blog

Bojovala jsem a vystoupila výrazně k otázce výcviku vojaků na našem území….

ze sítí: Jana Zwyrtek Hamplová fanpage

Bojovala jsem a vystoupila výrazně k otázce výcviku vojaků na našem území…. Co jsem říkala? Čtěte… Musela jsem opět odmítnout snahu mi vkládat do úst, co jsem nikdy neřekla (paní Černochová), což se často děje a musím to hlídat, a trochu usadit pana Lásku… Třeba aspoň to vás pobaví. A jinak… Bojovala jsem a vystoupila výrazně k otázce výcviku vojaků na našem území….

„A co naši lidé bez peněz?“ Zle kolem vojáků Ukrajiny. Naštvaná Černochová

01.12.2022 11:14

Nařčení ze šíření ruské propagandy provázelo schůzi Senátu, kde se schvaloval výcvik vojáků Ukrajiny na území ČR. Proti byly jen dvě senátorky: Daniela Kovářová a Jana Zwyrtek Hamplová. „Máme na to peníze?“ tázala se Hamplová. „Nemáme. Přesto jednáme tak, jako bychom měli pořád kde brát,“ odpověděla si. Svým vystoupením pohoršila ministryni obrany Janu Černochovou a senátora Václava Lásku, který ji označil za „hlásnou troubu ruské propagandy“. Hamplová mu přes ParlamentníListy.cz odpověděla.

Důležitost zákona pro stávající vládní koalici dokumentovala i přítomnost a vystoupení samotné ministryně obrany Jany Černochové, která senátory přišla požádat o jeho podporu.

A o jaký zákon vlastně šlo? Jak vlastně zněl celý jeho název?

Šlo o Návrh na působení sil a prostředků rezortu Ministerstva obrany na území členských států Evropské unie, v Iráku, Kuvajtu a Kosovu do roku 2024 s výhledem na rok 2025 a na pobyt příslušníků ozbrojených sil Ukrajiny a členských států Evropské unie na území České republiky do roku 2023.

Z přítomných senátorů hlasovaly proti tomuto návrhu pouze dvě dámy, a to Jana Zwyrtek Hamplová a Daniela Kovářová.

Zwyrtek Hamplová kladla sobě i přítomným senátorům otázky, které ji samotnou vedly k tomu, že hlasovala proti.

„První otázkou je, zda si občané České republiky přejí, abychom pro tento návrh zvedli ruku. Hovořím zejména o té části, kde umožňujeme výcvik ukrajinských vojáků na našem území. To si musí každý z nás zodpovědět sám,“ začala apelem na svědomí senátorů.

„Druhou otázkou je, zda je tento návrh v souladu se zájmy České republiky, pokud jde o její aktuální bezpečnost a bezpečnost v následujících letech,“ pokračovala zmínkou o nevyhnutelné podmínce při každém hlasování Senátu i Parlamentu, která je daná zákonem. Každý si ji ale evidentně vykládá jinak. To se ukázalo i na samotném výsledku hlasování.

„Třetí otázkou, kterou bychom si měli všichni před hlasováním o tomto návrhu odpovědět, je, zda tento návrh odpovídá významu České republiky v rámci mezinárodních vztahů, tedy míra zapojení České republiky do jakéhokoliv válečného konfliktu aktuálně do konfliktu mezi dvěma velkými zeměmi, kterými jsou Rusko a Ukrajina, do kterého zasahuje další světová velmoc – USA, zda taková míra zapojení naší země do tohoto válečného konfliktu, včetně výcviku vojáků státu, který není členem NATO, přímo na našem území, odpovídá faktickému vlivu a významu České republiky na mezinárodní světové scéně, nebo jestli sami dobrovolně nepřijímáme roli téměř účastníka této války, zatímco ostatní země včetně velmocí jsou uvážlivější, zdrženlivější a brání se siláckým prohlášením.“

Touto dlouhou větou dala Hamplová najevo svoji obavu z toho, že země velikosti a významu České republiky si v tomto ohledu počíná velmi aktivisticky a její kroky daleko přesahují to, s čím jdou a co do řešení konfliktu vkládají ostatní země a velmoci.

„Kladu si tedy otázku, zda bychom neměli stát raději pevněji nohama na zemi a před jakýmkoliv krokem, než ho uděláme, bychom měli mít na mysli hlavně bezpečnost občanů naší země,“ dodala ještě s tím, že řeč je o výcviku vojáků cizího státu, který není členem NATO, na území České republiky, když i tento výcvik by jistě mohl probíhat na území Ukrajiny, kde se neválčí.

„Vytváříme si tím do budoucna v mezinárodních vztazích složitou pozici, na kterou nikdo nebude brát ohled, až se velmoci, které skutečně rozhodují, mezi sebou domluví,“ dodala ještě s obavou o naši situaci, ve které se ocitneme, až se USA a Rusko mezi sebou dohodnou.

„A čtvrtou, poslední otázkou, je otázka velmi prostá, zda na takové velkorysé zapojení do válečného konfliktu máme peníze? Odpověď zní – nemáme. Přesto jednáme tak, jako bychom měli pořád kde brát,“ narážela Hamplová na ekonomickou situaci naší země a zmínila i situaci našich občanů.

„Naši občané jsou v jiné pozici. Ti, když jim dojdou peníze na účtu a dojde vyúčtování energií, brát kde nemají. A jejich stát, tedy Česká republika, je nechává osudu,“ uzavřela s tím, že žádný z nás bychom nechtěli žít v zemi, kde bude obrovské množství lidí závislých na sociálních dávkách, na které za chvíli při tomto hospodaření také nebude.

Slova senátorky Hamplové nezůstala bez odezvy a přímo na místě na ně reagovala zmíněná ministryně obrany Černochová.

„Vážená paní senátorko, to by bylo právě to zapojení do toho válečného konfliktu, víte? My jsme členská země Severoatlantické aliance. A vy tím, co jste tady řekla, a co byste možná, pokud byste tvořila vládní koalici, prosazovala, aby se udělalo, tak byste přesně zapojila Severoatlantickou alianci do válečného konfliktu,“ vmetla Hamplové snahu zapojit Českou republiku do války ministryně.

„To, co děláme my, tak válku odvrací, snažíme se, aby válka co nejdříve skončila, aby Česká republika pomáhala nejenom humanitární pomocí, ale i dodávkami vojenského materiálu. Ostatně jako činí i ostatní země. A aby právě ten válečný konflikt probíhal mimo území České republiky. Vy jste tady chtěla zapojit Českou republiku přímo do válečného konfliktu,“ dodala ještě Černochová.

Proti jejím slovům se opět ohradila Zwyrtek Hamplová. „V mém příspěvku není nikde napsáno, že by ten výcvik měla provádět Česká republika, neboť znám mezinárodní právo. Takže neříkejte mi tu, co jsem tady nikdy neřekla,“ uvedla.

Na slova své kolegyně ze Senátu reagoval bleskurychle také další senátor Václav Láska. Ten na svém twitteru zveřejnil status, ve kterém Hamplovou označil za „hlásnou troubu ruské propagandy“.

„Repektuju svobodu slova a právo na názor. A také to, že je správné říkat věci na přímo a bez kudrlinek. Proto jsem po vystoupení kolegyně Hamplové na téma výcviku ukrajinských vojáků u nás, řekl na mikrofon a nahlas, že kolegyně Hamplová je hlásná trouba ruské propagandy.“

Nám se podařilo získat exkluzivní reakci senátorky Jany Zwyrtek Hamplové. Ta pro ParlamentníListy.cz na jeho slova reagovala po svém a s poukazem na chybějící intelekt.

„Na pana Lásku už nereaguji. Jeho styl urážek a lží je mi cizí, a jeho výklad, že kdo hájí české zájmy, je hlásná trouba ruské propagandy, je obyčejně hloupý. A kde je intelektové vakuum, nemá význam se přít…“

sdílet na

51 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel K
1. 12. 2022 14:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak ten Láska zaujímá pozici v předních místech mé TOP 20 adeptů, kterým bych ji s chutí natáhl jednu svižnou násadou od krompáče. Ještě tak chromej nejsem, ta by sedla. A makat směr Jáchymov.

1. 12. 2022 17:39
Odpovědět  Pavel K

Láska to vzal po Laudátovi. Řek bych, že jsou tak na stejné úrovni.

Pavel K
1. 12. 2022 18:34

Ten idiot je snad ze z Plzně? 😲😲😲💩🤦‍♂️

Albi
1. 12. 2022 18:56
Odpovědět  Pavel K

1 L = jeden Laudát je jednotka blbosti. Jednotky nemají národnost ani státní příslušnost natož místo trvalého pobytu.
Ty se bohužel vznášejí volně v prostoru a na koho ten Laudát padne ….. ten má holt smůlu. A obrany nejspíš není. 🙂

Pavel K
1. 12. 2022 21:25
Odpovědět  Albi

Dobrý večer, včera jsem vám napsal takový srandovní psaní a vy jste to asi ani nečetla a já jsem z toho měl takovou radost co jsem zase vymyslel za blbost.😥😭🤦‍♂️🙋‍♂️

Albi
2. 12. 2022 02:14
Odpovědět  Pavel K

Já tu včera prakticky nebyla, jen jsem až večer ryckle přelétla nějakou diskuzi, takže jsem na to psaní bohužel nenarazila.
Ale – není všem dnům konec. 🙂

Gales
1. 12. 2022 18:24
Odpovědět  Pavel K

Havel říkal že se budou uskutečňovat večerní pochody městy.Doufám že ty pochody budou končit u obydlí poslanců a senátorů kteří schvalují zákony proti lidem.

Pavel K
1. 12. 2022 18:33
Odpovědět  Gales

Nojo pochody, když mě to moc neběhá. Ale na druhou stranu třeba bych to rochodil.

Gales
2. 12. 2022 12:37
Odpovědět  Pavel K

Poslanci – Jidáši,by tě nosili na nosítkách. Ty bys jim karabáčem určoval směr a tempo.

Pavel K
2. 12. 2022 14:01
Odpovědět  Gales

Já jsem asi typický Čech, jsem vcelku mírumilovný tvor, ale když mě začne někdo mlátit pak se neznám. Jó a jsem specialista na rozdávání práce (úkolů), to by mi šlo. Něco jako dejte mě lidi, já to udělám. Ti by jezdili jak motorový myši. 🤣🤣🙋‍♂️

José
1. 12. 2022 14:07
Ohodnotit příspěvek :
     

To je mi logika – kdybychom neposkytli možnost cvičit na našem území ukrajinské vojáky, tak bychom zapojili ČR do války. To, co děláme my, tak válku odvrací, snažíme se, aby válka co nejdříve skončila, aby Česká republika pomáhala nejenom humanitární pomocí, ale i dodávkami vojenského materiálu.
To je možné snad jen u nás, to je něco podobného jako hasit požár benzínem.

Pekos
1. 12. 2022 14:20
Odpovědět  José

Máte ůplnou pravdu s tím hašením požáru benzínem, ale na druhou stranu by mě překvapilo, kdyby někdy z těchto impotentú vypadlo něco normálního.

Pavel K
1. 12. 2022 16:53
Odpovědět  Pekos

Pusťte si v neděli pořad na Primě Partii objektivní a nestranné Tománkové, která velice úspěšně svojí servilitou finišuje a dýchá na záda v cílové rovince Václavě Moravcové ve vyváženém zpravodajství v našich médiích. Tam nad vámi visí ten Damoklův meč a pokud neprohlásíte, že RF je teroristický stát a že je Sláma u Kravína, tak je debatující host o hlavu kratší. Měli by jí ti maskéři příště lépe napudrovat, protože když začne lhát a vyžadovat po hostech pořadu tyto bláboly, tak je rudá jak krocan. A to její přerušování debaty nepohodlných hostů.

1. 12. 2022 17:42
Odpovědět  Pavel K

Je to stejná unda… tra, jako byla Drtinová.

Pavel K
1. 12. 2022 18:36

Spíše mají všechny stejné noty, ale to nevadí mundy jsou tak jako tak.

Albi
1. 12. 2022 19:17

Ale můžeme se divit, když tito s “intelektovým vakuem” (slova paní Z.-H. z článku 🙂 ) vzali svůj původ ve stejném názorovém hnízdě – EU.

Mimo téma: EU kupuje ruský LNG a platí miliardy, zatímco plynu “potrubního” – mnohem levnějšího a lépe dostupného se dobrovolně vzdala.http://www.infokuryr.cz/n/2022/12/01/eu-kupuje-rusky-lng-a-plati-miliardy-aby-si-jej-udrzela/

A podobný bude i výsledek ukrajinského konfliktu. David a Goliáš = Rusko a celý vyspělý svět = inteligence a myšlenková nedostatečnost. Jak jinak to může dopadnout. Naštěstí.

Albi
1. 12. 2022 19:21
Odpovědět  Albi

PS: Naštěstí pro nás.
Ukrajincům je naopak potřeba ze všech sil pomáhat k co největšímu počtu mrtvých, kteří ale budou svobodní. To ti mrtví jistě ocení nejlépe. 🙁

Markýza
1. 12. 2022 19:26
Odpovědět  Albi

Dneska se nad tím spravedlivě rozčílila prodavačka v řeznictví. To je pak těžký, když je i řeznice lepší ekonom, než celá vláda.

Gales
1. 12. 2022 18:26
Odpovědět  José

Naši blbečci si odsouhlasili že bude ČR.sama uvalovat sankce.Posrance kteří to schválili je třeba pochcat.Pro výstrahu ostatním.

Frankie
1. 12. 2022 14:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Smutné je ovšem to, že pro tuto sviňárnu hlasovali všichni z ANO. Od této chvíle je Babiš pro mně nevolitelný a jistě nebudu sám.

Pavel z Moravy
1. 12. 2022 17:40
Odpovědět  Frankie

To jste nemusel s Babišem a ANO čekat na toto poznání až doteď. Vždyť je to miliardář, v Bruselu je jako doma. Tito pazouři z ANO by nás zotročili úplně stejně jako tato pětikolka. Však víme jak se chovali v době covidu a
co udělali za aféru s Vrběticemi. Jourová je jejich ikonou. Se všemi škůdci zemskými jsme jako vlast skončili. Vůbec nic dobrého nás nečeká. Počkejme si na čas novoroční a jarní a uvidíme v přímém přenosu jak to tady krachne. Tito škůdci z toho ale obviní Vladimíra, protože jsou to pokrytečtí a zlí lidé. Já je už opravdu nemohu ani cítit, proto se na žádné pořady kde jsou tito lidé nemohu dívat. Zdravíčka už moc nemám, a aby mi takoví zaprodanci ničili ten zbytek, na to se mohu vys.rat. Důležité je, že vím co jsou zač. A ta většina národa, která to neví a žere jim tu jejich propagandu bude mít přesně to co chce.
.

Pavel K
1. 12. 2022 18:40
Odpovědět  Pavel z Moravy

Stačilo si udělat už před lety obrázek proč si tam (EU) vydržuje tu mezinožku řasnatou a dáááávno ji neodvolal a pro výstrahu nezavřel do klece pro opice kam tato škeble patří. 🤣🤣🤣🤦‍♂️

Ferko
2. 12. 2022 13:52
Odpovědět  Pavel z Moravy

Na Moravcovou se nedívám, škodí to zdraví. Na Zprávy se nedívám, škodí to zdraví. Na gestapačku Jílkovou ani omylem, škodí to zdraví. Tománkovou jen občas, záleží na diskutujících.

2. 12. 2022 09:35
Odpovědět  Frankie

Až budete mít na výběr mezi rusínským šejdířem a brněnskou -undou, nebo zeleným
-urákem, hodíte to nakonec stejně zloději. A já taky. Protože furt je tu naděje, že tou svojí opatrnou krok sun krok sun cestou do záhuby ho Gosudar předběhne a Evropu odamerikanizuje. Kdežto -unda a -urák jsou dost blbí nato, aby to brali zkratkou stejně jako současní vládní ničitelé. Jo jo, to jsou tak radosti.

pav-el
1. 12. 2022 14:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak zavolejte Kocába, on ty cizí vojáky vyřeší. Má v tom praxi! 🙂

sergej
1. 12. 2022 19:22
Odpovědět  pav-el

A jak? Bude jim tahat vozík na golfové hole? Podobnou praxi již má a je kvalifikován, výkonně. :-).

Teuton
1. 12. 2022 14:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Bylo by nesmírně zajímavé vědět, jakou formou, jakými metodami ukrajinská mafie Fialu ovládla. Vydírání ? Korupce ? Možná všechno dohromady. Cosi se spekuluje o několik let staré pedofilii, což ukrajinský organizovaný zločin mohl zjistit a následně použít. Kdoví ? V každém případě je ukrajinská mafie na našem území mimořádně úspěšná, resp. Fiala na Ukrajinu už převedl více než 50 miliard korun z našich daňových odvodů. Další miliarda má padnout na výcvik nacistických ukrajinských ozbrojených band na našem území. Ukrajinský organizovaný zločin je ale úspěšný i na místně regionální úrovni. Když totiž o sociální byt žádá Čech v nouzi a banderovec, přednost zpravidla dostává banderovec. Nemluvě o zdravotnictví, kderé se díky banderovcům, kteří do něho nepřispěli ani korunou, dostává do krizového stavu. Máme si tuto invazi parazitických Vasylů od Dněpru nechal líbit donekonečna ? Toto je naše země, ne ukrajinská kolonie.

kalmar
1. 12. 2022 15:20
Odpovědět  Teuton

Proč by to tady měla řídit ukrajinská mafie, když to už víc jak 30 let řídí USA?

Pavel z Moravy
1. 12. 2022 17:52
Odpovědět  Teuton

Já myslím, že ho neovládá ničím. On je jeden z těch lidí, co nefandí vlastnímu lidu, ale preferuje cizí, ať jsou jakýchkoliv morálních kvalit. Tím se odhaluje jaký je. Nevím jak to má nyní s Habsburky, ale kdysi byl zachycen s Habsburkem a jak to má se sudeťáky nevím, nechci spekulovat. Ale jedno je jisté, celé této ekipě pětikoalice na vlastním národu absolutně nezáleží. Pokud na to ale občané nepřišli, tak není ani šance s tím něco dělat.

František Rýpal
1. 12. 2022 18:16
Odpovědět  Teuton

Miliarda v pr… když budou mit štěstí, než se dostanou na frontu, tak bude po válce.

Eva
1. 12. 2022 19:04
Odpovědět  Teuton

Zjistěte si jeho životopis, je dostupný na wiki. Patří ke stejnému kmeni jako blb Novotný. Tito prostě škodí, lépe řečeno, ti co chtějí a je jim jedno jak dopadnou jejich soukmenovci.
Jsou schopni poslat své méně šťastné soukmenovce do plynu.

Pavel K
2. 12. 2022 09:01
Odpovědět  Teuton

👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

Ferko
2. 12. 2022 14:13
Odpovědět  Teuton

Minulý týden jsem byl ve Fakultní nemocnici Olomouc pro lékařskou zprávu. Čekal jsem asi hodinu a půl, stejně jako ostatní. Pak tam přišly Ukrajinky, bylo jich sedm. Sestry ze dvou ordinací vyšly ven, Ukrajinky je obklopily a žádaly ošetření. Na dotaz, jestli jsou evidovány řekly, že nejsou, ale žádají ošetření. Na úkor ostatních čekajících byly přednostně postupně pozvány do ordinace. Doprovodné komentáře čekajících pacientů zde nemohu publikovat, protože jsme čekali další hodinu, než byly ukrošky přednostně obslouženy. Já se ptám, PROČ??!!
Drobný poznatek-když pindaly mezi sebou, tak to bylo jakousi směsí ruštiny a rusínštiny, znám to, mám na Vihorlatu v Michalovcích tetu. Sestra jim řekla, že jim nerozumí, ať mluví pomaleji. A ejhle, ZÁZRAK, náhle všechny přešly na ruštinu.

Spam vlasta
1. 12. 2022 15:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Z Ukrajiny mizí zbraně do Afriky a dolary do kapes všech zůčastněných. A já mám kapsu pořád prázdnou až na tu fialovou a něco by se našlo i vté šerné ! Asi se taky budu muset přidat

ZRX1200
1. 12. 2022 17:02
Odpovědět  Spam vlasta

Ony ty zbraně mizí spíše do Evropy a končí v rukou ukrajinců a islámských radikálů. Není daleko doba kdy budeme s tímto problémem konfrontováni.

Pavel K
1. 12. 2022 17:53
Odpovědět  ZRX1200

Jsem stejného názoru. Ty bubáci, co jich je plná Evropa pracovat rozhodně nepřijeli.

PENNYS
1. 12. 2022 15:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano je to tak ,jak jsem psal před sernátními volbami DRŽÍM PALCE PANI ” J. Zwyrtekové Hamplové” VŠECHNY PALCE!
Ale ,když se dostane mezi” ty přebytečné netáhla ” TAK JÍ ODDĚLAJÍ !!!!!!
A JE TO DNESKA TADY
” PANÍ SENÁTORKU ZE SENÁTU ODVEZLA SANITKA RYCHLÉ POMOCI”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Velitel
1. 12. 2022 15:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevíte zda zase přijede někdo z rodinu Kličků jako v 68?

Ferko
2. 12. 2022 15:01
Odpovědět  Velitel

To už jsem zažil. Kdysi po roce 1968 už jednou Ukrajinci byli u nás na Libavé. To je vojenský újezd, zakázaný pro obyčejného živáčka. Rozkládá se mezi Hranicemi, Odrami a Olomoucí, je docela velký. Když někdy v devadesátkách už věděli, že končí a pojedou zpátky na východ, rozprodávali veškeré vybavení každému, kdo měl zájem. Pokud jste měli dost peněz, klidně i pásový nebo kolový obrněný transportér. Nafta, benzín byly běžně v tisících litrů, daly se sehnat i kalašnikovy a kulomety. Nikdo dnes nezjistí, kolik zbraní tam z té divné doby po Rusech a Ukrajincích zůstalo. Naštěstí neprodali raketové nosiče z tamních sil, byly moc velké a těžké a připravené na dodávku jaderných hlavic. Jedno hezké a velké je poblíž Zeleného kříže dodnes.

Aleš
1. 12. 2022 16:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Láska a Černochová, dvě lidské katastrofy. Cvičit tu ukrajince na boj do posledního ukrajince je tak nějak hyenismus.

M.Š.
1. 12. 2022 17:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak to tak vypadá,tak proti fašounské vládě českomorácka vystupuje jen velice málo poslanců,za to je mnoho připosraných potentovanců ze stran údajné opozice.Okamurovci by přišli o korýtka a babišovci jsou pokrytci od počátku jejich vzniku.Je to k zblití,českomoráci plní funkci navýsost posraného užitečného idiota,jako mnohokrát v historii tohoto uprděného národa.

Pavel z Moravy
1. 12. 2022 17:56
Odpovědět  M.Š.

Je to tady plné přizdisráčů, v tom se nemýlíte.

Ferko
2. 12. 2022 15:03
Odpovědět  M.Š.

Chtěl jsem čobola volit jako menší zlo. S tímhle na něj se… To už raději senila Baštu.

unor 2022
1. 12. 2022 17:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak az na dve senatorky intelektualne a clovecensky opusteny senat.
Nic moc vizitka pro CR.
Jeden aby se stydel.

1. 12. 2022 17:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Zkrátka by to chtělo okamžitě vyhlásit mobilizaci. A bylo by v tu ránu po válečnických choutkách. Akorát mezinárodní vostuda by z těch choutek zůstala. Nejde to, aby tu afroblbku do toho někdo pošťouchnul? Že by pak byl od toho válečnýho pokřiku konečně klid.
Umíte si představit mobilizaci u nás? Vždyť nemáme výstroj ani pro ty naše misionáře! Jednou nejsou boty, pak zas tohle, pak zase ono, zbraně jsme darovali Banderstánu…
Ježííííš, to by byla pr-del!

Pavel K
1. 12. 2022 19:00

Už jsem to tu psal, jen se neboj oni nám to anglossavé ze svých skladů rádi dodají, no a pak nám to připíšou k celonárodnímu dluhu, jak po II WW ANGLÁNI. Stačí když jsem si dnes přečetl že budeme kupovat větrníky od US za 20 miliard. My na to máme.

Pijack
1. 12. 2022 18:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Statečná žena !!!

PENNYS
1. 12. 2022 19:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Dle generála Petra Pavla a Pavla Petra se dá s naprostou jistotou určit
“MORÁLNÍ CHARAKTER ČESKÉHO NÁRODA” Kam vítr, tam plášť!

Martin23
2. 12. 2022 09:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Již jsem to řekl na PL, tak musím i tady.

Po volbách, zejména po senátních, jsem byl vysloveně nasraný na lidi, jak malá byla účast.
Drtivá většina protivládně smýšlejících šla proti mému názoru, že nejdůležitější jsou volby, a prosazovala názor, že vše vybojují na demonstracích.

Dovolím si tvrdit, že to je nesmysl. Ty dvě senátorky toho již udělaly víc než 150 tisíc lidi na Václaváku.

Přesto tady se opět setkávám s názory, kdy lidi tvrdí, že nebudou volit v prezidentské volbě Babiše a podobně.

Ano, Babiš je v podstatě součástí stáje Aspen Institut, ale nejdříve je třeba se zbavit 5kolky.
Politiku lze v drtivé většině měnit jen inkrementálně (postupnými kroky) a nikoliv revolučně jedním krokem.

Ale opozici většinově vedou diletanti, kteří se od vzniku 5 kolky nedokázali ani domluvit na společném postupu a raději vedou vzájemné sebezničující půtky.

A vrátím se na počátek.
Uvidíte, kolik práce udělají ty dvě senátorky v tom zbytečném senátu, který nemá smysl volit.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Rada
2. 12. 2022 10:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Paní senátorko, jste nesmírně statečná, velmi vás obdivuji a děkuji vám za to, že je alespoň maličko slyšet hlas nás, kteří nechceme naše zapojení do války. Stačí nesouhlasit s jakoukoliv částí vládní politiky, a hned jste Putinův agent. Přišla jsem o většinu přátel, jen proto, že chci, aby se měřilo všem stejným metrem (USA i Rusku). Je tragické, jak zcela neinformovaní jsou vzdělaní lidé a jak výslovně nechtějí slyšet žádná fakta. Prosím držte se, moc vás potřebujeme.

Helena
2. 12. 2022 13:17
Odpovědět  Rada

Také držím paní Hamplové palce. Dala se na těžký boj, kde musí ustát urážky, napadání, posměšky, vyhrožování, hon na svoji osobu. Stejně jako členové SPD, kteří čelí neustálému honu na čarodějnice. Přeji ji pevné zdraví, silnou mysl a odvahu. Je to takový sám voják v poli, škoda, že takových není víc. Přejme se víc takových paní Hamplových.