekne, kdo ridi svet:
https://m.vk.com/video-175862019_456246223?list=6b512a5352e22774ee&from=access_hash

Dovoluji si toho stareho Zida doplnit. Narod Izraele nic neridi, prece ho proockovali do posledniho trouby. Na nej kali a nechaji ho umirat v konfliktu s Palestinenci. Narod prece nemuze nic ridit!
Svet ridi ti v klobouku na navsteve u Obamy a Putina. A ani ti uplne ne, ale ti nad nimi. Ti nejsou nikde videt.

Pavel K
21. 2. 2023 16:04
Odpovědět  Jan

Tak vono nakonec to jádro by bylo nejlepší řešení jak to tuna vypucovat. Jednou provždy.

Jaroslav
21. 2. 2023 16:48
Odpovědět  Jan

Ještě nedej Bůh tvrdte jako někteří, že tito také rozpoutali 2svv a obětovali své souverce v koncentrácích?!

Pavel
21. 2. 2023 17:52
Odpovědět  Jaroslav

Kdo financovat Hitlera při jeho vzestupu k moci a dal mu prachy na zbrojení?Byli to banky Rotchildů,Rockefellerů, a US firmy Standard Oil,ITT,DuPont, Ford,General Motors. Kdo vlastnil a vlastní tyto banky a monopoly? Ty samé banky dnes stojí za financováním “ukrů” proti Rusku. Doporučuji knihu Dušana Rovenského “Zákulisí velké války”.Čerpal z odtajněných dokumentů US archívů a knihu vydalo Naše vojsko v r.1989. Dnešní Amerika a tzv. civilizovaný západ 100% potvrdili pravdivost toho, co v ní napsal! “Zelo” se též prohlašuje za žida a vraždí spolu s nácky na Donbasse stejně jako Izrael vraždí Palestince a Syřany!

Charlie
21. 2. 2023 17:57
Odpovědět  Jaroslav

Přesně tak!!..🤷‍♂️

Pavel
21. 2. 2023 19:50
Odpovědět  Charlie

Potom ty bankeri v bance BIS uz nebrali , ani ty Hitelerovi zlaty marky a musel platit za vsecko zlatem.
Nejdrive ho zahnali k nam, potom do Polska a potom do valky, aby potreboval co nejvic.
Kriceli na nej z kancelari, vyhlaseni valky..
To se deje dneska taky a jeste vic.. .
Tak to zlato musel krast tem, co zlato si nahrabali.
Co meli zlata nejvic..
Roosewelt v 34 zavedl,ze vlastnit zlato je ilegalni..
Kazdej z nich se rika , mel povinnost mit doma kufr se zlatem na cestu do Palestiny.
Lecos je jinak dneska..
Dneska zase velky megakorporace kupujou celou Ukrajinu , aby Zeli mel penize na valky..
Jestli pak se vykoupali spolu. Zdalky to tak vypada..
Bida se rad sprchuje s tema nejblizsima..
Usetri se voda a energie.
Ceka se kdo se prvni shejbne pro mejdlo..
Pak sli do kostela ke zpovedi..
Ale predevsim Bida podporuje U., aby usacky megakorporace neprisli vo vsecko na U.

Pavel K
22. 2. 2023 08:40
Odpovědět  Pavel

Jmenovče je vidět že máš přehled a rád tě čtu. Opět za 1*

Aleš
21. 2. 2023 16:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Jenže Fialo, my chceme levný ruský plyn a ty jsi nás všechny poškodil.

Jaroslav
21. 2. 2023 16:49
Odpovědět  Aleš

Jenom bych si jako poláci vysoudil burzovní cenu místo 200 Euro za tisíc kubíků

M.Š.
21. 2. 2023 19:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Já nevím,jestli je Fiala tak naivní a nebo blbej jak panštok…….vrabci na střeše si štěbetají,že něko(emerikánci…)kupují od Rusů suroviny a přeprodává je za několikanásobnou cenu blbcům v EU.Jak úžasné……

Boomer
21. 2. 2023 19:21
Ohodnotit příspěvek :
     

.. jo, tak už netopíme ruským plynem?! Hm, něco mi to připomíná.. jejda, už vím.. story o tom, kterak se v devadesátých letech NM zázračně proměňovala v LTO, aby se posléze zase stala NM.

NM.. nafta motorová
LTO.. lehký topný olej

zuza
21. 2. 2023 19:44
Odpovědět  Boomer

pred pár rokmi som niekde čítala, že aký najväčší daňový podvod bol vykonaný na Slovensku – sumu si už nepamätám, ale bolo to na spotrebnej dani pri tej zázračnej premene NT na LTO niekedy v r. 1994-1996. A to pritom máme na Slovensku aj takých borcov ako bol Vareha, čo okradol štát na vratkách dph o 150 mil.EUR (inak jeho obchody s lykožrútmi a jabloňovými púčkami sú hodné pera holyvúdskeho scénaristu)

Boomer
21. 2. 2023 20:13
Odpovědět  zuza

.. u nás jsou odhady ztráty na dani cca.100 miliard Kč. Vyšetřování skončilo, zapomeňte..

zuza
21. 2. 2023 23:13
Odpovědět  Boomer

Česko je raz tak veľké, tak aj tie daňové úniky tam budú väčšie. Netrúfam si odhadnúť, koľko je to u nás, ale tie spomínané prípady sú jednotlivci, ktorých chytili. Vareha sedel asi 11 rokov, ale peniaze sa rozkotúľali, kým bol odsúdený, už nemal nič, čo by mu vzali.
A som na 100% presvedčená, že tie podvody s motorovým olejom kryli pracovníci finančných úradov za všimné. Tam došli k veľkým peniazom mafiáni, z ktorých sa stali ctihodní podnikatelia a neskôr politici. Aj Varehove karuselové podvody kryli minimálne pracovníci finančných úradov, ale mal aj nadštandardne priateľské vzťahy s prezidentom Gašparovičom. A vlastne aj Matovič mal mať na krku kriminál, keby už neprešla premlčacia lehota na jeho daňové podvody. Prezident Kiska, to bol tiež daňový podvodník ako vyšitý, ale svoje podvody oľutoval, doplatil a už je čistý ako ľalia. U Vás to bude asi podobné….

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
21. 2. 2023 19:45
Ohodnotit příspěvek :
     

..pan premiér by měl především poděkovat těm opovrhovaným, nevzdělaným venkovanům, kteří topení plynem z velké části nahradili z jiných/domácích zdrojů. Ale tak nějak mám pocit, že my venkovští balíci budeme za svoji spořivost po zásluze odměněni vyšší sazbou daně z nemovitosti a ještě si na nás došlápne komínová komise!

Pavel
22. 2. 2023 07:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Debility tohoto typu si nezaslouží jakýkoliv komentář. Heslo vůl zůstane volem a debil debilem nezmění ani tato vládní garnitůra.

Spam vlasta
22. 2. 2023 11:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Přišla faktůra 37 Kč za m3 plynu ! Který debil může prohlási odpojení plynu z ruska za vítěztví !