politika

Zápas na život a na smrt: Vítězství Ruska přetvoří celý finanční svět

Insider vysvětlil, proti komu vlastně Rusko dnes vede boj na život a na smrt a proč jeho vítězství může přetvořit celý finanční svět.

Oběšení Husajna v roce 2006 bylo vysíláno na všech světových televizních kanálech. Smrt plukovníka Kaddáfího, roztrhaného davem na kusy, byla v roce 2011 také vysílána na všech televizních kanálech světa. Co myslíte, proč to bylo nutné ukazovat celému světu? 

Autor okamžitě odpovídá na vlastní otázku: – Jde o demonstrativní popravu, aby všechny země viděly, co se stane s těmi, kteří chtějí opustit americký finanční systém.

O čem to mluvíme?

Federální rezervní systém USA (jinými slovy, americká centrální banka) je soukromá organizace vlastněná dvaceti soukromými bankami ve Spojených státech, připomíná Neftegaz.ru:

To je jejich hlavní byznys – tisknout světové peníze. Aby toho dosáhli, současní vlastníci Fedu vynaložili mnoho času (přesněji desetiletí – staletí) a úsilí.

Insider cituje z příspěvku, jehož text se aktivně šířil po webu, a upozorňuje na skutečnost, že “Federální rezervní systém je velmi chytré, gigantické, pokud jde o objem a rozsah, finanční pyramidové schéma.” 

Píše, že „lidstvo má co do činění s brilantní, neuvěřitelně silnou a bezohlednou skupinou lidí, kteří vybudovali strukturu světa, ve kterém žijeme“.

Jejich pojmový aparát nebere v úvahu takové pojmy jako „humanismus“, „laskavost“, „soucit“, atd. Hlavní jsou čísla, hlavní je zisk, hlavní je aritmetika transakcí, – vysvětluje autor publikace. – V situaci, kdy je možné zničit lidi, ale dosáhnout při tom velkého zisku, nemají žádné zvláštní pochybnosti o tom, co mají dělat. Ve svém vlastním zájmu mohou města srovnat se zemí spolu s civilisty. Jediným skutečně smysluplným výsledkem pro ně může být pouze zisk.

A nyní Rusko tento systém vyzvalo a celý svět čeká, jak to všechno skončí. Vítězství naší země může přetvořit celý finanční svět: “Americký finanční systém ztratí polovinu planety, Čína, Indie se také vymaní z vlivu americké centrální banky.”

Zatím ale probíhá smrtelný boj. Musíme vyhrát, jinak budeme zničeni, – varuje autor publikace. – Soudě podle toho, jaká rozhodnutí jsou přijímána na nejvyšší úrovni, je nyní v Rusku vše propočítáno. Takže nepropadejte panice, soudruzi! Ano, bude to těžké 1-3 roky. Ano, stále je velký chaos, ceny porostou, některé továrny se zastaví, ale brzy začne tak mohutný rozvoj Ruska, jaký svět ještě neviděl!

Před výstavbou nových měst, jak připomíná ekonom, je nutné v první řadě se postarat o bezpečnost země. Přesně to nyní dělá ruská armáda – vytlačuje vojenské hrozby od ruských hranic, včetně vojenské infrastruktury NATO.

Pro Pokec přeložila Janinna.

https://bit.ly/3Nfi7xR

sdílet na

28 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
16. 5. 2022 01:01
Ohodnotit příspěvek :
     

kéž by se zázrak podařil i dříve,……během 3 let shoří Evropa ve velké válce očkovaných proti zbytku Evropanů,……zlo a nenávist očkovanců proti zdravým a plodným bude zkázonosná, na to musíme včas reagovat a vakcinační eugeniky potrestat,…..Grand Jury má již důkazy!!!

Pavel
16. 5. 2022 09:03
Odpovědět  ijn

Kde se dozvím, jak probíhá to slyšení p. Fuellmicha před velkou porotou? Na otevrisvoumysl.cz jsem již o tom dlouho nic nečetl.

All
16. 5. 2022 07:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Pravda je,že svět a zejména ten ,,západní ” vytvořil ,,Rozvinutý Otrokářský Řád pomocí dolaru.Nenažranost otrokářů šla dál svými půjčkami,nekonečnými dluhy a u ,,ovčanů” si zavedla jako perličku Mafiánské Exekutory. Za současného vymyvání mozků. U našich bezohledných politiků,kteří nikdy ČR nespravovali (po r. 89),ale ji totálně zaprodávali,drancovali a ničili.Spolu s ,,Nadužíváním léků a drogami ” způsobili,že roční nárůst sebevražd v čr dosáhl 3.500 lidí,spolu s rozkradáním majetků exekutorskou mafií i neschopností soudců,zejména za vládnutí Kalouska,T0P 09,ale i ostatních stran.Ty sebevraždy i vraždy mají na svědomí tito političtí polistopadoví grázlové, na jejichž rukou jsou taky ,,potoky krve”,protože ONI byli a jsou za to zodpovědni, a to plně ! Proto se vůbec nedivím,že tito političtí zaprodanci a rozkrádači ČR tlačili občany i do Jedové Vakcinace dalších dolarových vyvrhelů Bigfarmy plné lotrů, co mixovali do vakcín i nanočástice a sajrajty Poškozující zdraví,imunitu i DNA a vrcholem všeho ještě začali obdivovat nacisty,násilí a vraždění a těmto ohavům ještě posílají smrtící zbraně. Tohle není žádné správcovství ČR, tohle je Zločin a Zločiny páchané na občanech ČR politickou mafií a grázly,co jsou za nimi schovaní.

Pijack
16. 5. 2022 07:21
Odpovědět  All

Ona vakcinace nemá od oprašování neonacizmu moc daleko. Zní to krutě, ale jsou to spojené nádoby. Ostatně když “vládl” Kalousek, tak prodal zcela zbytečně státní dluhopisy za 600 miliard. Vůbec nemusel. Jenže se chtěl zalíbit u věřitelů. No a Kalousek se dočkal – od lidí v kruzích, ve kterých figurují i tito věřitelé, dostal pochvalu. Všichni jsme byli svědky, jak se chvástal obdrženou medailí prý za nejlepšího ministra financí východu. Tohle označený ve skutečnosti znamenalo “nejposlušnějšího ministra financí východu”. A od té doby naše dluhy nezadržitelně rostou a věřitelé (banky) si mnou ručičky. A Kalousek je stále na svobodě pod ochranou těchto nenažranců.

Pavel K
16. 5. 2022 09:55
Odpovědět  Pijack

A chodí po Praze, směje se nám do držky a pokřikuje na lidi, že jsou to debilové. Ne že by neměl pravdu v těch debilech, ale ti ostatní ho měli skopat do kulatého čtverce. Co jsme to za národ.

Ladislav
16. 5. 2022 21:07
Odpovědět  Pijack

A už ta slavna EMA schválila vakcínu Sputnik V? Nějaké ticho!

Pavel
16. 5. 2022 08:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Můj osobní názor je, že ty sajrajty, které napíchali do lidí mění jejich vědomí. Každá buňka má DNK(kyselina desoxyribonukleová) a RNK ( kyselina ribonukleova). DNK v buněčném jádru většinou informace přijímá a RNK obsažená v cytoplazmě zprostředkovává jejich předání. DNK je jakási zásobárna naší paměti a RNK reprezentuje další možnosti našeho růstu. Myslím si, že grázlové, kteří rozjeli byznys s vakcínami chtějí vymazat kolektivní lidskou paměť a přetvořit opravdu člověka k obrazu svému. Jinak se totiž nedá pochopit proměna chování u takového množství lidí a to, že tito lidé tak vehementně a zuřivě, někteří téměř s pěnou u úst tlačili ostatní nechat si píchnout ten sajrajt To je dle mne jednoznačně usvědčuje.

Helena2
16. 5. 2022 10:56
Odpovědět  Pavel

Vrahcína vědomí asi nemění, ale ty lidi mění beznaděj, že naletěli a teď mají v sobě něco, co jim způsobuje bolest ze zánětů, podivně rostoucí nádory, krevní sraženiny…a je to nevratné-do smrti smrťoucí-a to je děsí. Proto se tak chovají. Hodně našich známých naletělo, hodně jich už náhle vrahcína setnula, hodně jich má podivné choroby od epilepsie/hned jim vzali řidičák/ po divné záněty. Je mi jich líto. Byli to zcela zdraví lidé.

Helena
16. 5. 2022 15:08
Odpovědět  Helena2

Myslím si to také. Nejhorší je, že kromě mé sestry se nechala očkovat celá moje rodina, z nichž 4 jsou lékaři……

Pozor
16. 5. 2022 09:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Do úst sa priam tíska otázka, ak Rusko zabezpečuje svoju ochranu na Ukrajine, čomu rozumiem, čo však urobí so Švédskom a hlavne s Fínskom po podaní žiadosti o vstup do NATO?
Stačí pozrieť na mapu a človek vidí, že vstup Fínska do NATO je oveľa nebezpečnejší pre Moskvu ako vstup Ukrajiny do NATO. Rakety SŠA budú oveľa bližšie k Petrohradu a do Moskvy z Fínska ako z Ukrajiny.

Vladimír
16. 5. 2022 09:17
Odpovědět  Pozor

Vstup Švédska a Finska do NATO je předpokládám podmíněný souhlasem všech jeho dosavadních členů (?). A v tomto zatím jednota nenastala.

PENNYS
16. 5. 2022 09:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Pavel:Můj osobní názor je, že ty sajrajty, které napíchali do lidí mění jejich vědomí.
Jsem stejného názoru (NENECHAL JSEM SE OČKOVAT A NIKDY SE NEDÁM!!!) když sleduji český národ a celí západ EU, jak se od covidového šílenství během 2 roku změnil v absolutně v agresivní rosobobní ovečky- je to velice divné! i mý známí a kamarádi, kteří dřív byli stejného názoru jako já změnili se rovněž v ovce  NENÍ TO SAMO SEBOU NA 100% do toho “SAJRATU” něco dali .
vypadá to na vysílač z eurosojuzu” někdo kecne něco proti RUSKU a celá EU se spožděním 5 vteřin to OPAKUJE!!! Těším se na “PUINUV PRULIV”,který tak jak okrajinu vyčistí

Pavel K
16. 5. 2022 10:03
Odpovědět  PENNYS

Z mé rodiny nikdo očkovaný také není, to je prozatím jediné, co jsem jim vymluvil. Co se týče té změny nálad , tak dobrý postřeh. Ale může to být těch 5G, určitě dávají sračky do jídla a všude, třeba do sprchových gelů, zubní pasty, všude chemie. No a co třeba to svinstvo, co nám rozprašovali několik let nad hlavami?!! Je divné, že teď už to není, nebo ju?!! Co se týče vakcín, je na nás jestli si to necháte do sebe narvat. Já ne a budu se bránit i s vidlemi v ruce.

Gales
16. 5. 2022 10:29
Odpovědět  Pavel K

Starý Demeter prohlásil: ,,Já sa vakcínovať nenechám”. A keď za mnů prídu,šetkých ich podrežem. Šetkých ich pozabíjam…

Pavel K
16. 5. 2022 10:49
Odpovědět  Gales

Nojo ale starý Demeter může ten je opálený, já bych mohl dělat ředitele vápenky, tady to je pálka.?‍♂️

PENNYS
16. 5. 2022 13:08
Odpovědět  Gales

A TEN “dej METER” BYL ČEHOslovák????? to jezky .

Helena
16. 5. 2022 15:11
Odpovědět  Pavel K

Souhlas, já také.

ankmorpo
16. 5. 2022 10:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen bych oponoval tézi článku, že jde o zisk ( termín zde není upřesněn). Tisknete-li si peníze, o zisk finanční vám těžko jde, to je legrační doměnka, nicméně lidičky chápou slovo zisk jako peníze, ale o peníze tu nejde,
o peníze tu jde jen podržtaškám na nižších úrovních až do základny pyramidy. Oko sauronovo za zisk má vlastnictví planety a moc ovládat všechny mravence skrze své vytištěné (digitální ) peníze,
pro oko jsou papírky prostředkem, pro lůzu cílem. Lůza pak nemá šanci pochopit mechanismus svého ovládání – fungování toho prostředku resp. nástroje a vyvozuje zcela zavádějící fantazie.

janle57
16. 5. 2022 10:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Globální karty v ekonomické oblasti jsou rozdány víc než jasně,Čína a Rusko žádnou válku
nepotřebují,Západ se ekonomicky zničí sám,největší obavy,zda 3.sv.válka v Evropě vypukne
mám z fanatiků ve svazku NATO,t.j.Poláků a v budoucnu asi i Finů,kteří se budou snažit Rusy
vyprovokovat,na Ukrajině to ještě nějakou chvíli potrvá,ale nakonec z toho tahle fašounská
země vyjde hodně špatně a navíc totálně ekonomicky zdevastovaná,kde může pomoci
jenom Čína a ta si tady politickou orientaci vůči NATO a EU velmi dobře ohlídá.

Gales
16. 5. 2022 10:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Husák říkal- Neh žije SSSR.

16. 5. 2022 12:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Radujte, trolíci a bezmozci, FED je zachráněna!
“Česko v čele Evropy může vyrvat Ukrajinu z Putinových spárů!” Aspoň to tvrdí jalůvka Tereza Šídlová v SZ. A hned poté, v prvním odstavci: “Česko bude letos předsedat EU. Vzhledem k bojům o Ukrajinu se může zapsat do historie.”
Takže pánbůh s náma – Fialový chrchel s pětiděsem se chtí zapsat do historie.
Ale nakonec proč ne – E. Moravec se do ní taky zapsal, žejo.

Helena2
16. 5. 2022 13:09

Do historie se můžou zapsat akorát ostudou až na půdu. Ale to je fuk. Dokud budou vysílat signály dle rozkazu USA můžou dělat ostudu 3xdenně.

PENNYS
16. 5. 2022 13:11

fy – jalová vláda už se dávno zapsala jako ||”fashystyki režim||”

Pavel K
16. 5. 2022 14:09
Odpovědět  PENNYS

Taky se blíží 21. červen, to by se taky mohli po dlóuhé odmlce zapsat do historie a obnovení tradice. ????‍♂️

iii
16. 5. 2022 17:08

Už se zapsali, hnědým písmem, navěky

Boomer
16. 5. 2022 22:18

.. Terezčinu představu, že rotace předsednictví může mít vliv na směrování EU, nelze ani při nejlepší vůli označit byť jen za naivní. Ale blbost je to teda non plus ultra..

PENNYS
16. 5. 2022 20:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem ateista (nevěřící) ,ale něco na té bibli bude!
Když si to vezmeme po lidské a hlavně politické stránce vstoupající”DEGENERACE OBYVATEL ZEMĚ” je v plném proudu A JEŠTĚ SI NECHÁVAJÍ PÍCHNOUT NĚJAKÉ SVINSTVA DO SVÝCH TĚL!!!
Fašisti s Adolfem v čele zničili skoro celí svět.
Jeho dcerka Angela zlikvidovala na počest tatínka Adolfa celou Evropu.
Eméri(husa) vyprovokovali na Okrajině válku v čele s “Khomedjantem k terý dnes a denně rozkazuje celéEU”.

A možna Evropa se opět nechá ZBALAMUTIT NĚJAKÝM “ZFETOVANÝM KOMIKEM S DESETI TITULI”!

Ladislav
16. 5. 2022 21:05
Odpovědět  PENNYS

Začněte nejdříve jít do řiti a bez návratu!